LEP 2004.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Toma gazda írta: pardon de mostanában ritkaság vagyok fenn és ezért elsütöm a kérdést :
A Plakáttal mi van??
Nyomtatható nincs sajna (tudtommal), ha tudsz jó helyet, ahova a nyomdaikat ki lehetne rakni, fordulj Ankalimonhoz.
Rabyn: úgy rémlik, hogy szervezői kártyával is ingyen jössz be, de fordulj Ankalimonhoz [size=9:3qk33fah](de szvsz telefonon, mert e-mailre/privire nem biztos, h. válaszol...).[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mivan akko ha szerepelek ámde nem fizettem bé a tagdíjat. Ráaádsul elég régóta. (mert ez így van és most nem lesz 6ezer forintom befizetni az hótziher)
akkor fizetenem kell vagy nem mehetek be?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Toma gazda
- Nem elérhető
A Plakáttal mi van??
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Kincső
- Nem elérhető
A nyugta/igazolás nekem csak azért kell, mert rajtam kívülálló okok miatt nem minden nyugtatömb került vissza hozzánk, ill. az iroda költözése miatt 2 bankszámla-kivonat sincs (még) meg a táblázatunk hiányos lehet. Tehát ha valaki másképp tudja, hogy mennyi tagdíjat fizetett be, azt csak nyugtával/banki igazolással tudja bizonyítani.
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ery
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta:
Ringbearer írta: Ha kaptam is akkor azok a nyugtak, mar reg nincsenek meg!
Khm... Ring! Azokat a nyugtákat 5 évig kell megőrizni!!! (emlékeim szerint ez van az alapszabályban)
Léli
De az irattárolási rendelkezések szerint is...
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Léli
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Fio
- Nem elérhető
Galadh: hálisten engem már befogadtak (köszönöm neki ), de képzeld el, hogy te lennél olyan helyzetben mint Olosta. Állítom, hogy te is pánikolnál, hogy mi legyen a csoporttal, amiért te felelősséget vállaltál....
Nimrocco: az előadásokat sztem vki a MTT-ből ugyis felfogja venni (speciel én is), és a felvételeket az MTT-n belül kölcsön lehet kérni. Bár az sajnos nem olyan lesz, mintha élőben látnád, de legalább látni fogod...
Brisa: Teremfelügyeletet szívesen vállalok, főleg akkor, hogyha a vetitőteremben kell felügyelni.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kincső
- Nem elérhető
INGYENESEN (AZ EGYIK PÉNZTÁRNÁL TAGSÁGI IGAZOLVÁNY FELVÉTELÉVEL) MEHET BE A LEPRE, AKINEK NINCS TAGDÍJHÁTRALÉKA.
JANUÁR 2-ÁN ESTE NÁLAM LEHET TAGDÍJAT BEFIZETNI.
FELTÉTEL: HOZNI AZ EDDIGI NYUGTÁKAT, BANKI IGAZOLÁSOKAT, STB., HOGY NE LEGYEN KAVARODÁS A TÁBLÁZATUNK ESETLEGES HIÁNYOSSÁGAI MIATT.
HA KORÁBBAN (PL. VALAMELYIK PRÓBÁN) TÖBBEN SZERETNÉNEK TAGDÍJAT FIZETNI, AKKOR KÉRÉSRE ODAMEGYEK.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Én még életemben nem voltam sehol 'egyedül'.Meg nem az a Bp.-i típus vagyok,nekem Pest egy hatalmas betondzsungel,ahol a tájékozódásom 0.
Szal,csak szülőkkel tudok jönni.
De elsődlegesen az a problémám,h anyáék biztos nem fognak fél 11-ig maradni az én kedvemért.És a legtöbb műsor amit szívesen megnéznék későn van! :rmad2:
Olostáék is lemaradnak róla.
- Brisa
- Nem elérhető
Galadh: Lehet, hogy szerinted kimerült a megoldások sora azzal, hogy vagy Pesten alszik Olosta 3-án, vagy korábban hazamegy és lemarad a díjkiosztóról, én azonban vallom, hogy mindig van egy harmadik, negyedik, ötösik stb. megoldás, csak meg kell találni. Asszem sikerült is, nem?
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Galadh írta:
Brisa írta: Galadh: Olosta problémája egyátalán nem nyavajgás. Ha belegondolsz, te is belátod.
De ha belegondolsz, hogy egyetlen megoldás sem jó neki, nincs más hátra, mint egy esti vonattal hazamenni... akkor meg teljesen felesleges itt sóhajtozni.
Csak azért sóhajtozok, mert csoportot viszek, akik többsége kiskorú, és haza kell érnünk éppségben, és időben Meg eddig úgy volt, hogy korábban lesz a díjkiosztó is. De mindent megoldunk, nincs probléma.
Ezt a hozzászólást meg nyugodtan törlölje ki az illetékes.
BOCSÁNAT!!!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Brisa írta: Galadh: Olosta problémája egyátalán nem nyavajgás. Ha belegondolsz, te is belátod.
De ha belegondolsz, hogy egyetlen megoldás sem jó neki, nincs más hátra, mint egy esti vonattal hazamenni... akkor meg teljesen felesleges itt sóhajtozni.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Brisa
- Nem elérhető
Ha minden igaz a művészeti pályázat nyertesei kapják meg legelőször a díjakat, tehát az ünnepség első felében (Árpi bácsitól függhet még sok minden).
Galadh: Olosta problémája egyátalán nem nyavajgás. Ha belegondolsz, te is belátod.
Az éjjeli palacsintázást sem javaslom egyedül egy vidéki lánynak... [size=9:r87tspu1]De még egy "félig felnőtt" srácnak sem, mint Alyr. (Ettől mentettem meg, amikor nálunk aludta a TTT után.)[/size]
Brisa
- Olosta
- Nem elérhető
. írta: Olosta: valahol megértem ha kicsit bizalmatlan vagy , de talán enynire mégsem kéne.Én még egy emberröl se hallotam , hogy pályaudvaron csövezet volna azért , mert nem lett volna hol aludnia egy tali után vagy miatt .
És ahogy ismerek itt pár emebrt , nem is engednék ezt meg !
pl. a TTT extra vettitésén is meg lett oldva Alyr gondja.
Nem vagyok ennyire bizalmatlan, sőt! De itt nem csak rólam van szó! Csoporttal megyek, és a csoport átlag életkora 15 év, vigyáznom kell rájuk, és éppségben hazajuttatni őket, még aznap este!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Jocii
- Nem elérhető
És ahogy ismerek itt pár emebrt , nem is engednék ezt meg !
pl. a TTT extra vettitésén is meg lett oldva Alyr gondja.
- Rabyn
- Nem elérhető
ugyhogy elég macerás lesz hazajutni, de megoldom! A vonatok azt hiszem 11ig közlekednek!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Olosta írta: Bocsi, hogy beleszólok, de szvsz még ezzel sincs megoldva a probléma, mert lehet, h vannak olyanok, akik nem mennének egy "idegenhez" aludni. De lehet, h csak én vagyok ilyen "hülye".
Bocs, de azokat tudjuk sajnálni... ha vkinek semmi sem jó, az legalább ne nyavajogjon.
Galadh
- Olosta
- Nem elérhető
És egy kérdés: biztos, h a művészeti pályázat díjkiosztója 17:30-19:30-ig fog tartani? Csak azért, mert nem valószínű, h nyerek valamit, de ha mégis, akkor nem biztos, h ott tudnék lenni (legalább is a végén), mert a vonatom pont 19:30-kor indul. És mivel csoportot viszek nem tudok szállást kérni sem (a csoportban is van egy-két emberke, aki küldött a pályázatra művet).
Remélem, hogy nem csak a magam nevében szóltam.
[size=9:qvqrqssx]És bocsi a problémázásért![/size]
- Jocii
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Léli
- Nem elérhető
Egy újabb cikk rólunk:
Színes RTV 2004. január 5-11.
A Premier részlegben, ahol a RotK-ról írnak.
"A Gyűrűk ura-trilógia befejező része: A király visszatér végre megérkezett! Szenzációs hír a rajongóknak: Andy Serkis (Gollam/Smeagol) ( ) és Billy Boyd színészeket, A Gyűrűk ura című film szereplőit várják Budapestre, a Corvin Filmpalotába a Tolkien-napra, a 2004. január 3-án, J. R. R. Tolkien 112. születésnapjára szervezett eseménysorozatra."
Miért nem képesek soha "születésének 112. évfordulójára"-t írni??? Így egy cseppet félreérthető a dolog....
Brisa: lehet, hogy mégsem tudom elvállalni a terem-felügyeletet, mert kriszanáék most szóltak, hogy hajnali 4-től lesz 8-ig próbánk... 8O Szombaton lesz próbánk, akkor majd megint beszélünk erről, és remélem, akkor már majd tudok biztosat mondani.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Sorel
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.