MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte.
6 16.2%
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért
18 48.6%
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb.
4 10.8%
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort
7 18.9%
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat.
2 5.4%
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 4 hónapja #261264 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Aeglos írta:

Gandalf írta:

Alyr Arkhon írta: Kapunk visszajelzést róla, hogy megérkezett a pénz az MTThez vagy reménykedjünk?

Is-is: reménykedjünk, hogy kapunk visszajelzést! :twisted:

lesz egy lista, hogy kik fizettek, kik nem...
talán szerdán

:P Üdv!

Pénzügyi kérdésekkel kéretik engem bombázni és esetleg Kincsőt!!
Lesz lista, kis türelmet!

:twisted: :D

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #261260 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ma utaltuk át a szállásnak az első részletet.
Mindenki nevében, aki jelentkezett az első részletet elküldtük.
Most már senkinek nincsen lehetősége visszamondani.
(Már eddig sem lehetett volna...)
Ha valakinek mégis olyan problémája akad, ami miatt nem tud táborba jönni, csak úgy mondhatja le, ha maga helyett keres valaki mást, aki eljön.
Pénzügyi okok miatt van erre szükség...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #261152 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
MA VAN AZ UTOLSÓ UTÁNI JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ AZOKNAK, AKIK ELSŐ HATÁRIDŐN BELÜL NEM TUDTAK JELENTKEZNI A NAGY NYÁRI TÁBORRA! AKI MA SEN ADJA FEL A JELENTKEZÉSI LAPJÁT, VÉGÉRVÉNYESEN KIMARAD AZ EGÉSZBŐL!!! :idea: :!:
AKIK MA JELENTKEZNEK, RÖGTÖN ADJÁK IS FEL CSEKKEN OTP-BEN AZ ELSŐ RÉSZLETET!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #261133 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Finwe írta: Elnézést kérek, de én nem tudok fizetni mert anyagilag nagyon nem úgy állok ahogy terveztem, úgyhogy sajnos nem tudok menni a táborba.

:( :cry:
Nagyon sajnálom, hogy nem jöhetsz...
Gondolni fogunk Rád!
Szia: Patiszon

U.i.: átutaltam a teljes összeget. Remélem, megkaptátok.
Pá: Patiszon

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #261034 Írta: Aeglos
Nem tudom, hogy ki terjeszti a cseten, hogy Morgana csapata meg fog szűnni, de ez azért enyhe túlzás.
Annyi igaz belőle, hogy Morgana sajnos nem tud végig lejönni a táborba, így azt a csapatot, ami az övé lett volna, Angwen fogja vezetni.

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260911 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Elnézést kérek, de én nem tudok fizetni mert anyagilag nagyon nem úgy állok ahogy terveztem, úgyhogy sajnos nem tudok menni a táborba.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260766 Írta: Aeglos
Nodlee
Dodiee
Arden
Rayan
Szofi
Zarándok

Keressetek meg telefonon, vagy priviben, fontos!

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260763 Írta: Aeglos

Gandalf írta:

Alyr Arkhon írta: Kapunk visszajelzést róla, hogy megérkezett a pénz az MTThez vagy reménykedjünk?

lesz egy lista, hogy kik fizettek, kik nem...
talán szerdán

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260627 Írta: Gandalf

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260626 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Kapunk visszajelzést róla, hogy megérkezett a pénz az MTThez vagy reménykedjünk?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260622 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Malendil írta:
Tudjuk már hányan leszünk végül?

100 körül

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260605 Írta: Malendil
Malendil válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Gandalf írta: Hát, mivel minden OTP 16:00-kor zár és én végigcaplattam a Belvárost és mindegyik zárva volt, választhattam:
- Vagy várok hétfőig, s akkor fizetem be OTP-be, de akkor lecsúszok a határidőről, s lehet, hogy emiatt ugrott az egész
- Vagy befizetem postán, mert az nyitva van, de akkor leharapják a fejemet ezért.

A második mellett döntöttem. Jóval 16 óra után esett le, hogy ma van a határidő, így jártam... :evil:

Max. majd fizetem az átutalási díjat is, ha para van.

Nekem kellemes élményem volt, mert az OTP kongott az ürességtől, így 5 perc alatt letudtam az egészet, a második félévi tagságival együtt. :) Mondjuk hülyének néztek a csekktöltögetés miatt, amikor simán bediktálhattam volna, mint a másik befizetést.

Tudjuk már hányan leszünk végül?
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260604 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
hűha

akkor indítom a csekket

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260591 Írta: Aeglos
köszi Gandalf az áldozatokat :D
Azért az nem tragédia, ha egy ember postán fizet.
Aki nem utalt át semmit, annak üzenem, hogy sürgősen keressen fel egy bankfiókot hétfőn, vagy kedden :!:

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260590 Írta: Gandalf
Hát, mivel minden OTP 16:00-kor zár és én végigcaplattam a Belvárost és mindegyik zárva volt, választhattam:
- Vagy várok hétfőig, s akkor fizetem be OTP-be, de akkor lecsúszok a határidőről, s lehet, hogy emiatt ugrott az egész
- Vagy befizetem postán, mert az nyitva van, de akkor leharapják a fejemet ezért.

A második mellett döntöttem. Jóval 16 óra után esett le, hogy ma van a határidő, így jártam... :evil:

Max. majd fizetem az átutalási díjat is, ha para van.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260585 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Befizettem az egészet. (még hét elején)
Miután akkora port kavartam, megkérdezném:
Odaért a pénzecske?
(Szentpétery Zsófia feladóval indult)

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #260583 Írta: Gandalf
MA VAN AZ ELSŐ RÉSZLET BEFIZETÉSI HATÁRIDEJE!!! AKI MÉG NEM TETTE, GYORSAN ROHANJON AZ OTP-BE A CSEKKEL!
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260204 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Aiya!

na, most már nekem is van netem, és ha az ősök épp nem lógnak az Outlookon, figyelemmel tudlak követni titeket. ;)

Aeg most szólt rám, h jellap is kéne, már megkapta ;P
mivel csekk nem jött, én is a számla-számla módszernél maradok; már megbeszéltem Cuéval meg Aeggel. Nólindir, van ellenvetésed? ;)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260183 Írta: Aeglos
Ancalime: jav: a bécsi címedet add meg...

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260157 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Alyr Arkhon írta:

Ranamarth (Endóriel) írta:

Alyr Arkhon írta: Természetesen ezúton kérnék én, mint egyszerű táborlakó mindenkit, hogy utcán, nyilvános helyen minden fegyvert és arra emlékeztető tárgyat (íj, nyíl, ütőfa) becsomagolva, sőt, jól becsomagolva tessék szállítani, és nem elővenni.

OFF:nem leszurkálni senkit a buszon! :roll:

Azt feltételezem az ide járóktól, hogy ilyen marhaságot nem csinálnak.

De félreérthető mozdulatot, gesztust se tessék tenni, még akkor se ha teszemazt horgászbot van nálad, mert a rendőrségen fogsz kikötni, szegény tábvezek mg nem lesznek túl vidámak.
Ugye.

Még Pókot is bevitték a nazgúlkard miatt azon az ominózus vasárnapon (ami szerencsétlenül egybeesett az Átjáró nappal :mrgreen: )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260109 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Öhhm... Lenne egy kérdés. A második levelet előreláthatóan mikor kapjuk kábé, csak hogy valahogy úgy intézzem hogy valamelyik szülőm épp haza legyen szalajtva, hogy elhozza (IGEN, perme a magyar címet adta meg... :oops: )

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260106 Írta: Alyr Arkhon

Ranamarth (Endóriel) írta:

Alyr Arkhon írta: Természetesen ezúton kérnék én, mint egyszerű táborlakó mindenkit, hogy utcán, nyilvános helyen minden fegyvert és arra emlékeztető tárgyat (íj, nyíl, ütőfa) becsomagolva, sőt, jól becsomagolva tessék szállítani, és nem elővenni.

Azt feltételezem az ide járóktól, hogy ilyen marhaságot nem csinálnak.

De félreérthető mozdulatot, gesztust se tessék tenni, még akkor se ha teszemazt horgászbot van nálad, mert a rendőrségen fogsz kikötni, szegény tábvezek mg nem lesznek túl vidámak.
Ugye.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #260077 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259995 Írta: Alyr Arkhon
Ezúton szeretném jelezni, hogy én is viszem az íjamat, és bokutot (fakardot, tudom hogy elvileg nem szabadna de szeretném tartani a szavam azok felé akiknek megígértem hogy "tanítok" ezt-azt. Természetesen saját felelőségre. ) is.
Felmerült, hogy utóbbihoz esetleg kérnek engedélyt, de utánajártam, nem.

Természetesen ezúton kérnék én, mint egyszerű táborlakó mindenkit, hogy utcán, nyilvános helyen minden fegyvert és arra emlékeztető tárgyat (íj, nyíl, ütőfa) becsomagolva, sőt, jól becsomagolva tessék szállítani, és nem elővenni.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259977 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Cueddo írta:
íjászatra lesz lehetőség. meg ütőfára is :)

Remek!Köszönöm! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259976 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

íjászatra lesz lehetőség. meg ütőfára is :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259966 Írta: Ranamarth (Endóriel)
kicsit megszakítván a pénzügyi problémákat....lenne egy kérdésem:
a tavalyi levélben is benne volt,hogy fegyvert,illetve annak látszó tárgyat ne hozzunk...de tavaly volt lehetőség íjászatra....és én íjász vagyok és akkor idén is lesz esetleg ilyen lehetőség vagy sem,mert akkor elvinném az íjam... :roll:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259944 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Panni írta:

Alyr Arkhon írta:

Nóli írta: Szóval összegzem a végső információt ami lecsapódott bennem:
Elfelejteni a postát, de az OTPben viselkedhetek ugyanúgy mintha postán lennék, és (követve Felagund utasításait) simán feladhatom csekken; esetleg bankszámláról bankszámlára utalom át, mint a nagykislányok.

OTP posta különbség annyi, hogy az OTPben van légkondi és sorszámot kell igényelni.

Ma fizettem az első részletet.

sorszám már ahol.. nálunk nem kell :P

Nálunk meg a postán is sorszámoznak :P
A lényeg h. az OTP-s befizetésről gyorsabban megjön az értesítés. :idea: De amúgy tényleg tökugyanúgy megy mint a postán. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259916 Írta: Aeglos

Stara írta:

Luthien99 írta: No,lenne egy olyan kérdésem..mivel akármennyire nézem az oldalt meg a jelentkezési lapot,nem tudok rájönni....most akkor...hogy van ez a meghosszabbított jelentkezési határidő,hm?Meg a befizetés?valaki magyarázzon,plz...

Aeglos írta: A rugalmasan meghosszabbított határidő arra szolgál, hogy a később idetévedők, (1-1 emberről lehet csak szó!) ne a szigorú határidő miatt ne jöhessenek. Az ilyen jelentkezők pénzkérdése jóval bonyolultabb, de akkor megoldható, ha kevesen jönnek. A szigorú előleg miatt már nem lehet sok ilyen emberről szó, mivel nekik késne az első részletük, ezért előfordulhat, hogy a szállás akadályozná meg hogy jöjjenek az első részlet híján.

A szállással megbeszéltem ezt az ügyet, szívesen várja a további jelentkezőket, mert az nekik bevételt jelent. Az ő esetükben hajlandó a később jelentkezőknek a későbbi részletét is elfogadni. (Persze jó lenne, ha nem késne sokat! )

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #259798 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Luthien99 írta: No,lenne egy olyan kérdésem..mivel akármennyire nézem az oldalt meg a jelentkezési lapot,nem tudok rájönni....most akkor...hogy van ez a meghosszabbított jelentkezési határidő,hm?Meg a befizetés?valaki magyarázzon,plz...

Aeglos írta: A rugalmasan meghosszabbított határidő arra szolgál, hogy a később idetévedők, (1-1 emberről lehet csak szó!) ne a szigorú határidő miatt ne jöhessenek. Az ilyen jelentkezők pénzkérdése jóval bonyolultabb, de akkor megoldható, ha kevesen jönnek. A szigorú előleg miatt már nem lehet sok ilyen emberről szó, mivel nekik késne az első részletük, ezért előfordulhat, hogy a szállás akadályozná meg hogy jöjjenek az első részlet híján.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.474 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére