- Köszönetek: 0
Találkozások
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Gombás rántotta Zsizsik gazda-módra szalonnával?Ery írta: Szerénytelenség nélül állíthatom, hogy rántottáimról és omlettjeimről világhíres vagyok!
Én hozok sütit!!!!!! Jó sokat, nagynénémnek végül is mindegy, hogy hol eszem meg...
De én is sütök, felbátorodva a Halloweeni sikeren!
ÁLL AZ ALKU!! SRÁCOK FŐZNEK, MI MOSOGATUNK!!!! Hogy tetszik, fiúk?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
Felagund írta: Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek
Már látom ki(k)nek a keze által fogom feldobni a pacskert!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
*készíti a receptkönyvét*
Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek
Our knees do not bend easily
- Fio
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Üdv!
Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! (ezekben még segíteni is tudok)
Léli
Jaj ez jo ötlet!!! Támogatom!!! Mi meg megkóstoljuk, és véleményt nyilvánítunk!!! :evil2:
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Léli
- Nem elérhető
Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! (ezekben még segíteni is tudok)
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- nido
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta:
Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on )
De Kismaroson tuti van bolt...
Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....
Én mondjuk megvagyok hideg koszton... (főleg, h az süti )
Mit hozzunk még? Karácsonyfadísz/ evőeszköz-tányér/ gyertya...?
- Fio
- Nem elérhető
Felagund írta: Ha adtok hozzávalót, (majdnem) BÁRMIT csinálok Nektek akár szabad tűzön is!
Én előbb mondtam!!!! Beeeeeeeeee :evil3: :evil2: :sungl:
- Felagund
- Nem elérhető
Cserkészek RÚLZ!
- Fio
- Nem elérhető
Csak ne ugy járjunk mint tavaly Kőhegyen. (mily kellemes emlék... )
- Léli
- Nem elérhető
Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on )
Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....
- Felagund
- Nem elérhető
ly jOisin írta: muszály
Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on )
Ja, és ott a főzős konzi
- Oisin
- Nem elérhető
Nem tudnánk esetleg a kaját vhogy szervezettebben megoldani? Én pld. nem szívesen vinnék a hátamon 3 napi hideg kaját ha nem muszály, és szeretnék meleg kaját is enni. Ötletek:
1) mindenki fizessen be még X Ft-ot és vki aki vállalja szerezze be és főzze meg a kaját minannyiunknak.
2) biztos van Kismaroson étterem v vmiféle vendéglátóhely, ha előre megbeszéljük Y Ft-ért biztosan hajlandóak legalább ebédet/vacsorát készíteni az egész társaságnak. Vmi olcsó menü is megteszi, csak ne éhezzünk.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Felagund írta: HIRDETMÉNY!!!
Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)
Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)
0.821 ß) kedvenc vizsgahelyszinem...
1ebkent a deli epuletrol van szo, az a nagy, bordo randasag.
ha a nyugati bejaraton mentek be, csak jobbra kell fordulni, es a "folyoso" vegen a 3 utolso bal oldali ajto vezet oda.
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Cueddo
- Nem elérhető
újra egy kis kismaros:
ismét felhívtam a szállást, immár utoljára, és azt mondták, hogy minden rendben.
még mindig lehet jelentkezni - ha teljesen tele akarjuk zsúfolni a házat magunkkal, akkor még 10 darab hely van. A BIZONYTALANOKAT (Aug, Artemisz, Thaur, Angwen20/21, Arlith, Ery) KÉREM, HOGY MONDJANAK VÉGLEGES VÁLASZT
dec16 ESTIG NEKEM akármilyen módon (esemes 20/3869112, privi, chat, stb)
Egyéb tudnivalók:
tessék háromnapi élelmet hozni, mert nincs nyitva semmilyen bolt sok km-es körzetben... és légyszi hozzatok sütit is a közösbe, mindig jólesik meg lehet főzőcskézni, ha valakinek van kedve + energiája.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Drizzt írta: Azt láttam, hogy a Kismarosra menők listája...de mi lesz ott és mikor ?
December 19-21. között közös karácsonyozás. Lásd Cueddonál lentebb (oldalakkal lentebb...).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Drizzt
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Lehetséges vonatok:
(indul/érkezik/menetidő/út)
15:09 (Kismaros) 16:13 (Budapest-Nyugati pu.) 1:04 46 km
16:14 (Kismaros) 17:12 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
17:09 (Kismaros) 18:07 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
18:09 (Kismaros) 19:08 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km
19:24 (Kismaros) 20:23 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km
(Gondolom ennél se előbb, se később nem akarunk...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Felagund
- Nem elérhető
Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)
Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Meg tudnátok adni nekem Sirgon Esgalnor, Legolin, Meleth_lin és Fimbrethil e-mail címét? Mert ők azok, akik jönnek Kmarosra és nem tudom még a címüket.
Szeretném végre ezt a szerencsétlen húzást lerendezni. Aki tud szolgálni vmelyikkel, az dobjon már meg egy privivel vagy még jobb lenne emilben.
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Szilveszterre egyelőre még semmit sem szerveztünk
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Drizzt
- Nem elérhető
Tényleg szilveszterkor mit csináltok ?
- Léli
- Nem elérhető
Cueddo november 2-án írta: ...álljanak itt először a két éjszakára jövők:
Aeglos
Fimbrethil
Legolin
Mau
Léli
Szofi
Eia
Felagund
Kincső
Kinga
Vénia
Galadh
Jacopo
Arden
Kenza
Sirgon
Nimdorc
Meleth_lin
Nóli
Estel
Rózsa
Cueddo
Silmeniel
Egy éjszakára jövők, akiknek a pénze nálam van (majd én befizetem őket HELYBEN, megérkezéskor):
Éowyn (20/21)
Ring (20/21)
Aztán azok, akik biztosra jelezték, hogy jönnek, de most már nem sürgős fizetni, helyben is megtehetitek, 19én, DE SZÓLJATOK NEKEM EGY HÉTTEL, legkevesebb 3-4 NAPPAL ELŐTTE, hogy jöttök-e, EZ A BIZONYTALANOKRA IS VONATKOZIK:
Oisin
Aug
Végül a bizonytalanok:
Neo
Morgana
Melian
Eglar
Ery
Finwe
Namarie
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rabyn
- Nem elérhető
Én utána nem érek rá, a cdfűt meg különben se kedvlem.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.