- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jövőhéttől pedig hétfőn, szerdán és pénteken kéne próba. A megszokott 3 órától a megszokott helyen, de a tömegh nyomására arrébb lehet tenni pár órával. Aki valamelyik nap nem ér rá, az nekem írjon előre emilt v. privit széép indoklással, hogy miért nem.
És mindenki tudja a szövegét, mert anélkül nem lehet normálisan próbálni!!!
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Andriscucc
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
És a másikkal kapcsban pedig ami tény az tény. )))
" A boldogság egyetlen akadálya a valóság! "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Még, hogy nem lesznek nehéz meccseitek velünk:))
kérek szurszurk me ma megyek dokihoz a térdgyeimmel:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Andriscucc
- Nem elérhető
Drizzt azért ne nézzük le az ellenfelet mert még a végén kapunk egy hatalmas pofont a pályán.De az azért biztos, hogy nem lesznek nehéz meccseink a lányokkal. )))
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
1 fő kapus, (10 év szakmai tapasztalattal) vagy védő jelentkezemAndriscucc írta: Tisztelt férfitársaim!!!
minden olyan emberkét aki szereti a focit és szeretne focizni is ezennel megkérem(megkérjük) arra,hogy jelntkezzen a férfi focicsapatba!)))
Andriscucc írta: U.I: Tegnap (hétfőn) végre vége a vizsgáknak és örömmel jelentem TECHNIKUS lettem!!)
Ollé!
Gratula: :hello: :dance:
Our knees do not bend easily
- Drizzt
- Nem elérhető
- Andriscucc
- Nem elérhető
Azért az nem úgy megy. ))))MI sem most jöttünk le a falvédőről és sztemolyan tipikus olasz védelmünk lesz...Nem azt mondom, hogy nem vagyunk verhetőek csak sztem kissé nehézkes lesz!!)))
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Cicaful
- Nem elérhető
A kihívás megvolt már? Igen? Akkor a lányok leiskolázzák a fiúkat! (Igaz, JulsC?) Ne is várjatok kegyelmet!
Finc: UNGA_BUNGA!!!! Soksik!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Andriscucc
- Nem elérhető
Gondolom, hogy már sokan hallottátok a hírt.A lányok a táborban női focicsapatot alakitanak.Azt is sokan tudják már, hogy a kihívás is megtörtént!Sajnos én nem leszek a táborban,de minden olyan emberkét aki szereti a focit és szeretne focizni is ezennel megkérem(megkérjük) arra,hogy jelntkezzen a férfi focicsapatba!)))Lehet, hogy már ez megtörtént és késöi ez a kérés,akkor viszont bocsi a késésért. Viszont remélem, hogy nem csak a táborban lesznek mérközések!!!És miért?Mert én is szeretnék a csapat tagja lenni!!))Jobbhátvéd vagy védekező középpályás poszton. ))
Köszi!!!
Üdv:Andris
U.I: Tegnap (hétfőn) végre vége a vizsgáknak és örömmel jelentem TECHNIKUS lettem!!)
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Fél 11kor államvizsgázom...
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Olosta
- Nem elérhető
Az összes felvételizőnek nagy kalappal kívánok jó büdöset!!!!!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ery
- Nem elérhető
(Leírhatatlan, hogy mennyire jólesett!)
s, hogy én se maradjak ki a sorból:
Boldog Születésnapot Evenstar Holdnővérem!
Boldog Születésnapot Pennie!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa, szvsz Ry nem akar minden képet kikapcsolni mert az a másik véglet: az avatarok meg a vezérlőikonok nélkül azért nem ugyanolyan... a beépített emotikonok meg le bírnak jönni normálisan.Brisa írta: Ry, bocs...
Viszont elárulok egy trükköt. A böngésződben: Eszközök Internetbeállítások Speciális Multimédia (ezt keresd ki a listából). Itt vedd le a pipát minden olyanról, ami megterheli a gépedet. Pl. a képek megjelenítéséről.
És így mindenkinek jó lesz.
[size=9:16whanur]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? [/size]
Modemesek, fogjunk össze a fórumozásért! [;-]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ulmo
- Nem elérhető
Brisa írta: Ry, bocs...
Viszont elárulok egy trükköt. A böngésződben: Eszközök Internetbeállítások Speciális Multimédia (ezt keresd ki a listából). Itt vedd le a pipát minden olyanról, ami megterheli a gépedet. Pl. a képek megjelenítéséről.
[size=9:374ru1gb]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? [/size]
Nem Brisa, jól mondtad
[size=9:374ru1gb]De azért csendben megjegyezném, hogy korábban Svin kérte, hogy ne tömjük tele emotikonokkal a hozzászólásokat, mert iszonyúan lelassítják a fórum működését[/size]
- Orsie
- Nem elérhető
[size=9:27dcovqe]/me is most dolgozik azon, hogy legyen saját avatarja, gyűjti rendesen ennek feltételeként a sok avatart, hogy küldhesse Svinnek [/size]
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Brisa
- Nem elérhető
[size=9:f1dndpjz]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? [/size]
Brisa
- Julcsi_
- Nem elérhető
L'Elfy, aláírásod RULZ!Deep Purple írta: No dirty jokes
Straight lace, straight face
The old straight jacket
We got no hope
Hú, képzeljétek, egy éve ilyenkor már vígan Spanyolországban voltam... Jaaaaj, /me nosztalgiázik 1000-rel... De szép is vót!
argh
- Julcsi_
- Nem elérhető
Ryana, IGAZAD VAN! Csatlakozom a "Modemmel az emotikonok ellen, avagy Fórumot a kisebbségnek is" mozgalomhoz.Ryana írta: De amikor nyócvanezer ződfej báunszol az kib* oda tud vágni...
De tényleg.
argh
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
És persze nagy-nagy unga-bunga azoknak, akiknek szükségük van rá!!! :dance: :bounce:
[size=9:3f8zaz6y]U.i.: Hogy teccik az új avatarom?[/size]
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Ryana
- Nem elérhető
Tehát ennek az okára jöttem rá, mert már sejtettem régebben is, h mikor vmi fullextrás honlapot nyitottam meg millióegy képpel és mozgókütyüvel, akkor nem bírta tovább a terhelést, de könyörgöm, én csak a fórumot akarom elolvasni, így is erősen szelektálom szegény topicokat, de ha ennyi rohadt sok emotikonnal pakoljátok tele ezt a szerencsétlent továbbra is, akkor kénytelen leszek őt is mellőzni, pedig itt azért néha szoktak lenni dolgok, amik érdemlegesek lehetnek... Nem azt mondom, h ne használjatok emotikont, mert nagyonfontos tudom meg jópofák, de mittomén mért kell ilyen rohadt nagyokat belerakni? És miért kell olyan sok? Vannak nagyon helyesek tudom amik mozognak, nem is az a gond. De amikor nyócvanezer ződfej báunszol az kib* oda tud vágni...
Nah csak ennyit akartam, neharagudjatok meg minden, csak már nagyon kikívánkozott...
p,
R.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
BSZ ERY, EVENSTAR, PENNIE!
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Nai Eru antuva len alta alasse!
- Brisa
- Nem elérhető
Boldog szülinapot Even!
Boldog szülinapot Pennie!
Erynek: Csak finoman, különben nem marad mit megenni.
Lányoknak: Sajnos nem volt jobbképűbb és fiatalabb...
Brisa
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Even, Pennie, BSz !!!!!!!!!!!!!!!!
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Eru éltessen Titeket sokáig!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Laurelen
- Nem elérhető
drága Ery BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
[size=9:11kdus1t]"tündöklő szépségű asszony...vagymi "[/size]
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.