BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 8 hónapja #285849 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FARSANG

:arrow: Február 21-én, kedden 16:30-tól min. 19:00-ig az Ajtósin tartózkodom, ezen intervallumban jegyátvétel lehetséges.
:arrow: Február 23-án, csütörtökön 18:00-tól Farsang szervezői megbeszélés miatt fogok a nevezett helyen tartózkodni, ekkor is lehet jönni, de jó lenne, ha nem tömegesen, h. ne akadályozzátok a megbeszélést. Thanks :P
:arrow: Február 24-én, pénteken valószínűleg kb. 14:00-tól kb. este 7-8-ig ugyanott tartózkodom, ezen időpontot még ponytosítom majd, ekkor is lehet jegyet általvenni. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #285841 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Heledir írta: Lepontozták az Elek Attila - Hofmann Nóra párost a jégtáncba. Ez disznóság, nem voltak rosszak, sőt állítólag a lábmunkájuk nagyon jó. Mérges vagyok a bírókra :evil: :x :down:

Igen erre én is nagyon haragudtam pedig tényleg jók voltak!!! Nem estek, nem botlottak semmi ilyesmi...

Egyébként Plusi nélkül sem lesz üres a jég. Otvan Joubert, vagy Lambiel, és még olyan sokan mások akiknek nem sikerült megjegyeznem a nevét, pedig csodálatosak voltak esésekkel együtt is.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #285838 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Well-of-Souls írta:

Ben Kenobi írta: Elhunyt Heinrich Harrer

Isten nyugosztalja. Nagy ember volt és zseniális hegymászó. Az Eigernordwandra magyarok azóta is csak egyszer jutottak fel (Szabadka-Berecz-Himmer, 1987).
Azt hiszem, sokan gondolnak szomorúan vissza rá.

Én ugyan csak a filmet láttam, ami a könyvéből készült, de az tetszett nagyon. A náci múlton ugyan meglepődtem kissé, de hát más a megalkuvás, meg a szándékos, aktív résztvétel.

Na igen. Persze ha valamely totalitárius rendszerrel való kisebb-nagyobb mértékű kollaborációt nézzük, akkor akár Magyarország egy igen jelentős részének is tehetnénk szemrehányást, nem kell ehhez egészen Harrer-ig menni. Az önéletrajzát - ahol erről a kérdésről részletesen is ír - sajnos még nem sikerült olvasnom (nálunk nem lehet kapni, a németeknél meg én hülye elmulasztottam megvenni...), de a Fehér Pók-ot olvasva (az Eiger krónikája, amelynek keresve sem találhattak volna szakavatottabb írót, hacsak az öreg Anderl Heckmair-t nem, szintén RIP...) határozottan az az érzése alakul ki az embernek, hogy szerencsétlen Harrer-nek nagyjából annyi köze volt a nácizmushoz, mint a számtalan hazai párttagnak a kommunizmushoz. Fiatal volt, akkoriban még némiképp karrierista, a párt meg népszerű...

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 8 hónapja #285836 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta:

Rabyn írta: Plushenko megnyerte az Olimpiai Aranyat:)

A Svájci Lambiel lett az ezüstérme úgy, hogy a térde sérült volt, és Jeffrey Buttle Kanadai fiú lett a Bronzos.

Viszont Brian Joubert a francia csodagyerek elesett:(((( és csak hatodik lett:(((
nézzétek meg majd az ismétlést mert amit Brian csinált amúgy az maga volt a csoda.

Emberek, én egyszerűen IMÁDOM Plusenchot!!!!! Olyan kár, hogy nem én vagyok a felesége...8sóhaj..) Egyszerűen ZSENIÁLIS ez a férfi... No comment.. mi lesz nélküle? Szvsz elég üres lesz a jég.

Jajj, ne is mondd. Örülhet az a nő, aki a felesége, nem gyakran találsz ilyen férfit.
Ajánlom a köv. honlapot: zsenya.atw.hu/

Zsenya a beceneve :D

„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”

Több
18 éve 8 hónapja #285834 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A Svájci Lambiel lett az ezüstérme úgy, hogy a térde sérült volt, és Jeffrey Buttle Kanadai fiú lett a Bronzos.

Viszont Brian Joubert a francia csodagyerek elesett:(((( és csak hatodik lett:(((
nézzétek meg majd az ismétlést mert amit Brian csinált amúgy az maga volt a csoda.

Emberek, én egyszerűen IMÁDOM Plusenchot!!!!! Olyan kár, hogy nem én vagyok a felesége...8sóhaj..) Egyszerűen ZSENIÁLIS ez a férfi... No comment.. mi lesz nélküle? Szvsz elég üres lesz a jég.

Szerintem nem lezserkedte el a kűrt, inkább bebiztostotta magának az aranyat, hiszen valamelyik világversenyen esett már csúnyát.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 8 hónapja #285818 Írta: Heledir
Lepontozták az Elek Attila - Hofmann Nóra párost a jégtáncba. Ez disznóság, nem voltak rosszak, sőt állítólag a lábmunkájuk nagyon jó. Mérges vagyok a bírókra :evil: :x :down:

Több
18 éve 8 hónapja #285816 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ardathon írta:

Woland írta: people.inf.elte.hu/csala_g/MultitaskingTest.htm
:mrgreen: :bounce:

11,543 sec a recordom

21.465sec a rekordom :D 8)

28.39

31.81

45.15

49.71
no ennyinél megállok 8) lehet döntögetni :P

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 8 hónapja #285811 Írta: Pókkirálynő
Pókkirálynő válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: de hát más a megalkuvás, meg a szándékos, aktív résztvétel.

Szvsz mindkettő elítélhető erkölcsileg.

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."

Több
18 éve 8 hónapja #285797 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Well-of-Souls írta:

Isten nyugosztalja. Nagy ember volt és zseniális hegymászó. Az Eigernordwandra magyarok azóta is csak egyszer jutottak fel (Szabadka-Berecz-Himmer, 1987).

Én ugyan csak a filmet láttam, ami a könyvéből készült, de az tetszett nagyon. A náci múlton ugyan meglepődtem kissé, de hát más a megalkuvás, meg a szándékos, aktív résztvétel.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 8 hónapja #285795 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

11,543 sec a recordom

21.465sec a rekordom :D 8)

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
18 éve 8 hónapja #285793 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

11,543 sec a recordom

16.75

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 8 hónapja #285789 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta:

Nóli írta: Az vele a baj, hogy mindíg ugyanúgy repül... Ha az egyik egyszer felmegy a jobb felső sarokba, akkor oda lehet állni sok másodpercig nem jár arra senki...

Nekem ugyanez bal fölső sarok :P

5. próbálkozás: 23,765 mp :D

Hoppá... meg kéne tanulni a jobb&baloldalt... Szóval bal felső sarok... :oops:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 8 hónapja #285787 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 8 hónapja - 18 éve 8 hónapja #285786 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

11,543 sec a recordom

14,563 jeah

LOL, ez marha jóó!!! Harmadik próbálkozásra 15,5 mp! :P

Ezzel gyakorolni fogok!!!!

Nóli írta: Az vele a baj, hogy mindíg ugyanúgy repül... Ha az egyik egyszer felmegy a jobb felső sarokba, akkor oda lehet állni sok másodpercig nem jár arra senki...

Nekem ugyanez bal fölső sarok :P

5. próbálkozás: 23,765 mp :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 8 hónapja #285778 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem a legtöbb pont 9 mp volt. Ezek szerint béna vagyok (vagy nagyon fáradt) :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 8 hónapja #285770 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

11,543 sec a recordom

14,563 jeah

Több
18 éve 8 hónapja #285768 Írta: Heledir

Rabyn írta: Egyébként én azt csodáltam hogy Pluchi NEM esett el! Előtte, utána mindenki eltaknyolt.

Na, hát éppen ez az. Ezért izgultam én is annyira.

Több
18 éve 8 hónapja #285767 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

11,543 sec a recordom

Eddig 18-ig jutottam. :mrgreen:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 8 hónapja #285761 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A repülő kockás dolog 13,098 mp... Az vele a baj, hogy mindíg ugyanúgy repül... Ha az egyik egyszer felmegy a jobb felső sarokba, akkor oda lehet állni sok másodpercig nem jár arra senki...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 8 hónapja #285760 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyébként én azt csodáltam hogy Pluchi NEM esett el! Előtte, utána mindenki eltaknyolt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 8 hónapja #285757 Írta: Heledir

Én végig néztem az egészet, és őszintén szólva a második helyet a bolgár srácnak adtam volna (hibátlanul csinálta végig az egész programját és a zenéje is jó volt), a harmadikra mehetett volna Lambiel.
Viszont Tóth Zolit nagyon sajnáltam, bár most nagyon sokan estek.
Plushenko természetesen tökéletes volt, és nagyon izgultam nehogy ő is elessen.
Brian Joubert-ért nagyon kár, mert amúgy iszonyat tehetséges, nem tudom mi történt vele.
Viszont voltak jó kis lepontozások.
Ma pedig kezdődik a jégtánc :D

Több
18 éve 8 hónapja #285756 Írta: Heledir

11,543 sec a recordom

Most szivatsz? Jó ha elérek 5 mp-ig :P Nem az én idegeimnek van kitalálva!

Több
18 éve 8 hónapja #285754 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Barátnőmnek most sikerült 61,343... 8O Beteg gyerek... nekem csak 16 sikerült. :P

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 8 hónapja #285752 Írta: Ben

11,543 sec a recordom

Ezt ismerem. Épp most szórakoztam vele. :D :P NEkem egyszer sikerült vmi 29 másodpercese rekordot megcsinálni. :)

Más:
150 éve halt meg Heinrich Heine

Elhunyt Heinrich Harrer

Több
18 éve 8 hónapja #285750 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
people.inf.elte.hu/csala_g/MultitaskingTest.htm

11,543 sec a recordom

Több
18 éve 8 hónapja #285747 Írta: Ben
Érdekes... Nekem is a cuccuje jutott eszembe. :P Tegnap havazott, ma esett, mire hazaértem átváltott hóba, majd megint esőbe. És élvezet, hogy helyenként az út szélére kellett kimennem, mert a járdán akkora pocsolya volt. :P Most azt hiszem elállt. :) Bár ennek is megvan a maga szépsége...

Több
18 éve 8 hónapja #285734 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem! Szolgálati közlemény minden potenciális, eddig jelentkezett, és ezután jelentkezni vágyó fórumlakónak!!!!! Aki kedden jön, hogy megnézzem (ugye mindenki megteszi? :D ), és esetleg a produkciója alatt van zene, az hozza magával, lehetőleg audioCD-n, az mp3-at nem tudom akkorra garantálni! Ha lehet, ez egy olyan CD legyen, amit akár itt is hagyna nekem a delikvens farsangig.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 8 hónapja #285730 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Asszem valakinek eltorom a labat mert itt is cuculet tancol valaki mar 2 napja :dance: :dance: :rmad2: :rmad2:
Tegnap rendesen elkezdett havazni ez reggel volt, delre mar zuhogott, azutan meg felvaltva, de havaseso nem esik. Ez az idojaras annyira lelombozott, hogy meg tanulni sincs kedvem, pedig holnap szovettan vizsgam van es meg el kene olvassak 30 oldalt 8 ig, ekkor zar a konyvtar.

:bounce: :bounce: :cheers: Otthon nagyapam es a tesom fozik a PALINKAT, lesz buli mikor hazamegyek, jujjjjjj elore felek :dance: :wink:

Több
18 éve 8 hónapja #285726 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Mélyentisztelt fórumtársaim!

Vki elmagyarázné nekem pontosan, amár sokat hallott, cucuje-tevékenység mibenlétét? Nálunk egész nap havazik, esik, havasesik...kellemetlen...cucujéra gyanakszom

további szép napot!

A cucuje tudtommal egy afrikai esőidéző varázstánc.

Nálunk is havasesik, de tudtommal senki nem járt cucujét az utóbbi időben...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #285705 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mélyentisztelt fórumtársaim!

Vki elmagyarázné nekem pontosan, amár sokat hallott, cucuje-tevékenység mibenlétét? Nálunk egész nap havazik, esik, havasesik...kellemetlen...cucujéra gyanakszom

további szép napot!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.530 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére