BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #356290 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta:

Milendoria írta: nézzétek meg! ;)

cicabarátoknak kötelező darab :) :)

Ismerős szitu.. honnan is? :P Csak azzal a kiegészítéssel, hogy én még bezsélek is a nyávogó cichez. "Várjál, Gombi/Kiwi egy kicsit!" Amúgy szerintem ez jellemzően kandúrműsor. :) )))

Még egy macsekos videó:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #356289 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nesi: a te féked 'csak' elromlott, viszont az enyémet egyszer ellopták....! :lol: (de komolyan )

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #356284 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kisvakond írta: Hát én biciklivel jöttem haza, egypárszor majdnem ledöntött.
Alig bírtam az egyik utcába bekanyarodni 8O
Szerintem ez nem normális!!!

Nekem meg feldöntötte a bringám a szél, amíg nyitottam az ajtót a kulccsal, úgyhogy a fék tönkrevágódott, a bátyám szerint beragadt, Acho szerint bele kell rúgni, amit megtettem párszor, meg a fallal is, de ennek ellenére nem működik, csak nem bírom rászánni magam, hogy levonszoljam a bicikliszerelőhöz. :P

Több
16 éve 9 hónapja #356159 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta:

Kisvakond írta:

Nessa írta:

Kisvakond írta: Bolyai János Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium

nem is így hívják :P :twisted: (boccs ma gonosz vagyok.. :twisted: :oops: )

Jóvanna, Bójaji

Az bizony :P bocsi szeretlek ááám :wink:

Más: mindenhol olyan hideg van, mint nálunk? Délután csak 1 fok volt :( Az utcánkban meg nem lehet közlekedni normálisan, mert néha nem tudsz széllel szemben levegőt venni 8O

Hát én biciklivel jöttem haza, egypárszor majdnem ledöntött.
Alig bírtam az egyik utcába bekanyarodni 8O
Szerintem ez nem normális!!!

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 9 hónapja #356158 Írta: Nessa

Kisvakond írta:

Nessa írta:

Jóvanna, Bójaji

Az bizony :P bocsi szeretlek ááám :wink:

Más: mindenhol olyan hideg van, mint nálunk? Délután csak 1 fok volt :( Az utcánkban meg nem lehet közlekedni normálisan, mert néha nem tudsz széllel szemben levegőt venni 8O

Több
16 éve 9 hónapja #356155 Írta: Kisvakond

Nessa írta:

Jóvanna, Bójaji

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 9 hónapja #356130 Írta: Nessa

Több
16 éve 9 hónapja #356126 Írta: Kisvakond
Igazából nem tom ezt hova kéne írnom:
Biológia tanítás a Szombathelyi Bolyai János Általános Iskola és Gyakorló Gimnáziumban: (immunredszer, részlet)
" Vissza a tűszúráshoz
1 db kórokozó fertőz,elszaporodik
1.nap seb körül duzzanat
2.nap levedzik (takonyfolyás)
3.nap láz
4.nap találka Aragornnal->antitest
->légkalapács
->Gandalf (Th)
az adott antigénre érzékeny T és B sejtek elkezdenek szaporodni, osztódni
=>csata->hullák (orkhullák)->genny
->fekete sereg-nincsenek zsoldosok
-> győzelem->akasztások, a limfociták többsége (az adott antigénre érzékeny) fel lesz akasztva"

Nessa leszúrte a lényeget: " Ne szúrasd meg magad, mert megölöd Aragornt!!!"

Bocsi ha rossz helyre írtam!!!
(mi jót röhögtünk rajta, bár egy kicsit Heee?)

Több
16 éve 9 hónapja #356115 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Hmmm... ki az, aki jön a holnapi Nigthwish-koncertre? :) Csak hogy tudjam, kit keressek a tömegben... :P :D

ha megtalálod őket, te egy zseni vagy :lol: vagy nyomozó...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #356108 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
engem

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 9 hónapja #356106 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kincső: pl mirrandot!:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #356103 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm... ki az, aki jön a holnapi Nigthwish-koncertre? :) Csak hogy tudjam, kit keressek a tömegben... :P :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #356044 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Milendoria írta: nézzétek meg! ;)

Ismerős szitu.. honnan is? :P Csak azzal a kiegészítéssel, hogy én még bezsélek is a nyávogó cichez. "Várjál, Gombi/Kiwi egy kicsit!" Amúgy szerintem ez jellemzően kandúrműsor. :) )))

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #356037 Írta: Nóli i linantea
Orsie: megnyugtató :D

Több
16 éve 9 hónapja #356032 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, és majd amikor a bíróo kihirdeti a nyertest akkor az egész karatecsoport (pusztán bíztatás végett) tördelni fogjük a saját kezüket. :twisted:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #356029 Írta: Nessa

Alyr Arkhon írta:

Nessa írta:

Rabyn írta: Én úgy emlékszem, hogy ilyen esetben ha ennyire nyilvánvalónak tűnik a csalás akkor fellebezni lehet.

Vsz lehetne,de nem biztos, hogy megéri...Lehet, hogy mi húznánk a rövidebbet.

Javaslatom, hogy ezután kérjetek fel egy karate klubot a segítségre akik bemutatót tartanak a verseny előtt show elemként és a pontozásnál körülállják a bírói asztalt. :D

(Jó tudom ez nem így megy de ötletnek nem rossz, nem? )

Ez tetszik :D kíváncsi lennék a hatásra :lol:

Több
16 éve 9 hónapja #356022 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: - Nem? Na jó, adj egy kis pénzt, majd én elmegyek.
- Wrong password. Acces denied.

Nem wrong hanem invalid a kompjúterszleng. :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #356018 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: MTTs kockáknak és nőiknek:

A számítógép-mániás férjet kérdezi a felesége:
- Drágám, bevásároltál?
- Bad command or filename.
- Nem? Na jó, adj egy kis pénzt, majd én elmegyek.
- Na jó, de legalább megcsináltattad a kocsit?
- File in use, try later.
- Most vagy abbahagyod és adsz pénzt, vagy elmész az autóért a műhelybe!
- Too many parameters.
- Már meg sem merem kérdezni: jelentek én egyáltalán neked valamit?
- Unknown Virus.

hogy ha már ilyen a helyzet ott súlyos problémák vannak :D :D:D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #356017 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nóli: ez király... :D

Több
16 éve 9 hónapja #356009 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nóli, azért ennyire nem súlyos a helyzet :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #356002 Írta: Nóli i linantea
MTTs kockáknak és nőiknek:

A számítógép-mániás férjet kérdezi a felesége:
- Drágám, bevásároltál?
- Bad command or filename.
- Nem? Na jó, adj egy kis pénzt, majd én elmegyek.
- Na jó, de legalább megcsináltattad a kocsit?
- File in use, try later.
- Most vagy abbahagyod és adsz pénzt, vagy elmész az autóért a műhelybe!
- Too many parameters.
- Már meg sem merem kérdezni: jelentek én egyáltalán neked valamit?
- Unknown Virus.

Több
16 éve 9 hónapja #355984 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta:

Rabyn írta: Én úgy emlékszem, hogy ilyen esetben ha ennyire nyilvánvalónak tűnik a csalás akkor fellebezni lehet.

Javaslatom, hogy ezután kérjetek fel egy karate klubot a segítségre akik bemutatót tartanak a verseny előtt show elemként és a pontozásnál körülállják a bírói asztalt. :D

(Jó tudom ez nem így megy de ötletnek nem rossz, nem? )

Mil: :D :D :D Na ezért nem engedem be a macskokat a házba.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #355983 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FIGYELEM!

Az MTT történetében először fog[nak] átadásra kerülni a Csavardi(j)[ak] a Tavaszi Talin. A jelölés azonban már március 4-én délután lezárul, mivel a vezetőség az esti ülésén dönt a díjazottakról!

Mi is az a Csavardi(j)? A részletes leírás itt megtalálható, de idézem is a lényegét:
"A díj a nevét Csavardi Samuról kapta, mert a Samu-típusú emberek azok, akik mindig ott vannak a háttérben, és néha úgy segítenek, hogy közben észre sem vesszük, hogy nélkülük feleannyit sem érnénk el.
A díj célja azon „aktivisták” elismerése, akik a Magyar Tolkien Társaság életében, illetőleg rendezvényein kisebb felelősséggel járó feladatkörökben rendszeresen vagy folyamatosan tevékenykednek, vagy egyszeri alkalommal kiemelkedően teljesítenek, és így az MTT vagy az adott rendezvény alapvető működési feltételeinek biztosításában közreműködnek. "

Még másfél napotok van március 4-ig, hogy jelöljétek azokat, akik szerintetek méltóak a Csavardi(j)ra!
Szóval: info'kukac'tolkien.hu ! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #355980 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Látja Milendoria hölgy, ezért nincs nálam otthon fatestápoló.. se macska.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 9 hónapja #355978 Írta: Nessa

Több
16 éve 9 hónapja #355977 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én úgy emlékszem, hogy ilyen esetben ha ennyire nyilvánvalónak tűnik a csalás akkor fellebezni lehet.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #355976 Írta: Nessa

Rabyn írta: Nessa: Ne keseredj el. Tudom, hogy ez dühítő lehet. (átéltem hasonlót) de gondolj arra, hogy titeket viszont csapattá formált az a fél év és más versenyen, ahol nincsen ilyen még nyerhettek.

Nyerni nem fogunk, a 3. hely is csak álom. De addig nem adjuk fel, amíg érmet nem nyerünk :D
1 a baj: a kövi versenyen is ott lesz ugyanez a csapat és vsz a bírók is :? :evil:

Több
16 éve 9 hónapja #355964 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nézzétek meg! ;)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 9 hónapja #355958 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hátha valaki nem jár a filmklubos topikba...

Sweeney Todd

Szerda, azaz 5-e, 17:30-as vetítés, Corvin, a jegy 750 Ft. Nos, én ide és ekkor, kinek van kedve így velem tartani? Válaszokat privibe vagy a fent említett topikba pls.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #355954 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én azon a véleményen vagyok, hogy Földanyánk besokkalt és elege lett abból amit mi, emberek művelünk.

Van benne valami. El kéne gondolkodnunk, hogy mit művelünk a bolygóval...
Nessa: én is versenyeztem már hasonló szembeszélben. Sajnos megesik az ilyen. Ne hagyd, hogy letörje a kedved!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.382 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére