A 3. rész - A király visszatér

Több
19 éve 10 hónapja #235105 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Igen,tényleg itt a vége,de ha valamennyire vígasztal (mert nem mindenkit vígasztal) majd jön a Babó is filmben... :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235100 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta:

Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"

Gyk: ezt Szarumán mondta :)

Bocsi,tényleg Szarumán mondta... :oops:
De Gandalf is mondott valami ilyesmit Frodónak még a Zsáklakban,nem?

Egyébként tök furcsa volt végignézni a DVD-t,extrákkal,meg mindennel,és akkor a végén rájönni, hogy "na,ennyi volt". Tényleg itt a vége?

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235080 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Húú lehet, hogy ki fogtok nyírni mert már volt
Keresem azt a képet amikor Denethor beflassheli Boromirt Faramir háta mögé. (és mondja, hogy "fiiiaaaam") anyának nagyon tetszett amikor a két fiu egy képen van és kérnémszépen ha tudjátok hol lelhetö fel, linkeljétek be nekeeem!! Ezerhála's köszönet!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235064 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"

Gyk: ezt Szarumán mondta :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235045 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mák írta: sziasztok!
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?

Ijen? Lyuly...

Most pontosan mit értesz az alatt, hogy "ilyen"? A könyvnek is pont így van vége...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235035 Írta: Scsebabcsicsa
Scsebabcsicsa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
sziasztok!
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235030 Írta: Ulmo

Ringbearer/HordóGyűrűző:) írta: Tegnap én azt láttam, hogy Frodónak beleakad a hálóba a kardja,
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.

Az csak a kardhüvely, nézd meg jól ;)

Áfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Igen, ott van! Szauron teljes páncélban buzogányostul, a kezében egy palantírral! 8O
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235012 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Háromszoros HIP-HIP-HURRÁ!! Végre én is megkaptam a bővítettet! :D :D A Faramiros részek szerintem is nagyon szépek benne, bár én is keveslem őket!
Mikor Aragorn gyógyítja Éowynt, meg mikor meglátják egymást Faramirral, ott olyan szép a zene... *csöpp-csöpp* :D

Láttam, hogy egy kicsit lejebb valaki a rejtett extrákat említette! Na, nekem 3 percbe sem telt megtalálni... :lol: Teljesen véletlenül bukkantam rá, de akkor is gyorsan meglett! :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234990 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf írta:

cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.
Jah,és utána Gandalf honnan szerez új botot? Farag :lol: vagy mit csinál?

Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.

Kontrakramerkontra: sztem Gandalfnak minden vidéken van egy jó kis sufnija, ahol szépen megmunkált botokat tart :twisted: Csak ő a botokat fogyasztja, míg HP a seprűt...

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."
Téma zárolva.
Több
Több
19 éve 10 hónapja #234968 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.

Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234959 Írta: tindomiel
Penngaladiel: Köszi :D
Tiszta jó,hogy Szauron megtestesülése végül nem került bele a filmbe.Pont olyan ellentmondás lett volna (az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"), mint amikor az első részben szintén Gandalf azt mondja Frodónak,hogy nem szólal meg a Fekete Föld nyelvén,aztán Elrondnál mégis megteszi :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234952 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
?

Hol volt benne?

Mármint benne volt az eredetiben a Boszorkányúr órájából az a rész,amikor az orkok beszabadulnak Minas Tirith-be, tehát ennek a jelenetnek csak bővített jelzést kellen kapnia.

A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234946 Írta: Mornambar

cortez71 írta: Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.

8O Hol volt benne?

Gandalf! Igyekszik az ember :D (ahogy kibontottam már tettem is be - aztán vendégek jöttek, de engem túlzottan nem zavartak; jah és már rég elmentek, mikor még én mindig néztem :) Nem is ollyan naggyon hosszú! ;) )
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234921 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Mindkét lemezen ugyanott:
A jelenetek kiválasztása menüben menj a legutolsó oldalra, majd a menüben lefelé lépegetve, amikor az utolsó jelenetet elhagyod, alul megjelenik a Gyűrű. Arra okézva megvan a rejtett extra :)

Az előző DVD-ken is hasonlóan lehet megtalálni őket.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234917 Írta: tindomiel
Kezdő DVD-ző vagyok,így talán megbocsátható a kérdésem:hogy a pitlibe találom meg a rejtett extrákat?

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234915 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem Szauron szája tetszett nagyon...főleg,amikor Aragorn levágta a fejét 8) ...bár asszem én az ivó versenyt kicsit túl elrugaszkodottnak tartottam... :?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234914 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Tegnap én azt láttam, hogy Frodónak beleakad a hálóba a kardja,
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.

Gimlis jeleneteket igazán kivehették volna amikor fújkájja a kezeket... :?

De Faramir és Éowynos rész az nagyon jó. kár, hogy ilyen kevés van
belőle. :P

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234849 Írta: Gandalf

Áfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Micsoda? 8O
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234789 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234785 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Végre én is megkaptam a bővítettet :D jeee most már teljes a gyűjtemény! :D

A Faramiros jelenetek nagyon tetszettek, bár én még így is keveseltem őket, nem tudom miért - talán többet tettem volna bele, amikor Éowyn és Faramir összejönnek - jó mi értjük, de mondjuk egy hétvégi apuka meg anyuka leülnek, lővésük sincs Éowyn részéről, mi ez a meredek kanyar férfi ügyben :D

Na mindegy... Öhmm.... épp azon gondolkoztam, hogy hamisítatlan Gimli poénokat muszáj mindig berakniuk? Jó, bajom nem volt velük, meg nagyokat nevettem, de nekem elég meredek volt, hogy egyik pillanatban Gimli metánnal tölti meg a levegőt, nem sokkal arrébb meg Frodó szenved a levegőtlen Mordorban....

És most már végre képben vagyok, miért nincs Gandalf kezében a botja, mikor beront a lóval Denethorhoz. Bár az még mindig magas, ha a ló lefelé rug, akkor Denethor miért zúg fel a mágiára...

A Samu és Frodó az orkok között jelenet tetszett, de senkinek nem tűnt fel, hogy milyen szépszemű és puha bőrű orkok menetelnek velük?

És muszáj volt zöldes szellemesre csinálni a Holtakat? Miért nem lehetett rendes, hulla, fakó színük? *biztos láttatni akarták madártávlatból, hogyan bánnak el a város falain belül az ellenséggel*

Ja és egy uccsó megjegyzés: a nyílak nem, de Éowyn kardja leteríti az olifántokat. Nő az erő!

És egy nagy gratula a 2 új rejtett extráknak!!! Lij és Dom interjújánál fetrengtem a nevetéstől! A másik extra ötlete is jó volt, de PJ nem volt valami megnyerő....

Na jó, befogom :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234771 Írta: cortez71

Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel).

Hello!

Nem hallottam róla :( ! Magyarországon lehet kapni?

Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.
Meg azért elbeszélgetnék Peter Jacksonnal arról az Elessar-ról :x !
Ugyanis én még a bővítettben sem láttam Aragornon fityegni azt az ominózus zöld követ,így kicsit olyan lett az Ispotály jelenet,mintha Észak Kószája valami rossz ágrólszakadt vajákos lenne!

További kellemes ünnepet!

Üdv:
Krisztián
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234767 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel). :D

Egy gyönyörű, mindkét oldalra kihajtható tokban van, Kívül bal oldalon Samu és Frodó, középen az érmék hátoldala II Erzsébettel, jobb oldalon kívül a Szövetség, amint vonul a hegyoldalon. Belül balra a 9 szereplő, amint Völgyzugoly kapuja előtt állnak, középen szereplők arcmásai au érméken, jobb oldalon belül, pedig a Gyűrűlidércek, amint a folyóban vágtatnak.

Nemsokára teszek be pár linket a képekről. Igazi rajongóknak kötelező darab. Be fogom keretezni.

Még van egyébként egy csomó féle érme, egyik szebb mint a másik. kitűnő ajándék igazi rajongóknak. És bocs, az off-ért, de nem találtam igazán ilyen témáról szóló topicot. :roll:

Üdv: oldhawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234744 Írta: Balázs-babó
Balázs-babó válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Léli írta: Üdv!

Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?

Jah, azóta lett egy magyarázatom :) Azér kössz. [size=9:1m50lmy1]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti :) [/size]

Hmm! Úgy van hogy az 1. és a 2. lemez a film :)
és összesen 6 lemez extra van Függelékek címen- az 1. és a 2. Függyelék DVD a Gy. SZövetségének bővítettjében, a 3.4. a két toronyéban, és az 5.6. van a Király visszatérben :)

Tegnap megkaptam mind3-at karácsonyi össznépi ajándékként!
Megyek is nézni!

Ja és köszi Cortez! majd szétnézek :)

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234743 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én 10% ban és 90%ban ma láttam a filmet és... nekem maga a film az nagyon tetszik. De voltak benne olyan részek, amik nemigazán nyerték el a tetszésemet... hogy NÉHÁNYAT említsek [size=9:1b2m2o7d](nem időrendi sorrendben)[/size] :
:arrow: Szarumán és Gríma vasudvardi halála övön aluli ütés volt számomra
:arrow: Aragorn megmutatkozása a Palantírban

Ami nem csak a bővítettben volt:
:arrow: Denethor szvsz túlzottan negatív és passzív jelleme
:arrow: Denethor halálának módja

Ugyanakkor néhány dolog, ami pozitívan jött le:
:arrow: Gimli általános filmbeli jelleme
:arrow: Faramirt valóban sikerült helyrehozni a TTT moziváltozat után

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234739 Írta: cortez71
Jah,én is ma este megnéztem a RotK bővítettjének új és bővített jeleneteit.
Ugyanazokat én is észrevettem,amiket Mornambar,de sztem a RotK EE jobb lett,mint a TTT EE.
Ja,és Aragornnal nem tárgyalnék, úgy vettem észre,kicsit labilis az idegrendszere :wink:
Meg Sauronnak gratulálok a palantíros jelenetnél, jól visszavágott az Észak Kószájának.
U.i.: Minas Tirith makettje nagyon szép,tök jól néz ki a két Argonath szobor között :D

További kellemes ünnepet mindenkinek

Üdv:
Krisztián
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234732 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Üdv!

Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?

Jah, azóta lett egy magyarázatom :) Azér kössz. [size=9:1k02e7kn]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti :) [/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234727 Írta: Gandalf
Tyű, Te aztán gyorsan végignézted! :lol: Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar végzel vele! 8)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234726 Írta: Mornambar

Balázs-babó írta: cortez! te azt az extra díszdobozosat kapod a bővített 3.ból? húú de irigyellek - mondjuk én sem panaszkodhatok mert én meg a 3 részt kapom meg bővítettben dvd-n, de mégis nagyon irigyellek! Igen - a bonus dvd a filmzene készítésről és bónusz makett - Minas Tirith :) tökjóó- nembaj keresek valmi nyugatató félét :D :D

Én is először a díszdobozost akartam, de aztán arra gondoltam, nem igazán éri meg :S
Aztán már kicsit meg is bántam, hisz a sima-bővített doboza másmilyen papírból készült, mint a díszdobozosé (olyanba vannak meg az előzőek ;) )
.Tehát az első kétteő vastag, olyan kartonszerű papírból van, a 3. meg az olcsó, fénylőbb, s kb. 3/!-e az előzőeknek... :D

Bővített isten kafa!!
Annak rohadtul örültem, hogy a TTT-ben "eltévelyedett" Faramirt ebben a részben végleg "visszavitték" a helyes útra!
Bevallom kicsit féltem, mivel annyi borzasztót meséltetek - de sztem nagyon jó!

Ulmo: ki lehet bírni egybe ;) Saját tapasztalat :hello:

Amin felhördültem azért...:

:arrow: Szarumán lefelé zuhan Orthancról, s épp Gandalfék felé, ennek ellenére a malomkerékre esik... biztos fújt a szél... vagy a Gimli volt, gyakorolt a Holtak ösvényére :D

:arrow: Aragornék kiérnek a Holtak ösvényéről, erre rögtön ott a kalózok... hogy kerülnek annyira északnyugatra??? (viszont Gimli "harciisegéslete" tetszett :) ) S a holtak is szebbek lettek mint a moziban volt! (kár hogy a végén megmaradtak mocsárzöldnek :evil: )

:arrow: Éowyn hajadonfőtt beszélget Trufával a rohir seregben - s senkinek se tűnik fel, hogy egy csinos nő van ott velük!

:arrow: Szájnak tényleg nem kellett volna ennyit vicsorogni...

S végül: a harcban kicsit több bővítést is elviseltem vón ;) :itscool:
Meg szerintem azt nyugodtan kivághatták volna, mikor Denethor repül... végigfut a városon?!

Summa sumárrum: egy hajszállal, de a TTEE jobb lett - persze ez se kutya! ;)

Morn
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234608 Írta: Ulmo

Balázs-babó írta:
AZ INTO THE WEST-nek VOLT KLIPJE?????????

Persze. Az MTT tábori DVD-n :) Hivatalos klipről én nem tudok, de a Filmzene topicban talán ott a válasz.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.122 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére