A 3. rész - A király visszatér
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Mornambar írta:
Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"
Gyk: ezt Szarumán mondta
Bocsi,tényleg Szarumán mondta...
De Gandalf is mondott valami ilyesmit Frodónak még a Zsáklakban,nem?
Egyébként tök furcsa volt végignézni a DVD-t,extrákkal,meg mindennel,és akkor a végén rájönni, hogy "na,ennyi volt". Tényleg itt a vége?
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Rabyn
- Nem elérhető
Keresem azt a képet amikor Denethor beflassheli Boromirt Faramir háta mögé. (és mondja, hogy "fiiiaaaam") anyának nagyon tetszett amikor a két fiu egy képen van és kérnémszépen ha tudjátok hol lelhetö fel, linkeljétek be nekeeem!! Ezerhála's köszönet!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Mornambar
- Nem elérhető
Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"
Gyk: ezt Szarumán mondta
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Ulmo
- Nem elérhető
Mák írta: sziasztok!
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?
Ijen? Lyuly...
Most pontosan mit értesz az alatt, hogy "ilyen"? A könyvnek is pont így van vége...
- Scsebabcsicsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?
- Ulmo
- Nem elérhető
Ringbearer/HordóGyűrűző:) írta: Tegnap én azt láttam, hogy Frodónak beleakad a hálóba a kardja,
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.
Az csak a kardhüvely, nézd meg jól
Áfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda!
Igen, ott van! Szauron teljes páncélban buzogányostul, a kezében egy palantírral! 8O
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Mikor Aragorn gyógyítja Éowynt, meg mikor meglátják egymást Faramirral, ott olyan szép a zene... *csöpp-csöpp*
Láttam, hogy egy kicsit lejebb valaki a rejtett extrákat említette! Na, nekem 3 percbe sem telt megtalálni... Teljesen véletlenül bukkantam rá, de akkor is gyorsan meglett!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.
Jah,és utána Gandalf honnan szerez új botot? Farag vagy mit csinál?
Kontrakramerkontra: sztem Gandalfnak minden vidéken van egy jó kis sufnija, ahol szépen megmunkált botokat tart Csak ő a botokat fogyasztja, míg HP a seprűt...
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.
- tindomiel
- Nem elérhető
Tiszta jó,hogy Szauron megtestesülése végül nem került bele a filmbe.Pont olyan ellentmondás lett volna (az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"), mint amikor az első részben szintén Gandalf azt mondja Frodónak,hogy nem szólal meg a Fekete Föld nyelvén,aztán Elrondnál mégis megteszi
- cortez71
- Nem elérhető
Mármint benne volt az eredetiben a Boszorkányúr órájából az a rész,amikor az orkok beszabadulnak Minas Tirith-be, tehát ennek a jelenetnek csak bővített jelzést kellen kapnia.Hol volt benne?
A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
- Mornambar
- Nem elérhető
cortez71 írta: Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.
8O Hol volt benne?
Gandalf! Igyekszik az ember (ahogy kibontottam már tettem is be - aztán vendégek jöttek, de engem túlzottan nem zavartak; jah és már rég elmentek, mikor még én mindig néztem Nem is ollyan naggyon hosszú! )
-tessék voksolni
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A jelenetek kiválasztása menüben menj a legutolsó oldalra, majd a menüben lefelé lépegetve, amikor az utolsó jelenetet elhagyod, alul megjelenik a Gyűrű. Arra okézva megvan a rejtett extra
Az előző DVD-ken is hasonlóan lehet megtalálni őket.
- tindomiel
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ringbearer
- Nem elérhető
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.
Gimlis jeleneteket igazán kivehették volna amikor fújkájja a kezeket...
De Faramir és Éowynos rész az nagyon jó. kár, hogy ilyen kevés van
belőle.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Gandalf
- Nem elérhető
Micsoda? 8OÁfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda!
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
A Faramiros jelenetek nagyon tetszettek, bár én még így is keveseltem őket, nem tudom miért - talán többet tettem volna bele, amikor Éowyn és Faramir összejönnek - jó mi értjük, de mondjuk egy hétvégi apuka meg anyuka leülnek, lővésük sincs Éowyn részéről, mi ez a meredek kanyar férfi ügyben
Na mindegy... Öhmm.... épp azon gondolkoztam, hogy hamisítatlan Gimli poénokat muszáj mindig berakniuk? Jó, bajom nem volt velük, meg nagyokat nevettem, de nekem elég meredek volt, hogy egyik pillanatban Gimli metánnal tölti meg a levegőt, nem sokkal arrébb meg Frodó szenved a levegőtlen Mordorban....
És most már végre képben vagyok, miért nincs Gandalf kezében a botja, mikor beront a lóval Denethorhoz. Bár az még mindig magas, ha a ló lefelé rug, akkor Denethor miért zúg fel a mágiára...
A Samu és Frodó az orkok között jelenet tetszett, de senkinek nem tűnt fel, hogy milyen szépszemű és puha bőrű orkok menetelnek velük?
És muszáj volt zöldes szellemesre csinálni a Holtakat? Miért nem lehetett rendes, hulla, fakó színük? *biztos láttatni akarták madártávlatból, hogyan bánnak el a város falain belül az ellenséggel*
Ja és egy uccsó megjegyzés: a nyílak nem, de Éowyn kardja leteríti az olifántokat. Nő az erő!
És egy nagy gratula a 2 új rejtett extráknak!!! Lij és Dom interjújánál fetrengtem a nevetéstől! A másik extra ötlete is jó volt, de PJ nem volt valami megnyerő....
Na jó, befogom
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- cortez71
- Nem elérhető
Hello!Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel).
Nem hallottam róla ! Magyarországon lehet kapni?
Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.
Meg azért elbeszélgetnék Peter Jacksonnal arról az Elessar-ról !
Ugyanis én még a bővítettben sem láttam Aragornon fityegni azt az ominózus zöld követ,így kicsit olyan lett az Ispotály jelenet,mintha Észak Kószája valami rossz ágrólszakadt vajákos lenne!
További kellemes ünnepet!
Üdv:
Krisztián
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel).
Egy gyönyörű, mindkét oldalra kihajtható tokban van, Kívül bal oldalon Samu és Frodó, középen az érmék hátoldala II Erzsébettel, jobb oldalon kívül a Szövetség, amint vonul a hegyoldalon. Belül balra a 9 szereplő, amint Völgyzugoly kapuja előtt állnak, középen szereplők arcmásai au érméken, jobb oldalon belül, pedig a Gyűrűlidércek, amint a folyóban vágtatnak.
Nemsokára teszek be pár linket a képekről. Igazi rajongóknak kötelező darab. Be fogom keretezni.
Még van egyébként egy csomó féle érme, egyik szebb mint a másik. kitűnő ajándék igazi rajongóknak. És bocs, az off-ért, de nem találtam igazán ilyen témáról szóló topicot.
Üdv: oldhawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Balázs-babó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Léli írta: Üdv!
Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?
Jah, azóta lett egy magyarázatom Azér kössz. [size=9:1m50lmy1]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti [/size]
Hmm! Úgy van hogy az 1. és a 2. lemez a film
és összesen 6 lemez extra van Függelékek címen- az 1. és a 2. Függyelék DVD a Gy. SZövetségének bővítettjében, a 3.4. a két toronyéban, és az 5.6. van a Király visszatérben
Tegnap megkaptam mind3-at karácsonyi össznépi ajándékként!
Megyek is nézni!
Ja és köszi Cortez! majd szétnézek
Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!
- Panni
- Nem elérhető
Szarumán és Gríma vasudvardi halála övön aluli ütés volt számomra
Aragorn megmutatkozása a Palantírban
Ami nem csak a bővítettben volt:
Denethor szvsz túlzottan negatív és passzív jelleme
Denethor halálának módja
Ugyanakkor néhány dolog, ami pozitívan jött le:
Gimli általános filmbeli jelleme
Faramirt valóban sikerült helyrehozni a TTT moziváltozat után
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- cortez71
- Nem elérhető
Ugyanazokat én is észrevettem,amiket Mornambar,de sztem a RotK EE jobb lett,mint a TTT EE.
Ja,és Aragornnal nem tárgyalnék, úgy vettem észre,kicsit labilis az idegrendszere
Meg Sauronnak gratulálok a palantíros jelenetnél, jól visszavágott az Észak Kószájának.
U.i.: Minas Tirith makettje nagyon szép,tök jól néz ki a két Argonath szobor között
További kellemes ünnepet mindenkinek
Üdv:
Krisztián
- Léli
- Nem elérhető
Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?
Jah, azóta lett egy magyarázatom Azér kössz. [size=9:1k02e7kn]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti [/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Balázs-babó írta: cortez! te azt az extra díszdobozosat kapod a bővített 3.ból? húú de irigyellek - mondjuk én sem panaszkodhatok mert én meg a 3 részt kapom meg bővítettben dvd-n, de mégis nagyon irigyellek! Igen - a bonus dvd a filmzene készítésről és bónusz makett - Minas Tirith tökjóó- nembaj keresek valmi nyugatató félét
Én is először a díszdobozost akartam, de aztán arra gondoltam, nem igazán éri meg
Aztán már kicsit meg is bántam, hisz a sima-bővített doboza másmilyen papírból készült, mint a díszdobozosé (olyanba vannak meg az előzőek )
.Tehát az első kétteő vastag, olyan kartonszerű papírból van, a 3. meg az olcsó, fénylőbb, s kb. 3/!-e az előzőeknek...
Bővített isten kafa!!
Annak rohadtul örültem, hogy a TTT-ben "eltévelyedett" Faramirt ebben a részben végleg "visszavitték" a helyes útra!
Bevallom kicsit féltem, mivel annyi borzasztót meséltetek - de sztem nagyon jó!
Ulmo: ki lehet bírni egybe Saját tapasztalat :hello:
Amin felhördültem azért...:
Szarumán lefelé zuhan Orthancról, s épp Gandalfék felé, ennek ellenére a malomkerékre esik... biztos fújt a szél... vagy a Gimli volt, gyakorolt a Holtak ösvényére
Aragornék kiérnek a Holtak ösvényéről, erre rögtön ott a kalózok... hogy kerülnek annyira északnyugatra??? (viszont Gimli "harciisegéslete" tetszett ) S a holtak is szebbek lettek mint a moziban volt! (kár hogy a végén megmaradtak mocsárzöldnek )
Éowyn hajadonfőtt beszélget Trufával a rohir seregben - s senkinek se tűnik fel, hogy egy csinos nő van ott velük!
Szájnak tényleg nem kellett volna ennyit vicsorogni...
S végül: a harcban kicsit több bővítést is elviseltem vón :itscool:
Meg szerintem azt nyugodtan kivághatták volna, mikor Denethor repül... végigfut a városon?!
Summa sumárrum: egy hajszállal, de a TTEE jobb lett - persze ez se kutya!
Morn
-tessék voksolni
- Ulmo
- Nem elérhető
Balázs-babó írta:
AZ INTO THE WEST-nek VOLT KLIPJE?????????
Persze. Az MTT tábori DVD-n Hivatalos klipről én nem tudok, de a Filmzene topicban talán ott a válasz.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.