BESZÉLGETŐS topic
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Orsie
- Nem elérhető
Büzsü, Neked is gratula a német szóbelihez, :up: és további UNGABUNGA a magyar szóbelihez is! :bounce:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ma délelőtt levizsgáztam Analízis 8-ból (az utolsó analízis-vizsgám!) 4-esre!
Ez az eddigi legjobb jegyem, hármasnál jobb eddig nem voltam.
[size=9:1so680va]We Are The Champions![/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Angwen
- Nem elérhető
Lautünc/L’elfy/TG1: Tudod, a rögbiben viszonylag nehéz elesni a labdában, úgyhogy az HATÁROZOTTAN jobban megy nekem, mint a foci... De szurkolni én is lelkesen fogok!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Ez kísértetiesen emlékeztet engem arra a bizonyos mikrohullámú sütőben való macsakaszárításra (a szerencsétlen macska gyakorlatilag felrobbant) - ott is pert nyert az illető a használati utasítás "hiányosságai" miatt. Eléggé megdöbbentő, de szintén jellegzetesen amerikai...Alcarcalimo írta: Vett egy lakóautót, majd vezetés közben (40 mph), hátrament teát főzni... az árokban kötött ki, a kocsi jól összetört. Na, a kocsit gyártó céget marasztalták el, mert nem volt leírva a használati utasításban, hogy "vezetés közben ne menjen a konyharészbe teát főzni..."
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Gergörény RULEZArden Borough írta: : )))))))))))))))))))))))))))
bocska...
Hollandok RULEZ
argh
- Pippin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Julcsi_
- Nem elérhető
Részemről: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nemkelltöbbettanulni nemkelltöbbettanulni nemkelltöbbettanulni nemkelltöbbettanulni nemkelltöbbettanulni
El se hiszem!
[size=9:c8uryzhk]Töröljetek csak... Már mexoktam... [/size]
argh
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Arden Borough
- Nem elérhető
bocska...
Örökké nem eshet...
- Brisa
- Nem elérhető
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
:dance:
:sungl:
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Orsie írta: természetesen igazad van, nem minden amcsi hülye, helyesbítek: az egészet azokra vonatkoztattam, aki ilyen baromságokat képesek kitalálni... amúgy vicces, hogy Amerika a szabadság és a lehetőségek hazája, de épp ott találják ki a legtöbb ilyen értelmetlen és hülye tiltást. :quasi: Attól is nyüszöghetnékem van, ha itthon hallok valami hasonló agymenést
Ehhez tenném hozzá: régebben Amerika a korlátlan lehetőségek hazája volt... mára ez megváltozott: a lehetetlen korlátoltságok otthona lett...
a mikrohullámos sztori mellé: tudjátok tavaly milyen pert nyert egy pasi? Vett egy lakóautót, majd vezetés közben (40 mph), hátrament teát főzni... az árokban kötött ki, a kocsi jól összetört. Na, a kocsit gyártó céget marasztalták el, mert nem volt leírva a használati utasításban, hogy "vezetés közben ne menjen a konyharészbe teát főzni..." No comment.
Finc, én is gratula ezerrel!!! Ügyes vagy!Orsie írta: Finduilas: kicsit megkésve UNGABUNGA, de remélem sikerült az államvizsga! (Bár biztosra veszem, hogy igen )
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.geocities.com/speedylyrics/n ... levard.htm - itt legalul...Brisa írta: Valaki el tudná nekem küldeni a Legyetek jók, ha tudtok szövegét (magyarul)?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Esgal
- Nem elérhető
BSZ, KINGA!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Csele írta: Ááááá! Nagyon fontos gazdtan vizsgadogámat, amiért múlt kedden ungabungáztatok NEM TALÁLJA a tanárnő (frászt tanárnő! Demonstrátor!).
Pénteken mennék belőle szigorlatozni....
Hogy lehet valaki ilyen hülye?????
Ilyenre nőtt...
Nem iratja meg újra?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Csele
- Nem elérhető
Pénteken mennék belőle szigorlatozni....
Hogy lehet valaki ilyen hülye?????
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Orsie
- Nem elérhető
Kiemelném ezt itt:Rabyn írta: hoztam nektek egy képet:)
www.opdebeeck.com/afbeeldingen/k ... olkien.jpg
itt a többi:
www.opdebeeck.com/caricaturessketchest.html
www.opdebeeck.com/afbeeldingen/karikatuu...rge/jacksonpeter.jpg
Gratula, Fin!! :up:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Olyan jó túlleni rajta. Végre diplomás vagyok
De képzeljétek, az első lányt meghúzták, ráadásul valakit még beraktak elém. De maga a vizsga jó volt. Azt mondták, ötösre is kihozhattam volna, ha kicsit határozottabb vagyok Igazából én csak arra koncentráltam, hogy ne ájuljak le a székről
Na még hétfőn egy tanári képesítővizsga, aztán Kawaii
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Rabyn
- Nem elérhető
Alyr most vizsgázik )meg a héten még egyszer asszem
szóval neki is szurk szurk!
hoztam nektek egy képet:)
www.opdebeeck.com/afbeeldingen/k ... olkien.jpg
itt a többi:
www.opdebeeck.com/caricaturessketchest.html
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.