MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte.
6 16.2%
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért
18 48.6%
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb.
4 10.8%
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort
7 18.9%
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat.
2 5.4%
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #264108 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
És aki nem diák, annak bele van számolva a tábor árába ez az adó, vagy az is készítse az összeget? Ha buta kérdés, akkor elnézést, csak világosan szeretnék látni. Előre is köszönöm. :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264104 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Aeglos írta: Édesek vagytok, de most mindenki elküldte a diákigazolvány számát, de a suli nevét és címét nem. Pedig az a lényeg. Szóval mindenki küldje el az iskolája nevét és címét is.

Aki meg továbbra sem szánta rá magát, hogy diák létére ímélt írjon ezekkel az infokkal, és nem is fogja a tábor előtti napig ezt megtenni, azt tisztelettel kérem, hogy csúsztasson a táskájába plusz 1200 ft.-t. (Ugyanis 9 éjszakára ennyi az idegenforgalmi adó...)

Szép napot!
:D

Ez azért történhetett így, mert csupán a felhívásokba került ki, amit pedig ezek szerint nem látogatnak/látogatunk kellő gyakorisággal... [size=9:118xeav0](látogatunk.. igen, me is elfelejtette odaírni :oops: )[/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264069 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Bocs hülyeséget írtam

[size=9:35a3ynwt]Ja, hogy az iskolám címe...
Félreolvastam.
De azt is elküldtem asszem. [/size]

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264067 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Anglachel/Gurthang írta: A címünket amúgy miért kell? Az úgyis rajta van jelentkezési lapon...

Az iskolád címe???

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264065 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Kedves Aeglos!
nagyon félre értettél engem.Én szeretem,sőt imádoma Szilmarilokat,csak nekem annyira szűkösek a napjaim,hogy be kell osztanom az időmet és sajna nem tudom az egséz könyvet elolvasni bármennyire is szeretném.A dolgozatos dolog miatt,pedig csak annyit,hogy szeretek képben lenni a dolgokban ezért kértem infót...de ha nem hát nem.
Ennyi.

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264062 Írta: Anglachel/Gurthang
Én elküldtem azt is : P

A címünket amúgy miért kell? Az úgyis rajta van jelentkezési lapon...

A Szilmarilokkal meg egyetértek, hogy olvasd el az egészet. De mondjuk azért van a tábor hogy megszerettesse az emberekkel Tolkien müveit. Vagyis részben. Nem? Én sem tudtam, hogy az Aeglos egy virág is, mikor elöször kiolvastam a Szilmarilokat.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264044 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
CSAPATOK!

:arrow: Mindenkinek kapnia kellett egy e-mail értesítőt, hogy bekerült egy csapatba.
:arrow: Nemsokára részletes levelet kap mindenki e-mail-ben. Legyetek türelemmel!
:arrow: A csapatbeosztást megváltoztatni nem lehet.

Rion írta: [size=9:2szyakkg]Aeglos játszotta a Heroes4-et? abban van ez a név. Férfinév. És az a neve a tündémnek a szerepjátékban.Férfi tünde. nem nő[/size]

[size=9:2szyakkg]Örülök, hogy ennyire magamra vontam a figyelmedet, mindenesetre közlöm, hogy Aeglos egy virág. Tövisbokron nő, és hófehér.
Jobb lenne ha mondjuk számítógépes játékok helyett Tolkient olvasnál, ha már ide jársz meg jössz táborba meg ilyenek. Biztos, aki kitalálta, hogy Aeglos egy férfi az vagy Tolkient nem olvasott, vagy jóízlése nem volt. Hol hallottál már olyat, hogy egy pasit virágról nevezzenek el??? Jó, a Jácint férfinév, de az is hogy hangzik már? Gil-galad dárdája meg nem fontos... :D [/size]

Ma reggel olvastam a jelentkezési lapodat, és nem sok könyvet olvastál Tolkientől. Tényleg ajánlom a Szilmarilokat, érdemes elolvasni. Azt mondják néhányan, hogy az elején unalmas, de szerintem nem. Meg az első néhány fejezet után nagyon izgalmas is lesz. Nekem sokkal jobban tetszett, mint a Gyűrűk Ura, vagy a Babó. Nem fog ártani senkinek, ha végig elolvassa.

Az meg már egyenesen ciki, hogy valaki feltesz egy olyan kérdést, hogy honnan kezdje el olvasni, ami muszáj a táborhoz. Könyörgöm, mintha dolgozatra tanulnál... Ha nem tetszik, miért akarsz táborba jönni??? Az a könyv olyan gyönyörű, hogy kár lenne, csak részleteket olvasni belőle. Én a Szilmariloknál csak az Elveszett mesék könyvét szeretem jobban, ami nagyjából ugyanazokat a történeteket írja le, csak kidolgozottabb formában, és keretbe foglalva. Egyébként az utolsó fejezet.

Ja és Rion: Nézegettem ma azokat a rajzokat, amiket küldtél (még a gumicsirkét is :wink: ) Szép munka mind, itt ott hasonlítanak a film fegyvereihez. Ha van kedved elkészíthetsz párat otthon, ahogy leírtad, csak az a fontos, hogy egyedül el tudd hozni, és teljesen veszélytelen, sőt még gyanús se legyen, nehogy beléd kössenek a vonaton! Köszönjük a felajánlást!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264038 Írta: Aeglos

InfoCsoport írta: Figyelem!
MTT "Nagy Nyári" Táborosok!

Aki még nem küldte el a diákigazolványának számát az mtttabor@tolkien.hu címre az mihamarabb tegye ezt meg!
Ennek hiányában ugyanis be kell fizetni az idegenforgalmi adót. Ami nem kevés.

Édesek vagytok, de most mindenki elküldte a diákigazolvány számát, de a suli nevét és címét nem. Pedig az a lényeg. Szóval mindenki küldje el az iskolája nevét és címét is.

Aki meg továbbra sem szánta rá magát, hogy diák létére ímélt írjon ezekkel az infokkal, és nem is fogja a tábor előtti napig ezt megtenni, azt tisztelettel kérem, hogy csúsztasson a táskájába plusz 1200 ft.-t. (Ugyanis 9 éjszakára ennyi az idegenforgalmi adó...)

Szép napot!
:D

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264034 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezniiiii, hogy akkor kellett volna kapnom egy bármlyen imélt a táborról, mert eddig csak a fórumosat kaptam.. hogy tagja lettem a csoportnak, de amúgy infósat vagy miylet nem.. :?
vagy akkor most mi van? :D

...
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #264019 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Lenne egy kérésem...a Szilmarilokból tudna valaki mondani egy pontos címet,hogy melyik fejezettől olvassuk el?Mert nem tudom,hogy honnan kezdjem... :oops:
köszike

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263878 Írta: Anglachel/Gurthang
Szvsz Aeglos Gil-Galad lándzsájáról vagy az Aeglos virágról választotta a nevét ;)

Szerintem a Heroes-ba is onnan szedték a nevet.

[size=9:3our8fzn]Mondjuk én a hármat jobban szeretem[/size]

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263875 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Aeglos játszotta a Heroes4-et? abban van ez a név. Férfinév. És az a neve a tündémnek a szerepjátékban.Férfi tünde. :dead: nem nő
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263872 Írta: Rion Pendragon
A rendes nevemen Liszka Józsi vagyok, én akartam a fegyvereket csinálni emlékeztek? És én mindenképpen az Orrostar csapatba akarok menni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: LÉCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Abba a füves mézők népébe be ne rakjatok mert akkor megüt a guta! 8)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263837 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Celebrom írta: Lenne egy kérdésem a szervezőkhöz: más témájú csoportokkal is kapcsolatban álhatok a sajátomon kivül?Mert sokminden érdekel.

Nem. Csakis és kizárólag a saját csoportoddal lehetsz a tábor minden pillanatában. Más csoportbeli emberkékre még ránézni sem szabad! :twisted:

Valószínűleg nyugodtan lehet haverkodni másokkal is. És ha más is érdekel, nyugodtan beülhetsz más elődadásokra, foglalkozásokra is (legalábbis tavaly így volt). :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263829 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Adelard írta:

Aki még nem küldte el a diákigazolványának számát az mtttabor@tolkien.hu címre az mihamarabb tegye ezt meg!

ÖÖ izé az benne volt jelentkezési lapban? mert akkor én elküldtem

Ja ez most engem is bekavart... :oops: :?:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263826 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Lenne egy kérdésem a szervezőkhöz: más témájú csoportokkal is kapcsolatban álhatok a sajátomon kivül?Mert sokminden érdekel.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263821 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

ÖÖ izé az benne volt jelentkezési lapban? mert akkor én elküldtem

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263780 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Figyelem!

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263754 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
mi legalább szabadok voltunk :P

nem voltunk időhöz kötve :P

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263750 Írta: Anglachel/Gurthang

Rabyn írta:

Alyr Arkhon írta: Hozzátenném pofátlan módon:
Az, hogy melyik csapatba kerültél, egyáltalán nem jelenti azt, hogy más csapatbeliekkel sosem fogsz találkozni, sőt... ;)

erre a legjobb példa, hogy én tavaly fingolfines voltam és többet lógtam a beorosokkal mint a saját csapatommal:))

Hát ja... Fingolfin...

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263710 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Akkor ezért hiszem mindig azt, hogy Beoros voltál? :D :wink: :wink:

U.i: moderátor részére: ok, törölheted, ha már nagyon szúrja a szemed :wink: :wink: :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263708 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Alyr Arkhon írta: Hozzátenném pofátlan módon:
Az, hogy melyik csapatba kerültél, egyáltalán nem jelenti azt, hogy más csapatbeliekkel sosem fogsz találkozni, sőt... ;)

erre a legjobb példa, hogy én tavaly fingolfines voltam és többet lógtam a beorosokkal mint a saját csapatommal:))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263679 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Hozzátenném pofátlan módon:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263665 Írta: Aeglos
Kedves leendő táborlakók!

Remélem mindannyiotok megtalálta már a csapatát. Aki nem, az sürgősen szóljon. Nicknevet csak azután változtassatok (ha valaki ilyesmit tervezett), hogy megtaláltátok a topikot és írtatok bele. Hamarosan mindenki kap majd egy e-mailt, amiben értesítjük az eddigi befizetéseiről, a csapatáról, csapatvezetőkről, csapatszínekről, a keretjátékról részletesebben, valamint (és ez itt elég fontos!), hogy milyen történeteknek nézzen utána a tábor elejéig. :idea: :!: (Ha nem sikerül beszerezni az adott műveket, akkor a Magyar Tolkien Társaság könyvtárából is utána lehet nézni a dolgoknak, a táborban.)

A tábor ideje alatt a csapat lesz majd a "családotok". A csapatoddal fogsz a legtöbb időt együtt tölteni, együtt fogtok felkészülni a próbatátelekre, amelyek elé a kontinensen való élet állít. Ne veszítsd el a fejed a nehéz helyzetekben sem, teremts barátságokat, köts új ismeretségeket, hogy ne legyen gyarmatunk népe híján az összefogásnak a szorongattatások idején sem!

Azt, hogy melyik csapat tagja vagy, nem tudod megváltoztatni. Se most, se a tábor alatt. Biztos, hogy vagy az arculat, vagy a csapattársak szimpatikusak lesznek. :wink:

Mindenkinek nagyon jó készülődést kívánonk a táborra Nólindir nevében is!
Legyetek ügyesek, ötletesek, kreatívak, a csapatotoknak szüksége van rátok!!! Hajrá! :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263644 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Alyr Arkhon írta: Viszont lehet, hogy abba kerültél ahova a legtöbb "egycsoportbavelejutniakarok" emberkét jelölted.

A történelem meg jó dolog.

Köszi a bíztatást, jó lesz ez a csoport, sőt, a legjobb! ;) )
Pá: Patiszon

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263641 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Yavanna Kementári írta: Bocs a nem ide illő kérdésért, de elég a TB-kártya másolata, vagy az eredeti kell vinni?

természetesen elég a másolata : )

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263624 Írta: Yavanna Kementári
Yavanna Kementári válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Bocs a nem ide illő kérdésért, de elég a TB-kártya másolata, vagy az eredeti kell vinni?
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263601 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Mai nap feladtam a 2. részletet otp-ben.
(csak hogy legyen valami írásos bizonyítéka a dolognak)

Rion: normális emberek? Egy Tolkien táborban? :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263589 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Rion írta: Üdv! ömmm :roll: szeretnék valakivel megismerkedni a táborig. jo lenne :? aki szeretne velem ösmerkedni az irjon az isildur@freemail.hu ra.Mert sajni senkit se fogok ott ismerni, és azért nem szeretnék ugy odamenni hogy senkit se ismerek. Eléggé hülyeséget irok, de azért érthető ugye? Felőlem lehet fiu vagy lany,csak az a lényeg hogy valaki irjon. Lécci. Többen is irhatnak. ömmmm............

Üdv köztünk Rion! :) Ne aggódj amiatt, hogy senkit sem ismersz! Többen is lesznek így. Ha jól látom ma regisztráltál az oldalra, ezért szerintem még nem látod, hogy melyik csapatban leszel. Gondolom a jelentkezési lapon még nem szerepel a Rion név, de ha megmondod a polgári neved, akkor a téborvezetők, vagy esetleg Ulmo meg tudja mondani, hogy melyik csapatba kerültél. (Egyébként tényleg komáromi vagy? én ácsi :D ... Kicsi a világ...)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #263568 Írta: Rion Pendragon
Basszus már ugy várom a tábort. De azért remélem normális emberek is lesznek ott :gollum2: hogyan lehet bejelentkezni a csoprtokba :?: :cheers: [/b]
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.509 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére