Találkozások

Több
22 éve 6 hónapja #51051 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem lesz eső nem lesz eső...stb

Brisa: a rágcsálni valót majd ott megveszsük vagy kiküldünk valakit a közeli ABC-be. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #51037 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: És, ha kék malacok potyognak? :D :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #50982 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Robin: Jó nagy betűk legyenek, az a lényeg! :D Meg lobogtasd fáradhatatlanul! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #50964 Írta: Morwen
Morwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Engem ki ne felejtsetek,én is megyek!!!!
Mondjuk akkor van a hugom névnapja de majd vmit kitalálok ugyhogy sztem mindenképp ott leszek!Lehet hogy jon a barátnom de ez nem valoszinu...

Több
22 éve 7 hónapja #50935 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Először is: mindenki megnyugodhat: nem szervezzük át a tali helyét máshová. Még ha piros malacok is potyognak az égből, akkor is 13 órakkor a Sziget bejáratánál fogunk találkozni! (Legfeljebb, ha nagyon esik az eső, vagy ha a piros malacok potyognak túl gyakran az égből, akkor KÖZÖSEN átmegyünk valami fedett helyre.)

A tali végét már sokan kérdezték tőlem. A válasz: nem tudom. Mindenki addig marad, ameddig tud vagy akar.
pipike: Szerintem nem gond, ha csak később jössz. Illetve akkor igen, ha nincs mobilod vagy nem ismered a Szigetet.

A 30. résztvevő akkor Silmarien + 2 két társ.

Robin: A transzparensnek bőven megteszi, ha csak simán ráírod, hogy Kószák Szöv. tündéül!!!!!!!!!

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #50925 Írta: Silmarien
Silmarien válaszolt a következő témában: Találkozások
Azér' ide is leírom! Brísa! Valószínüleg (98%) tudok jönni, a tesómmal meg egy barátnőjével! Tehát engem is felírhtsz a listára!
Ja és semmi esetre se szervezzétek át a Millenáris parkba ezt a találkát!!!!

Nézd ez engem szíven talált
De Te mért ne éléd túl??
A régi dal másra vár
Gyönyörű lettél és új

Több
22 éve 7 hónapja #50916 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Tényleg!!!!!
Mikor lesz vége a talinak???????
Csak mert newkem vmikor haza is kéne érnem!
minimum 4 tömegközlekedésiu eszközt kéne igénybe vennem :( ((

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 7 hónapja #50900 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hú,mikor lesz vége a talinak??Mert imádott edzôm tegnap bejelentette,hogy vasárnap helyett szombaton lesz a meccs és na mikor is kezdôdhetne,mint 13:00-kor....40 percig tart vagyis jó esetben negyed 3 kor oda tudnék érni....Vagyis érdemes lenne e még,mert nagyon szeretnék menni és megismerni titeket!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #50899 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok Kedves Kószák!

A segítségeteket szeretném kérni :)
Szóval,a transzpaizéval kapcsolatban jó lenne az,hogyha egy szimpla (najó,azért megpróbálom nme teljesen szimplára) felirat lenne csak? :oops: Sajnos a rajtehetségem meggátol a dologban,de ugye ez úgy is csak taájékoztatásra lenne,ugye? :oops:

Több
22 éve 7 hónapja #50859 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nyah szóval...
a talira megyek (ezúton üzenem Áfonyának és Deznek: ott leszek a villamosmegállóban, úgyhogy ne menjetek sehova!!!!) de sajnos megint szr a gépem............. :evil:
szóval sajna nem tudok majd írni, most is csak egy kávézóból írok :(

OFF: az IRC chateseknek üzenem, hogy nem tudom mikor lesz gépem... lehet hogy már MA lesz, de lehet hogy megint csak hetek múlva.... :cry:
qrvára elegem van ebből a rohadt gépből... ha nem javul meg legyilkolom.. komolyan baltával megyek neki, ha nem javul a helyzet...

azért jelzem: lehet hogy bepánikolok, és már Ma lesz gépem.. de nem fűzök hozzá sok reményt... :( :(

Több
22 éve 7 hónapja #50858 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Találkozások
Én meg rontottam pár tantárgyból, és most már végképp hallani se akarják az a szót, hogy 'meeting'...

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 7 hónapja #50842 Írta: E. Eia Ayna
Off:Anna: Ismerős az arcképed.. :)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 7 hónapja #50832 Írta: E. Eia Ayna
boreger:*Eia sárgul*
Brisa: Majd segítek "tessékelni"... :) =

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 7 hónapja #50811 Írta: Brisa
A 29. DEZ!!!!!!! (Úgy látom lassan ki kell mindenkit tessékelni a Szigetről, hogy mi elférjünk. :D )

Sajna a Margitszigeten nincs fedett rész, hacsak a mi nem alkotunk egyet az esernyőinkkel. :(

És mondogassátok sokat, hogy "nem fog esni az eső", hátha még Eru is elhiszi. :wink: :D
Nem fog esni az eső! Nem fog esni az eső! Nem fog esni az eső! :D

Plédet én is tudok hozni.

És az üdtítőt vagy rágcsálni valót? Vagy ezt most hagyjuk?

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #50798 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Egyetértek!
:wink:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 7 hónapja #50765 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: én is mennék a találkozóra. Mi Áfonyával és Ferestével már előbb találkozunk, a villamosmegállóban, ha minden jól megy.
És nem fog esni! Szép idő lesz nagyon!! :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 7 hónapja #50750 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyerekek, nehogy egy kis eső elijessze a rettenthetetlen kószákat! Mi lesz így velünk a nyári táborozáskor? :D
Millennáris Park yo hely, de sztem most már ne szervezzünk át oda... elég volt a M.-szigetet összehozni. Majd viszünk esernyőt, meg legvégső esetben ott is van fedett hely.
De ez úgyis mindegy, mert:
Úgysem fog esni!!! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #50729 Írta: Fereste
szentem táncoljunk esőben.. azt mindig is ki akrtam próbálni, de még egyszer sem jött össze... itt az alkalom! :lol:

Több
22 éve 7 hónapja #50728 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
shaira: köszi szépen, megnyugodtam.

Az eső szerintem engem nem nagyon izgat.Ugyse fázom meg és egyébként is az esővíz jot tesz a hajnak :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 7 hónapja #50721 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok! Látom, gőzerővel folyik a kósza-találkozó szervezése :)
Közben csendesen beírom ide, hogy megtartottuk Szegeden a találkozót. Többen szülői és egyéb dolgok miatt nem tudtak eljönni, így 'csak' hatan voltunk: Deagol, Lestat meg két barátnője, én, és Lamorak is benézett két óra erejéig, bár kicsit komolytalanok voltunk neki :) Mindenesetre nagyon jól éreztük magunkat

Remélem a ti találkozótok is jól sikerül! Drukkolok hogy ne essen :wink:

Namárie!

Több
22 éve 7 hónapja #50710 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Estel: Bár nem ismerlek, de szerintem jöhetnél borostásan. :D

Brisa: Most olvastam vissza, és régen kérdezted, hogy eljutok-e majd a magyarázatodat követve. Hát, biztos. Vagy, ha nem, akkor majd kitalálok valamit. :wink:
A Millenáris Parkról én sem tudok semmit, de remélem pártfüggetlen lett :evil:

Ai na vennui

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 7 hónapja #50694 Írta: Estel Adániel
Én voltam már ott, de nem tudom melyik fedett részre gondolsz...
De az "Álmok Álmodói: Világraszóló Magyarok" címet viselő kiállítás ott van, és az nagyon jó!!

Több
22 éve 7 hónapja #50688 Írta: Fereste
húú, iszonyú sokan leszünk..... :(
én spec a Millenáris Parkról sajna semmit nem tudok.. életemben nem voltam még ott...

Több
22 éve 7 hónapja #50682 Írta: Brisa
Ki mit tud a Millenáris Parkról? Főleg a fedett része érdekelne.

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #50680 Írta: Brisa
Összeszedtem az emberkék nevét, akik jönnek a talira. Íme:

Cicafül
Estel A.
Éowyn
Anna
Robin
Sesy
Arwen
Tündelány
Brisa
Minerva
Elanor
Áfonya
pipike
Telkontar_Leli
Nyulhopsz!
Dínchamion
Fiona
Dae
aieless
naughty
Hobbitleány
Eia
Kingus/Morwen
Findulias
nazgúl
netrunner
Yavanna
Fereste

ez eddig 28

A kérdésesek:
Nefethiriel
Kori
BuffyAnneSummers

+ barátok, barátnők
+ szülők

Szóljatok, ha valaki kimaradt vagy nem tud jönni.

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #50638 Írta: Fereste
na ha esni fog az eső, én lehalok...
nem eshet az eső!!!!!!
mostmár annyira beleéltem magam, hogyha esni fog akkor... gürrrrrrr :evil: egyébként akkor megredezhetnénk a talit vmien kávézóban, vagy pubban, de az macerás...

Több
22 éve 7 hónapja #50624 Írta: Estel Adániel
Tőlem? :roll:
Hát... akkor mondjuk esőkabátot...vagy sátrat...vagy nem tudom...
:)

Több
22 éve 7 hónapja #50620 Írta: Brisa
Estel: Ennél azért mentőbb ötletet vártam... :D

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #50618 Írta: Estel Adániel
:D Sziasztok!
Most már én is tuti-biztos, hogy jövök, és már készül a tengwákkal írt névtáblám is, amelyen az lesz olvasható, hogy: "estel adániel" 8)
(Már csak azon gondolkozom, hogy borostás legyek, ahogy egy kószához - a film alapján - illik, vagy az ünnepi alkalomhoz méltóan jelenjek meg...) :lol:
Ami meg az esőt illeti: egy kósza nem fél az esőtől!
(és hoz esernyőt...) :wink:

Több
22 éve 7 hónapja #50613 Írta: Brisa
Vészhelyzet van! Az időjósok szerint esni fog a hétvégén!!!!!!!!!!!!
Mi legyen akkor a talival?
Várom a mentő ötleteket.

(Ha mégsem esik, akkor az Findulias bűne. Ő ijesztett be... :D )

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.202 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére