A 3. rész - A király visszatér

Több
19 éve 10 hónapja #234528 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Az ötödik lemez Emellett a makett (mivel szétnyitható) használható kincsesdoboznak.

Köszi szépen. Ezt eddig nem tudtam.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234524 Írta: Balázs-babó
Balázs-babó válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
cortez! te azt az extra díszdobozosat kapod a bővített 3.ból? húú de irigyellek - mondjuk én sem panaszkodhatok mert én meg a 3 részt kapom meg bővítettben dvd-n, de mégis nagyon irigyellek! Igen - a bonus dvd a filmzene készítésről és bónusz makett - Minas Tirith :) tökjóó- nembaj keresek valmi nyugatató félét :D :D

majd holnapra kialszom :D

AZ INTO THE WEST-nek VOLT KLIPJE?????????

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234516 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

cortez71 írta: Mi van szegény Minas Tirith makettjében?

Az ötödik lemez :) Emellett a makett (mivel szétnyitható) használható kincsesdoboznak.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234511 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hello!

Valaki látta már a spec kiadású DVD-n az ötödik lemezét?Én holnap kapom,és már nagyon várom. Azt tudom,hogy a film zenéjéről lesz benne szó.Véletelenül nem lesz rajta Annie Lennox - Use well the Days klipje :lol: ?és a makettben emlegettek vmi kincsesládát v vmi ilyesmit. Mi van szegény Minas Tirith makettjében?

Előre is kösz:
Krisztián
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234487 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Bő fél év szünet után tegnap este megnéztem a Gyűrű Szövetségét! :bounce: :hello:

NEgatvímok:
(-) fáááradt voltam
(-) min. 3 évig nem kéne belenéznem, ha újnak akarom hattatni :) de mazoista nem vagyok

Szal ma jön a Két Torony (szintén fél év után), s holnaaaaaap... a KIRÁLY!! :D :lol: :twisted: :twisted: [size=9:204lvbd7](mert megérdemlem)[/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234325 Írta: Balázs-babó

.Elessar király. írta: . Különösen az Ispotály alatt szóló zene tetszik.
Tényleg Liv Tayler énekli?

Igen igen! Én is a napokban szereztem be - felraktam az Xtinás honlapom tárhleyére! - vagyis most átraktam a Király Lindás tárhelyre - azt már úgysem szerkesztem - szóval van hely

Itt letölthető: users.atw.hu/kiralylinda/arwenssong.mp3

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234323 Írta: Balázs-babó
Én most kapom meg karácsonyra bővítettebn mind a hármat dvd-n remélhetőleg - már nagyon várom!!! Gondolom sokótok már látta :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234191 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Estelio írta: Az jutott eszembe hogy Elrondnak milyen rossz lehetett a testvérét eltemetni.

OFF: Ráadásul nem is csak egyszerűen a testvére, hanem az ikertestvére, így még szorosabb lehetett a kapcsolatuk...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234144 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Visszatérve a nyakláncra: Tegnap olvastam, amiket írtatok, és utána lassítva, meg kinagyítva végignéztük a filmnek azt a részét, miután "összetört a nyaklánc"! A lényeg az, hogy a lánc végig ott van a nyakában, a csatában is! Legjobban Szauron szájánál látszik.
Régebben én is gondolkoztam ezen a kérdésen, és én magamban vmi olyasmire jutottam, hogy a lánc nem tört el. Aragorn szerintem csak képzeli ezt a képet, vagy nem tudom. Mindez persze csak az én véleményem, de szerintem a végén Aragorn eléggé be van kattanva.
Ha nincs igazam, akkor Arwennek új mottóra lenne szüksége: Az Esticsillag fénye nem nő, és nem is halványul, csak összetörik!

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234056 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
[size=9:3g7w11vf]Szerintem ezt az Elrond-Arwen témát jobb lenne más topicban folytatni.[/size]
A Szarumán hangja jelenet tényleg nem illet bele a film menetébe. De ennek ellenére király volt. :lol: De ahelyett, hogy Denethornak palantírt adtak volna, még bolondabbá tették a szemünkben. És a holtak királyának kimászása a hegybél sem tetszett. Viszont az új Aragornos, Frodós és Éowynos részek állatiak. Különösen az Ispotály alatt szóló zene tetszik.
Tényleg Liv Tayler énekli?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233988 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nos én állandóan változok, a hangulatomat igen sok minden befolyásolja lehet hogy a következő pillnatban már inkább a halált választanám. Mindenesetre én nem félek a haláltól, de ha megtalálom azt amiért élni szeretnék inkább élnék, vagy inkább a csúcson abbahagyni.
"he will comes to death an image of the spledor of the kings of man in glory undimmed, before the breaking of the world."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233983 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Estelio írta: Ezzel kissé összefügg a dolog, de nem teljesen. Az jutott eszembe hogy Elrondnak milyen rossz lehetett a testvérét eltemetni. Hiszen, lehet hogy Elros a halandóságot választotta önszántából, de Elrond vaszleg ezt nem tartotta helyesnek. Azért ha ebbe belegondoltok, mennyire fáj egy halandónak ha a saját testvérét elveszti, nemhogy egy tündének, csak azért mert a testvére inkább halandó akart lenni. Ha úgy vesszük a halhatatlanság elég nagy teher, de milyen nagy teher a halandóság. én legalább is annak érzem, főleg most, mikor már kezdek kilábalni a gödörből, ha csak arra gondolok hogy meg kell egyszer halnom elfog a szomorúság, a múltkor még sírva is fakadtam ettől a gondolattól. de visszatérve, van amikor meg kell hozni áldozatokat. Mit mondjak én sem tudnék úgy élni egy örök életen át, hogy közben bennem élne a tudat, hogy lehettem volna boldog is.
"If I leave him now, I regret it forever."

Megértem Elrondot, mert mégis a testvére halt meg, de teljes életet élt, és bevégezte a feladatát.
És hidd el nekem, az ember csak akkor fél a haláltól ha még nem jött el az ideje, és még van dolga az életben, de én már láttam nem egy embereket, akik már ismerősként üdvözölték a Halált, és várták mint egy kedves vendéget... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233973 Írta: Estelio
Ezzel kissé összefügg a dolog, de nem teljesen. Az jutott eszembe hogy Elrondnak milyen rossz lehetett a testvérét eltemetni. Hiszen, lehet hogy Elros a halandóságot választotta önszántából, de Elrond vaszleg ezt nem tartotta helyesnek. Azért ha ebbe belegondoltok, mennyire fáj egy halandónak ha a saját testvérét elveszti, nemhogy egy tündének, csak azért mert a testvére inkább halandó akart lenni. Ha úgy vesszük a halhatatlanság elég nagy teher, de milyen nagy teher a halandóság. én legalább is annak érzem, főleg most, mikor már kezdek kilábalni a gödörből, ha csak arra gondolok hogy meg kell egyszer halnom elfog a szomorúság, a múltkor még sírva is fakadtam ettől a gondolattól. de visszatérve, van amikor meg kell hozni áldozatokat. Mit mondjak én sem tudnék úgy élni egy örök életen át, hogy közben bennem élne a tudat, hogy lehettem volna boldog is.
"If I leave him now, I regret it forever."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233972 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Alyr: Tudom tudom, de Elrondnak feltették a kérdést hogy melyik életet választja. Bár Arwennek is (Elrond) :lol: Egyébként igazad lehet...genetika...múlthét kedden vizsgáztam belőle :)
Túl elfogult vagyok a tündékkel szemben :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233967 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

GillGolwen Nimrandir írta: Szomorúsággal tölt el, ha egy tünde (Arwen) és a halál egy mondatban szerepel :( Egy tünde választhat örök lét és halandó élet között? Úgy értelmeztem, hogy "...a halandó létet választom..." vagy "...nem vár itt rád más csak halál..." jelképes csupán. A halál a környezetére vonatkozhatott (Aragorn, és a többi ember). S ha Arwen még is meghal szerintem csupán a gyász és fájdalom az mi ennek oka lehet.

Visszatérve a látomásra... Jelen esetben, hogy az Esthajnalcsillag szereplése a látomásban szándékos volt e vagy csupán egy film-hiba erre nem tudnék válaszolni, de amennyiben szándékosan történt : A jövő nagyon képlékeny fogalom... és a legapróbb esemény is hatalmas változásokat idézhet elő. A legbölcsebbek sem láthatnak előre mindent, s amit látnak, csupán egy lehetséges jövőkép.

Olvass utána.
Arwen nem egyszerűen tünde, hanem Elrond a féltünde lánya...
Az különleges eset.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233965 Írta: Gilg (Gwindorn)
Szomorúsággal tölt el, ha egy tünde (Arwen) és a halál egy mondatban szerepel :( Egy tünde választhat örök lét és halandó élet között? Úgy értelmeztem, hogy "...a halandó létet választom..." vagy "...nem vár itt rád más csak halál..." jelképes csupán. A halál a környezetére vonatkozhatott (Aragorn, és a többi ember). S ha Arwen még is meghal szerintem csupán a gyász és fájdalom az mi ennek oka lehet.

Visszatérve a látomásra... Jelen esetben, hogy az Esthajnalcsillag szereplése a látomásban szándékos volt e vagy csupán egy film-hiba erre nem tudnék válaszolni, de amennyiben szándékosan történt : A jövő nagyon képlékeny fogalom... és a legapróbb esemény is hatalmas változásokat idézhet elő. A legbölcsebbek sem láthatnak előre mindent, s amit látnak, csupán egy lehetséges jövőkép.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233951 Írta: Estelio

Szerintem nincs benne külön ember- és tündelélek.
Mint Beren és Lúthien utódjának, jgában állt eldönteni, ember, avgy tünde akar-e lenni. (azt hiszem)

Nem is azt mondtam, hogy külön van benne két kis rekeszben és rá van írva hogy ember lélek tünde lélek. Hanem meghal tündének lenni és egy új életre ébred fel, ami halandó.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233950 Írta: Alyr Arkhon

Estelio írta: Szerintem Arwen meg is hal, mármint a tünde lélek meghal benne(elveszti a halhatatlanságát) és amikor visszatér már emberlélek van benne(halandó lesz).
És ha ezt az okfejtést tovább vezetem eljutok addig hogy a nyaklánc mért törik össze. Tehát a Nyaklánc vaszleg akkor törik össze mikor Arwenből elszáll a tündelélek.

Szerintem nincs benne külön ember- és tündelélek.
Mint Beren és Lúthien utódjának, jgában állt eldönteni, ember, avgy tünde akar-e lenni. (azt hiszem)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233949 Írta: Estelio
Szerintem Arwen meg is hal, mármint a tünde lélek meghal benne(elveszti a halhatatlanságát) és amikor visszatér már emberlélek van benne(halandó lesz).
És ha ezt az okfejtést tovább vezetem eljutok addig hogy a nyaklánc mért törik össze. Tehát a Nyaklánc vaszleg akkor törik össze mikor Arwenből elszáll a tündelélek.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233941 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jaj, ne légy már ily szőrszálhasogató..... :D Nyilván nem az eséstől törik össze, hanem Szauron gonosz erejétől..... Mint ahogy eddig a tündék ereje védte a harcok során (kellett is, a három film alatt azon röhögtem, hogy ha így az ingén kívül hordja, az első csatában le kéne szakadnia.... :roll: )
Amúgy nekem egy jelenetnél mikor vonulnak a Fekete kapuhoz, tökre úgy tűnt, hogy ott van a nyakában (lehet, hogy ottfelejtették?) No mindegy, érdekelne, mi lett ezzel a nyaklánccal..... :roll:
Arwen haldoklik: szvsz sokkal földhözragadtabb a magyarázat..... Arwen végleg lemondott a halhatatlanságról, ergo Középföldén marad, márpedig ha Szauron győz, Középföldén minden tündének annyi. Arwen ezért fog meghalni. Kis érzelmi nyomásgyakorlás a leendő apóstól.... :lol:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233936 Írta: Alyr Arkhon

Penngaladiel írta: Igen, a bővítettben van az a rész, amikor Aragorn megmutatja magát Szauronnak, és SPOILER!!!!! a nyakék valóban összetörik... Ha összetörik, akkor mit keres a jövőben, amiről Arwen látomása szólt? Ez a szál nincs igazán sem kifejtve, sem megmagyarázva, Gandalfnak is ezzel volt problémája...

Lehet, hogy a film szerint az esküvő után Aragorn meghalt szívrohamban, ezért az a jövő csak látomás maradt... :mrgreen:

viccet félretéve:

Szerintem elég egyértelmű, a nyakék azt jelzi, hogy az ott a kettejük gyermeketehát szimbólum. Arwen maga csak nézi a látomást, nem szerepel benne és nem biztos, hogy egyértelmű lenne enélkül...

Egyébként kíváncsi vagyok miből van az a nyaklánc ami egy folt nélkül végigment a Gyűrűháborún aztán ennyitől így összetörik...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233891 Írta: Gilg (Gwindorn)
:oops: jajj jajj :oops: akkor bocsánatot kívánok :oops: elsősorban Gandalf, tőled... :) ...tényleg ne hari :oops:
Ebben az esetben teljesen jogos a kérdésed. Igen csak elgondolkoztató...de nem jövök rá...szerintem ráakadtaál egy hibára :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233884 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Igen, a bővítettben van az a rész, amikor Aragorn megmutatja magát Szauronnak, és SPOILER!!!!! a nyakék valóban összetörik... Ha összetörik, akkor mit keres a jövőben, amiről Arwen látomása szólt? Ez a szál nincs igazán sem kifejtve, sem megmagyarázva, Gandalfnak is ezzel volt problémája...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233875 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Arwen haldoklása arra lett fogva, hogy egyre nő Szauron ereje és mivel az Esthajnalcsillagot Aragornnak adta ezért az ő ereje gyorsabban fogy, mint a többi tündéé... V valami hasonló köritést kapott a dolog, ami nekem kifejezetten nem tetszett :?

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233864 Írta: Gilg (Gwindorn)

Penngaladiel írta: GillGolwen Nimrandir, rossz a sorrended ;) Aragorn Minas Tirithben mutatja meg magát Szauronnak, nem a Pippines incidens során. Ez az összetörősdi számomra is rejtély, mint ahogy az is, hogy miért is haldoklik Arwen....? :roll:

Valóban? Nem tudtam... :oops: Köszi a helyesbítést :) (Ezek szerint nem arról van szó, amikor rohanban elvette Pipintől a palantírt?) Egyébként amit írtál a bővítettben szerepel? Mert azt sajna még nem állt módomban megnézni. Csupán a "normál" III. részt vissza-idézve írtam amit írtam :D
Ezektől függetlenül, helytálló az elméletem ugye?! Mert Arwennek előbb volt látomása, s csak ez után álmodta Aragorn azt hogy az Esthajnalcsillag összetört, én így emlékszem :)

Arwen haldoklásáról, pedig azt gondolom: Mint tudjuk, a tündék csak harcban, vagy szomorúságukban, gyászukban veszíthetik el, örök életüket. A Harmadkor amúgy sem volt túl fényes a tündék számára :( , hisz lejárt az idejük Középföldén, és az események, a történelem alakulása is kard élen táncolt valamint, Arwen szemében talán reménytelennek tűnő szerelme is - ill. mindez együtt oly szomorúsággal tölthette el szívét, hogy talán ennek következménye lehetett Arwen "haldoklása"
:arwen2: :aragorn3:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233860 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
GillGolwen Nimrandir, rossz a sorrended ;) Aragorn Minas Tirithben mutatja meg magát Szauronnak, nem a Pippines incidens során. Ez az összetörősdi számomra is rejtély, mint ahogy az is, hogy miért is haldoklik Arwen....? :roll:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233850 Írta: Gilg (Gwindorn)

Gandalf írta: Nekem feltűnt egy furcsaság: ha Aragorn összetöri a palantírozás után a nyakláncot, mit keresett Arwen víziójában a gyermekük nyakán? :roll:

Gandalf!
Megfogott a kérdés, s már csaknem elhittem, hogy valami megmagyarázhatatlan dologra került sor...

De, ha emélkeim nem csalnak, Pipin éjszaka csente el palantírt, s másnap reggel tanácskozást hívtál össze (Gandalf :) ) Meduseld Aranycsarnokában, ahol jelen volt Theoden, Aragorn, Legolas és Gimli, s itt arra jutottál, hogy Aragornt más úton küldöd Minas Tirithbe, jómagad pedig, Pipinnel kelsz útra. Az ezt követő események egyike, mikor Arwen Undomielnek a nyugatra taró tündék csoportjában lovagolva, látomása volt, melyben valóban közös gyermekük nyakában ott lógott az Esthajnalcsillag. Ezt követően, rohani erők seregszemléjének éjszakáján midőn Elron megérkezett a táborba, akkor tört álom Aragorn szemére, melyben az Esthajnalcsillag ezer darabra hullott. A két esemény tehát, nem az általad jelölt sorrendben zajlott. :)

Bár elgondolásom igazolására kénytelen voltam visszanézni ezen eseményeket.

ui.: Ha jól gondolom az Esthajnalcsillag nem tört össze, csupán Aragorn álmában, de feltételezésem megerősítésre vagy cáfolatra vár. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233845 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem feltűnt egy furcsaság: ha Aragorn összetöri a palantírozás után a nyakláncot, mit keresett Arwen víziójában a gyermekük nyakán? :roll:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233711 Írta: Estelio

Idril: Naná, hogy rosszul. Mi már annyira szertjük a filmet hogyha nem lennének hibái nem is érne semmit. Na jó ez így nem igaz, mert jó a tökéletes. Te ha szeretsz valamit nem a hibáibal együtt szereted? Mert én igen.

Visszavonom, tévedtem. Ez úgy tűnik csak nálam igaz, meg még egy két embernél. :cry:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #233709 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
No, megnéztem ma a bővítettet. Hááát... elég ambivalens érzések kerülgetnek. :roll: Lehet, h. hagynom kéne még egy kicsit ülepedni, mielőtt túl sok rosszat mondanék el róla, de mindegy... Tény, h. a kibővített/bővített részek zöme azért elég jó lett, azonban az általam leginkább várt új részekben kissé csalódnom kellett... :?

Negatívumok:

Amit a legeslegjobban fájlaltam, az Galadriel epilógusának hiánya volt a film végéről. Mondjon akárki akármit, nekem valahogy ennélkül továbbra sem kerek a történet...

A Holtak Ösvénye jelenet nagyon gáz lett. :evil: Hagyni kellett volna ezt a részt, úgy ahogyan eredetileg volt. Gimli poénjai a TTT-hez hasonlóan megint csak rossz helyen és rossz időben csattantak el, és nem értem mi értelme volt így megcsinálni, h. a holtak először visszakoznak, aztán hipp-hopp mégiscsak úgy döntenek, h. segítenek... Ezek után azon, h. Aragornék rögtön az Anduintól egy köpésre érnek ki a hegyből, már nem is nagyon csodálkoztam...

Szauron Szája. Ahogyan vicsorgatott az inkább röhejes volt, mint ijesztő. Attól, h. ez a neve, még nem kellett volna neki ekkora orbitálisan nagy szájat csinálni ilyen varacskos disznót is megszégyenítő fogakkal. Úgy nézett ki, mintha az orkok átplasztikázták volna az állkapcsát... :)

Pozitívumok:

A szinkron remek volt, tetszett pl., h. a 'Gondor utolsó királyából' ezúttal csupán 'Gondor királya' lett. Két helyen viszont nem értem miért volt szükség a változtatásra, a Boszorkányúr "Majd én megtöröm...", és Éowyn "Én nem vagyok férfi!" mondata szvsz nagyon jó volt úgy ahogyan volt...

Az ivós-, az ispotályos jelenet, Faramir és Éowyn románca, Frodó és Samu menetelése az orkkal, a Fehér Fa kivirágzása nagyon tetszett, mégis a kedvencem az a jelenet, amikor Éomer megtalálja a halottnak hitt Éowynt...

Így összességében azt kell mondjam, h. szvsz nem a Rotk bővítettje sikeredett a legjobbra a három rész közül... :|

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.174 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére