BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 3 hete #346747 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Altaris írta: [ hm, azt tudtam hogy ketten vagyok, na de hogy még fiú is? .. :lol:

Már négyen vagyunk!!
Liliom - banánsárga
Thereon - almazöld
Acho - babakék
Nóli - rózsaszín

keresünk még egy krémlilát is ugye Liliom?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hete #346746 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.videa.hu/main.php?page=play& ... oZnMa7Uihf

Ez nagyon beteg! :) :D :lol: :mrgreen:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hete - 17 éve 3 hete #346739 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta:

Nóli i linantea írta:

Acho írta: Nóli, nem alkudozhatnánk? Az almazöld nekem kéne... :lol:

Nem, én csak Thereont akarom almazöldnek!

Egye fene, no... akkor maradok a babakéknél... :D

úgy látszik a fiúk már csak a kékért rajonganak. ebben a ciki ott van hogy én is.. hm, azt tudtam hogy ketten vagyok, na de hogy még fiú is? .. :lol:

(nem, nem vagyok őrült /teljesen/, csak megviseltek az utóbbi napok... (tizenkét tanítási óra két napon egymáás utáánn... :S)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 3 hete #346732 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FELHÍVÁS - TLV

FEKETE-FEHÉR PLAKÁT letölthető innen

SZÍNES PLAKÁT letölthető innen

Mindkettő pdf formátumú.

Nyomtassátok, terjesszétek: minél több általános és középiskolába, könyvtárba, művházba, stb. jusson el!!!

Aki nem tud (eleget) nyomtatni, csápoljon plakátért Felagundnál (felagund'kukac'tolkien.hu vagy 20/5660231, privi, msn, stb.)!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 3 hete #346709 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Nekünk is vannak programjaink, de arra a videóra (Sauron's mouth sings Manahmanah) nem működtek. Meg ez se nem.

Továbbra is javaslom az Orbit Downloadert és az FLV playert (utóbbit Sil ajánlásával)

Több
17 éve 3 hete #346685 Írta: Nóli i linantea
Nekünk is vannak programjaink, de arra a videóra (Sauron's mouth sings Manahmanah) nem működtek. Meg ez se nem.

Több
17 éve 3 hete #346683 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta: Fülfájásra a legjobb a kövirózsa leve: Kinyomod, fecsibe felszívod, benyomod a füledbe, rá a vatta. 1 nap és mintha kicserélték volna. Keresse a nagyobb virágosoknál. A mellékhatások tekintetében kérdezze kezelő orvosát virágárusát. :wink:

Hmm, köszi a tippet, ezt megjegyeztem :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 3 hete #346658 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Múltkor felvetődött a kérdés, hogy hogy lehet youtube.com-ról leszedni a cuccokat. Nos, evvel a honlappal például... :)

Több
17 éve 3 hete #346651 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: Ha Rohanban termesztett almáról beszélünk, nem bánom.

A mi mini kertünkben LEGALÁBB olyan zöld az alma, mint Rohanban. Viszont rendszerint minimum pingponglabda méretűeket terem. A legnagyobb, amit eddig termett, olyan nagy volt, hogy mikor bevittem a suliba tízórainak, a félhomályban (le volt kapcsolva a villany) odakiáltottak nekem, hogy "Nesi, dobd ide!" Mivel azt hitték, hogy labda :D

Több
17 éve 3 hete #346650 Írta: Nóli i linantea

Thereon írta:

Nóli i linantea írta:

Odáig jó, hogy zöld.. node alma? Ha Rohanban termesztett almáról beszélünk, nem bánom.

dehogyis!
Import spanyol zöldalma! ilyen

Több
17 éve 3 hete #346649 Írta: Acho

Nóli i linantea írta:

Egye fene, no... akkor maradok a babakéknél... :D

Több
17 éve 3 hete #346648 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Odáig jó, hogy zöld.. node alma? Ha Rohanban termesztett almáról beszélünk, nem bánom.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 3 hete - 17 éve 3 hete #346647 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta: Ami az Aspirint illeti...rengeteget reklámozzák, hogy erre is jó, meg megszűntet mindent, de én azt mondom, hogy inkább valamilyen normálisabb pirin mondjuk algo mint, hogy aspirint vegyek be. Nem ré készült egy kimutatás amiben leírták, hogy az EU-s országok közül 8 országban betiltották az Aspirint, mert a szervezet immunrendszerét legyengíti és rákkeltő. :? :evil:

Megsúgok valamit, az Algopyrin sokkal károsabb mint az Aspirin.
(komment: az Aspirin meg akkor rákkeltő, ha melegítik. (szalicilsav-származék)
Ezért kell az aspirint hideg vízben, és nem melegteában feloldva bevenni.
Megj.: a hideg teában meg idegmérgek vannak. :mrgreen: )

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 3 hete #346645 Írta: Nóli i linantea

Több
17 éve 3 hete #346644 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ami az Aspirint illeti...rengeteget reklámozzák, hogy erre is jó, meg megszűntet mindent, de én azt mondom, hogy inkább valamilyen normálisabb pirin mondjuk algo mint, hogy aspirint vegyek be. Nem ré készült egy kimutatás amiben leírták, hogy az EU-s országok közül 8 országban betiltották az Aspirint, mert a szervezet immunrendszerét legyengíti és rákkeltő. :? :evil:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 3 hete #346643 Írta: Acho
Kösz a tippet... ;-) Mondjuk, már nem fáj annyira...

Több
17 éve 3 hete #346642 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fülfájásra a legjobb a kövirózsa leve: Kinyomod, fecsibe felszívod, benyomod a füledbe, rá a vatta. 1 nap és mintha kicserélték volna. Keresse a nagyobb virágosoknál. A mellékhatások tekintetében kérdezze kezelő orvosát virágárusát. :wink:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 3 hete #346639 Írta: Acho
Nóli, nem alkudozhatnánk? Az almazöld nekem kéne... :lol:

Több
17 éve 3 hete #346630 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Sírjatok a röhögéstől ti is!!!!!
EZ az ember jelölt ismerősnek az iwiwen! Most halálra fogtok cikizni, de nem érdekel, ennyit megér... :lol:

(Amúgy természetesen fogalmam sincs, hogy ki ez.)

Őaz?
L'AMOUR JOKER LACI
Engem is akar, de szívesen átadom neked. Énnekem bőven elég Celeborn.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 3 hete #346626 Írta: Nóli i linantea
Thereon, Liliom, én az almazöldre szavazok, az úgyis ooolyan jól áll a rózsaszín meg a banánsárga mellett!

Több
17 éve 3 hete #346619 Írta: norbikk
norbikk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Encsi, ne kötekedj, inkább öltözz fel rendesen :D .

Több
17 éve 3 hete #346614 Írta: Encsi
:D
Ezek akkora vonatkoznak, amikor már lecsúsztál a megelőzésről :D ;)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 3 hete #346611 Írta: norbikk
norbikk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem meg legjobb a megelőzés :) ;) .

Több
17 éve 3 hete #346607 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Encsi írta:

Acho írta: Én nem megyek orvoshoz. Pedig kezd fájni a fülem is... :?

Akkor mi azt szoktuk, h ilyen sóval töltött, fölmelegített zsákot rakunk rá :) (nem, nem krumpliszsák :D )

Anno a barátnőm is ezt csinálta, az én tanácsomra :P , csak éppen a fölmelegítésnél kiégett az a kis tatyója, szóval takaríthattuk, és az egész lakásban átható tengerisó szag lett :D
Mikor meg az egyik osztálytársam Ausztriában fülfájásra panaszkodott, akkor meleg vízzel telt palackot csavartunk egy pólóba, és az volt a fején :)
(Csak aztán mikor kihűlt, és fel akartuk tölteni forró vízzel, akkor megolvadt a palack... Műanyag palack volt ugyanis. De persze szereztünk másikat. :P Mondjuk tényleg tűzforró víz folyt a csapokból :D )

Több
17 éve 3 hete #346606 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta:

Nóli i linantea írta: Liliom, én jelentkeznék de csak ha én lehetek az aki rózsaszínben lesz.

Akkor én leszek a fotós :)

Nóli, részemről oké, akkor majd én leszek citromsárgában. :)

Thereon, nem lennél inkább az egyik tátogós pasi? Nem nagyon jelentkeznek, pedig abból 3 is kell.
Egy babakék, egy sötétlila és egy almazöld.

...

Több
17 éve 3 hete #346605 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Liliom, én jelentkeznék de csak ha én lehetek az aki rózsaszínben lesz.

Akkor én leszek a fotós :)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 3 hete #346601 Írta: Nóli i linantea
Liliom, én jelentkeznék de csak ha én lehetek az aki rózsaszínben lesz.

Több
17 éve 3 hete #346580 Írta: Encsi

Acho írta: Én nem megyek orvoshoz. Pedig kezd fájni a fülem is... :?

Akkor mi azt szoktuk, h ilyen sóval töltött, fölmelegített zsákot rakunk rá :) (nem, nem krumpliszsák :D )

Több
17 éve 3 hete #346566 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üres az életem. Én is az vagyok. Lehet, hogy ezzel a gondolatok topicba kéne mennem, de itt tudatosodott bennem igazán.
Én is egy olyan világban akarok élni, ahol létezik olyan, hogy MCD Megastore, Gyuri a producer meg Junior.
Ezért szeretném felkérni az itt lófráló fiatal tehetségeket, hogy jelentkezzenek nálam. Egy öt tagú cunciplélybekk együtteshez keresek még egy lányt és két csávót.
Ragadjuk meg az alkalmat.

...

Több
17 éve 3 hete #346557 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyejj oda reájja, mer ő leszen a fényshukar az életedben, mely bevilágíccsajaz arczodat! :lol:

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.076 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére