BESZÉLGETŐS topic
- Alison West
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alison West
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Mégegy építő javaslat: továbbvívén Telcontar Frasang topicbeli javaslatát, állítsunk össze egy (vagy több) cédét.
Kezdjük mondjuk most, hozzám tessék küldeni nekem tessék adni a zenéket két kategóriuára osztva:
1. amire jó táncolni (pl keringő, a klasszikustól a metálig, latinzene, meg minden amire _táncolni_ lehet. (a pogót nem számítom ide) keringőknél pl előny a 3/4es ütem)
2. amire jó bulizni. (ez már jóval bővebb kategória, de azt azért hozzátenném, hogy az ami a Te kedvenced még nem biztos hogy jó bulizni.)
Ha küldtök, kiírom cédére, ha kell többre és az MTTnek adom.
Ha nem küldtök akkor ne tessék fanyalogni hogy nincsen tánczene.
Ööö, mi már elkezdtük csinálni a CD-t (vagyis eddig csak a gyűjtést) Telcontarral, szóval inkább nekem küldjétek az ötleteket.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kezdjük mondjuk most, hozzám tessék küldeni nekem tessék adni a zenéket két kategóriuára osztva:
1. amire jó táncolni (pl keringő, a klasszikustól a metálig, latinzene, meg minden amire _táncolni_ lehet. (a pogót nem számítom ide) keringőknél pl előny a 3/4es ütem)
2. amire jó bulizni. (ez már jóval bővebb kategória, de azt azért hozzátenném, hogy az ami a Te kedvenced még nem biztos hogy jó bulizni.)
Ha küldtök, kiírom cédére, ha kell többre és az MTTnek adom.
Ha nem küldtök akkor ne tessék fanyalogni hogy nincsen tánczene.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
A népek elmondták, mi volt jó, mi nem, szerintük mit kellett volna másképp csinálni. Mi meg már elmondtuk, mi miért volt úgy, elnézést kértünk a hibákért, és megköszöntük a dícséreteket, és ha így folytatjuk, az sztem jó
A műsor stílusáról: emlékeim szerint az eddigi farsangokon is voltak "komoly versek" és egyáltalán nem csak humoros dolgokból állt a műsor, de lehet h. én vagyok helikopter. Oké, hogy Farsang van, de szerintem az nem jelenti azt, hogy egy kis kultúrát, elgondolkoztató dolgot ne csepegtessünk bele Főleg azért, mert szerintem a versmondók az elejefelé jelentkeztek, amikor még nem volt elég műsor, és ezek után pláne nem fer azt mondani mondjuk 1-2 nappal a Farsang előtt, hogy "bocs de azóta jelentkeztek táncosok meg humorosok, úgyhogy nem fér bele az időbe/sítlusba". Valamint humoros jeleneteket rendelésre nagytömegben összehozni szvsz igen nehéz.
Tanulság: jövőre a fix jelentkezési határidő után jelentkezni ne lehessen, és ha nincs elég ember, akkor félórás műsor lesz
[size=9:3qk77mgs]Magánmegjegyzés a versválasztásról: eredetileg egy humorosabb Kányádi-ciklusra gondoltam, mint Mátyás-napi vásár, Okos kos, Csukástó, stb, de le lettem beszélve (bár az tény, h. az okos kos kb. harmadik sora: "szép nagy állat volt, fajtiszta racka", amit emtétében nem feltétlenül szerencsés/lehetséges elmondani a várható nevetés miatt [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szerintem Dreamer kritikája nem volt _annyira_ sértő. Sőt, több ponton jogosnak nevezném, a műsor valóban hosszú volt, valóban nemigen szelektáltam a számok között - ennek miértjeit a farsangtopikban már elmagyaráztam. Szóval, igaza volt nem egy dologban - ezt pedig azért tartom fontosnak megjegyezni, mert többen nevezték ezt destruktív kritikának. Szerintem ez még benne volt abban a határban, amit megengedhetőnek érzek véleménnyilvánítás során. Pont. (Nem, nem azért zárnám le a vitát, mert menekülök a konfliktus elől, vagy valami, hanem mert már szerintem végigrágtuk, és mivel - mint a műsoros rész szervezője - én érzem magam leginkább érintettnek, és úgy vélem, a véleményünk sok dologban egyezett, amiben meg nem, nos, azt remélem, Dreamer épp úgy tiszteli az én véleményemet, mint én az övét.)
Illetve. Egy ponton még visszatérnék a témához, hogy tudniillik mennyire bántó egy kritika a fellépőre nézve. Magam felől szólva, én biztosan sosem úgy mondanám el a véleményemet másnak, hogy szándékosan megbántsam, és az a gyanúm, hogy egyik fórumlakó sincs már ezen a szinten. Talán. Mindazonáltal, a kritika "kapása" hozzá tartozik ahhoz, hogy valaki fellép, mert ugyebár, nem tetszhet minden mindenkinek, sőt, simán előfordulhat (vigyázat! most általánosságba értem!), hogy a legnagyobb erőráfordításokkal sem sikerül élvezhető darabot összehozni. Épp ezért úgy gondolom, hogy bárkinek bármilyen produkciójára lehet mit mondani - DE! Kultúráltan, érvekkel, és a körülmények ismeretében. Így asszem a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad ugye. Ez a válaszom gillz kérdésére is.
Szólottam.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- Dehogy!
- Hiszen megint ezt csinálja!
- Elnézést, öt perces vitára fizetett be?
(részlet egy Ghalla Miki darabból)
Skacok, lazitsatok már, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni! Nem éri meg, hogy ölre menjetek érte és a fél banda megsértődjön!
Már mindenki levonta a szükséges következtetéseket, a lényeg elhangzott, hagyjuk elenyészni a túl sokat ide-oda verődött visszhangot!
Azt hittem itt senki sem akar a taligára kerülni...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- gillz
- Nem elérhető
Aki elvitte a billentyűzetemet, az sürgősen juttassa vissza hozzám! THX
need more brainz. yourz. now.
- gillz
- Nem elérhető
MIlyen kritikát vártok egy előadás után?
Én pl. elvárom, h őszintén megmondják a véleményüket- ha nagyon rossz volt, akkor persze jobban esik, ha rávezetnek, meg éreztetik, h azért szeretnek, de enélkül is kibírom. Tehát szeretem azt, ha mondd egy jelzőt, aztán azt elmondja, h miért nem volt tökéletes mondjuk, rossz volt a választás, vagy nem tudok beszélni, vagy nem volt hiteles stb. Amennyire hozzáért persze.
Ja, lehet fényezni is, ha van olyan dolog ami jó volt benne, említésre méltó, az is jöhet.
need more brainz. yourz. now.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Shaman írta: Az építő kritika fontos, de nem a bomlasztó! Sok „kis-pajtás” gondolom hosszú napokon át készült arra, hogy részt vegyen aktívan a farsang műsorában. Mindezt azért, hogy jól „érezd” magad.
Ha nem lépett fel volna senki, akkor unalmasan néztük volna a szembe lévő hatalmas antik tükröt, és álmodoztunk volna arról, hogy vajon mennyiért lehetne eladni. Szerintem nem ezt érdemlik azok akik felléptek, csak KÖSZÖNETET! Fikázni, mindent lehet.... Értelme? -nincs!
Igen, ez így van. Valóban fontos az építő jellegű kritika, ezért is vetemedtem leírni a gondolataimat. Sajnos úgy tűnik, hogy néhányan, vagy akár csak egy személy, szelektáltan olvassa soraimat. Meglehetősen szomorú, de ugyebár minden individumnak más az érzékelése.
Ellenben a többség egyetértett valam, ami lehet, hogy véletlen, lehet, hogy nem. Stílus pofátlanság terén nem kell a szomszédba mennem, de ugyebár ebben nem vagyok egyedül, amice.
Eltér a véleményünk abban, hogy csak és kizárólag köszönetet érdemelnének a fellépők. Hiszen te magad sem ezt adtad nekik, ugyebár. Ellentmondás? Meglehet ( még akkor is, ha szarkazmus).
Igenis helye van a kritikának is. S a baj az, ha valaki megsértődik, s nem gondolkodik el azon, hogy vajon ezt most miért mondták. Persze, csak attól fogadom el, akit ismerek, optimálisabb esetben elismerek. Ilyen pl.: Alyr, Esgal, Rabyn, satöbbi. Főleg barátként tekintek rájuk. A többiekét is elolvasom, még át is rágom.
Kérlek, példákkal mutasd meg, hogy hol volt bomlasztó kritika, legalábbis olyan, amit nem korrigáltunk, magyaráztunk még meg.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- **Shaman**
- Nem elérhető
Ha nem lépett fel volna senki, akkor unalmasan néztük volna a szembe lévő hatalmas antik tükröt, és álmodoztunk volna arról, hogy vajon mennyiért lehetne eladni. Szerintem nem ezt érdemlik azok akik felléptek, csak KÖSZÖNETET! Fikázni, mindent lehet.... Értelme? -nincs!
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Melian
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nekem egyébként tetszett az Erlkönig is
Nekem is
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát, nagyon nehéz olyan műsort összeállítani, amely egyenletes színvonalt nyújt, meg az dramaturgiailag nem is szerencsés, kellenek a gyengébb produkciók is néha, hogy a többi kiemelkedő jobban érvényesüljön!
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Brisa írta: Milyen problémát kellene megoldani? Miről kéne vitázni? Mi a cél?
Csak mert a szervezők maguk is látják a hibáikat, igazat adnak neked...
A moderátorok amúgy azért lépnek közbe, mert a vitából veszekedés, majd pedig flém lesz. Tapasztalat ugyebár.
Bár a kérdések nem nekem szólnak, azért idetenném a saját válaszaimat:
1. Azt a problémát kellene megoldani, hogy a kritikákra a "csináld meg jobban, ha tudod" illetve a "hagyd békén szegénykéket jól törlöm a hozzászólásod" reakcióknál értelmesebb szülessen.
Mindenkinek más az igényszintje, ahogy Remzy_mama írta 100 ember, 100 féle vélemény, de ennek ellenére én úgy gondolom, hogy illik meghallgatni mind a 100at. (sőt, de ezt már leírtam korábban)
2. Vitázni arról kellene ami a probléma volt a farsangon, az egyik emebr szerint ez a probléma, a másik nem ért vele egyet. A vita végén ideális esetben vagy elfogadják a másik véleményét, vagy az egyik fél meggyőzi a másikat, - azaz a másik beismeri, hogy tévedett, hiszen senki sem tévedhetetlen.
3. A cél pedig a vita tárgyának - jelen esetben a farsangnak - jobbá tétele. Kritikák nélkül bizony az emberre rátelepedhet egy rózsaszín köd, és azt hiszi, jót alkotott, miközben senki más nem érzi így.
4. Dreamer aligha gondolatolvasó, én sem vagyok az, nem tudjuk mit látnak a rendezők és mit nem. Egyébként a 3. pont végén leírtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a rendezők így látják, jómagam - bár nem szervezési ügyben - nem egyszer estem hasonló hibába, és bár megharagudtam a kritizálókra, később végiggondolva igazat adtam nekik. (ha mindenkit utálnék aki egyszer is rosszat mondott a műveimre, az MTT-s ismerőseim kb 60-70%ával nem állnék szóba... )
5. Ez azért finoman szólva is csúsztatás. A vitából akkor lesz veszekedés és flame, ha a résztvevő felek képtelenek revideálni a nézeteiket, és elfogadni, hogy másnak esetleg az övéktől eltérő véleménye lehet.
Egyébként mint moderátor majdnem a legelejétől ittvagyok és nem léptem közbe.
Iru a saját topicjában lezárta a vitát, ezt tiszteletben tartom, de ez azért nem egyenlő a moderátori közbelépéssel.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
A probléma: regisztráltam, csináltam galériát, feltöltöttem 5 képet és nincs ott a feltöltött képek link mögött. Mit csinálok rosszul? Írj privit vagy msn-en ha segítenél egy időpontot és megköszönöm
Én már csak ilyen béna vok :quasi:
- Tünde
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Folyomány: Ne fórumozz zombi üzemmódban, kedves Balázs..
És első indulatból se. Se Te, se más....
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Remzy_mama, egyetértünk. Igen.
Brisa:
Mondjuk legyen az a cél, hogy ha valaki kritikát ír, akkor ne gyűljön össze a falka, hogy szétcincálja. Amit eddig láttam: tavalyi várgesztes utáni fórum-flém ( "Azért, mert nem hallgatok Hiperkarmát és nem olvasok Kassákot, még.."), Halloween utáni vita ("Megértem, hogy nem volt jó zene, de nem lehetett volna mégis jó zene?"), és ez itt most.
No és ha valaki logikusan érvel? Az is megkapja. Mopndjuk az én húúúszockám jó rágós, ergo még bírom. De nem értek 1et a mások szép lelke ápolása végett elsikkadó vitával.
Jah, egyébként érdekes: Ha visszaolvasok, akkor két bejegyzésnyi anyázás után gyakorlatilag mindenki egyetértett velem, csak.. . És ezt a "csak"-ot szeretném kiszűrni. Végül is, még Alcarcalimo is kibökte, mi fáj neki:). És sajnos igaza volt benne.
Folyomány: Ne fórumozz zombi üzemmódban, kedves Balázs..
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Ha gondoljátok, a jövőben tarthatok egy "vita-technikák" előadást, vagy érveléstechnikát. Tulajdonképpen ha jól emlékszem, a GOMUNCS találkozók pontosan ezeket a problémákat akarták göngyölgetni. Ezen még komolyabban rágódni fogok egy darabig, de most, egy ilyen átmulatott éjszaka után ne várj tőlem magvas bölcsességet:)
Ez egy nagyon jó ötlet, csak az nem megy el, akinek kellene. De engem érdekel.
Emlékezz vissza, halloween után is ez volt, mindig van veszekedés, senki sem tud mindenkinek megfelelőt szervezni, érdekes is lenne, hisz 100 ember, 100 ízlés, 100 akarat...
Általában mindenkinek:
Soha nem értettem, hogy miért mérgesednek el itt mindig ilyen ocsmányul a kritikák. Hiszen kultúrált, felnőtt emberek vagyunk, vagy nem? Személyeskedni meg főleg nem kéne...
A viták kellenek, csak a hangvétel mindig a gond. Ne tapossátok sárba egymást, kultúráltan megfogalmazva semmi nem olyan sértő.
Mondom én , aki tök hirtelen természetű - de írásban könnyebb fogalmazni, mint szóban. Gondolom nem bántani akarjátok a másikat, hanem segítő a szándék. De akkor ez jöjjön is le.
Érdekes, hogy mindig a tánc és a színészi játék, meg egy-két ének arat átütő sikert Nyilván a befektetett munkától, rátermettségtől, tehetségtől függ a dolog.
Kevés fellépő nem tetszett - inkább volt olyan műsorszám ami sztem nem farsangra való volt.
Ide pörgős, jókedélyű dolgok illenek, a komolyabb hangvételű produkciókat máskor, pl. LEPen, művészeti esten kellene előadni sztem. A bál a jókedvről és a szórakozásról kell szóljon, nem a kultúráról és nem kimittudról - tényleg szervezzünk ki-mit-tud-ot (Nem azért mennek az emberek.) A farsangi bál, meg a télbúcsúztatóról. Hát legközelebb így kéne átgondolni.
Mindenki szeretné megmutatni magát, ki ilyen, ki olyan színvonalon - ezt döntse el Ő, kiáll-e a közönség elé vele.
Ankalimon csúcs volt - itt is látszik miről beszélt
Már javasoltam, de újra: tudja a vezetőség mikor-milyen rendezvények lesznek, adjatok egy kicsit több időt a szervezőknek, nem bolondulnak bele a munkába és nem hulla fáradtan, idegesen lesznek ott. Nem jó, ha minden az utolsó pillanatban dől el. Kevés az az egy hónap.
Szeretném megdicsérni az összes leányzót, gyönyörű ruhákban voltatok (Iru az a ruha!!!) - ezzel is emelve a rendezvény fényét. No és a fiúk is elegantosak voltak (Remzy-öltöny-lol - hazabeszél a szívem). Pók a szivarjával..., meg még sokan, kiknek nevét sem tudom...
A szervezők igyanak egy jót a fáradtságra és fújjanak egy nagyot, jók voltatok :cheers:
(Ha a véleményem számít valamit)
Ne kövezzetek meg, így gondolom a sok hsz elolvasása után.
- Alison West
- Nem elérhető
Drowse írta: áh, én az önkéntes védőszentet azokra értem, akiknek nem szól kritika, de rászólnak a többiekre, hogy jaj, csak meg ne sértsük szegény szerencsétlen versmondó/éneklő/színjátszó/mittoménmicsináló emberek érzékeny lelkivilágát a csúnya stílusunkkal.. akiknek meg a kritika megy, azok hallgatnak...
Ha ezt rám érted, akkor elnézésedet kérem, tudtommal neked sem szólt kritika, szóval nem tudom, hogy mire megy a nagy szájtépés, de felőlem aztán leszólhatjátok egymás munkáját, engem hóttra nem érdekel, hogy ki hogyan fikázza egyesek hozzánemértését. Felőlem aztán cs*szegetheti(te)k egymást, a nagy "közösség"...
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Brisa
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Nem nem, és nem! Nem hiszem el, hogy az MTT nem képes egy egyszerű problémát és vitát lezárni. Ez egyszerűen nevetséges. Ez nem problémamegoldás, avagy konfliktuskezelés, henam az mtt egyik legnagyobb problémája. Az, hogy kínosan nem akartok megbántani senkit, és inkább elfogadjátok a rosszat, és taszítotok mindenkit, aki egy kicsit is máshogy gondolja. Igenis helye vana vitának. Nem hiszem, hogy túlzottan keméyn, avagy "személyes" hangvételű lettem volna, és úgy vélem, kínosan ügyeltem arra, hogy egy kritika, illetve véleménynyilvánítási norma mentén haladjak, ami több, mint elfogadható.
Dreamer, tulképpen mit szeretnél? Milyen problémát kellene megoldani? Miről kéne vitázni? Mi a cél?
Csak mert a szervezők maguk is látják a hibáikat, igazat adnak neked...
A moderátorok amúgy azért lépnek közbe, mert a vitából veszekedés, majd pedig flém lesz. Tapasztalat ugyebár.
Amúgy Finwe, igzad volt a farsangos topikban írtakra, tényleg csak általánosságban írtam csak. Szívesen válaszolok majd konkrétabban is, csak most már túl késő van ehhez.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Az ilyen vitáknak a szervezők részéről történő gyors lezárása (vagy annak kísérlete) azért van, mert a szervező, aki egy csomót gürizett és minden tudását és pillanatnyi képességét beleadta, másnap fáradtan, félig kialvatlanul elolvassa a reagálásokat, alapvetően azzal találja magát szembe, hogy egy órán át kell olvasnia egy vitát, sokszor flémmel, sértegetésekkel megspékelve. (Szerintem ez a vita most kulturált hangvételű, volt már sokkal rosszabb is. )
És mire szegény szervező, aki reméli h. azért nagyjából pozitív visszajelzést kap (nyilván ha durva hibája volt, azt ő is tudja, de most azt hiszem iylen alapvető gond nem volt, azért "végeredményben" mindenki szerint "jó volt"), kicsit kiakad, és nincs kedve úgy válaszolni, hogy közben 15 hsz keletkezik, mialatt ő ír (ez történt t.i. úgy egy órával ezelőtt, míg én írtam az első hsz-m, amit 1-2 hsz-szel Dreameré után kezdtem... ), inkább közli hogy hagyjuk abba.
És abból a szempontból igenis érintett vagyok, és nem önkéntes védőszent, hogy ugyan inkább a pénzügy-logisztikával foglalkoztam, ezért kicsit kívülről is tudom nézni talán, azért szervező vagyok/voltam A többiek meg még alszanak, szvsz
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Én sem vagyok hibátlan sőt! De ha valaki megmondja nekem, hogy ez és ez nem volt jó akkor lehet, hogy első percben dühös leszek de aztán elgondolkodom rajta,hogy aha talán igaza volt a másiknak. Főleg ha az az úgynevezett baráti körömből való.
És továbbra is fenntartom azt az álláspontot, hogy a barátim előtt sokkal rosszab leégni mint idegenek előtt, mert a barátaim esetleg tudják, hogy mennyit is készültem. És jobban számít a véleményük mint az idegeneké. Na ezért vagyok én kíméletlenül őszinte mindenkivel aki a véleményem kérdezi, akkor is ha erős, ha fáj.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Finwe
- Nem elérhető
Shamanról mindannyian tudjuk, hogy jól el van a gumiszobában. Ne bántsuk őt )Nézd, lehet. De sértődött kisgyerekként és aféle magam felé hajló kezű szentként ismételten megkérdem, hogy Shaman-t vajh miért nem támadta le senki. Mert ugyebár akinek nem inge..
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: Ana: ne forgasd ki a szavaimat, légyszíves...
Dreamer: amíg itt a durcás kiskölyök jelzőkkel dobálózol, tán ne várj mást... tőlem kaptál észérveket is, azok jórésze felett átsiklottál.
Mellesleg Shamanról annyit, hogy gondolom arra reagált, amit te a konferanszié beszédstílusával kapcsolatban jegyeztél meg, ha megengeded: távolról sem udvarias stílusban, DD
Na jó, ennél nekem akad fontosabb dologm, is, ha nem haragusztok. Jó volt, természetes hibákkal, amiket meg kell említeni, megfelelő formában. Most jóccak.
Igen, igaz. nem válaszoltam mindenre. Te sem. Na bumm, ez van. Amúgy amikre nem válaszoltam, azokkal többé-kavésbé egyet is értettem.
Nem a beszédstílussal volt bajom, hanem a fel nem készültséggel, a sípoló betűkkel, meg mittomén. NEKEM nem tetszett. Másnak igen? Az ugyebár nem baj, sőt.. Ha meg nyers voltam, akkor MOST KÉREK ELNÉZÉST.
Nem veled van baj, hanem az emocionális alapokon nyugvó vitakerüléssel, és falkatudattal.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
hát ha más nem... ;PDrowse írta: [size=9:39sdj4qg]az a szép, hogy megint nem az érintettek reagáltak a kritikára, hanem főleg önkéntes védőszentek (és olyanok, akiknek semmi köze a dologhoz, pl most én) (ami megint csak bevett gyakorlat, ha ilyesmiről van szó ^^)[/size]
"Well, I'm back."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Dreamer_KF írta: A stílusom meg olyan, amilyen. Ha valakit CSAK ezért bántok meg, akkor bocsánatot kérek. De ha észérvekre csak sértődéssel tudunk válaszolni..Eh, fáradt vagyok én már ehez:D
Balázs, az emberek CSAK a stílus miatt szoktak kiakadni. És az e felett érzett sértődöttségük miatt már nem is látják, amit írtál, és nem érdekli őket az sem, hogy igazad volt. Ó milyen jól ismerem én ezt ))
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.