A 3. rész - A király visszatér
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ranamarth (Endóriel) írta: Na akkor itt is szeretném megkérdezni,hogy a harmadik bővített DVD-ben a dobozon,amiben a CD-k vannak (nem az,amelyikhez ajándékot adtak,hanem az olcsóbb fajta),azon van egy címer...nem tudja valaki véletlenül kinek a címere ez?
Ha jobban megnézed, az a címer szerepel a filmben
megmondod hol, akkor nyertél egy üveg pezsit, amit közösen fogunk meginni
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- bikajoe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Én frissen regiszráltam erre a (nagyon igényes és szép) oldalra, valaki írhatna nekem valamit . Ismeritek MORGANAT? Unokatesóm.
BiKaJoE
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Mornambar
- Nem elérhető
Barahir írta: amikor Cirith Ungol tornyából leesik az ork, az ott jobbra nagyon hasonlít az egyik Őrre. Bár ez már sztem akkor is látszik, mikor Samu belép. Lehet, hogy ez is meg lett csinálva, csak a kukában végezte?
Nem hinném - a Két Toronyban (főleg ott), is volt hogy pl. Grishnák már halott, azt később még mutatják őt - ill. vmi hozzá hasonlót
De örüljünk, hogy a 3. részre több orkot csináltak!
Barahir írta: A másik: amikor Éowyn Gothmog elől menekül a földön, az a háta mögött, aki fekszik, az nem Gamling?!
De ő! Nekem is feltűnt. Szép véres a feje
S a könyv szerint is ő ott halt meg, Pelennorban.
Barahir írta: És (már korábban is írtam) a koronázáson mikor a hobbitok fejet hajtanak, sztem Pippin mögött a hölgy Philippa Boyens.
...s Frodó kapott egy visszavarrható ujjat is
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Barahir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
amikor Cirith Ungol tornyából leesik az ork, az ott jobbra nagyon hasonlít az egyik Őrre. Bár ez már sztem akkor is látszik, mikor Samu belép. Lehet, hogy ez is meg lett csinálva, csak a kukában végezte?
A másik: amikor Éowyn Gothmog elől menekül a földön, az a háta mögött, aki fekszik, az nem Gamling?!
És (már korábban is írtam) a koronázáson mikor a hobbitok fejet hajtanak, sztem Pippin mögött a hölgy Philippa Boyens.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- admete
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- cortez71
- Nem elérhető
De ha vki rájön,hogy hogy kell,az szóljon!
Krisztián
- Gwaleriol
- Nem elérhető
A Mátrix és a HP DVD-ken is van ugyanilyen (Interactual) program, azok egyből elindulnak, amint a lemezt beteszed a lejátszóba. A ROTK DVD-knél meg semmi.
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Mornambar
- Nem elérhető
cortez71 írta: Melyik lemezt kell berakni?
Ezt én is megkérdezném!
cortez71 írta: Meg nekem a díszdobozos (Minas Tirith-es) verzió van,azzal is működnie kell?
Ugyanazok a lemezek, csakis a tok más.
-tessék voksolni
- cortez71
- Nem elérhető
Melyik lemezt kell berakni?Sil írta: A RotK bővített DVD-hez van rejtett online tartalom is, ha berakjátok számítógépbe és megfelelő, InterActual kompatibilis lejátszóprogrammal nézitek (van is hozzá a DVD-n):
www.xboxsolution.com/article1804.html
Meg nekem a díszdobozos (Minas Tirith-es) verzió van,azzal is működnie kell?
Előre is kösz:
Krisztián
- Noredhel
- Nem elérhető
.Elessar király. írta:
De azért lehetett volna kicsit helytartósabb, ha már az. Gondolj csak arra a gyönyörű evésre, miközben Pippin énekel.Gwaleriol írta: Nincs bajom a grimaszaival. Szvsz tökéletesen illik hozzá (persze csak a filmbéli karakteréhez )
Latinovits (Szindbád) ha látná, elszompolyogna...
Amúgy IstenKhirály a bővített, de Faramir/Éowyn rohadt kevés!
"Szméagol hazudott" na ezért meg bírnám csókolni Andyt, annyira jól csinálja...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Mornambar
- Nem elérhető
A lordoftherings.net -he van kód, vagy mi?
-tessék voksolni
- .Elessar király.
- Nem elérhető
De azért lehetett volna kicsit helytartósabb, ha már az. Gondolj csak arra a gyönyörű evésre, miközben Pippin énekel.Gwaleriol írta: Nincs bajom a grimaszaival. Szvsz tökéletesen illik hozzá (persze csak a filmbéli karakteréhez )
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Kivéve Denthor gyönyörű grimaszait.Gwaleriol írta:
Sil írta: A RotK bővített DVD-hez van rejtett online tartalom is, ha berakjátok számítógépbe és megfelelő, InterActual kompatibilis lejátszóprogrammal nézitek (van is hozzá a DVD-n):
Ennek a magyar kiadáson is rajta kéne lennie? Nekem fent van a gépen az InterActual player, (amit a DVD-n nem találtam) de nem akadtam rá semmi rejtett online tartalomra. Pedig ez a lista nem hangzik rosszul.
Rabyn, nagyon szívesen. Nem csak anyukádnak tetszik ez a rész, szerintem az egyik legjobb új jelenet a bővítettben.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Sil írta: A RotK bővített DVD-hez van rejtett online tartalom is, ha berakjátok számítógépbe és megfelelő, InterActual kompatibilis lejátszóprogrammal nézitek (van is hozzá a DVD-n):
Ennek a magyar kiadáson is rajta kéne lennie? Nekem fent van a gépen az InterActual player, (amit a DVD-n nem találtam) de nem akadtam rá semmi rejtett online tartalomra. Pedig ez a lista nem hangzik rosszul.
Rabyn, nagyon szívesen. Nem csak anyukádnak tetszik ez a rész, szerintem az egyik legjobb új jelenet a bővítettben.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ti nektek nem tűnt az fel, hogy a bővítettben Aragorn 2x jön ki a barlangból?
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Estelio
- Nem elérhető
Én úgy emlékszem, miután eltörik a botja csak a Szürkeréves jelentben látszik újra, és vele volt Galadriel is. Miután viaskodott a balroggal Lorienbe ment és a fehér botot mintha tőlük kapta volna a ruhával együtt. Ha jól emlékszem.cortez71 írta: Jah, és utána Gandalf honnan szerez új botot? Farag vagy mit csinál?
- Mornambar
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Amúgy a sima verzióban is felbukkan a Holtak Királya az ösvény bejáratánál, amikor Aragorn figyeli? Mert ez csak most tűnt fel, h. áll ott valaki...
Jah, nálam is így volt.
Nézem már, mit mutatnak néhány sziklán már fél órája, erre feltűnt a zöld kopona
-tessék voksolni
- Cerebrum
- Nem elérhető
Amúgy a sima verzióban is felbukkan a Holtak Királya az ösvény bejáratánál, amikor Aragorn figyeli? Mert ez csak most tűnt fel, h. áll ott valaki...
Gyémánt_Hajnal/Hesszipé írta:
Kontrakramerkontra: sztem Gandalfnak minden vidéken van egy jó kis sufnija, ahol szépen megmunkált botokat tart Csak ő a botokat fogyasztja, míg HP a seprűt...cortez71 írta: Jah, és utána Gandalf honnan szerez új botot? Farag vagy mit csinál?
Szerintem meg szimplán tört magának egyet a Fehér Fáról...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- cortez71
- Nem elérhető
Most néztem meg a bővített DVD-n lovas dokumentumfilmet. Ez tiszta hülyeség! De most komolyan! Hordón lovagolni! Inkább hagyjuk. Sztem a Tolkien inspirációjáról szóló dok-ok a legjobbak a DVD-n!
Üdv: Krisztián
- Rabyn
- Nem elérhető
Képlolás: állítsd meg a filmet és nyomj neki egy (asszem) print Screent és akkor kilopja a képet. Legalábbis én csináltam már így.
Alyr: pontosan melyik résznél milyen palantírrol van szó?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Áfonya
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Micsoda? 8OÁfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda!
Mivel épp hogy csak villanásnyira látszik, nem tudtuk eldönteni Alyrral, hogy mit lát Aragorn a palantírban: azt, h. Szauron emeli a másik palantírt (ezt mondta Alyr), v. azt, amikor éppen lecsap Isildurra, és eltöri a Narsilt (ez volt az én véleményem). De tényleg a palantír van nála, ahogy Ulmo is mondta.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Mornambar
- Nem elérhető
Valaki tudna ajánlani egy frankó képlelopó programot? Mer itt a gépenj Aus PowerDVD-vel nézek filmeket, s neki is van fénképezője, de olyan ronda... Azokat, amiket Gwaleriol belinkelt, mivel csinálták?
-tessék voksolni
- cortez71
- Nem elérhető
Üdv:
Krisztián
U.i.: Remélem azért senki sem kapott bejglimérgezést !
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hát remélem, hogy arra is sor kerül...Ranamarth (Endóriel) írta: Igen,tényleg itt a vége,de ha valamennyire vígasztal (mert nem mindenkit vígasztal) majd jön a Babó is filmben...
- Gwaleriol
- Nem elérhető
zeromuch.com/faramir_ee_19.htmlRabyn írta: Húú lehet, hogy ki fogtok nyírni mert már volt
Keresem azt a képet amikor Denethor beflassheli Boromirt Faramir háta mögé. (és mondja, hogy "fiiiaaaam") anyának nagyon tetszett amikor a két fiu egy képen van és kérnémszépen ha tudjátok hol lelhetö fel, linkeljétek be nekeeem!! Ezerhála's köszönet!
zeromuch.com/faramir_ee_20.html
zeromuch.com/faramir_ee_21.html
zeromuch.com/faramir_ee_22.html
zeromuch.com/faramir_ee_23.html
zeromuch.com/faramir_ee_24.html
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.