- Köszönetek: 2
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Our knees do not bend easily
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
No comment.Kedves leendő táborozó!
Téged is elvarázsol a Gyűrűk Ura csodálatos világa? Tetszett a Harry Potter? Ismerősen cseng számodra a Kerekasztal Lovagjainak neve?
Szívesen részesévé válnál mesés kalandoknak?
Idén nyáron három héten keresztül önfeledten játszva megteheted ezt.
Légy fényes páncélban az igazságért küzdő hős lovag, vagy köpenyébe burkolózó rejtelmes varázsló, nagy titkok tudója! Tanuld meg egy ravasz kereskedőtől, hogyan szaporítsd csengő aranyaid számát! Vagy légy szépséges udvarhölgy, a királyság legfényesebben csillogó ékköve! Válassz királyt, vagy légy Te magad az uralkodó, ki a szomszédos királysággal vállvetve, vagy ha úgy adódik, az ellen vezeti népét. Találkozz törpökkel, tündékkel s egyéb furcsa szerzetekkel, és válj egy félévszázados hagyomány részesévé!
Kedves szülő!
Immáron több mint ötvenéves tradíciókkal rendelkező táborunk lényegében egy három héten át tartó szituációs játék, melynek alapötletét J.R.R. Tolkien világhírű regényei adták.
Itt gyermeke a felhőtlen szórakozás mellett sok fontos közösségi tapasztalatra tehet szert, hiszen egy mesebeli királyság, azaz egy harmincfős „minitársadalom” tagjává válik, melyben szerepét maga választja ki, majd három héten keresztül ez határozza meg cselekedeteit. Egymás közt hosszú évek óta úgy mondjuk: „Nagybetűs JÁTÉK, húsz napon keresztül”. A korhű hangulatot elősegítik azok az öltözékek és eszközök, melyeket mi magunk készítünk
Mi, a játék vezetői és a tábor fenntartói történelmet kedvelő egyetemisták, újságírók, tanárok vagyunk. Kisgyermekkorunk óta játsszuk ezt a játékot, és pár éve saját táborunkat működtetjük, melybe 8 és 16 év közötti gyerekek jelentkezését várjuk.
Időpont: Július 10.-30. Szülői látogatás 23.-án
Helyszín: a festői szépségű Dél-Zselic völgyében fekvő Simonfa község.
A Kaposvártól mintegy húsz kilométerre, délre fekvő település a 67-es úton könnyedén megközelíthető.
Étkezés: napi három alkalommal (reggeli, meleg ebéd, vacsora), illetve tízóraiként gyümölcs, vagy egyéb finomság.
Az orvosi ellátás biztosított.
Elérhetőségek:
Fórizs Mátyás 06 30 484-5075
matyessz@freemail.hu
Merker Dávid 06 30 627-9299
frilbo@hotmail.com
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Drizzt
- Nem elérhető
Ez nagyon hülye...itt a helye! Alapon...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Vagy nem... legalábbis én eddig sehol nem hallottam róla, hogy válogatnánk az idejövőket... Te igen?kriszana írta: pedig állítólag válogatott társaság vagyunk, vagymi
amúgy nekem elment a kérdőív....
Amúgy nem meglepő módon nekem is elment...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
OFF:kriszana írta: Nem kötekedni akarok, de miért van az, hogy ezen a fórumon - évek óta - ha közzéteszünk egy kérdőívet, akkor a fél társaság nem tudja kitölteni?
Mindig akard valaki, aki fennakad egy teljesen egyértelmű és logikus dolgon... pedig állítólag válogatott társaság vagyunk, vagymi
Ana azért, mert valami hülye programozó inkább a gyors munkát választotta, ahelyett hogy felhasználóbiztosra csinálta volna (vagyis kalapáccsal se lehessen elrontani).
Bocsi, a dolog javítva van, mindjárt felrakja valami illetékes a honlapra.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- csudi
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Mindig akard valaki, aki fennakad egy teljesen egyértelmű és logikus dolgon... pedig állítólag válogatott társaság vagyunk, vagymi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Jaaaaaa....Estel Adániel írta: Ha nem vagy MTT-tag, akkor nincs tagdíjad; ha nincs tagdíjad, tagdíjhátralékod sincs... További kellemes kitöltést!
Mer' nekem is hibát észlelt. Aztán elküldtem mégeccer. De akkor meg kiírta, amit Nimrandir bátyámnak, hogy már egyszer bizony elküldtem.
Nekem elment rendben...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Jaaaaaa....Estel Adániel írta: Ha nem vagy MTT-tag, akkor nincs tagdíjad; ha nincs tagdíjad, tagdíjhátralékod sincs... További kellemes kitöltést!
Mer' nekem is hibát észlelt. Aztán elküldtem mégeccer. De akkor meg kiírta, amit Nimrandir bátyámnak, hogy már egyszer bizony elküldtem.
"Well, I'm back."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Miután Estel logikáját követve megpróbáltam (volna) helyesen kitöllteni, nem nyitotta meg a linket, ill. azt írta ki, hogy: "Általános Hiba Te már kitöltötted a kérdőívet! "
Ilyenkor mit kell tenni?
- icke
- Nem elérhető
Vagyis a program nyilván azért döglött le, mert nem válaszoltatok az egyik kérdésre. Tessék válaszolni, lehetőleg Estel logikáját követve, akkor majd nem fagy
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
gilloth írta: a tesztet kitöltöttem, ám miután az "elküldés" gombra kattintottam, azt írta ki, h általános hiba (Igaz, ha tagdíjhátralékról nem nyilatkoztam lévén nem vok MTT tag, de hát az tűnt logikusnak )
Csatlakozom, velem is ez van...
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- gilloth
- Látogató
a tesztet kitöltöttem, ám miután az "elküldés" gombra kattintottam, azt írta ki, h általános hiba [size=9:18l4ju9y](Igaz, ha tagdíjhátralékról nem nyilatkoztam lévén nem vok MTT tag, de hát az tűnt logikusnak ) [/size] figyeltem az utasításokra, nem tom rosszul csináltam-e vmit... :heu: :hein:
[size=9:18l4ju9y]gilloth, az aggodalmaskodó verseny I. helyezettje[/size]
- Aeglos
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/mtt_nagytabor2005pre1.php
A kérdőív kitöltése nagyon nagy segítséget nyújt mindkét tábor szervezőinek!
- Aeglos
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: A tábori megbeszéléssel mi van/lesz :
jobb, ha tolódik.
akkor tudunk biztosat mondani már több dologban.
pl.: pontos szállás, mennyibe fog kerülni, stb...
aztán max két hét, és kiírjuk a jelentkezést is.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Tavaly a tábor 10 napig tartott Velemben. És a következő táblázatban látható. hogy mennyibe került, és három részletben kellet befizetni:_Newra_ írta: :hein: Lehet arról tudni valamit, hogy mennyibe fog kerülni a tábor, ill. tavaly mennyibe került?
-------- MTT tag - Nem tag
Sátorban - 19500Ft - 23500Ft
Házban - 23000Ft - 27000Ft
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- _Newra_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
:hein: Lehet arról tudni valamit, hogy mennyibe fog kerülni a tábor, ill. tavaly mennyibe került?
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- csudi
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
sylvia írta: Milyen messze van a táborhely Kaposvártól?
Nem tudom pontosan, hogy hány km, kb olyan 20-25 lehet, de a legbiztosabb, ha megnézitek ezt az oldalt. Baloldalt felül menjetek rá az A betűre, válasszátok ki: "Almamellék" és a kis nyilacskákkal lehet navigálni, hogy jobban lásd a környéket. Ha fölfele mész, akkor megtalálod Kaposvárt.
- sylvia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Felagund
- Nem elérhető
Our knees do not bend easily
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Aeglos
- Nem elérhető
JÚLIUS 21-31
Ez az időpont nem ütközik sem a Művészetek Völgye, sem a Sziget Fesztivál idei időpontjával. A tábor Almamelléken kerül megrendezésre, az ottani kollégium épületében, és parkjában.
A helyszínnel való tárgyalások, és a szerződéskötés lezajlása után, március első péntekjén szeretnénk tartani egy nagy megbeszélést, amire minden érdeklődőt szívesen látunk. Részletesen beszámolunk a fejleményekről, ha sikerül, szerzek képeket a táborhelyszínről is, és várjuk az ötleteiteket.
U.I.: A márciusi tábormegbeszélés időpontja még nem fix, utólag még változhat.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.