BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 10 hónapja #284392 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Alyr Arkhon írta: quicktime kell hozzá

Méghozzá QuickTime7, ami nálam nem telepíthető... :cry: (A cégnél meg hangszórók nincsenek a géphez...) Pedig én QuickTime párti vagyok, de ebből asszem maradnak az egyéb verziók, amiket már belinkeltem a Legolas topicba...

S azt nem tudjátok, hogy lehet kiszedni a QuickTime-ból, hogy a böngészőben megnyitott mp3-makat ne nyissa meg (letölteni nem tudom, talán ha nem nyitná meg... a jobbgombos módszer nem müxik..)? Elvileg minden létező beálítást kivettem belőle. :roll:

Linkek megin':
Tévézés
Patkányok

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #284370 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: quicktime kell hozzá

Méghozzá QuickTime7, ami nálam nem telepíthető... :cry: (A cégnél meg hangszórók nincsenek a géphez...) Pedig én QuickTime párti vagyok, de ebből asszem maradnak az egyéb verziók, amiket már belinkeltem a Legolas topicba...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #284368 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy olyan előzetes ami szerintem sokak figyelmét felkelti, quicktime kell hozzá, ha túl lassan jön le, lépj fel a film oldalára, ott van kisebben is.

www.apple.com/trailers/disney/pi ... large.html

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #284365 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
fini hurka, fini kolbász... :lol: :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #284364 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Bocs, de ez kívánkozik a belinkelésre...: Disznóvágás . :D ART :D

Szomorú, nem szeretem a disznótort...

Én is beszélem a magyart perfekt, és haladó szlovákos vagyok :D

Több
18 éve 10 hónapja #284362 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
visszatérve a nyelvekre én Magyarul tudok de azt perfektül

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 10 hónapja #284361 Írta: Ben
Bocs, de ez kívánkozik a belinkelésre...: Disznóvágás . :D ART :D

Több
18 éve 10 hónapja #284358 Írta: Ben

Ethuil írta: Itt van könyvtárosprogram www.jomagam.hu/

Jé, ez tök jó. :) Én mint pénzes programot, a SZIKLAt ( www.szikla.net ) ismertem, de az hivatalos városi/iskolai könyvtároknak van, nem otthoni célra. :D

Több
18 éve 10 hónapja #284341 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Woland írta: Hella!

Azert irm ezt ide mert nem tudm hova irhatnam mashova :heu:
ha valaki tud egy olyan programrol amivel a konyveimet rendszerezni tudnam szamitogepben (katalogus vagy vmi hasonlo) akkor megkerem szepen hogy ertesitsen h. hol talalhatom meg, lehet priviben is

elore is koszi

:evil: az O beture ra kell tehenkedjek hatszor amig valahogy elobujik, rohadt billentyuzet :evil:

Itt van könyvtárosprogram www.jomagam.hu/

Több
18 éve 10 hónapja #284339 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hella!

Azert irm ezt ide mert nem tudm hova irhatnam mashova :heu:
ha valaki tud egy olyan programrol amivel a konyveimet rendszerezni tudnam szamitogepben (katalogus vagy vmi hasonlo) akkor megkerem szepen hogy ertesitsen h. hol talalhatom meg, lehet priviben is

elore is koszi

:evil: az O beture ra kell tehenkedjek hatszor amig valahogy elobujik, rohadt billentyuzet :evil:

Több
18 éve 10 hónapja #284236 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta: Van valakinek kábelnetje? Érdekelne hogy mik a tapasztalatai a szolgáltatás minőségével

Függ a cégtől, és nagy mértékben attól is, hogy hol laksz. Nekem kb 3 éve van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Stabil, nem szakad, olcsóbb, mint nálunk bármi más megoldás (igaz, nálunk az ADSL-nek csillagászati árai vannak, Emitel suxx), ráadásul teljesen korlátlan... Vannak viszont olyan városok/városrészek, ahol ugyanezt a céget nagyon szidják.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 10 hónapja #284224 Írta: Tünde

Finwe írta: Van valakinek kábelnetje? Érdekelne hogy mik a tapasztalatai a szolgáltatás minőségével

A cégnél ahol vagyok piackutattunk e témában, hát én nem rendelnék a helyedben. Talán azért mert gyerekcipőben jár vagy csak az a cég rossz (csak 1 céget kutattunk) de szidták nagyon.

Több
18 éve 10 hónapja #284222 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van valakinek kábelnetje? Érdekelne hogy mik a tapasztalatai a szolgáltatás minőségével

Több
18 éve 10 hónapja #284169 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éljen az anatómia! Wolandnak nagy kalap k*k*!

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 10 hónapja #284105 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hella :P

erettsegire fel

nekem bejott (igaz nalunk csak 1 szintes az erettsegi)

:x nem hiszem el, letiltjak az egyetemen az osszes emilezni valo programot, a mircet, a csetet, ezek utan 2 gep elol felallitnak hogy oda szol a kartyajuk, a harmadik meghal amikor bekapcsolom, a negyedik elol megint kiturnak, ez most az otodik gep amirol irok, szoritsatok, hetfon anatomia vizsgam van *idegesen korberohangaszas konyvvel a kezeben*

Több
18 éve 10 hónapja #284071 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tényleg nem volt nehéz az angol emelt szintű. Nekünk próbából behozták megíratni, és még a rosszabbaknak is nagyon jó lett. Úgyhogy szerintem angolból érdemes megpróbálni...

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
18 éve 10 hónapja #284051 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Barátunk!

Közeledik az adóbevallás időpontja, és ezzel a befizetett 1% adóról való rendelkezés határideje is.

Kérjük, hogy amennyiben lehetőséged van, utald személyi jövedelemadód 1%-át a Magyar Tolkien Társaság (adószáma: 18178209-2-42) részére, hogy az alapszabályban megfogalmazott feladatainkat (J. R. R. Tolkien műveinek magyarországi megismertetése, terjesztése, népszerűsítése) minél könnyebben végezhessük.

Ehhez csupán a mellékelt rendelkező nyilatkozatot kell felhasználnod: a leírtak szerint külön borítékban mellékelni adóbevallásod mellé.

Természetesen a legjobb az lenne, ha az 1% felajánlására erre meg tudnád kérni családodat, barátaidat is (a nyilatkozat fénymásolható).

A rendelkező nyilatkozat letölthető innen.
A kedvezményezett adószáma: 18178209-2-42
A kedvezményezett neve: Magyar Tolkien Társaság Kulturális Egyesület

Támogatásodat megköszönve

a Magyar Tolkien Társaság Vezetősége

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #284042 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen talán visszafizetik na de mivan ha nem sikerül? És a követekző pár hónapban tuti nem lesz pénzem rá:(
Egyébként a fura ez az emeltszint (amugy nagyon nagyon nagyon szeretnék Veszprémbe menni) mert én azt figyeltem meg a feladatsoroknál is, hogy inkább arra megy rá, hogy minél többet olvasson a diák és, hogy minél több ismerete legyen. Járok előkészítőre (oh igen végre szabadok lettek a szerdáim hát gyorsan lefoglalom őket) Sza azért remélem sikerül. Egy barátom mesélte, hogy őt megszivatták a töri emelten de pont az a négy pontkellett neki, hogy felvegyék a jogra emelt nélkül nem ment volna. Amúgy az is amelett szól, hogy nem középszintűzöm, hogy nincs az az isten ami miatt én a magyartanáromnál érettsigizzek!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #284041 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: Csak 3as érdemjegytől adják meg a +7 pontot.

Na igen, 2-es nem lehet, de nem hiszem, hogy emelt szinten bárki 2-est akar írni.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 10 hónapja #284022 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Silcucc írta: amúgy pedig én úgy tudom, hogy a nyelvi érettségi - ha nem emelt szintű, de 5-ös, akkor is kiváltja a nyelvvizsgát.
nézz utána, mert nem mindegy.

Hát nekem a középszintű angolom 94%-kal 5-ös lett, de egy árva nyelvvizsgát sem kaptam, csak egy jutalomkönyvet. Hurrá.
Az egyik osztálytársam emelt angolra ment, és azt mondta, hogy vért izzadott, hogy 3-asa legyen... Pedig nem volt gyenge angolos. Azt mondta, hogy a kérdések felét nem értette. Úgyhogy csak óvatosan az emeltszintűvell...

Nekem már angolgondjaim nincsenek, csak a német miatt átkozom a fejemet, hogy nem jelentekztem be előrehozott érettségire...
Amúgy szerintem nem nehéz az emelt angol... :roll:

Több
18 éve 10 hónapja #284016 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silcucc írta: amúgy pedig én úgy tudom, hogy a nyelvi érettségi - ha nem emelt szintű, de 5-ös, akkor is kiváltja a nyelvvizsgát.

Hát nekem a középszintű angolom 94%-kal 5-ös lett, de egy árva nyelvvizsgát sem kaptam, csak egy jutalomkönyvet. Hurrá.
Az egyik osztálytársam emelt angolra ment, és azt mondta, hogy vért izzadott, hogy 3-asa legyen... Pedig nem volt gyenge angolos. Azt mondta, hogy a kérdések felét nem értette. Úgyhogy csak óvatosan az emeltszintűvell...

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 10 hónapja #284014 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: A legerősebbek életben maradnak, és továbbtanulhatnak.

Hogy aztán túlképzettek legyenek... Rühellem az iskolát.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 10 hónapja #284012 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
anno tényleg élt az a rendszer, hogy az első sikeres nyelvvizsga árát visszatérítik. DE! csak akkor fizették vissza, ha sikeres volt, és nálunk is csak visszamenőleg (én 3 évvel később kaptam meg a nyelvvizsgám árát, bár akkor hozták ezt a rendeletet). érdemes lenne megkérdezni.
amúgy pedig én úgy tudom, hogy a nyelvi érettségi - ha nem emelt szintű, de 5-ös, akkor is kiváltja a nyelvvizsgát.

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
18 éve 10 hónapja #284007 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én úgy tudom, az emelt szintű nyelvérettségi bizonyos százaléknyi teljesítése esetén megkapod a nyelvvizsgád, ingyen. (hogy mennyitől azt nemtom) Glom ezért nem fizetik ki ha máshol nyelvvizsgázol. :!: :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 10 hónapja #283988 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nincsen pénzed? Nem mész nyelvizsgáért

ár nem fizetik a nyelvvizsgát? 2 éve még úgy volt, emlékeim szerint, ha valaki tesz sikeres középfokú C-t, akkor azt fizetik (az elsőt). Vagy ha az első felsőfokú, akkor azt.

Nam: Mesélj, ezt most mennyire kell szó szerint vennünk...? :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 10 hónapja #283976 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak 3as érdemjegytől adják meg a +7 pontot. De ha többet veszít a százalékokkal, mint 7 pont, akkor már nem érte meg... :(
Utálom ezt a rendszert.
Cs simán ki akarják csinálni a diákokat... A legerősebbek életben maradnak, és továbbtanulhatnak.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 10 hónapja #283975 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

nodlee írta: (amúgy azt ugye tudod Rabyn, hogy csak akkor érdemes emeltszintezni, hogyha biztosan sikerül ötösre, különben rosszabbul jársz, minthogyha középszinten meglenne a 90%od?)

Ez nem feltétlenül igaz. Az emelt szintű vizsgáért kötelesek megadni a +7 pontot, bárhogyan is sikerül! Kérdés tényleg az, hogy megéri-e (ilyen szemszögből viszont a középszintű vizsga adja a biztosabb eredményt).

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 10 hónapja #283972 Írta: Tünde
Képzeljétek, megtaláltam az eredeti írásmóddal a Halotti beszédet. Akit érdekel átküldöm, nekem nagyon tecc :lol: Rabyn érettségire?

Több
18 éve 10 hónapja #283970 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberz! Gyertek csetelni! "Mert magam vagyok, s elhagyott mindenkii...."

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 10 hónapja #283969 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hova szeretnel menni, Rabyn?

(bocs, konyvtarban nincs ekezet)

Amugy le lehet tolteni nehany minta feladatsort (emeltre es kozepre is) mielott leadod az erettsegi jellapodat, sztem nezegesd oket. Tenyleg szivas az emelt szint. (bar ha te negy even at szorgalmasan tanultal irodalmat, akkor vegulis nem lesz gaz a dologgal...)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.079 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére