BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #221759 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Emberek ki az akinél már van fütés?

Jelzem üzembehelyeztem nehány balrogot, így meleg van.
[size=9:3dr4malz]Jelzem 1500![/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #221757 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tegnap végre sikerült rávennem az Ősöket kissebb rábeszélések után hogy mi lenne, ha nem akarnának engem hibernálni és fűccsünk má' be könyörgöm!!! beszólásokkal :fázom: a fűtés beinditására :D ugyhogy mostmár 24°C rulez :mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #221740 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Központi fűtés rulz.
Az ugyanis akkor kezdődik amikor az ember beindítja. ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #221739 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk van fűtés, de ez koli... ha egyszer szellőztetünk, akkor fél napig hideg a szoba... a folyosón meg kötelezően sapka, sál.... és gyak minden dolog miatt oda kell menni, szal nem igazán élvezzük a fűtést (na jó, netezés közben jó ;) )

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #221725 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nálunk tegnap délután óta elvileg van, de amilyen átfagyva ébredtem reggel (pedig paplan+pléd volt rajtam), lehet hogy éjszakára kikapcsolták... :roll: :P

Más: akiket érdekel a gitár önképzőkör!

Kincső a Zene topicban írta: Permí megszünteti a demokráciát, ha a nép nem nagyon nyilatkozik :twisted: :wink:
Nos, akkor maradjunk a hétvégénél, azon belül is vasárnapnál, gondolom délután érdemes mert vasárnap nem hiszem hogy bárki is korán felkelne emiatt...
Még nem 100%, hogy lehet ekkor nálunk (90%), de megkérdezem:
október 24. vasárnap délután?
Esetleg október 31.?
Visszajelzéseket várok, itt, priviben, e-mailben :wink:
Kincső

[size=9:j5h4gwza]Emlékeztetőül:[/size]

Kincső október 7-én írta: [size=9:j5h4gwza]Népek!

A Zene topicban felmerült, hogy lennénk páran, akik szeretnénk megtanulni valamilyen szinten gitározni - néhányan már tanulnak is -, de nem feltétlenül olyan formában, hogy kötött időpontban tanárhoz járunk stb. Ezért kitaláltuk, hogy csinálnánk egy gitár önképzőkört. Akit érdekel, írjon privit vagy e-mailt!

Úgy gondoltuk, hogy 1-2 hetente találkoznánk valamelyikünk lakásán, és közösen gyakorolnánk, segítenénk egymást, megmutatnánk ki mit tud, aki nem tud valamit az kérdez, stb. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, ha kedved+időd van, szólsz és jössz, ha legközelebb nem érsz rá, nem jössz. Az sem feltétel, hogy legyen saját gitárod, mindenesetre előny. :wink: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hónapja #221714 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg itt fagyoskodom :?

A suliba bezzeg fütenek!! Jut eszembe lehet-e attol fefjájást kapni, hogy egésznap ordibának az ember fülébe?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #221713 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nálunk már van, mert befűtöttünk :) :P

Több
20 éve 2 hónapja #221712 Írta: Rabyn
:D

Jó mondjuk ami a HP topicban megy néha az valami rémes. (nem is voltam ott má mióta)

Emberek ki az akinél már van fütés?

Több
20 éve 2 hónapja #221711 Írta: Drizzt
Nem is az a rossz, hogy beszélgetünk valamiről...és bár még nem tartott ott a dolog, de az szörnyű, amikor oldalakon keresztül az volt, hogy menj ide, azt tedd oda...nem megy ?...hja ne úgy, alőbb ezt nyomd meg...szal vááá. :)
A crackekről meg illegális voltuk miatt érdemes priviben beszélni, de mindegy, amúgy annyira nem érdekel a dolog. Vááá hol van az a link ? :)

Több
20 éve 2 hónapja #221706 Írta: Rabyn
Jah a tehenes újságok nekünk is megvannak:) Szintén a szekrény tetjén.
Mellesleg legalább beszélgetünk valamiröl:)

Több
20 éve 2 hónapja #221702 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Drizzt írta: CoV...De régen volt jaj :D Remélem anyámék nem dobták ki azt a csomó CoVot...megvolt az első résztől...Lálááálááááááá :mrgreen: ..márha ugyanarra gondolunk.

Drizzt: szvsz ugyanarra gondolunk, a tehenes újságra :) Valahol fent van az ÖSSZES SPV, CoV, PC Ultra beszkennelve, ha hazaértem, előkaparom a linket!

Több
20 éve 2 hónapja #221683 Írta: Drizzt
szerintem a sims2 és a crack-ek is privitéma, de ez magánvélemény (emlékszem én még a harry potter játék kitárgyalására a HP topicban váááá). Amúgymeg DC++al mindere lehet találni megoldást, ami a drága legális változatokat illeti ;) .
CoV...De régen volt jaj :D Remélem anyámék nem dobták ki azt a csomó CoVot...megvolt az első résztől...Lálááálááááááá :mrgreen: ..márha ugyanarra gondolunk.
Rabyn...ésha' automatikusan leszoknál arról, hogy automatikusan ékezettel írsz ? :P

Több
20 éve 2 hónapja #221679 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta: Főleg akkor, ha ay ember billentzűyetén fordítva van ay z és a y.

Erre volt egy régi CoV-ban a következő beszólás: pussyantalak mazgar Ablakok :)
Egyébként meg éljen minden hónap ötödike! Ugyanis akkor osztják nálunk a borítékot :deal:

Több
20 éve 2 hónapja #221659 Írta: Rabyn
Tar-Telperion: akkor mibe laknak a népek?:) Már ha nem lehet építeni házikót, mert gondoom egy idQ után azért kinövik:) (oké jönnek mennek a generáciok)
Amugy ahugom most Livin Largegal játszik:) Baromira tetszenek neki a kotyvalékok amiket kever (átlátszó lesz meg zombi nagyon rullz)

Több
20 éve 2 hónapja #221652 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éljen a sytoiciymus.

Főleg akkor, ha ay ember billentzűyetén fordítva van ay z és a y.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 2 hónapja #221629 Írta: Tar-Telperien
Tar-Telperien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nincsen meg valakinek a SIMS2?

Nekem +van és elméletileg megy is csak építeni nem lehet. :roll:

Más voltam én már mint gyerek
Mást láttam mint a többiek
Lelkem más dalra volt vidám
Szerelmem a mer

Több
20 éve 2 hónapja #221619 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Penngaladiel írta:

Sil írta:

Adelard írta:
vagy az operát ;)

Ja, csak 39 dollár a reklámmentes verziója... :wink:

De a reklámos is tökéletesen használható, mivel nem pop-up ablakokkal áraszt el, csak egy bannercsík van felül, ami elviselhető ;)

ja és a cracks.am ről leszedsz egy jó kis cracket hozzá és máris "legális" és no banner
és nem 39$ a cucc hanem letöltheted ingyen..
sőt tessék crack és program egy zipbe csomagolva 17 Mb
letölthető innen
KATT IDE

SIl még anynit hogy csak a te kedvedért kipróbálom ezt a izét :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 2 hónapja #221611 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Penngaladiel írta: De a reklámos is tökéletesen használható, mivel nem pop-up ablakokkal áraszt el, csak egy bannercsík van felül, ami elviselhető ;)

Viszont tök fölösleges, vannak ingyenes böngészők is reklám nélkül (pl Firefox, Mozilla)... Én a weboldalakon is letiltottam a legtöbb reklámbannert meg reklámframe-et meg hasonlókat, úgyhogy nem akarok magában a böngészőben ilyesmit nézni. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #221608 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Adelard írta:
vagy az operát ;)

De a reklámos is tökéletesen használható, mivel nem pop-up ablakokkal áraszt el, csak egy bannercsík van felül, ami elviselhető ;)

Több
20 éve 2 hónapja #221605 Írta: Sil

Adelard írta:
vagy az operát ;)

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #221592 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

_Neo írta: Valts bongeszot!

Ajanlom a Mozillat

Akkor már Firefox-ot! :wink:
firefox.hu

vagy az operát ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 2 hónapja #221589 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: nekünk, csak valamiért nem fut. de ha futni fog, átírom neked:)

Ezt olvassátok el, érdemes:
www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3794

:D :D :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 2 hónapja #221522 Írta: Rabyn
Nincsen meg valakinek a SIMS2?

Több
20 éve 2 hónapja #221521 Írta: Sil

_Neo írta: Valts bongeszot!

Ajanlom a Mozillat

Akkor már Firefox-ot! :wink:
firefox.hu

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #221520 Írta: Rabyn
_Neo: nekem csak kb 2 hete van ez a dolog (nem nem lett azóta újrarakva a gép, egyszercsak ilyen lett ja és nem vírus) az a gáz, hogy atutomatikusan ékezettel írok

Több
20 éve 2 hónapja #221519 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta:

Rabyn írta: Emberek nem tudja valaki, hogy mitöl van az, hogy a hosszú Q és q betüim ezeket a betüket hozzák ki? (mmint Q és q betüt) Marha zavaró:/ ha valaki tudja mit állítsak át az írja meg pls!

Hmm...ugyanez a problémám nekem is... a hosszú ü és ö nem megy... és tök fura, mert pl MSN-en meg Word-ben simán be tudja öket írni, de fórumokon, meg ilyen helyeken nem. Idegesítööö

HELP!

Valts bongeszot!

Ajanlom a Mozillat

or

felejtsd el az ekezeteket, en is azt teszem ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 2 hónapja #221491 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Emberek nem tudja valaki, hogy mitöl van az, hogy a hosszú Q és q betüim ezeket a betüket hozzák ki? (mmint Q és q betüt) Marha zavaró:/ ha valaki tudja mit állítsak át az írja meg pls!

Hmm...ugyanez a problémám nekem is... a hosszú ü és ö nem megy... és tök fura, mert pl MSN-en meg Word-ben simán be tudja öket írni, de fórumokon, meg ilyen helyeken nem. Idegesítööö

HELP!

I feel complete when I feel sick inside

Több
20 éve 2 hónapja #221484 Írta: Sil

Drizzt írta: Nincs is hosszú Q és q...vagy van ? :P Szal milyen billentyűk tul képpen ?

Szvsz az "Ő, ő" akar lenni...

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #221483 Írta: Drizzt
Nincs is hosszú Q és q...vagy van ? :P Szal milyen billentyűk tul képpen ?

Több
20 éve 2 hónapja #221474 Írta: Rabyn
Emberek nem tudja valaki, hogy mitöl van az, hogy a hosszú Q és q betüim ezeket a betüket hozzák ki? (mmint Q és q betüt) Marha zavaró:/ ha valaki tudja mit állítsak át az írja meg pls!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.395 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére