Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #155899 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Győr!

Mivel itt Győrben most javában zajlik a karácsonyi időszak[size=9:2rfij9ue](ami annyit tesz, hogy ilyenkor mindenféle bódék vannak az utcákon ahol mindenféle lim-lom dolgot lehet vásárolni)[/size] ezért azt tervezem hogy a zárthelyi bulizás előtt egy kis győri városi sétát bedobunk, ahol meg lehet nézni ezeket a bódékat, és közben lehet "shoppingolni" is. Tehát hozzatok költőpénzt!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155851 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Lenne egy nagyon halk kérdésem: szilveszterrel lesz vmi?
Kérlekkérlek, legyen...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155578 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor itt a lista a 29-i TTT talira jelentkezőkről:

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo+1
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Estel Adániel
Evenstar
Alyr
Nodlee
Felagund
Finduilas
Rabyn
Laurelen
Panni
Finwe
Arwena
Gillz
Minerva
Ulmo

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Helyszín: VII ker. Erzsébet körút 51. I/3, Krieger és Lánya Kft. irodája. A 4-6 villamos Király utcai megállójánál kell leszállni.
Gyülekező déli 12-től, a program fél egykor kezdődik.

Több
20 éve 11 hónapja #155375 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem tudom mi volt a baj a stílusommal de mind1. Ezt tényleg ne itt beszéljük meg.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #155367 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Oisin írta: Galadh, igazad van, nem jó ha szétcheteljük a topicot. Örülök h ebben is közeledett az álláspontunk. A múltkor, amikor én szóltam be a témában, mintha még más lett volna a véleményed. ;)

Üdv, Oisin

Nem azzal volt bajom, amit akkor mondtál, hanem a stílusával...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #155314 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh, igazad van, nem jó ha szétcheteljük a topicot. Örülök h ebben is közeledett az álláspontunk. A múltkor, amikor én szóltam be a témában, mintha még más lett volna a véleményed. ;)

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #155311 Írta: Ulmo
Galadhnak igaza van. És én is kértem, hogy priviben vagy mailben jelentkezzetek :) De mindenkit felírtam, majd holnap este közlök egy majdnem teljes listát+infokat.

Több
20 éve 11 hónapja #155307 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

Ha valaki nem látja itt a nevét, de jönne, szóljon!

és én is

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 11 hónapja #155293 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: nem nagyon hallgatnak rád a népek :lol: :D :lol:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 11 hónapja #155140 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is meek!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #155126 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Most jön a gonosz Galadh aki beszól: ezt privben, mert már nem ismerem ki magam a topicon :roll:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #155125 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Fin, Felagund: feljegyezve! Holnap este frissítem a listát.

+Lau 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 11 hónapja #155122 Írta: Ulmo
Fin, Felagund: feljegyezve! Holnap este frissítem a listát.

Több
20 éve 11 hónapja #155107 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

És Felagund!!! ;)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #155104 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 11 hónapja #155069 Írta: Ulmo
Estel: felírtalak.
Nodlee: téged is, tessék hamar meggyógyulni! :)
Alyr: fel vagy írva :)

Holnap késő estig még nyugodtan jelentkezhet bárki! (vagy akár szombat reggel is)

Több
20 éve 11 hónapja #155057 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek, tessék felírni engem is...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #155054 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee írta: Fió: hülye kérdés, hogy ez most akkor pontosan mikor is lesz? amúgy lehet hogy mégse took menni..

dec 6-án, és gyere... :D

[size=9:3vn5x8li](és a Fio még mindig rövid o)[/size]

Fio2

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja #155048 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Asszem én is jövök :D Feltéve, ha meggyógyulok addigra. De meggyógyulok, csak azért, hogy fáraszthassalak Titeket :D Szóval, Ulmo: írj fel engem is.

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 11 hónapja #155030 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Eh... bár a hét elején még nem így terveztem, de azt hiszem, beszállok a helyszínbérlet költségeibe én is a magam 200-akárhány HUF-jával... ;) Írjatok be a névsorba, aztán lesz, ami lesz... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 11 hónapja #155018 Írta: Ulmo
Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

Több
20 éve 11 hónapja #154882 Írta: Rabyn
olcsó a DPláza meg a corvin (máshová amugy se szívesen megyek..)
Majd nézek időpontot, hogy mikor lesz a vetítés jövöhéten 8mert igen az már elseje..)

Több
20 éve 11 hónapja #154880 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Emberek mi lenne ha a hónap elején valamikor (nem szombaton és nem is vasárnap.)
megnéznk azt a Russel Crow filmet amiben játsik Billy is (képek a Dominicos és Pippines topicban)
Nemtudom a film cimét pontosan csa az angolt..
Szóval?

Master&Commander avagy Kapitány és Katona(megint egy csodás magyar cím..), és én támogatoma z ötlete, csak valami ócsó helyre menjünk..

Fió: hülye kérdés, hogy ez most akkor pontosan mikor is lesz? amúgy lehet hogy mégse took menni..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #154838 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Győri tali!! (ami dec. 6-án lesz!)

Akik eddig jelezték, hogy jönni szándékoznak:

Esgal
......
Min
Rogue
Ringbearer
Ryana
Thaur
Ulmo
Elryn
Oisin
Felagund
Holtak_Vezére
Toma_gazda
Carnimirie
Artemisz
olorin.papa+ 2 ember
Jacopo_Belbo
Namarie?
Mau Rauser
Arwena 18.00 h-ás vonatal haza
Elloth
Fimbrethil

A vonat amivel jönnétek:Bu. K.p. 12.05 Gyors vonat
Érkezik: 13.48 órakor

Amivel vissza (kivéve Arwena): Győr 19.50 Gyors
Érkezi:21.33 Bu. K.p.

Program: először szabad levegőmn a Rába parton majd utána egy zárt helyre bulizni. Most nézek jó hely után! :)
A jelentkezési határidő még mindig november 29., de ha nagyon húzós akkor dec.3.
És resszkessetek mert már nekem is van digi gépem!!! :twisted:
Akit fel szándékozunk köszönteni az pedig nem siss (mert nem ér rá :( ) hanem E[size=9:1wplp11a]sgal[/size]!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #154742 Írta: Rabyn
Kincső: Ha minden próba be lenne írva a kalendáriumba akkor odajönnének az emberek megnézni, arra meg köszönöm a LEPig nincen szükségem, hogy bárki tudjon róla mit énekelek, mit játszom, hogy játszom stb...
szvsz neked sincsen rá szükséged..
A film zseinális volt!!
Ulmo szombtaon kő valami beléptő fizetni? mert akkot ugy néz ki, hogy én sajnos nem tudok menni.

Emberek mi lenne ha a hónap elején valamikor (nem szombaton és nem is vasárnap.)
megnéznk azt a Russel Crow filmet amiben játsik Billy is (képek a Dominicos és Pippines topicban)
Nemtudom a film cimét pontosan csa az angolt..
Szóval?

Több
20 éve 11 hónapja #154691 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Van egy rosz hírem.
én is nyertem 2 db jegyet de senki nem vette igénybe a jegyeket. :(
szólhattam volna de egészen 6 ig nem derült ki hogy megy e valaki.
csak a nevemet kellett volna bemondani és beengedik az illetőket
elnézést ha valaki lemaradt volna e miatt :oops: :oops: :oops:
vegyétek le a fejem :oops:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 11 hónapja #154645 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: ahol a Két Torony egy speciális feldolgozását mutatnánk be nektek

Hú de titokzatos, lehetne-e egy csipetnyivel többet tudni róla?

Több
20 éve 11 hónapja #154642 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Ulmo: 1. nem kell leharapni a fejemet, csak szóltam. 2. a dolog tárgytalan, mert a próba át lett téve [size=9:cnkxoxcu](szép magyarosan)[/size] vasárnapra 3. sajnos a próbák 99%-a nem szerepel a Kalendáriumban, de az egyéb talik egy része sem. Szerintem is jobb lenne, múltkor a LEP topicban említettem is, de erről igazán nem tehetek. 4. nem mondtam, hogy ide-oda kell tologatni, pláne nem miattam mert egyrészt nekünk is meglesz addigra, másrészt ma úgyis látni fogom a filmet.
Szóval ugye nincs harag? :wink:

[size=9:cnkxoxcu](Megkérem a tisztelt moderátort, hogy alkalomadtán [/size][size=9:cnkxoxcu]- azt ugye egyben írják? -[/size][size=9:cnkxoxcu] ezt majd törölje.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #154475 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
A holnapi DVD-nézősöknek:

Holnap 16:30-kor (azaz fél5-kor) talizunk a Nyugati előtt, aztán eltöltjük az időd, és irány a MOM-park a DVD-nézésre! :D Késni TILOS!
Najó, lehet késni... :) Ha valaki eltévedne, vagy később akarna csatlakozni hozzánk, hívjon fel valamelyikünket. Pl. az én számom: 06-20-9-347-322.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #154473 Írta: Ulmo

Kincső írta:

Rabyn írta: Kincső: Énekkars proba lehet utána, ill előtte is.. Mivel ez NEM eégsznapos progi.. Különben meg nem azt mondtad, hogy e 29.án nem érsz rá? :roll: :)

Nem is érek rá. :roll: Csak szóltam, mert jelen állás szerint még akkor van. :wink:

Kincső: most kicsit kötözködős kedvemben vagyok. Először is: ha minden tali időpontját szavazásra bocsátanánk, soha az életben nem lenne meg semmi. Másodszor: én ezt a dolgot még idén szeretném megcsinálni. Vasárnap Gyöngyösön vagyok, következő héten Győrben, utána meg már jön a karácsonyi szezon, amikor mindenki mindenfelé rohangál, LEP-et szervez, stb, erre nem lesz idő. Harmadszor: a főoldalon a kalendáriumban SEMMILYEN bejegyzés nem szerepel nov 29-re. Honnan kéne tudnom, hogy melyik szekció mikorra szervez magának talit/próbát? Utoljára: ez nem olyan dolog, hogy kivonulunk a szabadba bandázni. Ehhez hely kell, technika kell, idő kell. Ezt kicsit szervezni kell. Nem lehet igény szerint ide-oda tologatni.
Aki jönni akar, jöjjön. Aki jönne, de nem tud, bepótolja máskor. Várok szeretettel mindenkit.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.252 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére