LEP 2004.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta: Plakát nincs
Miért?
Gondolom, nem konkrétan a Te felelősséged, de nem volt, aki csináljon egyet, hogy legalább ki tudjuk nyomtatni? Ha szóltok, akár én is csinálok, de szvsz még dokan...
[size=9:2rcb2q1v](Bocsi, de ez szvsz nem a h*lye kérdés kategória... )[/size]
Ha jegyszedő lehet kicsi, akkor szívesen, amikor épp nem tesztet javítok vagy társast vezetek... ha Kriszananéni megengedi...
[size=9:2rcb2q1v](Vagy ezt inkább privibe kellene? )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
olorin.papa írta: Ha tadna valamelyitek egy teljes proramot küldeni nekem nagyon megköszönném! Meg kellene olyan is: belépők ára, esetleges parkolási lehetőség a környéken, plakát ha van, vetélkedők ha lesznek... stb!
Előre is köszönöm PGYUK nevében!
cím: papaiolorin@freemail.hu
Hamarosan frissítjük a LEP programjait. (Ugyanis elég nagy változások következtek be.) Figyeld a TolkienHU-t.
A parkolási lehetőségek megegyeznek a Corvin lehetőségeivel. Azaz van fizetős pakorló, de ha van hely, ingyen is lehet hátul parkolni.
Plakát nincs, vetélkedők lesznek. Három is, plusz a kvíz a főoldalon.
Alyr, köszi. Kihasználom majd a lelkesedésedet.
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Brisa írta: Emberek, felhívnám a figyelmet arra, hogy az infópulton kívül kismillió munka vár még gazdára. Az újabbak:
kellene egy okos, intelligens és értelmes (ez itt mindenkire igaz, úgyhogy fokozom tovább ), valamint talpraesett, jó beszélőkéjű, a művészvilágban járatos egyén, aki a magyar szinkron készítőivel való beszélgetést levezeti.
Így látatlanul ajánlanám azokat (ha vannak ilyenek) akik filmesztétika szakra járnak... és persze ha nem foglaltak...
Brisa írta: Az árusításhoz Rózsa szerint sok ember kell. Egyenlőre ennyit tudni. Az idősebbek itt is előnyben.
Amennyiben máshova nem osztottál még be, ezt (is) vállalhatom, ha nem akad rá nálam jobb személy. (nálam ezt jelenti az hogy tartalékos)
Szintén vállalhatom...Brisa írta: Kellenek majd jegyszedők is!
Persze lehet hogy beosztottál már valahova és amiatt nem tudom vállani ezeket.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Előre is köszönöm PGYUK nevében!
cím: papaiolorin@freemail.hu
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Brisa
- Nem elérhető
Artemisz, privit írj! Az infópult is legyen benne.
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Emberek, felhívnám a figyelmet arra, hogy az infópulton kívül kismillió munka vár még gazdára. Az újabbak:
kellene egy okos, intelligens és értelmes (ez itt mindenkire igaz, úgyhogy fokozom tovább ), valamint talpraesett, jó beszélőkéjű, a művészvilágban járatos egyén, aki a magyar szinkron készítőivel való beszélgetést levezeti.
A két játékos vetélkedőhöz is keresünk két-két műsorvezetőt. (Erről már volt szó lentebb.) Ez kb. olyasmi lesz, mint amilyet Telcontar csinált nekünk a farsangon. Ide is nagyokat keresünk, akik talpraesettek, ügyik és van humorérzékük.
Az árusításhoz Rózsa szerint sok ember kell. Egyenlőre ennyit tudni. Az idősebbek itt is előnyben.
Kellenek majd jegyszedők is!
Mogy, téged beosztalak majd egy terembe, ahol megverekedhetsz a nyomuló tömeggel két óránként, jó? Ezenkívül pedig biztosítod majd a társaddal a nyugalmat és a békét a teremben. Mit szólsz?
Estel, Felagund, intézzétek el az ügyet Anával. Amíg tőle nem kapok egy engedélyező levelet, csak du. kaptok munkát.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
az nekem szokott iskerülni-)))
ja, és a segítést én is vállalom, de lehetőleg lótifutit, mert az infopultnál nem biztos, hogy helyt tudok állni (nehezen viselem az egyhelyben ácsingózást...)
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Batti
- Nem elérhető
A következőkben kérek segítséget.
Az ajándékozandók listáját kérném alássan
A rendelkezésre álló ajándékok listáját kérem alássan.
Néhány felelősségteljes jelentkezőt kérek akik majd segítenek a csomagolásban. Lehetnek kicsik is.
Előre is kösz.
"Kane o Keizai Suru"
- Artemisz
- Nem elérhető
Énisénisénis!!!!Laurelen írta: Brisa: szívesen segítenék az infó-pultnál, ha szükség van rá. (én is nagy vagyok )
[size=9:2z1zixwt]MÁR HA VAN RÁ IGÉNY...[/size]
Ámbár vmi lótifuti-meló nem volna inkább? Vhogy jobban passzolna hozzám, mint az ácsorgás.. olyan izgatott leszek, vhol le kéne vezetni a fölös energiákat, különben annyit fogok pattogni, (magamat ismerve) hogy Brisa vagy Kriszana a végén páros lábbal penderít ki a Corvinból szégyenszemre....
Nos? TÉLLEG NAGYON SZERETNÉK SEGÍTENI!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Rabyn, nem lesz SEHOL hangosítás, és az énekkarnak van legkevésbé rá szűksége - egyébként.
Brisának igaza van, délutános munkát bárki bevállalhat. A Feanor szereplői max du. 6ig, mert utána még dolgunk lesz a kezdésig.
Az énekkar + a NHE 19:30ig.
És Léli, Brisa, bocsánat. Félreértés volt. Léli "majdnem" bármit bevállalhat.
De egyetlen szereplő se felejtse el (főleg a Feanorosok), hogy hajnalig próbálunk. Délelőtt aludni fogtok!!!!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
KÁJ írta: ha tudok, nagyon szivesen segítek a LEP-en. Bármit rám oszthattok, vállalom.
Bár nemigazán vagyok képben.
Puszi: KÁJ
ui: Ja, és sajna csak este 8ig tudok maradni...
a bármi még mindig áll, de sajna nem vagyok még nagy (bár csak egy kicsi hiányzik) ezért az ilyen munkák ugrottak.
3.-án tényleg csak 8-9ig tudok maradni, de talán már 2.-án is ott tudok lenni. Szóval számíthattok rám!
Ezt üzeni KÁJ.
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
- Cicaful
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
(elvileg már nagy vagyok... gyakorlatilag... )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kincső, Ring: Alyr mentett meg benneteket...
Kriszana is reagált. Az a lényeg, hogy a szereplők csak déltől vállalhatnak munkát. Úgyhogy az érintettek jelezzék nekem ezt, amikor jelentkeznek!
Léli, Kriszana szerint nem fogod tudni vállalni a Lamorak melletti munkát. Sürgősen várom ezügyben a visszajeézésedet!
Ulmonak kell még 4 ember! Mégpedig olyanok, akik vállalják, hogy játékos vetélkedőket vezetnek le. Természetesen ide is nagyokat várunk. (Aki megkérdezi, miért, fej nélkül marad... )
Beszéltem Ankalimonnal is. Minden teremhez szükség lenne két-két emberre. Ezenkívül pedig a mellék-bejárati ajtókat is őrizni kell. Ide is párosával várjuk a jelentkezőket. Ezek könnyű munkák, úgyhogy a 12 és 18 óra között előnyben a fellépő művészeink. (Jól lehet majd gyakorolni a szövegeket. )
A ma jelentkezettek majd csak később kapnak visszajelzést.
Egyenlőre ennyi.
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső írta: Nem mintha akarnék a LEP-en infopultozni, de tényleg miért? Az árusítás és az infopult külön lesz, nem?
Azért mert bejönnek a bácsik és nénik, és rögtön kisütik, hogy milyen komolytalan egy társaság vagyunk ha csak gyerekek az infósok.
Ezenkívül 18 év alattiak nem számítanak felelős személyeknek, és mindenki mindennel az infopultosokhoz fog fordulni, előfordulhat hogy olyan problémákkal amikkel egy "gyerek" nem tud megbírkózni. (nem ezért mert nincs esze, hanem mert nem fogadják el a döntését, lévén "gyerek" )
Még 1001 oka lehet ami nekem most nem jutott eszembe...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gumipók
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2hw54dhl]Léli: én is úgy gondoltam, hogy infopultozás közben nem lesz ideje... Ha pedig máskor csinálja, akkor már nem infopultos minőségben teszi, és akkor mondja azt, hogy az infopulton kívül vállal tesztjavítást is, na és ne a többiek nevében. [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ringbearer
- Nem elérhető
De miért?Brisa írta: Köszi Morgana.
Infópult:
Nos, egyetértve Morganaval, az infópultban csak 18 éven felüliek lesznek. Sajnálom Fio...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Fio
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Infópult:
Nos, egyetértve Morganaval, az infópultban csak 18 éven felüliek lesznek. Sajnálom Fio...
A váltások 3-4 óránként lesznek. [size=9:2hn3f82x]Erről jut eszembe, több ember kell majd ide, mint meghirdettem, mert pl. Kriszana és a többi szereplő max. egyszer vállalják a 3-4 órát.[/size]
Brisa
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Silmeniel írta: Brisa: sztem az infopultosok között is lesz olyan, aki szívesen vállalja a tesztjavítást, nem hiszem, hogy reggeltől estig nem lesz időnk lecsüccsenni... Ha nem így van, javítsatok ki...
Jah, és természetesen rám számíthattok - remélhetőleg egész nap. (ez leginkább az előző napok alvásmennyiségétől fog függeni... )
Háááát...
Bizony nagyon-nagyon, nagyon és kevésbé sokan voltak tavaly... Szóval csak módjával...
Brisa: Mail ment. Egész nap leszek.
Várom magam mellé a bátor jelentkezőket. Brisának tessék privit írni.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.