BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 8 hónapja #285673 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Annyira sajnálom, hogy nem láttam. Későn értem haza. Nagyon jó lehetett :hatalmassóhaj:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #285671 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Plushenko megnyerte az Olimpiai Aranyat:)

A Svájci Lambiel lett az ezüstérme úgy, hogy a térde sérült volt, és Jeffrey Buttle Kanadai fiú lett a Bronzos.

Viszont Brian Joubert a francia csodagyerek elesett:(((( és csak hatodik lett:(((
nézzétek meg majd az ismétlést mert amit Brian csinált amúgy az maga volt a csoda.

Stéphane Lambiel is esett. Na és? Attól még profin csinálta, csodálatos szépen.

Brian nem volt formában. Ennyi az egész. Nem bírta a nyomást. Hiába csodagyerek, ha nem tudja előadni.

Plushi meg gusztustalanul ellezserkedte a hosszú programját, mint aki már a zsebében érzi az aranyat. Nagyon kiakartam rá.... :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #285669 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Plushenko megnyerte az Olimpiai Aranyat:)

A Svájci Lambiel lett az ezüstérme úgy, hogy a térde sérült volt, és Jeffrey Buttle Kanadai fiú lett a Bronzos.

Viszont Brian Joubert a francia csodagyerek elesett:(((( és csak hatodik lett:(((
nézzétek meg majd az ismétlést mert amit Brian csinált amúgy az maga volt a csoda.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 8 hónapja #285630 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Miért ugrott be nekem most hirtelen a South Park "Meleg Al meleg vízitúrája" című része? :D

Az én kutyusomnak (amikor még élt) egyszerűen nem esett le a tantusz, hogy mit csináljon. Nem volt meleg, de amikor elvittük a lánykutyushoz szegénykém nem értette, hogy miért néznek rá olyan csúnyán, meg a lánykutyus miért nem akart vele játszani.......

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
18 éve 8 hónapja #285613 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A szomszédomék kutyája egy plussmaciba szerelmes...
Egyébként szvsz ha találkozik ellenkező nemű állattal akkor átvált

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 8 hónapja #285596 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta: No de amikor egy nőstény kerül a közelébe, akkor miért nem vált, hisz az állatokban a fajfenntartási ösztön nagyon erős, nem?
Miért tart ki az azonos nemű mellett? Lehet, hogy ők is "szerelmesek"? Tudom vannak akik egész életre választanak párt maguknak, de a legtöbb faj nem ilyen.

Passz, sajnos nem vagyok etológus, állatszexológus meg még annyira se :D

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 8 hónapja #285594 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: ...egy szint után már minden, nőstényre csak kicsit is hasonlító dologgal párzani akarnak...

Néhány évvel ezelőtt a Szüleimnek volt egy kakasa, amelyik szerelmes lett egy kitudja honnan előkerült, kidobásra ítélt pulóverbe...
És rendszeresen megtette a "kötelességét" :|
(nem volt jó látni, én szívből sajnáltam szegény párát)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 8 hónapja #285593 Írta: Tünde

Felagund írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: A meleg állatok, mitől lesznek azok? Elegük van a másik nemből? De hát hogyan? Érti ezt valaki?

Többnyire úgy, hogy van a (normális) szexre egy erős motivációjuk (drive), amit ha hosszú ideig nem tudnak beteljesíteni, akkor egy szint után már minden, nőstényre csak kicsit is hasonlító dologgal párzani akarnak.

No de amikor egy nőstény kerül a közelébe, akkor miért nem vált, hisz az állatokban a fajfenntartási ösztön nagyon erős, nem?
Miért tart ki az azonos nemű mellett? Lehet, hogy ők is "szerelmesek"? Tudom vannak akik egész életre választanak párt maguknak, de a legtöbb faj nem ilyen.

Több
18 éve 8 hónapja #285587 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta: A meleg állatok, mitől lesznek azok? Elegük van a másik nemből? De hát hogyan? Érti ezt valaki?

Többnyire úgy, hogy van a (normális) szexre egy erős motivációjuk (drive), amit ha hosszú ideig nem tudnak beteljesíteni, akkor egy szint után már minden, nőstényre csak kicsit is hasonlító dologgal párzani akarnak.

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 8 hónapja #285564 Írta: Tünde
ismertétek már ezt az oldalt? www.lhp.hu/video_rovat_leker.php?k=9

A meleg állatok, mitől lesznek azok? Elegük van a másik nemből? De hát hogyan? Érti ezt valaki?

Több
18 éve 8 hónapja #285561 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy ismerősömnek meleg kutyái vannak. :roll:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 8 hónapja #285559 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Kiszhobbit írta: A homoszexuális flamingókon röhögtem. Mármint hogy épp a multkor jelentette ki a biosztanárom,hogy a homoszexualitas állatoknál nem jöhet létre!

Akkor biztos a brémai pingvinekről se hallott még... :wink: (Meg mintha pár éve lett volna szó oroszlánokról is...)

Nekünk is így mondták. Legalábbis a kémia/etika tanár. Biológiából még nem járunk az embernél. :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 8 hónapja #285558 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kiszhobbit írta: A homoszexuális flamingókon röhögtem. Mármint hogy épp a multkor jelentette ki a biosztanárom,hogy a homoszexualitas állatoknál nem jöhet létre!

Akkor biztos a brémai pingvinekről se hallott még... :wink: (Meg mintha pár éve lett volna szó oroszlánokról is...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 8 hónapja #285550 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem égés... Képzeld el szegény gyereket... pokollá tehette az életét... Ha egy ilyen neveltetés után el is tudta magát fogadni ilyennek - ami valszeg nagyon nehéz lehetett neki, hisz mindenkinek nehéz, hátha még így nőtt fel egy ilyen szemléletű apa mellett - akkor az apja keseríthette meg az egész hátralévő életét,...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 8 hónapja #285538 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lego Inglorion írta:

Kiszhobbit írta:

Lego Inglorion írta: Hmm...én is csak most olvasgattam ide...
Jut eszembe nekem is, volt egyszerhejderég egy tanárom, aki szvsz símán kijelentette,hogy a homok egyértelműen selejtesek, és nincs joguk e világon élni...

És őneki honnan volt joga ahhoz,hogy ezt csak úgy kijelentse??
Utálom az ilyen embereket! :x
Hoppá,most bedühödtem... :twisted:

Nade most jön a lényeg,néhány évvel később a fiáról kiderült,hogy homoszexuális[size=9:1ywhfp99]...(isten nem ver bottal[/size]) izé... :roll: :lol:
Én is utálom az ilyen embereket.

Kiváncsi lettem volna milyen képet vág,amikor megtudta... égéségéségéééés!!! :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #285534 Írta: Lego Inglorion
Lego Inglorion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kiszhobbit írta:

Jut eszembe nekem is, volt egyszerhejderég egy tanárom, aki szvsz símán kijelentette,hogy a homok egyértelműen selejtesek, és nincs joguk e világon élni...

Nade most jön a lényeg,néhány évvel később a fiáról kiderült,hogy homoszexuális[size=9:2ue3ijht]...(isten nem ver bottal[/size]) izé... :roll: :lol:
Én is utálom az ilyen embereket.

Több
18 éve 8 hónapja #285533 Írta: Kiszhobbit

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #285532 Írta: Lego Inglorion
Lego Inglorion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm...én is csak most olvasgattam ide...

Több
18 éve 8 hónapja #285530 Írta: Kiszhobbit
Jéé, nekem is másodszorra sikerült...csak néznek rám itt a többiek,hogy micsinálok.
Már pár napja nem voltam itt,hú mi minden gyűlt itt össze...
Nagyon tetszettek a tanulságos kis történetek, akinek van,tényleg rakja fel,marha jó!!!
A homoszexuális flamingókon röhögtem. Mármint hogy épp a multkor jelentette ki a biosztanárom,hogy a homoszexualitas állatoknál nem jöhet létre! Ezt neki is látnia kell.
Amugy juteszembe a másságról: nekem van egy homoszexuális haverom, szvsz mintha a barátnőm lenne... :lol: én nem teszek különbséget homo és hetero ember közt,emberek mind és kész...most mivanakkor...nap mint nap látom,hogy kinézik szegényt,hát tehet ő arról?
Ez azért elgondolkodtató... :roll:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #285521 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: Próbáljátok ki...

1. Tehát, ültök most éppen a széketeken, emeljétek fel a jobb lábatokat a
padlóról, és körözzetek vele az óramutató járásával megegyező iranyban.
2. Míg köröztök a jobb lábatokkal, rajzoljatok a levegőbe a jobb
kezetekkel egy 6-os szamjegyet.

Hányszor ismételted meg, hátha sikerül??? :lol: :lol: :lol:

Sikerült!!! :D

Nekem is!!!
Nagyon komoly!!! :P

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
18 éve 8 hónapja #285515 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sikerült!!! :D

Több
18 éve 8 hónapja #285509 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!!!
A MATHOM és a GANDALF-Díjra való jelölést illetve szavazást
Február 19-én, vasárnap éjfélkor lezárjuk!!!

Kérek szépen mindenkit, aki még nem jelölt és nem szavazott, hogy tegye meg!!!

Mathom-díjra lehet jelölni: gumipok@tolkien.hu

Gandalf-díjra lehet szavazni: gandalf_farsang@yahoo.com .

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 8 hónapja #285495 Írta: Tünde

Nóli írta: Neke másodszorra sikerüét! :lol:

Jó a koncentrálókád :lol:

Több
18 éve 8 hónapja #285492 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Neke másodszorra sikerüét! :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 8 hónapja #285490 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vazz... :lol: Ez komoly :mrgreen:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 8 hónapja #285488 Írta: Tünde
Próbáljátok ki...

Több
18 éve 8 hónapja #285478 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem! Szolgálati közlemény minden potenciális, eddig jelentkezett, és ezután jelentkezni vágyó fórumlakónak!!!!!

Jövő kedden lenne egy meghallgatás - csak hogy lássam, hogy állnak az eddigi műsorok. Aki táncolna, énekelne, humorkodna, jelenetezne, azt mindenképp várom, lehetőleg a szavalókat is, de az nem annyira gáz, ha valaki nem ér rá. Minden mást szeretnék látni, ha nem az egészet, legalább azt, ami eddig megvan, csak lássam, hogy áll valahogy.

Tehát. Időpont: 1/2 6 - 6-tól ameddig lehet. Hely: valsz, az ADS. Ha nem, akkor megpróbálom megszervezni a BA-t az Oktogonon.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 8 hónapja #285438 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Moon írta: Csak azt szeretném kérdezni, hogy Nyíregyháza környékén ki lakik?

ÉN [size=9:3sovwnfc]nem[/size]

Több
18 éve 8 hónapja #285435 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta: Kínai közmondás.
" Ha egy évre tervezel, ültess rizst
Ha 100 évre tervezel, ültess fát
Ha 1000 évre, akkor tanítsd az embereket..."

Több szempontból is irigylem ezt az emberekkel kapcsolatos optimizmust. Már csak azért is, mert a jelek szerint az optimista kínaiak is inkább rizsben gondolkodnak...

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 8 hónapja #285433 Írta: Daeron
Daeron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Alison West írta:

Felagund írta: :lol:

Csak 1 a baj: mi a helyzet a fokozatos elbutulással? :D

Nincs is semmilyen elbutlu....elbutlá.....elbulut....elbutulul....eltulbá...
A francba !

:D :D :D :oops:

Auta i lóme!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.415 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére