BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 9 hónapja #283959 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom. De ha nem csnálok emeltszintűt ha meg se probálom akkor ESÉLYEM SINCSEN EGYETEMRE MENNI!! És itt ez számit. Hogy legalább megprobláom és a legjobb tudásom szerint megcsinálom. Más lenne a helyzet ha lenne egy nyelvvizsgám akkor szarnék az emeltszintűre. Ezért kibaszos ez a rendszer mert ez is apénzre alapul. Nincsen pénzed? Nem mész nyelvizsgáért, nem mész elkőkészítőre és semmi esélyed nincsen arra, hogy egyetemista legyél. Legalább megpróbálom.. Ha nem sikerül akkor már tudni fogom,hogy mit kell tudnom a következőre. Mert addig fogomcisnálni amig nem vesznek fel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #283958 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt ugye tudod, hogy 60%ban az írásbeli számít?
És az írásbeli elég durván szpatós... Gyakorlatilag akármit kérdezhetnek...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #283956 Írta: Rabyn
tudom. ÉS sikerülni is fog csak tanulni kell. Pár tételem már megvan azokat tudom is csak a nyelvtan tételek nincsenek meg illetve az életművel és a portrék. Azokat nem tudom elég-e kiírni a tankönyvből. egyébként ha nem sikerül akkor megprobálhatom jövőre.

Több
18 éve 9 hónapja #283953 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
tök jó. Emelt szinten van Petri is (:

(amúgy azt ugye tudod Rabyn, hogy csak akkor érdemes emeltszintezni, hogyha biztosan sikerül ötösre, különben rosszabbul jársz, minthogyha középszinten meglenne a 90%od?)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
18 éve 9 hónapja #283948 Írta: Rabyn
:) )))
Nálunk sok doogban

Több
18 éve 9 hónapja #283947 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Lenne olyan magyaros aki segítenek nekem kidolozni az emeltes érettsigire a tételeimet? Szeretnék készen lenni velük végre, csak egyedül nem tudok hozzáfogni mert nem tudom, hogy jót írok-e.

Mifelénk az emelt szint anyibban különbözik az alapszinttől, hogy öt percel tovább kell beszélni és minnél kevesebb ...ööö...eeee...használatával.

Több
18 éve 9 hónapja #283938 Írta: Rabyn
Lenne olyan magyaros aki segítenek nekem kidolozni az emeltes érettsigire a tételeimet? Szeretnék készen lenni velük végre, csak egyedül nem tudok hozzáfogni mert nem tudom, hogy jót írok-e.

Több
18 éve 9 hónapja #283936 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Van egy nagy hírem: gyerekeim vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

He?[/b]

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 9 hónapja #283886 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Népek!!

Ezennel bejelentjük, hogy a Magyar Tolkien Társaság ezévi Farsangi Bálja február 25-én lesz.
A Bál helyszíne: Ipartestületek Székháza, Wesselényi utca 73. (1077, Bp.)
A Bál kezdete: szombat délután 5 óra.
Szeretettel várunk Mindenkit, aki szeretné fergetegesen eltölteni az aznap estét
A már megszokott módon, lehetőleg elegáns öltözékben való megjelenés ajánlott.
A jegyár: MTT tagoknak: 750 Ft.
Nem MTT tagoknak : 890 Ft.
A helyszínen: 950 Ft.

Emellett felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy aki kedvet érez magában a szerepléshez, bármilyen műsorszám előadásához (tánc, ének, vers, humoros illetve komoly előadás) az jelezze nekünk a jelentkezes_farsang@yahoo.com email címen február 20-ig!!
Valamint szintén felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ezennel elkezdődik a szokásos szavazás, a Mathom-és a Gandalf-díj ügyében.

A Mathom-díjat az az MTT tag kapja, aki a legtöbbet tette (szavazataitok alapján) az elmúlt évben a Társaságért. A szavazatokat a gumipok@tolkien.hu email címre lehet küldeni.

A Gandalf-díjat pedig az a vezetőségi tag kapja, aki szerintetek, a legtöbbet tette a Társaságért az elmúlt évben. A szavazatokat a gandalf_farsang@yahoo.com email címre várjuk.
A díjakat a Farsangon adjuk át.

Valamint kérünk Benneteket, hogy aki szeretne részt venni a Farsangi Bálon, az jelezze jegyvásárlási szándékát, ezen az emailcímen: jegy_farsang@yahoo.com.
Legyen benne: Polgári név, Nicknév, hány jegyet kíván venni. Aki a magáén kívül másnak is szeretne vásárolni (család, stb.) az írja oda az illető státuszát. (MTT tag, Nem tag)

Valamikor napokban még várható egy programokat leíró hozzászólás is a Farsang 2006 topicban.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 9 hónapja #283880 Írta: Rabyn
melyik fazont is kel megvenni??

Nam: mesélj

Több
18 éve 9 hónapja #283871 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: a diablos oldalt már néztem, de ott nem találtam segítséget. amugy nekemmég az első figura van mint segítő. Tehát őt le kő csrélni.

Legalábbis ajánlatos. Amúgy is gyenge. De előtte szedd le róla a páncélt-sapkát, íjat, mert ha anélkül cseréled le, hogy levetkőztetnéd, akkor buktad! Nem kapja meg automatikusan a következő! Ha túljutottál Durielen, akkor ajánlatos egy erős paladint majd a következő pálya elején venni, aki utána egész jól tudja a bosszantó szörnyikéket elintézni.

Durielre meg a taktika tényleg a távolról üss és utána fuss, ha meghalt a segítő :D .

Több
18 éve 9 hónapja #283869 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Honnan? Vagyis izé...
Mesélj!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 9 hónapja #283868 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van egy nagy hírem: gyerekeim vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 9 hónapja - 18 éve 9 hónapja #283839 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: WOW! Köszi szépen! Már csak az kell, h még vki más is feljöjjön :)

Nagyon szívesen. :) Én fent vagyok. ;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 9 hónapja #283836 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

Nóli írta: Amúgy én is szomorúan tapasztaltam, h a chat nem műxik.
Pedig már úgy megörültem volna neki!

Hmm. Nekem működik. Valószínűleg nincsen java kliens beépítve a böngészőbe (explorernél alap, de láttam már olyat, hogy abban sem volt; firefox meg elvileg jelez). Azt innét letölthetitek , nem nagy cucc, és különösebben nem szól bele a számítógép életébe (elvileg), de azért jó, ha nem tölti be magát folyamatosan az asztalba, működik ő anélkül is. :)

WOW! Köszi szépen! Már csak az kell, h még vki más is feljöjjön :)

Több
18 éve 9 hónapja #283823 Írta: Rabyn
a diablos oldalt már néztem, de ott nem találtam segítséget. amugy nekemmég az első figura van mint segítő. Tehát őt le kő csrélni.

Több
18 éve 9 hónapja #283817 Írta: Ben

Nóli írta: Amúgy én is szomorúan tapasztaltam, h a chat nem műxik.

Hmm. Nekem működik. Valószínűleg nincsen java kliens beépítve a böngészőbe (explorernél alap, de láttam már olyat, hogy abban sem volt; firefox meg elvileg jelez). Azt innét letölthetitek , nem nagy cucc, és különösebben nem szól bele a számítógép életébe (elvileg), de azért jó, ha nem tölti be magát folyamatosan az asztalba, működik ő anélkül is. :)

Több
18 éve 9 hónapja #283812 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tényleg azt elfelejtettem mondani, hogy segítőt vigyél! Amíg Duriel kb. 3 mp alatt elintézi (:D), addig te tudod gyakni. Sőt, ha esetleg fagy varázslatokat használsz, lelassítod akkor még a társad életét is megtudod nyújtani. Én is a fagy és tűz varázslatokat ajánlanám (glacial spike - asszem így hívják az egyik tápos fagy varázslatot :roll: ). És persze mindig legyen nyitva town portal, az elmaradhatatlan. ;) Persze rég dioztam, nem tudom, hogy azóta mit változtattak, de nem hinném, hogy első szinten immunis valamire a drága, szal elvileg bármivel lehet gyakni, amiben van egy kis erő :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 9 hónapja #283803 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: először is nézd meg ezt az oldalt:
www.diablo.hu/main/hun2/

Itt van például olyan is, hogy magyarítás letöltése, és akkor az egész játékon mehetsz magyarul végig, én megcsináltam, de nagyon idegesített a magyarítás, úgyhogy aztán leszedtem :D

23-as sorci. Először is tápold fel 24-es szintre, ott már hasznos varázslatok vannak (bár igazán 30-as szintnél van jó, a frozen orb-ot imádom!!! - persze kb. 10-es - 15-ös erősséggel ;) ). Amúgy a fire wall még igen hasznos, hogy azt ráküldöd, hogy égjen, és felváltva még faggyal vagy árammal bombázod. Illetve 24-es szinten már ott van az "energy shield", amivel a manádat fogyasztja, ha eltalál, nem az életerődet.

Ahogy beérsz Durielhez, rögtön nyiss egy teleport kaput. Remélem a segítőd már a 2. szinten kapható dárdás, közelharcos figura (maxra feltápolva, a lehető legjobb fegyverrel, páncéllal, sisakkal), anélkül nem megy. Meg a karid is full rejuv potion-okkal van felszerelve, és jó cuccokkal... A dárdás harcoljon vele közelről, te meg támadod távolból. A sorci kitűnő, csak nem szabad, hogy megüssék, mert akkor hamar vége... Ha meghalt a segítő, akkor futás ki a teleport kapun, újraélesztetni a segítőt, és utána a normál városi teleporton vissza, majd vissza a barlangba. Így a teleport kapud ott van, az utadat nem állják monszták, csak kicsit futkosni kell. A sima teleport is jó, de az nem a városba teleportál vissza, hanem az egér helyére át.

Úgyhogy tápolj még pöttyet, akár az utsó pályán, akár az Arcane Sanctuary is tökéletes erre, mert sok egymástól elválasztott pálya van egymás mellett, prímán lehet őket a távolból irányítani ;)

Több
18 éve 9 hónapja #283798 Írta: Rabyn

Ecthelion írta:

Rabyn írta: Segítsééég!:))
nemrégen kezdem DiabloII-t játszani és képtelen vagyok megölni a második szinten a Duriel nevű lényt. Hogy lehet kinyirni????

Jajj a régi szép emlékek :D Sok csellel. Jobbat nem tudok sajna mondani. Bocs. SOkat rohangálj, mindig legyen nyitva teleport kapu vészhelyzet esetére. ;) Sok sikert.

Egy szerencsétlen 23. szintű varázslónővel vagyok. Melyik elem varázslata sebzi legjobban? Sajna magyar leírását nem találom a neten kiegészítőnek csak a kettőnek...
Asszem fejlődgetekmég egy ideig a többi sírkamrában hátha...

Több
18 éve 9 hónapja #283791 Írta: Nóli i linantea
Ethuil: Csak ne ilyen hevesen
Amúgy én is szomorúan tapasztaltam, h a chat nem műxik.

Több
18 éve 9 hónapja #283790 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Helyreállítják a szigligeti várat

Megmentik IV. Béla adományát
;)

:itscool: Ez remek! Mindig is szívem csücske volt a magyar várépítészet.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 9 hónapja #283780 Írta: Ben

Több
18 éve 9 hónapja #283766 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Segítsééég!:))
nemrégen kezdem DiabloII-t játszani és képtelen vagyok megölni a második szinten a Duriel nevű lényt. Hogy lehet kinyirni????

Jajj a régi szép emlékek :D Sok csellel. Jobbat nem tudok sajna mondani. Bocs. SOkat rohangálj, mindig legyen nyitva teleport kapu vészhelyzet esetére. ;) Sok sikert.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 9 hónapja #283756 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Nem tok felmenni a csetre. Magamba vágom a villanyborotvát...csetelne az ember és nem tud :evil: :rmad2:

u.i.: és a lábujjam is fáj :rmad2: :cry:

A villanyborotvát azért talán mégse kéne... :roll: (Meg különben is! Miért keverd bele szegényt a saját testi-lelki sérelmeidbe? :tongue: :biggrin2: )

A lábujjadat télleg sajnálom, tudom milyen vacak! :( Jobbulást! :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 9 hónapja #283755 Írta: Rabyn
Segítsééég!:))

Több
18 éve 9 hónapja #283754 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Nem tok felmenni a csetre. Magamba vágom a villanyborotvát...csetelne az ember és nem tud :evil: :rmad2:

:| Szerintem vegyél fel pizsamát, dőlj be az ágyba, és nézz valami jó filmet :) Ideiglenesen enyhíti a problémát. :D

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 9 hónapja #283744 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tok felmenni a csetre. Magamba vágom a villanyborotvát...csetelne az ember és nem tud :evil: :rmad2:

Több
18 éve 9 hónapja #283735 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: de nincsen neki iskolalátogatásia...

Bemegy az igazgatóiba és kap azonnal igazolást

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 9 hónapja #283730 Írta: James
James válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani 1-2 fantasy-nevet? Az MSN címemhez kellene. :oops:
Vagy mondanátok olyan oldalt, ahol ilyet találok?
Köszi!! :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.477 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére