- Köszönetek: 0
Díjak
- Fereste
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
de ez az Oscar nem igazán arról szól, hogy valóban az is kapja, aki megérdemli, az egész egy szép cukormáz...
(de nekem azértis tetszett a Chicago, akármit mondtok )
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
egen, ez a nagy dilemma...mert ugye - szvsz - a Chicago egyetlen fénypontja Zellweger kisasszony volt :agree: de ugye Kidman anyánk is zseniálisat alakított Viginia Wolf-ként, s hát ráfért már az a nyamvadt Oscar, valljuk be. Én is örültem, hogy megkapta.hódica írta: (azon megint lehet vitatkozni hogy Mrs. Douglas megérdemelte-e vagy sem az Oscart, de szerintem nem Reneé Zellweger klasszisokkal jobb volt, bár annak sem örültem volna, ha Nicole Kidman helyett ő kapja )
De ez így nem fair! Mert így Zeta-Jones kapott díja, Zellweger meg nem... hol itt az igazság?
Ja, hogy odaát van...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- hódica
- Nem elérhető
(azon megint lehet vitatkozni hogy Mrs. Douglas megérdemelte-e vagy sem az Oscart, de szerintem nem Reneé Zellweger klasszisokkal jobb volt, bár annak sem örültem volna, ha Nicole Kidman helyett ő kapja )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Ha már a Chicagoról van szó:Ilmen írta: Sziasztok!
Szerintem nem a díjak határozzák meg a filmeket. Lehet Az egy csodálatos elme a tavalyi év legjobb filmje, vagy a Chicago az idei Oscaros, ha tized annyi nézővel és rajongóval sem büszkélkedhetnek, mint a GyU.
Egyébként 4 évvel ezelőtt láttam a Chicagot színházban és a film kísértetiesen hasonlított hozzá. Kívéve persze a szereplőket!
Én is láttam színházban néhány éve 2x is: 1x Debrecenben a Csokonai Színházban, másodjára pedig Londonban.
Továbbra is az a véleményem, hogy színházban összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény, mint moziban...
és Zeta-Jones kisasszony akkor sem érdemelt Oscart ezért
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ilmen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Szerintem nem a díjak határozzák meg a filmeket. Lehet Az egy csodálatos elme a tavalyi év legjobb filmje, vagy a Chicago az idei Oscaros, ha tized annyi nézővel és rajongóval sem büszkélkedhetnek, mint a GyU.
Egyébként 4 évvel ezelőtt láttam a Chicagot színházban és a film kísértetiesen hasonlított hozzá. Kívéve persze a szereplőket!
Ú i vethed nâ i onnad.
- bea/mag
- Nem elérhető
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
/jac/
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
/jac/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Gandalf írta: Miért igazságtalan? Talán elő kéne írni, hogy minden jelölt kapjon belőle? És mit szóljon a Gangs of New York, mely az év Oscar-vesztese? 10 jelölésből 0-át kapott! 0-át! Értitek? Ezek után a 6-ból 2-re senki se panaszkodjon!
Hát pont ezért igazságtalan. Mert a Gangs of New York sem kapott.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Cerebrum
- Nem elérhető
Gandalf írta: Felesleges fikázni a többi filmet!
Így van. Egyébként nem is az a baj, hogy a többi film rossz, hanem az, hogy minden évben kipécéznek egy filmet (mint most a Chicago-t), aztán az visz mindent. Ez az igazságtalanság!
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hegyirabló írta: A Csodálatos elme jó film, de valljuk be ilyet minden rendező tud csinálni, kimegy egy amerikai egyetem udvarára, leszúrja a kamerát, és azt mondja a színészeknek:"Tessék!" De 18 hónapig forgatni egy óriási stábbal a világ olyan részein, ahova még ember nem tette be a lábát! Ez az igazi filmgyártás! Ez az igazi rendezés! A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége és a Csodálatos elme mögött álló munka egy napon sem említhető!
Csak magamat tudom idézni, nézéttek vissza eme korábbi írásomat, abban leírtam miért fúj ránk az akadémia, és miért kellene nekünk nyerni!
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Géza
- Nem elérhető
Nem tudom ismeritek-e az IMDB-t (Internet Movie Database), de ha nem kérlek látogassatok el az oldalra ( www.imdb.com ), regisztráljatok (nem nehéz), és keressetek rá a két elkészült GYU filmre. Minden filmnél található egy VOTE (szavazás) gomb, amivel lehet osztályozni a filmeket 1-10-ig. A FOTR jelenleg a Top 250-es listán az 5. 91000 szavazat után, a TTT a 17. 41000 szavazattal! VIGYÜK FELJEBB ŐKET!!!! FIGYELEM:
Mindenképpen regisztrálni kell az oldalon, mert csak regisek szavazhatnak. Ja és senki ne lepődjön meg, ha nem azonnal adódik hozzá a szavazata, ehhez kel 1-2 nap, de hozzáadják!
Hajrá!
Hegyirabló
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azért nem kell összehúznod magad, szerencsére itt értelmes emberek vannak nem hiszem hogy bárki is megkövezne De azért tényleg ne hangoztasd a tolkien fórumon hogy jobb a chicago még akkor is ha esetleg igaz is. Egyébként a Csodálatos elme a GYU.-tól függetlenül szerintem nagyon gyenge film.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Gandalf
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
most mindenki utálja a Chicagot, csak azért mert az söpört be minden díjat, és nem a GYU. hát én bevallom: nekem a Chicago sokkal jobban tetszett. *Fereste összehúzza magát, és kezét arca elé teszi, hogy védekezzék a rázóduló kőzáportól*
már ennek a 2 Oscarnak is örülni kéne szvsz ...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- hódica
- Nem elérhető
- Ringil
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
(de jövőre bictos többet nyer a Rotk!az uccsó részt bictos tolerálják-vmi-mayd!)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
64.226.37.40/celefinniel/seanfilm.mov
Úgy írták az oldalon, hogy Sean Astin PJ-vel beszél telefonon, de ez valami más.... Mindenesetre Sean.
- adastra
- Nem elérhető
Andragorn írta: adastra: Állítólag igaz, de ezt a tavalyi Oscaron történt.
Bocs! Viszont akkor még cifrább a dolog, akkor még nem is volt konfliktusa Jacksonnak velük...
Eddig az Oscar történetében két film volt ami anélkül kapta meg a legjobb film díját, hogy rendezőjét jelölték volna: Grand Hotel (1932) és Miss Daisy sofőrje (1989). Pedig ezekben nem is volt annyi vizuális effekt, nem?! Vajon lesz harmadik?
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Lili
- Nem elérhető
Én is a pro7-en néztem a díjatadást,szóval nem igazán értettem meg az amerikaiak által oly poénosnak tartott 2 jelenetet.Azért ez a "letöltéses" vicc elég durva.Ennyire nyíltan nem kellett volna már a Chicagot isteníteni.
Jah télleg elég rövid volt.Majdnem 1,5 órával korábban lett vége mint ahogy az újságban írták.Eldafinde írta: Majd otthon újra megnézem, és kielemzem.
Különben eléggé be voltak az amcsik rezelve, mert nemcsak a TTT-bejátszás volt rövid, hanem az összes többi jelölt filmé is....
Az egész gála rövidebb volt, mert eddig amikor reggel kb. 6-kor felkeltem, még menni szokott. Mindig elkaptam a lényeget: a legjobb ffi, női, ill. film kategóriát. Most meg már rég ment vmi hülye rövidfilm, mire bekapcsoltam a TV-t.
Annyi volt,hogy kiosztották a díjakat és kész...
- hódica
- Nem elérhető
adastra írta: Más: a Cinematrixon olvastam, hogy állítólag Orlandót, Billyt meg Domot nem engedték be az Oscarra, mert hogy nem fértek be, pedig ezért mentek át Angliából....? Igaz ez, és akkor fricska a Jacksonnak vagy csak álhír???
hát igen enyire "nagy sztárok" ők az USA-ban csak azért, mert nem kavarna v.melyik hollywoodi sztárocskával, s nem keresnek dolklármilliókat a filmjeikkel már nem mehetnek be az Oscarra...
még több kép a TORN partyról
www.bagendinn.com/lilithtorn.htm
www.bagendinn.com/torn03-2.htm
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Andragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- adastra
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Az első képek a TheOneRing.net partiról:
www.iansmith.co.uk/lotr/weblogs/ ... rd2003.htm
Olvastam a cikket is, szuper lehetett!!!!
És ami borzasztóan tetszett, hogy nemcsak a színészek közül többen (Billy B., Dom M., C. Parker, John-Rhys D. stb) mentek el a partira, hanem az oscar-díjazottak is! Még ott szorongatták azon melegében a szobrot a kezükbe. A hobbiccok meg valami zenekart rögtönöztek és felléptek a rajongóknak... Jacksonnal meg telefonon beszéltek Új-Zélandról...!
Szóval klassz, hogy nem valami puccos gálára mentek, hanem a rajongóikhoz! :itscool:
Más: a Cinematrixon olvastam, hogy állítólag Orlandót, Billyt meg Domot nem engedték be az Oscarra, mert hogy nem fértek be, pedig ezért mentek át Angliából....? Igaz ez, és akkor fricska a Jacksonnak vagy csak álhír???
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.