- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nálam még nagyon reggel volt, így nem szólítottalak le
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ryana
- Nem elérhető
Uccsó tanítási nap meg 13 lett volna, ha mentem volna. De helyette mentem Bpre.
Amúgy biziosztás holnpa lesz. (Öhm, ma.) Előre félek.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Namárie Esticsillag
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Agoura
- Nem elérhető
Eia,milyen igaza van az igazgatótoknak Bár 8.ban nálunk már május felétől-inkább elejétől nem tanultunk igazán.
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Nilraen
- Nem elérhető
nálunk a tanitás juni 5.ig tartott aztán egy vizsgahét (meg 6.án is )
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- nido
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Hm.. ez valszeg Nálatok van így... Szeginyek Nekünk 13 volt az uccsó tanítási nap - elvileg, de tanítás 11-én volt utoljára (nekünk, mert mi F-esek vagyunk és nekünk minden nap van németünk és akkor mér ne dolgozzunk, egyébként ahogy az igazgató úr is mondta május végétől nem lehet tanítani :biggrin2: )(egyébként 12-én volt az úccsó tanítási nap, de akkor tanul a halál) 13-án meg csak évzáró volt és biziosztás (bár ez elég kivételes helyzet, mert az utána való héten szokott lenni 8O )Nimdorc írta: Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O
Nojó, nekünk utolsó tanítási nap is volt 7. óra...
Elvileg 12 volt az utolsó, 13 az ált. isk. ballagás volt (tehát a giminek szünet), csak a mi ofőnk mondta azt, h ellóghatjuk a tanítást egy kis Aquinkummal (biztos rosszul írtam)...
És a tartalom? Olyan péntek tizenharmadikai vagy te okos ember vagy? (mármint bizi)
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Hm.. ez valszeg Nálatok van így... Szeginyek Nekünk 13 volt az uccsó tanítási nap - elvileg, de tanítás 11-én volt utoljára (nekünk, mert mi F-esek vagyunk és nekünk minden nap van németünk és akkor mér ne dolgozzunk, egyébként ahogy az igazgató úr is mondta május végétől nem lehet tanítani :biggrin2: )(egyébként 12-én volt az úccsó tanítási nap, de akkor tanul a halál) 13-án meg csak évzáró volt és biziosztás (bár ez elég kivételes helyzet, mert az utána való héten szokott lenni 8O )Nimdorc írta: Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- nido
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: Vakáció!!!!!!!!!!!
Boldog szüli- és névnapot mindenkinek főleg a kedves névrokonaimnak ma
[size=9:1hmjhmxa] Ma van a névnapom [/size]
Boldog Névnapot!
[size=9:1hmjhmxa](egybeesik anyukám szülinapjával)[/size]
Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Hm... többek között ebben a topicban is volt belinkelve. Hobbitnév ; Elfnév ; Barrowdowns
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Lenne egy nagy kérdésem, [size=9:vqwuz6ie](bár butaság, de egyszerűen nem érek rá keresgélni, és)[/size] nem tudom, hogy hol láttam;még egyszer nagyon régen ráakadtam egy névgenerátorra vmelyik topicban, valszeg a nyelvek...-ban, de most össze-vissza lapozgattam benne, és nem akart előjönni!
Szóval, ha vki netán tudná a címét a helynek, vagy a topicoldalnak, akkor írja gyors ide Nékem, mert nagyon fontos lenne!!
Előre is köszi!
Namárie Esticsillag
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Lora
- Nem elérhető
Boldog szüli- és névnapot mindenkinek főleg a kedves névrokonaimnak ma
[size=9:1u94oo89] Ma van a névnapom [/size]
Gyöngycem (voltam valaha)
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Segíteni nem sokat tudok, az illető szvsz Ancalimon (Füzessy Tamás), a mailcímét meg tudod nézni a profiljában, de mivel ezt úgyse látod, mindjárt írok mail.neJoe írta: Van barkinek informacioja ebben a temaban?
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- neJoe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
En nem tartozom ehhez a kozosseghez, de voltam a Tolkien szulinapi bulin. Ott az egyik eloado (aki a tunde irasokrol beszelt, sajnos a nevere nem emlekszem) megigerte, hogy 1-2 honapon belul feltesz egy kb. negy oldalas doksit, hogy a magyar nyelvu szovegeket, hogyan jelenitsuk meg tunde betukkel. Azota eltelt fel ev, es az utolso frissites jooo regen volt.
Van barkinek informacioja ebben a temaban? Vagy meg tudnato adni az uriember olvasott mailcimet. Legyszives segitsetek.
Nem hiszem, hogy surun lesz lehetosegem a forumot olvasni, ha lehet mailben vagy ICQn jelezzetek.
Koszonom szepen
Nemeth Robert
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Evelyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
KÖSSSZ LYRA, jó a kampányod!!!!!!!!!!Lyra írta: Mindenkinek SOK BOLDOG NÉV- ÉS SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ MTT-NEK KÜLÖN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Az enyém is most volt pár nappal ezelőtt!
Egyébként Evie cicusai nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nekem sajna nem engedik :bawling: )de milyen szomorú lenne, ha nem lenne gazdájuk!
Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Micsoda érzés, hogy pont itt összefutottunk!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Boldog szüli, név, érettségin túllevő...stb. napot mindenkinek!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ryana
- Nem elérhető
Virrasztok itt egyedül, Papsajt már teledumálta a csetet...
- Namarie
- Nem elérhető
Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon jó nyarat, sikeres vizsgát, és kellemesen együtt töltött tábort-és talikat kívánni! Minden jót mindenkinek!!
Az ő erejük és bölcsességük,és a Valák kegyelme legyen Veletek, és ragyogjon utatokra az áldott Nap fénye!
:aragorn3: :pippin1: :frodo1: :sam3: :thranduil1: :merry1: :bilbo1: :elrond1:
:legolas3: :gimliaxe: :boromir1: :pippin4: :bombadil1: :goldberry1: :celeborn1: :celebrian1: :arwen2: :haldir1:
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Vilya
- Nem elérhető
Pénteken Lyana és én ballagtunk!
Pont mikor az összejövetel volt 5 órakor.
Boldog Szüli és Névnapot kívánok mindenkinek! [size=9:3qffyc0w]/Kívéve annak akinek nincs egyiksem, egyelőre/[/size]
- Lili
- Nem elérhető
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!Teljesen meghatódtam... :bounce: :bawling:
Én is hasonló jókat kívánok mindenkinek,akinek mostanában lesz szüli vagy névnapja vagy vizsgázik,érettségizik...
- Brisa
- Nem elérhető
Léli, szívesen, máskor is. Asszem csak nyert veled az MTT, úgyhogy mi is köszönünk téged. (Meg persze mindenki mást is! )
Min, GRATULA! Ügyi voltál, akarom mondani rettenetesen okos!
Sil: Svinnek nincs digitális fotógépe. Apunak van csak, de az is céges gép és ugye most nyár van, úgyhogy most a világot járja éppen... De azért a tábor idejére jó lenne megszerezni...
Brisa
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Minerva írta: Valin Nostare, Cumipók, Lili!
Cumipóóóóóóóóók 8O
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Léli
- Nem elérhető
(V Jún 16, 2002 2:36 pm) Svindler:
Örömmel jelentem, hogy megalakult a Magyar Tolkien Társaság!
Szóval, Boldog születésnapot MTT! :bounce: :deal: :dance: :cheers:
Köszönöm minden alapítótagnak, hogy ennyit fáradoztak a Társaságért, és köszönöm Brisának, hogy tavaly, amikor még nagyon új voltam a fórumon, ittmarasztalat köztetek, és elrántgatott Szegedre, az Alakuló ülésre.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Minerva
- Nem elérhető
Ja, ééééés....
Emberek, leérettségiztem! *óriási éljenzés a háttérben, Min pezsgőt bont és leissza magát* Három ötössel és két négyessel, minden emberkének hasonló, sőt még sokkal több sikert kívánok! :hello: :bounce: :dance:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.