- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Dreamer_KF írta:
Méghogy a dicső Gorthaurnak nem volt humorérzéke!
Ezt ki tudja leszedni? És hogyan? Nekem nem engedi... :bawling: (Igen, ez nagy tragédia számomra... )
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
De ezt nem is kell senkinek megtanulnia...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Kar_sa
- Nem elérhető
Utóbbit lásd itt:
upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... rLARGE.jpg
Egyebek: :D
Methionylthreonylthreonylglutaminylarginyltyrosylglutamylserylleucylphenyl-
alanylalanylglutaminylleucyllysylglutamylarginyllysylglutamylglycylalanyl-
phenylalanylvalylprolylphenylalanylvalylthreonylleucylglycylaspartylprolyl-
glycylisoleucylglutamylglutaminylserylleucyllysylisoleucylaspartylthreonylleucyl-
isoleucylglutamylalanylglycylalanylaspartylalanylleucylglutamylleucylglycyl-
isoleucylprolylphenylalanylserylaspartylprolylleucylalanylaspartylglycyl-
prolylthreonylisoleucylglutaminylasparaginylalanylthreonylleucylarginylalanyl-
phenylalanylalanylalanylglycylvalylthreonylprolylalanylglutaminylcysteinyl-
phenylalanylglutamylmethionylleucylalanylleucylisoleucylarginylglutaminyl-
lysylhistidylprolylthreonylisoleucylprolylisoleucylglycylleucylleucylmethionyl-
tyrosylalanylasparaginylleucylvalylphenylalanylasparaginyllysylglycyl-
isoleucylaspartylglutamylphenylalanyltyrosylalanylglutaminylcysteinyl-
glutamyllysylvalylglycylvalylaspartylserylvalylleucylvalylalanylaspartyl-
valylprolylvalylglutaminylglutamylserylalanylprolylphenylalanylarginyl-
glutaminylalanylalanylleucylarginylhistidylasparaginylvalylalanylprolyl-
isoleucylphenylalanylisoleucylcysteinylprolylprolylaspartylalanylaspartyl-
aspartylaspartylleucylleucylarginylglutaminylisoleucylalanylseryltyrosyl-
glycylarginylglycyltyrosylthreonyltyrosylleucylleucylserylarginylalanyl-
glycylvalylthreonylglycylalanylglutamylasparaginylarginylalanylalanyl-
leucylprolylleucylasparaginylhistidylleucylvalylalanyllysylleucyllysyl-
glutamyltyrosylasparaginylalanylalanylprolylprolylleucylglutaminylglycyl-
phenylalanylglycylisoleucylserylalanylprolylaspartylglutaminylvalyllysyl-
alanylalanylisoleucylaspartylalanylglycylalanylalanylglycylalanylisoleucyl-
serylglycylserylalanylisoleucylvalyllysylisoleucylisoleucylglutamylglutaminyl-
histidylasparaginylisoleucylglutamylprolylglutamyllysylmethionylleucyl-
alanylalanylleucyllysylvalylphenylalanylvalylglutaminylprolylmethionyl-
lysylalanylalanylthreonylarginylacetylseryltyrosylserylisoleucylthreonyl-
serylprolylserylglutaminylphenylalanylvalylphenylalanylleucylserylseryl-
valyltryptophylalanylaspartylprolylisoleucylglutamylleucylleucylasparaginyl-
valylcysteinylthreonylserylserylleucylglycylasparaginylglutaminylphenyl-
alanylglutaminylthreonylglutaminylglutaminylalanylarginylthreonylthreonyl-
SATÖBBI!!! MÉG NAAAAGYON SOKÁIG...
teljes egészében megtekinthető itt:
www.othyr.com/titin.html
Nos, EZ nehéz szó...
közismertebb nevén titin.
Kārātārānen a áirâë...
- Attila
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Nehéz szó szerintem a Supercalifragilisticexpialidocious és a Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.
Mellesleg.
:eek4: És ez mit is jelent :
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kar_sa
- Nem elérhető
Mellesleg.
Kārātārānen a áirâë...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
De egy anatómia órán simánLiliom írta:
Nóli i linantea írta: Sztem nem bonyolult. Mondok helyette jobbat: processus pterygoideus. Vagy crista sphenoocipitalis.
Tényleg nehezebbek, de ezekbe legalább nem botlok bele egy koncerten.
- Liliom
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Sztem nem bonyolult. Mondok helyette jobbat: processus pterygoideus. Vagy crista sphenoocipitalis.
Tényleg nehezebbek, de ezekbe legalább nem botlok bele egy koncerten.
Ahogyan elnéztem, tényleg csak nekem van gondom vele.
...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Sztem nem bonyolult. Mondok helyette jobbat: processus pterygoideus. Vagy crista sphenoocipitalis.Liliom írta: Azt hiszem ezt a szót a legnehezebb kimondani a világon: percussion.
Vagy csak nekem megy nehezen?
- Ulmo
- Nem elérhető
Felagund írta: Az nem ugyanaz (egy együttesben általában megkülönböztetik még magyarul is: drum-dob, percussion-ütős(ök))
Egy szóval se mondtam, hogy ugyanaz (thanks Mr. Knowitall)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Ulmo
- Nem elérhető
Liliom írta: Azt hiszem ezt a szót a legnehezebb kimondani a világon: percussion.
Esetleg mondd azt helyette, hogy DRUM.
Más:
Köszönjük a jelentkezéseket a topicgazdai pozíciókra. A jelentkezések összesítése megtörtént, a moderátorok hamarosan dönteni fognak az egyes topicokról.
- Kar_sa
- Nem elérhető
/me gyorsan megnézte, hogy tényleg úgy kell-e kiejteni, ahogy ő szokta, mert gyanúsan könnyűnek tűnt, de tényleg...Liliom írta: Azt hiszem ezt a szót a legnehezebb kimondani a világon: percussion.
Öhm... mi a probléma vele? XD
[size=9:1fxm2rii]Jeeeh, ezt még az amcsik is s-sel mondják...[/size]
Kārātārānen a áirâë...
- Acho
- Nem elérhető
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Acho
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Á
/Bocsánat, ezt még ki kellett adnom magamból anatómia gyakorlat előtt/
- Altaris
- Nem elérhető
nem mindegy hogy milyen az a szivatás. ha nagyon jó poénnak lehet felfogni (tehát nem kaakómasszát kell nyalogatni egy Pempers-pelenkából...) akkor minden oké.. az enyém jó poén volt (az én feladatom az volt, hogy egy nagyon rossz ragasztóval (ami már igazából nem ragasztott...) összeállítani ofőm képét ... ami A/3asra ki volt nagyítva... )Nienna Táralóm írta: Szerintem nem éri meg,de ez az én véleményem
Nessa: nálunk a kilencedikesek
____
Ajánló: Pillangóhatás - pénteken a Tv2-n, 23.10-től (kicsit későn van, de nagyon megéri!!!) (angol címe: The Butterfly effect, zárótéma: Oasistól a Stop crying your heart out)
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Encsi
- Nem elérhető
Jó, nekem jövőre lesz
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Nessa
- Nem elérhető
Csak nálunk rendezi ezt a 10. évfolyam?? (idén mi...hehe... )
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Attila
- Nem elérhető
Nienna Táralóm írta: Attila:sok sikert a szecskaavatóhoz!
köszi
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Nienna Táralóm
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Fogd fel tenyeredben a végtelent,
S egy percben élj évezredet!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Tinka írta: Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy nem e tud valaki eladó Garadliel Babát (2005-ös barbie kollekció)
FONTOS lenne!
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
Továbbá:
Szolgálati közlemény
Emoticonokkal kéretik spórolni. Nem sorminta. Köszöntem.
Szolgálati közlemény vége
- Attila
- Nem elérhető
Nagyon jó volt e persze majd még lesz a szecskaavató dec. 6.
Már előre izgatott vagyok :x:x
- Acho
- Nem elérhető
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Nienna Táralóm
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nienna Táralóm írta:
Teljesen egyetértek.Soha nem tudtam mire jók a gólyatáborok és társaik.És akkor nem kell megtenni... hidd el, nem ér annyit egy közösség, hogy megalázzad magad.
Mert a közös szívás kitűnően és rövid idő alatt összehozza a társaságot
Our knees do not bend easily
- Nienna Táralóm
- Nem elérhető
Teljesen egyetértek.Soha nem tudtam mire jók a gólyatáborok és társaik.És akkor nem kell megtenni... hidd el, nem ér annyit egy közösség, hogy megalázzad magad.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.