BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 9 hónapja #315210 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: A hideg adott, de kevés a csapadék... cucujézni kell a hóért :lol:

Aki meg meri tenni, azt kiátkozom :down:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315207 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315167 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk az aszfalton olvad el:(((

Akarok sok-sok havat!

Egyébknt nemtom ki emlékszik de pár éve nagyon hasonló, hótalan telünk volt, és csak január-februárban esett valamennyi. Bár asszem az volt az az év is amikor Várgesztesen még térdighóvolt, itt Pesten meg nyíltak már a virágok.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #315166 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Errefelé is esett reggelre, de el is olvadt nagyrészt. Nem tudom, engem különösebben nem izgat a hó, különben is, tél végén már minek esik... nem szeretnék március végén fagyoskodni. :P

Pedig elképzelhető, hogy fogsz :D

Több
17 éve 9 hónapja #315165 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Errefelé is esett reggelre, de el is olvadt nagyrészt. Nem tudom, engem különösebben nem izgat a hó, különben is, tél végén már minek esik... nem szeretnék március végén fagyoskodni. :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #315157 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: annyi helyen lakunk az országban és körülötte
nem lenne jobb, ha mi csinálnánk az időjárásjelentést? :wink: :P

A Birodalom immár hómentes, a leemnő nap sugarai bevilágítják ama nedves fák koronáját.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja #315155 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
annyi helyen lakunk az országban és körülötte
nem lenne jobb, ha mi csinálnánk az időjárásjelentést? :wink: :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #315154 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk meg itt a messzi délen novemberben esett egyszer vagy fél óráig, meg most szerdán egy kicsit jobban (abból még van valamennyi), de most süt a nap hétágra.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #315152 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bounce: itt havazik ahogy a Nagykodex eloirja jupiiiii!
ez az elso alkalom hogy ezen a tele nalunk havazik, bele nem szamolva a novemberi 2 napos hoszaligozast :lol: :lol: :lol:

Több
17 éve 9 hónapja #315151 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt meg néha szakad a hó és közben ragyogó napsütés van. :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 9 hónapja #315142 Írta: Tünde
nálunk meg havas tavasz :wink: :P
hol süt hol esik

Több
17 éve 9 hónapja #315136 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk szép márciusi napsütés és hómentes, szeles tavasz van :D

Több
17 éve 9 hónapja #315129 Írta: Thereon
Remzymama: mondtad, de most süt a nap is :) Szembe szállok veled.

Rabyn: no és ki Tigris hangja, na ki, na ki? :) GANDALF!!!

Több
17 éve 9 hónapja #315127 Írta: Rabyn
Kirááály:))

Hogy Tigrist idézzem az egyik Micimackó részből (a sorozatból)

"Róbertgida ellopták odakint a színeket!!!
- Ugyan Tigris csak leesett az első hó!
- Hallátotok? Leesett az izé az utolsó izé!!!!"

Több
17 éve 9 hónapja #315124 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: Felkeltem ma reggel, napsütésre vágyva,
ablakomon kinézve, de csak havat látva.

Én ezt tudtam.. fájt a lábam.
Felvételi: Szeged, kommunkáció szak. Feladat: írjon közhelyeket.

Válasz: Virág Cukrászda

Történelem: feladat: rajzolja meg Deák Ferenc politikusi portréját!

Válasz: egy kazal rajz- kalapos Deák, pipázó Deák, ülő Deák, -ahogy tetszik. Némelyik egész jó lett.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #315121 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt hiszem ez a hó három fogadásomat döntötte az én javamra. :lol:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 9 hónapja #315118 Írta: Tünde

Thereon írta: Felkeltem ma reggel, napsütésre vágyva,

mondtam vagy nemmondtam ? :lol:

Több
17 éve 9 hónapja #315109 Írta: Thereon
Felkeltem ma reggel, napsütésre vágyva,

Több
17 éve 9 hónapja #315097 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: LOL! :) :):)

nálunk ma felvételiztek a kicsik.. *belegondolok hogy egyszer régen én is voltam hatodikos... :) :):).. és nem maradt el a német faktunk! ;( pedig erre építettem.. brühühühü... de a rajz leaglább szórakoztató volt:)!!!... meg mondjuk így utólag a német is.. teatasse(áh, a tanárnők se volt már fáradt végülis :D ); nem tudod mi az a drogéria? héj, valaki vigye már el Lajost egy DM-be :) ; mi? mit jelent a Boutique?.. ja butik.. dehogy! divatszaküzlet...(hogy csak a legjobbakat említsem :) )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #315096 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
magam részéről szeretem a havat, csak a jeget nem. Főleg az utakon :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 9 hónapja #315030 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk is süt!! Végre. És jóóóóóó hideg van. Végre.

nah, ha minden igaz, ez a 3000. hozzászólásom. :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #315027 Írta: Rabyn
Budapesten csak süt a nap:) mondjuk ennek örülk.) de jó lenne egy kis hó és akkor építhetnék hóembert.)

Asszem lassan megszokjuk, hogy a tél januárban kezdődik. És márciusban végződik.

Több
17 éve 9 hónapja #314996 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: A Farsanggal kapcsolatban szeretném ezt a videot belinkelni, szó volt több helyen is a különböző zenei stílusokról és azok táncairól:

Hehe, egészen bulizhatnékom támadt. :lol:
Zsííír! :mrgreen:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 9 hónapja #314994 Írta: Thereon
A Farsanggal kapcsolatban szeretném ezt a videot belinkelni, szó volt több helyen is a különböző zenei stílusokról és azok táncairól:

Több
17 éve 9 hónapja #314987 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves MTT-sek!
Aki kedvet érez ahhoz, hogy kipróbálja magát a Farsangi KASZINÓban krupiéként, az kérem jelentkezzen nálam minél előbb!
Kaszinós játékok ismerete előny, de nem feltétel!
Jelentkezni lehet nálam itt priviben, vagy a palmtree(kukac)citromail.hu e-mail címen.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 9 hónapja #314917 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: De a Chat az mááás. Az KELL...

egyetértek, csak azzal nem, hogy bármilyen hivatalos topicot kéne cset-pótléknak nézni :P :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #314911 Írta: Thereon

Dreamer_KF írta:

Léli írta: ESIK A HÓ! :) /me most nagyon heppy :)

Hét ágról süt a nap.. :(

me is very sad

A nap süt és öröm van... Még jó, hogy nincs hó, addig se veszek mást kabátot.

Chat tényleg kéne ide..

Ha akartok gyertek a narancs.atw.hu-ra... Ott fenntartunk egy #Középfölde szobát, két bottal.

Több
17 éve 9 hónapja #314910 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: ESIK A HÓ! :) /me most nagyon heppy :)

Hét ágról süt a nap.. :(

me is very sad

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #314907 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ESIK A HÓ! :) /me most nagyon heppy :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
17 éve 9 hónapja #314906 Írta: Rabyn
De a Chat az mááás. Az KELL...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.460 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére