- Köszönetek: 0
Találkozások
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Alyr Arkhon írta:
Galadh írta: Mienk a Kicsi @ világ pénteken, öttől! Lefoglaltuk a nagy babzsákos részt. Nemtom, h időben odaérek-e, de az én nevemre van foglalva, ha vki előbb odaérne (Németh Rita) viszont Silmeniel számára (06203643385) Tali az oda nem találóknak a Deákon a lenti Princess előtt öttől! Gyertek jó sokan!
mehetek én is?
Nem Alyr, neked meg van tiltva
Egyébként asszem tízig biztos a miénk, úgyhogy addig jöhettek.
Mau, nekem nem jött emil
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Jelentem, hogy az előbbi két másodperc folyamán kisorsoltam a kismarosi neveket.
Ha minden jól megy, akkor mindenki megkapta az e-mail címére a belépési kódszámot, amivel a
hiaqimau.uw.hu/kismaros/view.php
címen be tud lépni, hogy megtekinthesse a nevet.
Aki nem kapott e-mailt a belépési kódszámával, ill. privit, (Lgépltem az emailcímét vagy más miatt keveredett el), az szóljon nekem e-mailben vagy priviben és akkor megnézem neki.
Akik bizonytalanok iletve nem kaptam meg az e-mail címüket, azoknak priviben küldöm el a húzott személy nevét.
Báriféle hibabejelentést, kérdést, nyavajgást az e-mail címemre várok: maurauser@dpg.hu
Egyébként lehet, hogy én is csak az ötösre érek oda. (Bár majd igyekszem, még nm tudom az aznapi progit megpróbálok reggel elszabadulni).
Üdv mindenkinek:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Lehet, hogy én is csak szombat reggel tudok menni. (70%) Pontosabban jövő hét elején tudom megmondani. Szóval akár utazhatnánk együtt. patp@freemail.hu 30/324-37-23Silmeniel írta: Én meg azt, hogy nem tudok menni pénteken, csak szombaton reggel :bawling: :closed: :crying: Úgyhogy keresek egy jelentkezőt legalább, aki akkor megy... Csak hogy ne egyedül szálljak le rossz helyen, stb...
- nido
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Akkor bejelenteném, én minden valószínűség szerint a 17:10-es vonattal fogok menni. Mégvalaki?
Nimdorci jelenti: neki ez teccik. [size=9:30he99sm](eggyel későbbi?...) [/size] Nóli asszem szintén tud ezzel jönni.
Silmeniel: dereng, h Éowyn! is vhogy így megy.
- Laurelen
- Nem elérhető
az nagyon jó lenne, esetleg rá tudnám venni Loth-t hogy tánci után benézzünk...gillz írta: télleg, ha, maradtok legalább kilencig, akkor én is be tudok nézni...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ez az eddig visszamondókra is vonatkozik...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Galadh írta: Mienk a Kicsi @ világ pénteken, öttől! Lefoglaltuk a nagy babzsákos részt. Nemtom, h időben odaérek-e, de az én nevemre van foglalva, ha vki előbb odaérne (Németh Rita) viszont Silmeniel számára (06203643385) Tali az oda nem találóknak a Deákon a lenti Princess előtt öttől! Gyertek jó sokan!
mehetek én is?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
lehet, hogy lenézek én is (LEHET)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- _Neo
- Nem elérhető
meddig lesztek ott?
ugyanis kb 20:00-ig ZH-t irok, csak utana tudok odamenni...
szoritsatok!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Cueddo
- Nem elérhető
Kismaros-infó:
dec19-én (pénteken) valószínűleg meg fogjuk várni a győrieket, és a 16.10 -es vonattal (Vác-Szob személyvonat, asszem) megyünk a Nyugatiból. [size=9:18c8kuvd](késésük esetén 16.30, de ez nem valószínű)[/size]
Ez azt jelenti, hogy 15.45-től kezdünk gyülekezni (mondjuk a vágányok előtti naagy táblánál).
akik később tudnak csak jönni > légyszi szerveződjetek csoportokba, ha lehetséges, és valahogy juttassátok el hozzám, hogy mikor fogtok jönni, és kimegyünk elétek
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Léli
- Nem elérhető
Morgi nem erre gondolt, hanem arra, hogy Galádék szeretnének talit szervezni. És hogy akkor lesz-e, meg hol....Gandalf írta:
Filmnézés a Károlin, ha minden igaz... meg persze a próbák...Morgana írta: Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz MOST pénteken...
- Gandalf
- Nem elérhető
Filmnézés a Károlin, ha minden igaz... meg persze a próbák...Morgana írta: Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz MOST pénteken...
- Morgana
- Nem elérhető
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Gandalf
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
2. Na, akkor inkább viszek hidegkaját :evil3:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
1: megegyeztünk, hogy ez már a Beszélgetősbe tartozik. [size=9:1dauue7r](Bocsi Kicsim)[/size]
2: Nézzük meg, mit tudnak a fiúk egyedül összehozni
Léli
- Kincső
- Nem elérhető
Angwen írta: Ami engem illet, szívesebben főzök, mint mosogatok.
[size=9:34sace01]Én is... [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Artemisz
- Nem elérhető
ÜNNEPRONTÓ!!!!Estel Adániel írta: Topic OFF... :shake:
De igazad van, a fene egye meg...
Laurelen, naon fogsz hiányozni!! :crying: :closed:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Laurelen
- Nem elérhető
Ery írta: Akkor már csak a forma kérdéses!
A: Hagyományos, kolbászos szalonnás (+hagyma)
B: Palacsinta stílusú félbehajtva mexikóiasan (vegetáriánusoknak)
C: Mediterrán (kell hozzá paradicsom és olajbogyó, kiicsit macerás, de ez a legfinomabb!)
hmmm...hát asszem nagyon irigyellek benneteket kismarosiakat!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ery
- Nem elérhető
A: Hagyományos, kolbászos szalonnás (+hagyma)
B: Palacsinta stílusú félbehajtva mexikóiasan (vegetáriánusoknak)
C: Mediterrán (kell hozzá paradicsom és olajbogyó, kiicsit macerás, de ez a legfinomabb!)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Léli
- Nem elérhető
Igazad van.. ezzel át kéne menni a beszélgetősbe...Estel Adániel írta: Topic OFF... :shake:
- Léli
- Nem elérhető
Ery írta: Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.
Mondom, ezt beszéljétek meg. Méghozzá gyorsan, és akkor mi (csajok ) bevásárolunk. Mondom, ha nem tudjátok egyedül megoldani ( ), még a főzésben is segíthetünk... (ha szépen megkértek)
Léli
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Artemisz
- Nem elérhető
Én segítek tojást törni meg mosogatni!Ery írta: Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.
Felagund: lembas lesz?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Fio
- Nem elérhető
Ery írta: Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.
Oké, tőlem van rá igény, és jelentkezek a jobb kezednek!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.