BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 4 hónapja #129039 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jóó, de én akkor is Angliába akartam volna menni, meg CANTERBURYBE!!!!!!!!!!!! nyüssz.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #129016 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta:

Laurelen írta: Kapolcs, művészetek völgye :arrow: a júl. 25. napot mindenki figyelmébe ajánlom! különösen a tánc-produkciókat. :)

Akkor szerintem pont nem leszek ott... Miért? Te is táncolsz?

Igen... :D 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128991 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelen írta: Kapolcs, művészetek völgye :arrow: a júl. 25. napot mindenki figyelmébe ajánlom! különösen a tánc-produkciókat. :)

Akkor szerintem pont nem leszek ott... Miért? Te is táncolsz?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 4 hónapja #128989 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ki megy a Mesterségek Ünnepére? (Vár, vmikor augusztusban)

Több
21 éve 4 hónapja #128986 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kapolcs, művészetek völgye :arrow: a júl. 25. napot mindenki figyelmébe ajánlom! különösen a tánc-produkciókat. :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 4 hónapja #128979 Írta: Nóli i linantea
Én időnként találkozom Tolkienes emberkékkel, de nem szokásom csak úgy leszólítani ismeretleneket...

Nyáron Balcsira megyek (oda el akarom vinni barátaimat is, köztük Nimdorcot, de nem, valószínű hogy elengednének, metr szüleim hisztiznek, hogy "kicsik vagyunk még egyedül lemenni", nagynyám meg lusta...)
Meg megyek erdáélybe az egyik kórusommal, és valahova a Marczibányis táborral...
Az MTT sajnos rossz időpontban van...
Ja, és lehet hogy megyek még Kapolcsra, a Művészetek Völgyébe, Szigetvárra, Kutasra...

Nekem nem szoktak uncsi nyaraim lenni :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #128978 Írta: nido
Supersonica: Jaj, komolyan ne vegyél!
Alyr, mogy: Merre? Én még soha senkit nem szúrtam ki! Se póló, se gyűrű a nyakban, se Lassi... Amúgy engem inkább egy kék, szem-mintás indiai kistáskáról lehet megismerni.
Félreolvasás: egy percig próbáltam értelmezni a köv. mondatot: Új hobbit kéne választanod!
Rendszám: A suli előtt mindig egy FEA rendszámú autó áll.
Szegény Aug!
Nyár: Máig Coreldraw tanf., nagyi, 2 hét nyári munka, MTT tábor, Horváto., meg ami még bejön (Balaton, mozi...)

Több
21 éve 4 hónapja #128961 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves mindenki,

Van valakinek Alizée és/vagy Shakira CD-je/kazettája/egyéb hanghordozója?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #128955 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Augustíne írta: Úgyhogy most csak Ausztriába, meg Spanyolo.-ba (v Horváto.-ba), a barátaimmal Balatonra, meg a 2 bnőmhöz, meg a haveromhoz a nyaralójukba, meg az MTT-táborba megyek... :? Meg szétunom az agyam.

8O Igen, Aug, aaannyira sajnálunk... :roll:
Az én nyaralásom annyiból fog állni, hogy MTT-tábor. És kész.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #128940 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vilya írta: Kukucs! 8) :wink:

Lenne egy kérdésem: saját avatart, hogy lehet itt létre hozni? De ezzel az avataral még egy próblémám is van, hogy túl nagy annak és nem tudom, hogy lehet lekicsinyíteni... :(
Ha lehet ilyet csinálni, hogy itt saját legyen, akkor valaki tudna benne segíteni?
Nagyon szépen Köszönöm! (Előre is! :wink: )

ha egyéni avatart akarsz, írj svinnek!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #128932 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kukucs! 8) :wink:

Lenne egy kérdésem: saját avatart, hogy lehet itt létre hozni? De ezzel az avataral még egy próblémám is van, hogy túl nagy annak és nem tudom, hogy lehet lekicsinyíteni... :(
Ha lehet ilyet csinálni, hogy itt saját legyen, akkor valaki tudna benne segíteni?
Nagyon szépen Köszönöm! (Előre is! :wink: )

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #128928 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta:

Augustíne írta: Nil: én is szoktam! :) (csak nem mindn nap)

Hát az én nyaram nagyon sz*r lesz, mert tagnap döntötték el a ******* szüleim, h nem mehetek Angliába a bizim miatt!!!! :( :cry: :crying: :bawling: :rmad2: :mad2: :evil: :x :down: :blackeye: :shake:

Úgyhogy most csak Ausztriába, meg Spanyolo.-ba (v Horváto.-ba), a barátaimmal Balatonra, meg a 2 bnőmhöz, meg a haveromhoz a nyaralójukba, meg az MTT-táborba megyek... :? Meg szétunom az agyam.

Te szegééééééény.... annyiraaaaa sajnállak!!! 8O :lol: 8)

Ja én is!
Spanyolo.ba én is megyek valószínűleg.

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128917 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Augustíne írta: Nil: én is szoktam! :) (csak nem mindn nap)

Hát az én nyaram nagyon sz*r lesz, mert tagnap döntötték el a ******* szüleim, h nem mehetek Angliába a bizim miatt!!!! :( :cry: :crying: :bawling: :rmad2: :mad2: :evil: :x :down: :blackeye: :shake:

Úgyhogy most csak Ausztriába, meg Spanyolo.-ba (v Horváto.-ba), a barátaimmal Balatonra, meg a 2 bnőmhöz, meg a haveromhoz a nyaralójukba, meg az MTT-táborba megyek... :? Meg szétunom az agyam.

Te szegééééééény.... annyiraaaaa sajnállak!!! 8O :lol: 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 4 hónapja #128904 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nil: én is szoktam! :) (csak nem mindn nap)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #128902 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!!

Galadh írta: Jaj, képzeljétek, megyek haza, erre meglátok egy kocsit, aminek a rendszáma: ERU...
höhö...

én suliba menet látok mindig egy olyan kocsit aminek GYU a rendszáma :)

Ivo írta: Ti hova mentek nyaralni nyáron?
És hova szeretnétek elmenni?
Én még nemtudom..

én megyek osztálytáborba,Csongrádra....és lehet hogy Horvátországba is :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #128876 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ti hova mentek nyaralni nyáron?
És hova szeretnétek elmenni?
Én még nemtudom..

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 4 hónapja #128827 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hógyne) vadászom is)) persze:)
hozzám nem szoktak odajönni :x

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 4 hónapja #128825 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lyra írta: Hamárk-kicsoda...
FASORba ki jár??????????,
Vannaknéhányan,akikről tudom hogy GyUrajongók,de nem tudom,hogy fórumosok-e :roll:

A nővérem...

Jaj, képzeljétek, megyek haza, erre meglátok egy kocsit, aminek a rendszáma: ERU...
höhö...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #128820 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

mogy írta: áá ezek csak az elvonási tünetek lehetnek:))) ha méágis hallucinálnál:))) :wink:

Néha amúgy szoktam félreolvasni :lol: , utána napokig töprengek, hogy tényleg azt láttam-e, amit láttam, és visszamegyek a "tett" színhelyére, hogy lecsekkoljam :D

Ruhák: hát, én eddig életemben egyszer vettem fel a Legolas-os pólómat, de akkor is beszólt egy vadidegen, hogy Te is íjászkodsz :D ? Mondom nem, én GyU rajongó vagyok :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #128819 Írta: mogy
én is szoktam néha:)) mondjuk a narancssárga hosszúújjúval alatta elég feltűnő jelenség vagyok:)))mag ahogy általában kinézek:
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

Több
21 éve 4 hónapja #128818 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hamárk-kicsoda...
FASORba ki jár??????????,
Vannaknéhányan,akikről tudom hogy GyUrajongók,de nem tudom,hogy fórumosok-e :roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128816 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én mért nem látok senkit Lassival a kezében?
Pedig általában MTTs pólóban szoktam Pesten mászkálni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hónapja #128814 Írta: mogy
áá ezek csak az elvonási tünetek lehetnek:))) ha méágis hallucinálnál:))) :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #128812 Írta: Supersonica

Nimdorc írta: Ez fölháborító! Csak így beleolvas az újságomba! Brrr... :wink: Amúgy nyugodtan lehet szólni, nem harapok. (ezt a fogorvosom is tanúsítja, szegény. Akarom mondani gazdag.)

:) neharaguggy, nem tudtam uralkodni magamon, amikor megláttam a reggeli félálomba egy ilyen névsort :lol: - mondom, még gép sincs előttem, hallucinálok :) ??? már mindenütt a tolkienisták neveit látom :D ?

Több
21 éve 4 hónapja #128806 Írta: nido

Supersonica írta:

Nimdorc írta:

Supersonica írta: Ki volt az a lány, aki tegnap (szerdán) reggel, 8.45 körül a 4-es villamoson (Skálától Ferenc krt. felé), második kocsi legutolsó székén Lassi-t olvasott ;) ? Barna csattal volt kontyba tűzve a haja ;)

Nálam még nagyon reggel volt, így nem szólítottalak le :)

Fekete csat, a többi stimmel. Amúgy egy fehér és egy kék táskám volt.

Lehet, hogy fekete volt ;)
Én is épp a könyvemből néztem fel, amikor Dínchamion és Olórin neve ütötte meg a szemem, és ez túl sok egybeesés volt ;) , ahhoz, hogy az ne egy Lassi legyen :lol: , aztán be is csuktad, és elpakoltad, ekkor voltunk a Borárosnál, ahol leszálltam (amúgy mögötted álltam, az ajtóban)

Ez fölháborító! Csak így beleolvas az újságomba! Brrr... :wink: Amúgy nyugodtan lehet szólni, nem harapok. (ezt a fogorvosom is tanúsítja, szegény. Akarom mondani gazdag.)

Több
21 éve 4 hónapja #128801 Írta: Supersonica

Nimdorc írta:

Supersonica írta: Ki volt az a lány, aki tegnap (szerdán) reggel, 8.45 körül a 4-es villamoson (Skálától Ferenc krt. felé), második kocsi legutolsó székén Lassi-t olvasott ;) ? Barna csattal volt kontyba tűzve a haja ;)

Lehet, hogy fekete volt ;)
Én is épp a könyvemből néztem fel, amikor Dínchamion és Olórin neve ütötte meg a szemem, és ez túl sok egybeesés volt ;) , ahhoz, hogy az ne egy Lassi legyen :lol: , aztán be is csuktad, és elpakoltad, ekkor voltunk a Borárosnál, ahol leszálltam (amúgy mögötted álltam, az ajtóban)

Több
21 éve 4 hónapja #128769 Írta: Nóli i linantea

Nimdorc írta: Aproró, Ki-kicsoda! Ki jár még a Fazekasba (Bp)? Általában reggel szokta nézni a fórumot a könyvtárban, viszonylag korán, mert második-harmadik szünetben már látogatta vki az oldalt.
Utolsó hét: kedden 3/4 órán át szivatott a fizikatanár, de jövőre egy jeles érdemjeggyel indulok.

Ha már itt ki-kicsodázunk:

A Fazekasból egy lány (kórusos) (asszem Krisztinek hívják) ott volt az MTT alapítóülésén (árulkodó képek)... Fórumos?

Több
21 éve 4 hónapja #128767 Írta: nido
Aproró, Ki-kicsoda! Ki jár még a Fazekasba (Bp)? Általában reggel szokta nézni a fórumot a könyvtárban, viszonylag korán, mert második-harmadik szünetben már látogatta vki az oldalt.
Utolsó hét: kedden 3/4 órán át szivatott a fizikatanár, de jövőre egy jeles érdemjeggyel indulok.

Több
21 éve 4 hónapja #128766 Írta: nido

Több
21 éve 4 hónapja #128765 Írta: Nóli i linantea

Szerintem Nimdorc... Már szótam neki, épp a topic felé tart...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.687 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére