MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte.
6 16.2%
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért
18 48.6%
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb.
4 10.8%
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort
7 18.9%
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat.
2 5.4%
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 6 hónapja #253308 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Nellas írta: Ápr. 30. a beküldési határidő, a május 15. az az, hogy addig mindenki kap visszajelzést, hogy mehet-é vagy sem. :wink:

Na, most már megnéztem a főoldalon is, ott ez áll:

A jelentkezés határideje 2005. május 15.
.....
A jelentkezések elfogadásáról 2005. május 30-ig értesítünk mindenkit.

Akkor most mi van???

Én ezt az időpontot adtam meg a klubom tagjainak. Remélem, hogy nem lett előre hozva a jelentkezés, mert nem szeretném, ha lemaradnának a gyerekeim a táborról [size=9:2wzmvcgl](feltéve, ha engedik őket a szüleik).[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253306 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ápr. 30. a beküldési határidő, a május 15. az az, hogy addig mindenki kap visszajelzést, hogy mehet-é vagy sem. :wink:

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253298 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Nem Április 30-ika a határidő? Én úgy láttam... :oops:
De a kérdésem még mindig válaszra vár!!!

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253295 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Olosta (Aelalin) írta: Bocsi a marha hülye kérdésért, de most előrébb lett hozva a jelentkezés határideje?
Csak azért, mert itt többen is paráznak, hogy odaér-e időben a postán feladott levelük. Ahogy nézem, a főoldalon a kiírásban még mindig május 15 szerepel a jelentkezés határidejeként, ma meg még csak április 23 van. Ha korábbra lett téve, akkor kérlek tájékoztassatok róla, mert így tudok szólni a kiskunfélegyházi Tolkien Klub tagjainak, hogy mihez tartsák magukat a jelentkezéssel kapcsolatban.

OFF: Szerintem csak túl jól ismerik a magyar postát :lol: :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253293 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Bocsi a marha hülye kérdésért, de most előrébb lett hozva a jelentkezés határideje?
Csak azért, mert itt többen is paráznak, hogy odaér-e időben a postán feladott levelük. Ahogy nézem, a főoldalon a kiírásban még mindig május 15 szerepel a jelentkezés határidejeként, ma meg még csak április 23 van. Ha korábbra lett téve, akkor kérlek tájékoztassatok róla, mert így tudok szólni a kiskunfélegyházi Tolkien Klub tagjainak, hogy mihez tartsák magukat a jelentkezéssel kapcsolatban.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253276 Írta: sylvia
sylvia válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Nekem is visszajött, de én 1071et írtam véletelenül. Most rohanok ajánlva feladni. Azért még érvényes a jelentkezésem? Szívás lenne emiatt lemaradni a táborról.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253234 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Stara írta: Üdv! Nem tudom miért,de visszajött a levélben elküldött jelentkezési lapom,azzal,hogy a cím elégtelen,pedig azt a címet írtam rá,ami a lapon volt. MTT Nyári Tábor, 1701, Budapest, Pf. 79 Mit rontottam el? Remélem mást nem járt így. :wink:

Én is erre tippelnék. A posta nem biztos, hogy tudja azonosítani: MTT=Magyar Tolkien Társaság...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253232 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
1701 van rajta. Mondjuk nem írtam ki,hogy Magyar Tolkien Társaság, csak MTT, lehet,hogy az nem tetszett a feldolgozóban valakinek. :wink: Legközelebb majd kiírom. Remélem e-mailban odaért. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253200 Írta: Ancalima Anarórë
Egy kérdés:
Ok, elküldtem még elsején a jelentkezési lapot, megcímezve, ahogy a nagykönyvben, aztán írtam ímélt, hogy elküldtem vasárnapig, de arra sem kaptam visszajelzést. Ez normális? Vagy nem is lesz reagálódva...?

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253157 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Felagund írta: Egy eltévesztett irányítószám miatt még nem szoktak visszaküldeni egy levelet... :?

(megjegyzem nekem egy képeslapom még bélyeg nélül is eljutott a címzetthez :lol: )

Ez esetben igen, ugyanis az 1701 a postafiók helyét azonosítja. Valószínűleg sok 79-es postafiók van Budapesten. :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253107 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Egy eltévesztett irányítószám miatt még nem szoktak visszaküldeni egy levelet... :?

(megjegyzem nekem egy képeslapom még bélyeg nélül is eljutott a címzetthez :lol: )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253047 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Stara írta: Üdv! Nem tudom miért,de visszajött a levélben elküldött jelentkezési lapom,azzal,hogy a cím elégtelen,pedig azt a címet írtam rá,ami a lapon volt. MTT Nyári Tábor, 1701, Budapest, Pf. 79 Mit rontottam el? Remélem mást nem járt így. :wink:

Biztos, hogy 1701-et, és nem 1071-et írtál?

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #253008 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

ráírtad hogy magyar tolkien társaság? lehet hogy azt hiányolták...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252949 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Üdv! Nem tudom miért,de visszajött a levélben elküldött jelentkezési lapom,azzal,hogy a cím elégtelen,pedig azt a címet írtam rá,ami a lapon volt. MTT Nyári Tábor, 1701, Budapest, Pf. 79 Mit rontottam el? Remélem mást nem járt így. :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252353 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
De jó!!!!
Nagyon tetszik az ötlet!!!!!

Ügyi vagy Csele!!!!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252316 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Táncitánci jóóóóóóóóó!!! :dance:

Alig várom!!
Szuper vagy, Cselécske! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252309 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ez remek ötlet! Gondoljatok a relax táborra is! :celebrian1:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252214 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
igggeeen, denszeljünk együttt!!! :dance:
nagyonjó
köszi Csele

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252209 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
MEgismerni a kanász fényes járásáról...

:cheers: jöjjön hát a mester

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252183 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
me is csatlakozik! :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252172 Írta: Ancalima Anarórë
Csatlakozom, teccik az ötlet...

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252136 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Sajna nekem a térdeim miatt nem ajánlott az ugrabugra, de ha táncról van szó (vagy túráról), akkor ez nem túlzottan érdekel! :) Támogatom az ötletet! ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252131 Írta: Nellas
Én is nagggyon szeretnék táncikálni!! Köszönjük a remek ötletet, kisróka! :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252114 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Nekem tetszik a tánci- tánci!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #252113 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Köszönjük Csele, nagyon jó az ötlet! :wink:

Épp ezért, kérlek kedves leendő táborozók, hgy nyilatkozzatok: lenne-e kedvetek az ilyesmihez? Véleményekre várunk! :D

és még valamit lehagytam, amiről azt hittem, hogy egyértelmű:
-az alábbi hozzászólásomhoz csatolódóan: arról ha levelet küldtél de nem ajánlva és szeretnéd igazolni, vasárnapig ezt az mtttabor@tolkien.hu címen teheted meg.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #252053 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Tudtam, hogy elfelejtem, tudtam!!!

Jaj, nekem ezt már tudom régen ide le kellet volna írnom, de nagyon szita az agyam (remélem még van idő a programok között).
Lenne egy programjavaslatom!
Veszprémben vagyok egyetemista és van nálunk egy IFD Klub (International Folklor Dance Klub), amelyet egy nagyon-nagyon jófej egyetemi docens vezet (Timár Lajos) és hihetetlenül népszerű az egyetemisták (és külsősök) körében.
Lajos bá' nyaranta tart úgynevezett "kihelyezett táncesteket". Ha meghívjuk, akár eljönne Várgesztesre is és megtáncoltatná az egész tábort. Soha nem kér fizetséget (esetleg az utazási költségét, ami egy embernek nem nagy összeg és szállást egy éjszakára) és nagy lelkesedéssel vezeti a népet.
A táncoktól nem kell megijedni, teljesen amatőr táncok és mi "csak" a szórakozásért táncolunk, soha nem versenyszerűen.
Mellesleg a Klub ragadványneve "Jó Hangulat Klub", ami szerintem pontosan fedi is a lényeget.
Mikor tavaly voltam Velemben, azonnal azt gondoltam, hogy mennyire illene a tábor hangulatához (keretjátékban mittudomén, talán táncoktatás Numenori módon, vagy hasonlóképpen lehetne berakni
:roll: )

Nagyon-nagyon remélem, hogy nem késtem el (nagyon), és a szervezők tudnak helyet szorítani a programok közt egy estére.

Honlapcím: www.vein.hu/johangulat/ - itt mindent leírnak a klub szabályzatáról és sok jó kép is van. (a farsangin én pózolok tünde-ruhában :wink: ) a Tánc máshol, Kapcsolat menüben lehet a kihelyezett táncestekről többet megtudni.

Én pár hónapja beszéltem Lajos bá'-val és azt mondta, hogy nagyon szívesen eljönne.
Szerintem mindenki nagyon jól érezné magát.
Szervezők?

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #251951 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Nellas írta:

Ranamarth (Endóriel) írta: bocsi,hogy közbevágok egy hülyeséget,de honnan tudhatom meg időben,hogy megkaptátok-e a jelentkezésem?Mert a mai posta kicsit bekavarhat és nem szeretnék emiatt lemaradni a táborba jutás lehetőségéről... :oops:

Nagyon igaz, én is ezt kérdeztem Aeglostól, aki azt mondta, nagyon is jogos a kér(d)és. Ezt a tájékoztatást a levelek megérkezéséről az illetékesekhez valahogy meg kéne oldani, mondjuk priviben vagy e-mailben.

1. Add fel ajánlva és tartsd meg az ajánlószelvényt.
2. Várj május 30.-áig.
3. Ha addig nem jön levél, akkor szólj a szervezőknek és mutasd be nekik az ajánlószelvényedet. (Ekkor tudjuk elfogadni, hogy jelentkeztél.)

Ha már feladtad és nem ajánlva, akkor küldd el ímélben, hogy jelentkeztél postán.

Ha nem félsz attól, hogy elkeveredik (aminek az esélye nagyon kicsi) akkor ne küldd el ajánlva.

Figyelem!
Aki vasárnapig postán adja fel a jelentkezését és nem ajánlva, attól elfogadunk ímélt arról, hogy elküldte. Az utána érkezőktől nem. Ha azon kevesek közé kerülsz, akiknek elveszik a levele a postán és ajánlószelvénye sincs és most vasárnapig levelet sem írt, akkor rossz Neked és várólistára kerülsz...

Egyébként nem kell annyira félni attól, hgy elveszik...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #251883 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
nem akarok belezavarkászni.. de sztem ez egy fórumos szavazás volt.. és
1- aki táborba jon, az nem mind fórumos
2- ide mindenki szavazhatott, nemcsak az aki jön, vagy akar a táborba..

( nagyon minimális szinten hiszek az ilyesfajta szavazásoknak.. )
én pölö nem is szavaztam mert nem volt számomra megfelelő opció :P
legközelebb, ha akárki csinál ilyen szavazást.. próbálja meg lefedni az összes létező lehetőséget.

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #251848 Írta: Nellas

Ranamarth (Endóriel) írta: bocsi,hogy közbevágok egy hülyeséget,de honnan tudhatom meg időben,hogy megkaptátok-e a jelentkezésem?Mert a mai posta kicsit bekavarhat és nem szeretnék emiatt lemaradni a táborba jutás lehetőségéről... :oops:

Nagyon igaz, én is ezt kérdeztem Aeglostól, aki azt mondta, nagyon is jogos a kér(d)és. Ezt a tájékoztatást a levelek megérkezéséről az illetékesekhez valahogy meg kéne oldani, mondjuk priviben vagy e-mailben.

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #251847 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Nos. A sátorozási lehetőségről és a költségekről szóló vitát lezártnak nyilvánítom. Már minden érv elhangzott (többször is). A szavazásból lehet tudni, hogy a többség számára ez a konstrukció megfelelő. A kisebbség pedig már korábban megtudhatta, hogy:
- lehet, hogy lesz lehetőség a sátorozásra, de ez nagyrészt attól függ, hogy hányan jelentkeznek olyanok, akik a kőházban fognak lakni
- a költségek csökkentésére pedig bizonyos pályázati pénzek elnyerése esetén, illetve megint csak a nagy létszám esetén egyedi elbírálás alapján, szociális alapon a szervezők megpróbálnak valamit organizálni. De ez sem biztos.

Mostantól kezdve e témában minden hozzászólás OFF, a topikgazdák és a moderátorok e szerint fognak eljárni.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.527 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére