- Köszönetek: 2
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
olorin.papa írta:
Kincső (Thilanna) írta: [size=9:2o80uh7g]Említettem már olyasmit, hogy eső után köpönyeg?... [/size]
Még nem tettem le róla, hogy nálam legyen a Nagy tábor... (idén, vagy jövőre)
a héten adatokkal is szolgálok...
A tábor helye már el van döntve.
Ezt nagy biztonsággal merem állítani. Minden további spekuláció teljesen felesleges
Our knees do not bend easily
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: [size=9:3gtza9vv]Említettem már olyasmit, hogy eső után köpönyeg?... [/size]
Még nem tettem le róla, hogy nálam legyen a Nagy tábor... (idén, vagy jövőre)
a héten adatokkal is szolgálok...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Felagund
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- icke
- Nem elérhető
A tábor meg igen kis létszámú...
Számoljátok össze, tavaly hányan voltak sátorral Velemben. Ehhez adjuk hozzá, aki nem sátorral volt, de lazább tábort szeretne, vonjuk le, aki csak takarékosságból/szükségből/etc. ment sátorral, felezzük el a kapott számot (realista vagyok) és legalább a társaság felét kapjuk, aki fogja magát, és azért megy a relaxbe, mert a nagytáborban nem lehet majd sátrazni.
Ergo sürgősen találjatok ki valamit...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Felagund
- Nem elérhető
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
+29 rugó azér elég húzós, ahhoz képest, h ilyen csíra hely. Sztem...
Bocs, ha bunkó voltam, de enyhén meglepődtem, mikor bejött a főoldal...
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nóli írta:
Már lehet, h tévedek, de tudtommal, a nemzetközi diák nem ingyenes...Alyr Arkhon írta: Más részről lehet kiváltani nemzetközi diákot ingyen amivel jogosult vagy minden kedvezményre kivéve akkor ha sokat kéne fizetned (nekem Párizsban 2 éve kategorikusan nem fogadták el)
Én is úgy tudtam, hogy az 4000 HUF kábé...
Toma: Igen.
- Toma gazda
- Nem elérhető
Fellebbezek!
Tisztelettel:Toma gazda fő reformátor
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Már lehet, h tévedek, de tudtommal, a nemzetközi diák nem ingyenes...Alyr Arkhon írta: Más részről lehet kiváltani nemzetközi diákot ingyen amivel jogosult vagy minden kedvezményre kivéve akkor ha sokat kéne fizetned (nekem Párizsban 2 éve kategorikusan nem fogadták el)
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Aeglos
- Nem elérhető
Mindenki, aki szeretne mind a kettő nyári táborba jönni (Relax, Nagy) és nem segítő, és sehogy sem tud választani, nyugodtan adjon be jelentkezési lapot, csak írja az egyéb közlendők rovatba, hogy a másik táborba is jelentkezett.
Azért van lehetőség erre, mert 10% átfedés lehetségesa két tábor résztvevői között. Természetesen, ha elsősorban Relaxba jelentkezel, de beadod Nagy táborba is a jelentkezési lapot, mert szeretnél oda is jönni, a Relaxos jelentkesési lapba és a nagytáboriba is be kell írnod, hogy jelentkeztél másikba. Ha nem tudunk mégse mindkettőben helyet biztosítani, és nem mindegy, hogy hová kerülsz, jelöld meg, hogy melyikbe szeretnél elsőként bejutni!
Elbírálás a menete:
1, összegyűjtjük a jelentkezéseket
2, előre vesszük azt aki csak a nagytáborba, vagy elsőként a nagytáborba jelentkezett, és az ő jelentkezéseiket elbíráljuk
3, ha marad hely, akkor azok közül is jöhetnek, akik csak második helyen jelölték meg a nagytábort (ha kettőt jelöltek meg)
(a Relax tábor vezetőségével megbeszélve döntjük el, hogy a "második helyesek" közül ki mehet mindkettőbe)
Mivel elég kevés az ilyen hely, szeretném, ha a két helyre jelentkezés nem lenne tömeges jelenség. Különben...
aeglos
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ancalima: szerintem érvényes az itt is. ha jól emlékszem akkor amikor külföldön voltam jópár éve akkor elfogadták nekünk is a magyar diákot (némethonban)
Aha, meg gondolom ha EU tagállam ez is, akkor biztos érvényes...
Köszi...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Laurelen
- Nem elérhető
csináltass nemzetközi diákot, azt valószínüleg elfogadjákAncalima Anarórë írta: És ha nem magyar diákom van (osztrák), de még tizenhat alatt vagyok, vagyis tanköteles, tehát százszázalékig diák vagyok, akkor mi van? :
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Stara írta: Az lenne a kérdésem,hogy itt meddig számít valaki diáknak: amíg befejezi a vizsgaidőszakot,vagy diplomát nem kap, vagy míg a diákigazolványa érvényes? [size=9:1cg55xxv](Csak mert ötöd éves vagyok,ami nem jelenti azt,hogy feltétlenül nem diákot szeretnék fizetni,csak megkérdeztem. )[/size]
amíg érvényes a matrica a diákodon, tehát ha tavaszi féléves matricád még van akkor az asszem október 1ig érvényes
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
a Főoldalon lévő figyelemfelkeltés írta: A Magyar Tolkien Társaság 2005. július 22-31. között nyári tábort szervez Várgesztesen (Komárom-Esztergom megye). A táborba várjuk az MTT tagjait, a Tolkien.hu regisztrált felhasználóit illetve mindenki mást, aki érdeklődik a Tolkien által megalkotott világ iránt, és szeretne hasonló érdeklődésű emberek között eltölteni tíz felejthetetlen napot. A helyszín Magyarország egyik legszebb területén a Vértes hegység erdeiben megbúvó valódi középköri vár.
Ha már az elgépeléseknél tartunk ez aprócska hiba, de szvsz középkori
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Aeglos
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: uff... nem akarok itt izé lenni, de anyukámat nagyon megkavarta:
"Várgesztesre vonattal, autóbusszal, autóval egyénileg is könnyen el lehet jutni, de a javasolt forma egy közös utazás lenne, Budapest-Szombathely között csoportos kedvezményű vonatozással, illetve Szombathely-Velem között különbusszal. "
Én írtam a kiírást, és emlékszem is a Bp-Tatabánya vonatra, hogy beleírtam. Hogy a végén hogy maradt ez (is) benne...? 8O
Mindenesetre jó, hogy szóltatok, de én nem tudom kijavítani, csak moderátor. Üzenetet hagytam, hogy minél előbb ki legyen javítva.
- Kincső
- Nem elérhető
Panda írta: Van egy beleköthetek- pontatlanság a felhívásban: kedvezményes részvételi díjra jogosultak a egyszer a márc. 15- e, egyszer a márc. 30- a előtt belépett MTT- tagok.
Ha jól értettem, akkor a kedvezményes részvételi díjra jogosultaknak márc. 15-ig kell(ett) belépniük, viszont ha túljelentkezés van, akkor az élvez elsőbbséget, aki márc. 30-ig tag (ámde ettől még nem fizetheti az alacsonyabb díjat). (Megjegyzem mivel novemberben a KGy után 70 körüli volt az addig tagdíjhátralékkal nem rendelkező, tehát nem felföggesztett hanem tényleges tagok száma, nem valószínű szvsz hogy márc. 30-ig ez a szám 120-140-re nőne...)
Ha mégis véletlen hogy bár márc. 15. elmúlt de az a határ a kedvezményes tábordíjhoz (ami amúgy szvsz nem túl ildomos a márc. 30-ig belépőkkel szemben), akkor tévedtem...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panni
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: uff... nem akarok itt izé lenni, de anyukámat nagyon megkavarta:
"Várgesztesre vonattal, autóbusszal, autóval egyénileg is könnyen el lehet jutni, de a javasolt forma egy közös utazás lenne, Budapest-Szombathely között csoportos kedvezményű vonatozással, illetve Szombathely-Velem között különbusszal. "
Szvsz ez hiba, ugyanis ez a tavalyi utazásra volt javasolt, amikor Velemben volt a tábor, Vas megyében... uh szerintem ez ne kavarjon be, mert téves infó.
Bocsi a szervezőktől, ha beleszóltam
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Panda
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
itt lehet mindent megtudni a táborról és a jelentkezési lapot letölteni
Ring: igen
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Angwen írta: Emberek, én nem szeretnék senkit leugatni, de higyjétek el, hogy a felmerült lehetőségek közül messze Gesztes volt a legjobb. Akinek meg volt a zsebében egy olcsó, világtól elzárt, gyönyörű és minden szempontból megfelelő szálláshely, az miért nem szólt előbb?
Nagyon sajnálom, hogy nem ugrottam előbb, de már nincsen mit csinálni... majd elteszem ezt a lehetőséget jövőre, vagy tartaléknak az utolsó-utáni megoldásra...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.