Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #158025 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #158024 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Ery írta: Szerénytelenség nélül állíthatom, hogy rántottáimról és omlettjeimről világhíres vagyok! :oops:

Gombás rántotta Zsizsik gazda-módra szalonnával? :lol: :lol:

Én hozok sütit!!!!!! Jó sokat, nagynénémnek végül is mindegy, hogy hol eszem meg...
De én is sütök, felbátorodva a Halloweeni sikeren!

ÁLL AZ ALKU!! SRÁCOK FŐZNEK, MI MOSOGATUNK!!!! Hogy tetszik, fiúk? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158023 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta: Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek :mrgreen:

Már látom ki(k)nek a keze által fogom feldobni a pacskert!!! :twisted: :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #158021 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások
Én benne vagyok ;)

*készíti a receptkönyvét*

Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #158020 Írta: Fio

Telcontar Léli írta: Üdv!

Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ;) ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! ;) (ezekben még segíteni is tudok)

Léli

Jaj ez jo ötlet!!! Támogatom!!! :D Mi meg megkóstoljuk, és véleményt nyilvánítunk!!! :wink: :evil2:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #158018 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ;) ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! ;) (ezekben még segíteni is tudok)

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #158010 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerénytelenség nélül állíthatom, hogy rántottáimról és omlettjeimről világhíres vagyok! :oops:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #158008 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta:

Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )
De Kismaroson tuti van bolt...

Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....

Én mondjuk megvagyok hideg koszton... (főleg, h az süti :D )

Mit hozzunk még? Karácsonyfadísz/ evőeszköz-tányér/ gyertya...?

Több
20 éve 11 hónapja #158007 Írta: Fio

Felagund írta: Ha adtok hozzávalót, (majdnem) BÁRMIT csinálok Nektek akár szabad tűzön is! :D

Én előbb mondtam!!!! Beeeeeeeeee :evil3: :evil2: :sungl: :twisted:

Több
20 éve 11 hónapja #158005 Írta: Felagund
Ha adtok hozzávalót, (majdnem) BÁRMIT csinálok Nektek akár szabad tűzön is! :D

Cserkészek RÚLZ! :mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #158004 Írta: Fio
Én nekem tök mindegy, mivel vittem már háronmnapi hideg élelmet és főzni is tudok (instant kaják a specialitásom :D ), de én tőlem be is fizethetjük.
Csak ne ugy járjunk mint tavaly Kőhegyen. (mily kellemes emlék... :D )

Több
20 éve 11 hónapja #157976 Írta: Léli

Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )

Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #157973 Írta: Felagund

Oisin írta: muszály

ly :arrow: j :D

Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )

Ja, és ott a főzős konzi :mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #157958 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Cueddo,

Nem tudnánk esetleg a kaját vhogy szervezettebben megoldani? Én pld. nem szívesen vinnék a hátamon 3 napi hideg kaját ha nem muszály, és szeretnék meleg kaját is enni. Ötletek:
1) mindenki fizessen be még X Ft-ot és vki aki vállalja szerezze be és főzze meg a kaját minannyiunknak.
2) biztos van Kismaroson étterem v vmiféle vendéglátóhely, ha előre megbeszéljük Y Ft-ért biztosan hajlandóak legalább ebédet/vacsorát készíteni az egész társaságnak. Vmi olcsó menü is megteszi, csak ne éhezzünk.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #157929 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteken Bővített változat - vetítés lesz a Károli BTK-n olyan 4 óra körül! Amint megtudtam részleteket, szólok! :!: :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #157903 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Galád: Én is mennék, de sztem csak olyan hétre.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #157898 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta: HIRDETMÉNY!!!

Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)

Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)

0.821 ß) kedvenc vizsgahelyszinem...
1ebkent a deli epuletrol van szo, az a nagy, bordo randasag.
ha a nyugati bejaraton mentek be, csak jobbra kell fordulni, es a "folyoso" vegen a 3 utolso bal oldali ajto vezet oda.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 11 hónapja #157881 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: Rám, valamint cafatokban lófó idegeimre számíthatsz:) Sőt, lehet hogy megtoldom a dolgot egy bratyóval, de még nem tuti:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 11 hónapja #157874 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteki tali ügyben lécci télleg most legyen visszajelzés, mert akkor helyügyben még tudok intézkedni!! Köszi, Galádh

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157854 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

újra egy kis kismaros:

ismét felhívtam a szállást, immár utoljára, és azt mondták, hogy minden rendben.
még mindig lehet jelentkezni - ha teljesen tele akarjuk zsúfolni a házat magunkkal, akkor még 10 darab hely van. A BIZONYTALANOKAT (Aug, Artemisz, Thaur, Angwen20/21, Arlith, Ery) KÉREM, HOGY MONDJANAK VÉGLEGES VÁLASZT

dec16 ESTIG NEKEM akármilyen módon (esemes 20/3869112, privi, chat, stb)

Egyéb tudnivalók:

:arrow: tessék háromnapi élelmet hozni, mert nincs nyitva semmilyen bolt sok km-es körzetben... és légyszi hozzatok sütit is a közösbe, mindig jólesik :wink: meg lehet főzőcskézni, ha valakinek van kedve + energiája.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 11 hónapja #157787 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Drizzt írta: Azt láttam, hogy a Kismarosra menők listája...de mi lesz ott és mikor ?:)

December 19-21. között közös karácsonyozás. Lásd Cueddonál lentebb (oldalakkal lentebb...). :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #157785 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt láttam, hogy a Kismarosra menők listája...de mi lesz ott és mikor ?:)

Több
20 éve 11 hónapja #157784 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Felmerült a kérdés, hogy mikor is szándékozunk hazajönni Kismarosról vasárnap :?: /El kell vajon hagyni a szállást valameddig, vagy mindegy, meddig maradunk?/ [size=9:23s1g0a1](Ugyanis ha emberi időben hazaérnénk, esetleg lehetne énekkar, de amúgy is...)[/size]
Lehetséges vonatok:
(indul/érkezik/menetidő/út)
15:09 (Kismaros) 16:13 (Budapest-Nyugati pu.) 1:04 46 km
16:14 (Kismaros) 17:12 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
17:09 (Kismaros) 18:07 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
18:09 (Kismaros) 19:08 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km
19:24 (Kismaros) 20:23 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km

(Gondolom ennél se előbb, se később nem akarunk...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #157769 Írta: Felagund
HIRDETMÉNY!!!

Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)

Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)

Több
20 éve 11 hónapja #157754 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága emberek!

Meg tudnátok adni nekem Sirgon Esgalnor, Legolin, Meleth_lin és Fimbrethil e-mail címét? Mert ők azok, akik jönnek Kmarosra és nem tudom még a címüket.

Szeretném végre ezt a szerencsétlen húzást lerendezni. Aki tud szolgálni vmelyikkel, az dobjon már meg egy privivel vagy még jobb lenne emilben.

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 11 hónapja #157750 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Drizzt: a Kismarosra menők listája...
Szilveszterre egyelőre még semmit sem szerveztünk

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157749 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Öööö...miről is van szó ?
Tényleg szilveszterkor mit csináltok ?

Több
20 éve 11 hónapja #157727 Írta: Léli

Cueddo november 2-án írta: ...álljanak itt először a két éjszakára jövők:

Aeglos
Fimbrethil
Legolin
Mau
Léli
Szofi
Eia
Felagund
Kincső
Kinga
Vénia
Galadh
Jacopo
Arden
Kenza
Sirgon
Nimdorc
Meleth_lin
Nóli
Estel
Rózsa
Cueddo
Silmeniel

Egy éjszakára jövők, akiknek a pénze nálam van (majd én befizetem őket HELYBEN, megérkezéskor):

Éowyn (20/21)
Ring (20/21)

Aztán azok, akik biztosra jelezték, hogy jönnek, de most már nem sürgős fizetni, helyben is megtehetitek, 19én, DE SZÓLJATOK NEKEM EGY HÉTTEL, legkevesebb 3-4 NAPPAL ELŐTTE, hogy jöttök-e, EZ A BIZONYTALANOKRA IS VONATKOZIK:

Oisin
Aug

Végül a bizonytalanok:

Neo
Morgana
Melian
Eglar
Ery
Finwe
Namarie

Több
20 éve 11 hónapja #157726 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Előre láthatólag kik jönnek Kismarosra?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #157712 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Gal pénteken biztosan lesz próba....
Én utána nem érek rá, a cdfűt meg különben se kedvlem.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.195 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére