BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 9 hónapja #282396 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

Léofwine írta: Aztahéteszentségit! Megin egy agyas rajzfilm. De ha már az oldalnál tartunk, szerintem ezt:
www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha/

SEMMI SEM ÜBERELI!!!!! :lol: Az agyában kiskanállal, szájcsöpögős zombi, és a táncoló rágógumi története... :lol:

Ez már volt, de megnéztem megint :lol:

Á, szerintem a krumplis a legjobb. :D <i>Potato, potato, pota-potato!</i> :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #282393 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léofwine írta: Aztahéteszentségit! Megin egy agyas rajzfilm. De ha már az oldalnál tartunk, szerintem ezt:

SEMMI SEM ÜBERELI!!!!! :lol: Az agyában kiskanállal, szájcsöpögős zombi, és a táncoló rágógumi története... :lol:

Ez már volt, de megnéztem megint :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #282383 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aztahéteszentségit! Megin egy agyas rajzfilm. De ha már az oldalnál tartunk, szerintem ezt:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
18 éve 9 hónapja #282381 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt láttátok már?

www.weebls-stuff.com/toons/Odd/

:wink:

Több
18 éve 9 hónapja #282351 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Phaedra/Namarie írta: Tudom, hogy csak egy ember vagyok, és egy emberért nem lehet felborítani eg y egész közösséget, de ha lehet, kérlek benneteket, akárki is szervezi, hogy ne március 4-ére szervezze.

Én mégannyira sem vagyok releváns, mint Te, de amennyire olvastam Brisa felhívásában, az MTT február 25-ére foglalta le a helyszínt. :)

Illetve fogja majd lefoglaltatni, ha jól értettem.

Több
18 éve 9 hónapja #282350 Írta: Ben

Phaedra/Namarie írta: Tudom, hogy csak egy ember vagyok, és egy emberért nem lehet felborítani eg y egész közösséget, de ha lehet, kérlek benneteket, akárki is szervezi, hogy ne március 4-ére szervezze.

Én mégannyira sem vagyok releváns, mint Te, de amennyire olvastam Brisa felhívásában, az MTT február 25-ére foglalta le a helyszínt. :)

Több
18 éve 9 hónapja #282343 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Várgesztesen vizet szennyeztek.

Inkább nem mondok semmit.

Más: egy olyan kérésem lenne, amit nem illene kérnem, de nagyon szeretnék menni farsangra. Tudom, hogy csak egy ember vagyok, és egy emberért nem lehet felborítani eg y egész közösséget, de ha lehet, kérlek benneteket, akárki is szervezi, hogy ne március 4-ére szervezze. Szerettem volna elmenni a LEP- re, de pont az irántatok érzett felelősségem tartott vissza. (Orvoshoz nem tudtam eljutni)

Farsangon viszont szeretnék Veletek találkozni.

ha változik valami, azt megmondom, de szeretnék nem kihullani a társaságból.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 9 hónapja #282341 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: woow kösssz!

És azt tudod, hogy egy házasságnál a szőke csóka miért hozta magával két testvérét is? (felnőttek)

8O Hát ilyen nekem még nem volt :lol: De ahogy Olosta mondja, ki lehet őket költöztetni. :) Bár Én úgy emlékszem, hogy kifejezetten azzal a simmel kell nézni a lakást, akit el szeretnél költöztetni, asszem 1 embert (vagy többet, nemtom) lehet is választani mellé), aztán jön érte a taxi, és elmegy. :)

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 9 hónapja #282338 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Várgesztesen vizet szennyeztek.

8O 8O 8O

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 9 hónapja #282337 Írta: Gandalf

Több
18 éve 9 hónapja #282333 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
index.hu/politika/bulvar/bulvarh ... 13.&250275

nézzétek meg. Ezek után nem fogom a fiamat Bencének hívni: ) Pedig a Loáfomat már így híják.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 9 hónapja #282310 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: woow kösssz!

És azt tudod, hogy egy házasságnál a szőke csóka miért hozta magával két testvérét is? (felnőttek)

Költöztesd ki a háztartásból a házastársakat: vagy az újságban, vagy a számítógépen rámész az "új otthon keresés", vagy valami ilyesmi opcióra, és és ott valahol majd ki lehet választani, hogy kiket szeretnél kiköltöztetni a háztartásból.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 9 hónapja #282300 Írta: Rabyn
woow kösssz!

Több
18 éve 9 hónapja #282297 Írta: Alison West
Le kell menni a városba, keresni egy ruhaboltot, ott kiválasztani, hogy Buy. Ott kiválogathatod, hogy milyen kell (fiúnak/lánynak, kicsinek/közepesnek/nagynak/greninek). Megveszed, hazamész, veszel egy ruhásszekrényt, és ott lesz benne a ruci. :)

Rabyn írta: Játszik itt vki rajtamkivül a SIMS2vel? És tudja esetle, hogy hogy a túúúróba lehet átöltöztetni a figurákat? Mmint hogyan tudom megcsinálni, hogyha van egy cuccusok akkorazt át tudjam cserélni másmilyenre. Ugyanis a játékban nem éppen tetsző (csuparozsaszin) ruhába bujtatott lányaim vannak:DD

Több
18 éve 9 hónapja #282293 Írta: Elendin Nimnáró
Elendin Nimnáró válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na most boldog vagyok,iwiw-wn megtaláltam az MTT-s társakat!:):)

Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!

Több
18 éve 9 hónapja #282291 Írta: Rabyn
Játszik itt vki rajtamkivül a SIMS2vel? És tudja esetle, hogy hogy a túúúróba lehet átöltöztetni a figurákat? Mmint hogyan tudom megcsinálni, hogyha van egy cuccusok akkorazt át tudjam cserélni másmilyenre. Ugyanis a játékban nem éppen tetsző (csuparozsaszin) ruhába bujtatott lányaim vannak:DD

Több
18 éve 9 hónapja #282277 Írta: Alison West
Gyűjti itt valaki a LOTR Trading Card Game nevű cserélgetős kártyát?
Ha van valaki, az legyen szíves írjon nekem privit. Köszi :)

Több
18 éve 9 hónapja #282261 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hivatalos felhívás

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2006. februári farsangi bál megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2006. január 22. (vasárnap) éjfélig.

A keretek:

A farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (kerettörténet, király- és királynőválasztás, műsor stb.) Jellege ismét elegáns, bálszerű legyen. Éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek!

A Mathom-díj átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.

A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell elkészíteni az előzetes költségvetést (amelyet elfogadásra be kell nyújtani az elnökségnek), megszervezni a programokat (legyen tombola!), az étel- és italfogyasztást, valamint a bál helyszíni lebonyolítása is feladatuk közé tartozik.

A rendezvény helyszínét &#8211; az Ipartestületi Székházat &#8211; a vezetőség fogja lefoglalni várhatóan 2006. február 25-ére. (A terembérlet költségével számolni kell a szervezőknek!)

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #282255 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Disznóról még nem hallottam, de egérről már igen. Ez azért jó, mert ha egy rendszerbe (egy sejtvonalba, egy szövetkultúrába vagy épp egy szervezetbe) kísérleti céllal valamilyen vizsgálandó gént akarunk bevinni, akkor mindenekelőtt azt kell tudnunk, hogy az eljárásunk végén az adott gén valóban megjelenik-e ott, vagy sem - vagyis, hogy sikerült-e a beviteli procedúra. Ez a tulajdonképpeni kísérlet alapja és előfeltétele. Mindezt a legegyszerűbben úgy lehet elérni, hogy az adott gént egyszerre visszük be egy másik, ún. reporter génnel, ami rendszerint a zöld fluoreszcens proteint (GFP, green fluorescent protein) kódolja. Ennek az az értelme, hogy a két gén az élő sejtekben rendszerint jó közelítéssel parallel módon fejeződik ki, vagyis a génbeviteli eljárás sikerét azzal tudjuk követni, hogy az adott sejtkultúra, szövet vagy egér mennyire fluoreszkál - a GFP fluoreszcenciája nagyjából arányos a vizsgálandó génünk beépülési és működési hatékonyságával. Az ilyen kontrolleljárások nélkül mai modern molekuláris biológia elképzelhetetlen.

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 9 hónapja #282254 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: Most mutatták a hiradóban, állítólag az emberek érdekében kutatnak ezzel is. Ekkora ökörséget!!! :roll:

Ó, ezt sok mindenre rá tudják húzni, hogy "az emberek érdekében". :? Mitől jobb nekünk attól, hogy most csináltak fluoreszkáló malacokat? :P :lol: Viccet félretéve, sez már szerintem is röhejes és értelem nélkül való... :roll:

Lehet hogy valakinek ez tetszik... Ha képesek voltak meginni a kék kólát, vagy megenni a zöld ketchupot akkor én már semmin se lepődök meg...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
18 éve 9 hónapja #282251 Írta: Ben

Remzy_mama/Eldawen írta: Most mutatták a hiradóban, állítólag az emberek érdekében kutatnak ezzel is. Ekkora ökörséget!!! :roll:

Ó, ezt sok mindenre rá tudják húzni, hogy "az emberek érdekében". :? Mitől jobb nekünk attól, hogy most csináltak fluoreszkáló malacokat? :P :lol: Viccet félretéve, sez már szerintem is röhejes és értelem nélkül való... :roll:

Több
18 éve 9 hónapja #282248 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Na ezt nem hiszem el. :D :D

Fluoreszkáló disznók :mrgreen: És a belőlük készült hurka, meg szalonna is világít? :D :D

Megáll az ész :lol:

Több
18 éve 9 hónapja #282245 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Na ezt nem hiszem el. :D :D

Fluoreszkáló disznók :mrgreen: És a belőlük készült hurka, meg szalonna is világít? :D :D

Most mutatták a hiradóban, állítólag az emberek érdekében kutatnak ezzel is. Ekkora ökörséget!!! :roll:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 9 hónapja #282236 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:? :? :?
Most derült ki, hogy a génkezelt kukoricát nem tudja feldolgozni rendesen az enber szervezete. :? :? :?
Abba kellene már hagyniuk ezt az ökörködést :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 9 hónapja #282211 Írta: Ben
Na ezt nem hiszem el. :D :D

Több
18 éve 9 hónapja #282183 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Uhh,szuper..épp meggybefőttet eszekUgye legalább nem piros szeme volt? 8O

Csak az izmok meg az érhártya... :P Szép barna kutyaszeme volt... :P :oops:

Több
18 éve 9 hónapja #282145 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta:

Ethuil írta:

Silima írta: Hm, jóanyáméknak van egy pincsi páciensük, akinek, ahányszor megijed, kiugrik a szeme... 8O Háromszor visszarakták, aztán kiszedték, megkaptam, felboncoltuk bioszfakton... :P 8O Fél szemmel éldegélt, aztán nemrég kiugrott a másik is... Visszarakták... :P Jó egy ilyen kutya a háznál...

na ne máááááá 8O :twisted:

Dede, magam szedtem ki a szemlencséjét... :twisted:
Elnézést attól, akinek gyenge az idegzete!... :oops: ;)

Uhh,szuper..épp meggybefőttet eszekUgye legalább nem piros szeme volt? 8O

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 9 hónapja #282144 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta: Dede, magam szedtem ki a szemlencséjét... :twisted:

Nekem nem gyenge az idegzetem, és az egyik kutyának is kiugrott a szeme, mondjuk nem elsőre, hanem már vagy tizedszer vágtam a fejére... :twisted:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 9 hónapja #282106 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
LÁNYOK! - jöhetnek fiúk is pedikűrre - abból csak tanulni lehet, azt mondták

Várok még szépülni vágyókat modellnek a műkörömsuliba.
Sajnos elfelejtettem LEPen ki szólt, kicsit kihagyott az agyam. (Timona?) Vizsga utáni lazításképp vagy akárhogy nem jönnétek segíteni?
Aki ír privit, írok pontos időpontokat.

Előre is köszi

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 9 hónapja #282101 Írta: Ben

Silima írta: Dede, magam szedtem ki a szemlencséjét... :twisted:

Hmm, a látóidegzete? :twisted: :twisted: :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.398 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére