BESZÉLGETŐS topic
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Felagund írta: Csak 1 a baj: mi a helyzet a fokozatos elbutulással?
A fokozatos elbutulás nem természetes folyamat, hanem erősen generált, mert az okos kevesek könnyebben tudják manipulálni a buta tömegeket. Sajnos ez megy most nálunk is...
Kínai közmondás.
" Ha egy évre tervezel, ültess rizst
Ha 100 évre tervezel, ültess fát
Ha 1000 évre, akkor tanítsd az embereket..."
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Február 15-én 16:30-tól a CD-fűben jegyátvételi lehetőség.
A különbség az előző tájékoztatáshoz képest, h. a Fornost-válogatással (ami 5-ig fog tartani) párhuzamosan lesz, valamint 17 óra után is lehet jönni - amíg van ember, én maradok, de ha fél6 után jönne valaki, tanácsos előbb csörögni (06/30 520 6447), hogy vagyok-e még.
Természetesen a jövő héten is lesz(nek) további átvételi alkalom/alkalmak.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Moon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Moon vagyok s a magam útját járom!
- Alison West
- Nem elérhető
Heledir írta: Mondju az elég érdekes lenne, hogy a saját gyereked vigyázna rád életed végén, mert ugye addigra már szüleid meghalnának, te meg túl pici lennél, hogy vigyázz magadra.
Na igen De végülis ha tényleg így lenne a világ, ami nem lenne rossz, akkor biztos annak is kialakult volna a maga rendje A világ nem hülye, csak a benne élő emberek. Tudja ez magától, hogy mi a dolga, csak az itteni okosok azt hiszik, hogy bele tudnak szólni. Blabla
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Heledir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Felagund írta:
Alison West írta:
Felagund írta:
Mi a nevetés tárgya?
Csak annyi, hogy tetszik, amit leírtál...
Jó is lenne...
Csak 1 a baj: mi a helyzet a fokozatos elbutulással?
Gyermek korodban úgysincs szükséged annyi észre. Emlékezz és rá fogsz jönni, hogy "tudatlanul" is jó volt. Meg aztán a gyerekeknek a maguk módján éppen elég okosak. Szerintem. Néha egynémelyik túlzottan is okos
Mondju az elég érdekes lenne, hogy a saját gyereked vigyázna rád életed végén, mert ugye addigra már szüleid meghalnának, te meg túl pici lennél, hogy vigyázz magadra.
„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."
- Alison West
- Nem elérhető
Felagund írta:
Alison West írta:
Felagund írta:
Mi a nevetés tárgya?
Jó is lenne...
Nem saját szerzemény
Nem tudom, Eleinte hülye az ember, utána normalizálódik, aztán kisgyerekként meg tudatlanná válik. Há' ilyen is van.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Alison West írta:
Felagund írta:
Mi a nevetés tárgya?
Jó is lenne...
Our knees do not bend easily
- Alison West
- Nem elérhető
Felagund írta:
Mi a nevetés tárgya?
- Felagund
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Pókkirálynő írta: És most, hogy "nagy" vagyok (legalábbis jogilag), nagyon szeretnék megint kisgyerek lenni. Milyen jó is volt az, egész nap csak játszani, nem kellett tanulni, sokkal kevesebb gondja volt az embernek, nem várták el tőle, hogy felelősen és éretten gondolkodjon, meg sok mindent nem tudott még. *sóhaj* Evvan.
Egy kis történet ezzel kapcsolatban, talán valaki már ismeri:
Fordítva kellene
A legmocsokabb dolog az életben a vége. Vagyis, kemény egy dolog. Elveszi egy csomó idődet és mit kapsz a végén? Belehalsz. Ez lenne a jutalom ? A halál a bónusz, vagy mi? Meghalni kéne először - letudni rögtön. Aztán jönne az öregek otthona. Ha már eleget fiatalodtál, akkor onnan kirúgnak. Kapsz egy aranyórát. Dolgozni mész. Ledolgozol negyven évet, amíg végre elég fiatal vagy ahhoz, hogy visszavonulhass és élvezd az életet. Bulizol, piálsz, kipróbálod a kábítószert. Közben felkészülsz az iskolákra - egyetem, középiskola, majd az általános. Utána kiskölyök leszel és annyit játszol, amennyi csak belédfér. Nincsen felelősség egyáltalán a válladon. Aztán bebújsz egy kellemes, meleg helyre, ahol lebegve töltöd az utolsó kilenc hónapodat és alaposan kipihened magad. Végül pedig egy hatalmas, eksztatikus orgazmusban kimúlsz a világból... Igen, így lenne jó.
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
Hümm, igen. Szegények! Én sosem akartam "nagy" lenni gyerekkoromban, meg 14 évesen sem. És most, hogy "nagy" vagyok (legalábbis jogilag), nagyon szeretnék megint kisgyerek lenni. Milyen jó is volt az, egész nap csak játszani, nem kellett tanulni, sokkal kevesebb gondja volt az embernek, nem várták el tőle, hogy felelősen és éretten gondolkodjon, meg sok mindent nem tudott még. *sóhaj* Evvan.Alison West írta:
Pókkirálynő írta: Ami még nagyon idegesít: amikor komolytalan, 14 éves kiscsajok a diszkókban egymással csókolóznak, mert "divat leszbikusnak lenni". És akkor azt hiszik, hogy ők most bizonyára minden fiút levettek a lábukról, és hajaj. Persze, gyakran valóban megtalálják így a párjukat: a hasonló értelmi színvonalú fiúkat.
Ugyanígy kezdődött anno a divat-cigizés, meg a divat-lerészegedés is. Mert attól lesznek "nagyok"..
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Az emberi baromsag meg osztonos, mint kiscsikonak az anyatej keresese
( ekezet nelkul k***** sz*** irni )
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Jesszum! Az emberi baromságnak nincsenek határai!Felagund írta: Másrészt manapság már minden baromságra rámondják azt, hogy genetikai eredetű. Pl legutóbbi kedvencem, miszerint az amerikai republikánus-, illetve demokrata-pártiság is genetikailag meghatározott. Ugye nem kell azt mondanom, hogy ez mekkora baromság?
Amúgy szerintem -ezt próbáltam kifejezni a másságps cuccal- akkor lennének normálisak, viselkednének normálisan, ha nem különbözetnénk meg őket.
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Felagund írta:
Well-of-Souls írta: az öröklődésért felelős gént a mai napig nem találták meg. Ami a humán genom teljes megszekvenálása után azért legalábbis elgondolkodtató...
Mélyen tisztelt kollégám:
azért remélem tudod, hogy manapság a reverz genetika korszakát éljük, vagyis az, hogy tudunk hárommilliárd betűt, az még nem jelenti azt, hogy ismerik is a konkrét géneket
Pontosan erről próbáltam beszélni. Amíg valaminek nem tudjuk megnevezni a pontos kódoló génjét (annak minden attribútumával együtt), addig rendkívül tudománytalan dolog a genetikai meghatározottságáról beszélni.
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Alison West
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ally nem töri tanár hanem régen volt ő igazgató helyettes is. Ádám Sándornénak hijjk ha így ismerősebb.
Egyébként szvsz egy nőnek egy meleg pasi barát még jól is jöhet:) Együtt lehet nézni a pasikat azuccán, meg meg lehet vele beszélni mindent ami egy lánnyal nem tudsz és még valamilyen szinten a másik oldalról is nézi a dolgokat. ami nagyon tetszett nekem az az Édes Novemberben ennek a dolognak a feltüntetése.
Hömm, hát nem tudom. Úgy vettem észre, hogy kb. 80%-ban más tanáraid vannak, mint akik engem tanítottak ott...
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként szvsz egy nőnek egy meleg pasi barát még jól is jöhet:) Együtt lehet nézni a pasikat azuccán, meg meg lehet vele beszélni mindent ami egy lánnyal nem tudsz és még valamilyen szinten a másik oldalról is nézi a dolgokat. ami nagyon tetszett nekem az az Édes Novemberben ennek a dolognak a feltüntetése.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Arzeen
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Pókkirálynő írta: Ami még nagyon idegesít: amikor komolytalan, 14 éves kiscsajok a diszkókban egymással csókolóznak, mert "divat leszbikusnak lenni". És akkor azt hiszik, hogy ők most bizonyára minden fiút levettek a lábukról, és hajaj. Persze, gyakran valóban megtalálják így a párjukat: a hasonló értelmi színvonalú fiúkat.
Ugyanígy kezdődött anno a divat-cigizés, meg a divat-lerészegedés is. Mert attól lesznek "nagyok"..
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
Esgal írta: Az azonban nekem sem tetszik, mikor vannak ezek a nagy melegfelvonulások, én sem megyek az utcára táblával, hogy heteroszexuális vagyok, és büszke - ne tegye ő sem. Ez magánügy, nem tartozik senkire. Persze, ne nézzem, ha zavar, de attól ez még nem tartozik bele a kultúrált viselkedés szabályaiba. szerintem.
Remzy_mama/Eldawen írta: No ezt én sem szeretem, de nem is értem, ha nem tartja magát különlegesnek - mert ugye pont ezért tüntet, hogy ő nem más - , akkor miért tüntet vele?
*Hevesen bólogat* Gyakorlatilag leírtátok a gondolataim, pontosan így vélekedek én is.
Ami még nagyon idegesít: amikor komolytalan, 14 éves kiscsajok a diszkókban egymással csókolóznak, mert "divat leszbikusnak lenni". És akkor azt hiszik, hogy ők most bizonyára minden fiút levettek a lábukról, és hajaj. Persze, gyakran valóban megtalálják így a párjukat: a hasonló értelmi színvonalú fiúkat.
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
- Felagund
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta: az öröklődésért felelős gént a mai napig nem találták meg. Ami a humán genom teljes megszekvenálása után azért legalábbis elgondolkodtató...
Mélyen tisztelt kollégám:
azért remélem tudod, hogy manapság a reverz genetika korszakát éljük, vagyis az, hogy tudunk hárommilliárd betűt, az még nem jelenti azt, hogy ismerik is a konkrét géneket
Másrészt manapság már minden baromságra rámondják azt, hogy genetikai eredetű. Pl legutóbbi kedvencem, miszerint az amerikai republikánus-, illetve demokrata-pártiság is genetikailag meghatározott. Ugye nem kell azt mondanom, hogy ez mekkora baromság?
Our knees do not bend easily
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Esgal írta: Az azonban nekem sem tetszik, mikor vannak ezek a nagy melegfelvonulások, én sem megyek az utcára táblával, hogy heteroszexuális vagyok, és büszke - ne tegye ő sem. Ez magánügy, nem tartozik senkire. Persze, ne nézzem, ha zavar, de attól ez még nem tartozik bele a kultúrált viselkedés szabályaiba. szerintem.
No ezt én sem szeretem, de nem is értem, ha nem tartja magát különlegesnek - mert ugye pont ezért tüntet, hogy ő nem más - , akkor miért tüntet vele?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Alison West
- Nem elérhető
Rabyn írta: Egyébként tanárt Ally láthattad ilyen kockanéni ősz haj és nyugdíjból hívták vissza (de minek?) ő volt az aki közölte, hogy jobb egy gyereknek egy otthonban mint egy egyedülálló szülőnél vagy azonos neműeknél...
Melyik, az a nagydarab töritanár? Légyszi küldd el a nevét priviben, kíváncsi lettem
- Esgal
- Nem elérhető
Az azonban nekem sem tetszik, mikor vannak ezek a nagy melegfelvonulások, én sem megyek az utcára táblával, hogy heteroszexuális vagyok, és büszke - ne tegye ő sem. Ez magánügy, nem tartozik senkire. Persze, ne nézzem, ha zavar, de attól ez még nem tartozik bele a kultúrált viselkedés szabályaiba. szerintem.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Csak azt nem kéoes elfogadni, hogyha nem lennének "másként" számontartva, akkor ők sem éreznék magukat annak, és nem akarnák bemutatni magukat.
Sokan mondják nagy buzgalommal, hogy "mi elfgoadjuk a másságot". Csakhogy ezzel eleve kirekesztetté, megkülönbnöztetetté teszi a homoszexuális egyedet. És szegény meleg pedig önmagából csinál vásárti látványosságot...
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha pedig ismeretlen és fura dolgokat művelnek, amiket az átlagember nem ért, vagy sosem találkozik velük, akkor a fenti érzés hatványozódik. Még talán nincs 100 éve, hogy a zsidókat legutóbb emberáldozattal vádolták. (egen, itt Magyarországon) Bár ez nem új dolog, anno a keresztényeket vádolták ilyesmivel, és gondolom még sokakat másokat.
A melegekkel kapcsolatban a társadalom szintén tele van előítéletekkel, a szülők félnek, hogy a gyerekeiket elcsábítják, és akkor mindenféléket művelni fognak velük és akkor drogosok is lesznek meg AIDSesek.
A melegeket kiirtó tanárnő tényleg kissé náci nézeteket vall, legalábbis engem erősen emlékeztet az NSDAP fajtisztító programjára, amit 600 éves időtartamra terveztek azzal a magasztos céllal, hogy megteremtsék a tiszta germán fajt, és ennek érdekében a valamilyen fogyatékkal vagy öröklött betegségel rendelkezőket sterilizálták.
Persze ez nem ért volna célt, mivel a gének már csak olyanok, hogy rejtőznek, rejtőznek de egyszercsak felbukkannak, példa rá az állatvilágban újra és újra felbukkanó homoszexuális hajlam, minden szelekció ellenére.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nem is szeretnék tucatember lenni.
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ben
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta: Na ez viszont már erősen belefér az uszítás BTK-s kategóriájába. Ostoba dolog az ilyesmi - bár ahogy az egyik barátom szokta mondani: a butaság és a gonoszság közül csak az dönt a gonoszság javára, hogy az időnként szünetel.
Az emberi hülységgel nehéz együttélni, de alighanem muszáj lesz...
"<i>Istentelen frígy van közötted,
Ész és rosz akarat!
A butaság dühét növeszted,
Hogy lázítson hadat.</i>"
//Vörösmarty - Az emberek//
Khm.. bocs.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.