A 3. rész - A király visszatér

Több
19 éve 10 hónapja #232337 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
VHS: A Nyugati aluljárójában a Westend bejáratánál.

Láttam a Bővített Trilógia DVD dobozt, gyönyörű szép, a fent említett helyen 24 900 Ft-ért, nem olyan barna, mint a korai képeken, hanem világosdrapp színű és jóval vékonyabb... nagyon jól néz ki!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232335 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

olorin.papa írta: 8) Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt :P ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába :twisted:

A noldorin tőrt?
Hmmm...

(az véletelnül nem csak annyit jelent hogy a noldák tőre? lehet h nem...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232334 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
8) Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt :P ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába :twisted:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232319 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf írta: Sirgon: xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3132&VID=7750376776762293 :wink:

Köszi, ez az a link! Megrendeltem, remélem megjön Karácsonyig. Életem elsö hivatalos DVD-je, és szerintem sokáig az is marad a költségeket tekintve.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232318 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem holnap már mindenhol lesz! Pontosítok remélem! :D Aki megvette, vagy látta, kérem írja le hogy hol! Előre is köszi!
Most épp szegény barátomat rángatom össze-vissza! Most nemrég jöttünk haza, de megint megyünk el! :D

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232314 Írta: BaLi
BaLi válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát sajnos fogalmam sincs mi a bolt neve. És azt sem tudom volt-e díszdobozos. Én "sima" 4dvd-set vettem, annyira megörültem hogy van, nem is figyeltem másra:D

'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith.'
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232312 Írta: Isilcala
Köszi szépen mindenkinek! Ma még leugrok a Corába, ha nincs, akkor holnap mászkálok! Ha vki lát VHS-en, akkor szóljon!

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232311 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

BaLi írta: Sziasztok!
Nekem már meg van a bővített DVD!!
Én a Pólus Centerben vettem egy DVD boltban (a Mediában nem volt)
De nem tudom van e még...

Hali! És díszdobozosan, szobrostul is volt? Vagy Te is olyat vettél?
Mi a bolt neve? Hátha van boltjuk közelebb is...

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232310 Írta: BaLi
Igen. VHS-en biztosan volt. Azon már délelőtt is volt nekik. 2 kazattás egyébként.

'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232308 Írta: Isilcala

BaLi írta: Sziasztok!

Vhs-en volt még???

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232306 Írta: BaLi
Sziasztok!

'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232305 Írta: Isilcala
Egyébként köszi! :D
CSak kicsit morci vok, mert ma bejártam a fél várost, ellógtam az uccsó két órám, és volt ahol azt se tudták mi az a Gyűrűk Ura bővített!!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232304 Írta: Isilcala
BÉKÁSMEGYEREN LAKOM!!!!
Ahhoz közel nincs???

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232303 Írta: Dún, a dán

Alyr Arkhon írta:

Isilcala írta: VHS-en hol volt????
Nagyon fontos lenne!!!!

sztem a fent említett helyek mindegyikében.

A többiben nem találtam...

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232302 Írta: Isilcala
Aki megvette videón szóljon, hogy hol!!!!!!!!!!!!!
KÖNYI!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232301 Írta: Dún, a dán

Nagyon fontos lenne!!!!

Media Markt Megapark.

A soroksári úti TESCO mellett, most nyílt.
A Határ úttól a Gloriett-busz visz ki oda. (194-es busz megállójából indul.)

Soxerencsét! ;)

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232300 Írta: Alyr Arkhon

Nagyon fontos lenne!!!!

sztem a fent említett helyek mindegyikében.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232298 Írta: Isilcala
VHS-en hol volt????
Nagyon fontos lenne!!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232296 Írta: Dún, a dán
Üdv!

Én ma 3 helyen is jártam Budapest széltében, Saturn EuroPark, TESCO Megapark Pesterzsi, Media Markt ugyanott, és sehol nem találtama DVD-t. (Én a díszdobozosat keresem.)
VHS már volt, fel is csillant bennem a remény, de aztán közölték velem a Mediában, hogy a kiadó szintjén elakadt a dolog... :(
Mivel holnap-honapután hétvége, hétfőre várható.

De hogy a logisztika vagy a vám vagy mittudomén, mi miatt két napot csússzon az a nap, amire egy éve várok!!!! ÁÁÁÁÁ.

:evil: :x :evil: :x

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232288 Írta: Alyr Arkhon
Gondolkodtam kicsit ezen a Szauron-dolgon...

Igazából egy pont jár PJnek mert Szauron nem csúnya undorító nyálkás izé, mi több, némi méltóság is mintha volna benne...
És még egy pont hogy mégsem rakta ezt be... ;)

Robert B:
Mordor és a Homály ügyében egyetértek veled...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232285 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta:

Robert B írta: Kezdem úgy érezni, hogy filmes szempontból jobban jártunk volna, ha Aragorn valóban megütközik a testet öltött Szauronnal a film végén. (Jöhet a kőzápor :D ) Ugyanis láttam képeket arról a verzióról. A Gyűrű pusztulása után Szauron leveszi a sisakot és megjelenik teljes pompájában, mielőtt végleg semmivé foszlana: egy fenséges és nagyhatalmú férfi (félisten/maia) alakjában. Ez a visítozós és idétlen fénycsóvát kibocsátó szem szerintem elég béna, gyermeteg lett. A másik verziónak legalább (már képekről is) van hangulata.

Ez a változat viszont olyan mértékben eltért volna a könyvtől, hogy PJ Oscar helyett tényleg kőzáport kap. Úgy, hogy én vetem rá az elsőt. :evil:
Az igaz, hogy a Barad-dur tetején világító "Szauron-cégér" elég rossz megoldás volt, de ennél a "félistennél" azért jobb. Szauron a Harmadkorban nem tudott szemnek tetszetős alakot ölteni, mellesleg a főgonoszhoz nem is illene egy ilyen kinézet.
(megjegyzés: az első képet elnézve, az inkább a Boszorkányúr lehetett, nézzétek meg a kardot az alak kezében. Korábban szó volt róla, hogy a Boszorkányúr vs Éowyn jelenetet újra kellett forgatni, mert a nazgúlok Urának jelmeze kísértetiesen hasonlított Szauron páncéljára. )

Azon a képen biztos, hogy Szauron és Aragorn van. A DVD-ről van lementve...
Közelebb a könyvhöz? Hát én a harmadik részt elnézve már nem is tudom, hogy egyáltalán mi volt hű a könyvhöz. Hangulatában nagyon elütött a könyvtől. Ebben a részben voltak a legradikálisabb változtatások (és most nem a kihagyásokról beszélek). A tolkieni világ hangulatát az összes film közül az első kapta el a legjobban. Az volt a legmelankólikusabb, legsötétebb és legtolkienibb az összes közül. Nekem nagyon nem tetszett a harmadik részben Mordor, a "nagy homály" és Szauron megjelenítése (talán Minas Morgult és az Orodruint kivéve). Valahogy az egész gonosz hatalom és minden alattvalója túl lett banalizálva. Gondor is eléggé össze lett csapva szerintem, nem beszélve a kedvenc királyunk visszatéréséről, amit jó gyorsan és egyszerűen elintéztek. Az ispotályos jelenetek voltak talán ott a legközelebb a könyvhöz, és azokkal is csak inkább nosztalgiaérzetet keltettek bennem a könyv hangulata után (amilyen rövidre fogták).
Mindegy, ha lesz időm, akkor írok majd egy átfogó kritikát A király visszatérről.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232284 Írta: Alyr Arkhon
Szvsz nem a Boszorkányúr, ott van mögötte a Király lobogója...

És- tulajdonképpen nem is ölt alakot, ez csak afféle szellem-izé...

(bár Szauronnak szvsz túl... békés... vagy nemtom...)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232283 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Robert B írta: Kezdem úgy érezni, hogy filmes szempontból jobban jártunk volna, ha Aragorn valóban megütközik a testet öltött Szauronnal a film végén. (Jöhet a kőzápor :D ) Ugyanis láttam képeket arról a verzióról. A Gyűrű pusztulása után Szauron leveszi a sisakot és megjelenik teljes pompájában, mielőtt végleg semmivé foszlana: egy fenséges és nagyhatalmú férfi (félisten/maia) alakjában. Ez a visítozós és idétlen fénycsóvát kibocsátó szem szerintem elég béna, gyermeteg lett. A másik verziónak legalább (már képekről is) van hangulata.

Ez a változat viszont olyan mértékben eltért volna a könyvtől, hogy PJ Oscar helyett tényleg kőzáport kap. Úgy, hogy én vetem rá az elsőt. :evil:
Az igaz, hogy a Barad-dur tetején világító "Szauron-cégér" elég rossz megoldás volt, de ennél a "félistennél" azért jobb. Szauron a Harmadkorban nem tudott szemnek tetszetős alakot ölteni, mellesleg a főgonoszhoz nem is illene egy ilyen kinézet.
(megjegyzés: az első képet elnézve, az inkább a Boszorkányúr lehetett, nézzétek meg a kardot az alak kezében. Korábban szó volt róla, hogy a Boszorkányúr vs Éowyn jelenetet újra kellett forgatni, mert a nazgúlok Urának jelmeze kísértetiesen hasonlított Szauron páncéljára. )
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232275 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Szvsz a Szilmarilokat nehezebb megcsinálni mint a Gyűrűk urát.
Ha megcsinálják akkor nagyon fel kell kiötni a gatyát

Gyerekek, nézzetek át néha a Kreatív szekció: Csináljunk filmet! topicjába már egy ideje a Szilmarilok megfilmesítéséről beszélünk.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232272 Írta: Robert B

Estelio írta:

Kezdem úgy érezni, hogy filmes szempontból jobban jártunk volna, ha Aragorn valóban megütközik a testet öltött Szauronnal a film végén. (Jöhet a kőzépor ) Ugyanis láttam képeket arról a verzióról. A Gyűrű pusztulása után Szauron leveszi a sisakot és megjelenik teljes pompájában, mielőtt végleg semmivé foszlana: egy fenséges és nagyhatalmú férfi (félisten/maia) alakjában. Ez a visítozós és idétlen fénycsóvát kibocsátó szem szerintem elég béna, gyermeteg lett. A másik verziónak legalább (már képekről is) van hangulata.

Hol láttál ilyen képeket engem érdekelnének?

www.rotk-see.de.vu/
Ezen az oldalon. Elég homályosak, de a lényeg látszik...

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232271 Írta: Estelio

Kezdem úgy érezni, hogy filmes szempontból jobban jártunk volna, ha Aragorn valóban megütközik a testet öltött Szauronnal a film végén. (Jöhet a kőzépor ) Ugyanis láttam képeket arról a verzióról. A Gyűrű pusztulása után Szauron leveszi a sisakot és megjelenik teljes pompájában, mielőtt végleg semmivé foszlana: egy fenséges és nagyhatalmú férfi (félisten/maia) alakjában. Ez a visítozós és idétlen fénycsóvát kibocsátó szem szerintem elég béna, gyermeteg lett. A másik verziónak legalább (már képekről is) van hangulata.

Hol láttál ilyen képeket engem érdekelnének?
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #232270 Írta: Robert B
Kezdem úgy érezni, hogy filmes szempontból jobban jártunk volna, ha Aragorn valóban megütközik a testet öltött Szauronnal a film végén. (Jöhet a kőzápor :D ) Ugyanis láttam képeket arról a verzióról. A Gyűrű pusztulása után Szauron leveszi a sisakot és megjelenik teljes pompájában, mielőtt végleg semmivé foszlana: egy fenséges és nagyhatalmú férfi (félisten/maia) alakjában. Ez a visítozós és idétlen fénycsóvát kibocsátó szem szerintem elég béna, gyermeteg lett. A másik verziónak legalább (már képekről is) van hangulata.

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232264 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A netpiac oldalán ( www.netpiac.hu ) az új megjelenések között ott van a VHS és a DVD kiadás is, mai megjelenési dátummal. Én már csak a mailt várom, hogy mehessek a cuccért.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232263 Írta: Estelio
Én csak a jövő héten tudom megvenni még nincs rá a pénz meg. :cry:
A szemét Szolnokiak meg rátesznek a Dízdobozosra vagy 3000Ft-ot.
A Két Tornyos is 23 000 volt, 20 helyett. A dögök. Pestre meg csak ezért nem megyek fel.
Debrecenben mennyiért adják nem tudjátok, mert varátnőm bátja ott tanul ő szokott nekem ilyeneket megvenni?
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #232261 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
MEGVETTEM!!! VIDEÓN! MÉGIS 2 DB. VHS-RE RAKTÁK RÁ VÉGÜL, DE SEMMI GOND, ALIG DRÁGÁBB, MINT AZ ELŐZŐEK (CSAK 300 FT-TAL), ÖSSZESEN 3490 FT-ÉRT JUTOTTAM HOZZÁ A NYUGATI ALULJÁRÓJÁBAN!!! ÉS TÖK JÓ, MÁR NÉZIK IS AZ ÖCSÉIM, VIDEÓHOZ KÉPEST MARHA JÓ A MINŐSÉGE!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.049 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére