- Köszönetek: 0
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: majd egymásról szedegetnénk a böglyöket -nagyon elitista idötöltés
Melkor meg röhögve nézi, mi?
Más: tényleg nem ártana, ha lenne olyan víz, amiben mosdani lehet... én, ha tiszta, akár jeges vízben is megfürdöm...
Laurelen: ha nem fürdenél, egy idő után egész autentikus tündegörény lennél..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Csakaz Uristen a joszagu, mint tudjuk ß)Laurelen írta: no, nem kéne mán szétoffolni a topicot...de tünc nem büdös, tünc jószagú!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- _Neo
- Nem elérhető
arra azert kivancsi lennek, draga Laurelen, h mit fog szolna majd a parod egy het no paras no furdes utan, mikor atolelne, de a sok legy mar zavarja... Meg en is szoktam furdeni, pedig igenytelen kollegista vagyok...Laurelen írta: minek vitázni itt a fürdésrQl, ne fürödjünk... no fürdés no para, no water no cry
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- _Neo
- Nem elérhető
10 eves korom ota nem patakfurdozom, de Tim draga, az 5let nem rossz ß)Timona írta: OFF
Jajj ne nyafogjatok má' annyit, legalább volt folyóvizetek, én ha túrázom alapból patak és forrásvizben szoktam tisztálkodni, már amikor van miben..., az meg sose nem lesz langyos
Puhányok!!! :tongue:
ON
Szervezunk egy Naturistak Csoportjat es a zuhanyzoban valo tisztalkodas helyett testuletileg levonulunk egy kellemes patakocskahoz enekelni es/vagy furodni... ß)
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
1) beszappanozod, tusfurdozod magad (nekem kek volt olyan piros pottyokel, amin Brandir szanaszet rohogte magat meg Pecsen, mondvan, h egy fiunak mennyire gaz mar az ilyen, de hat "for men" ez volt rairva)
2) kozben enekled a dalt.
3) na a harmadik vsz-nal van egy olyan resz, hogy "High's the fee..." ahol is az enekes lazan kivagja a magas cét... no, akkor kell beugrani a hideg viz ala, Te is kivagod (en is kivagtam)
Szal: no para!!!
[size=9:xvk28n0m](utalom a hideg vizet amugy... de ezt mint csapvez nem mondhatom el csak ugy!!!)[/size]
- Timona
- Nem elérhető
Jajj ne nyafogjatok má' annyit, legalább volt folyóvizetek, én ha túrázom alapból patak és forrásvizben szoktam tisztálkodni, már amikor van miben..., az meg sose nem lesz langyos
Puhányok!!! :tongue:
ON
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- _Neo
- Nem elérhető
Toma gazda/Vöröspuli írta:
Adelard írta:
Leguanember írta: Velemben is van melegvíz, de a Nap állása mutatja meg, hogy mikor. Csak jól kell idözíteni...
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:3uss4dan]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Hallottam olyan pletykákat hogy a Tábvezek használják el a melegvizet meg ilyesmik. tény reggel 5 kor még-már nem volt melegvíz
Kikerjuk magunknak! En egyszer, utolso nap furodtem langyos vizben!
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Holtak vezére
- Nem elérhető
csak nem annyi amennyi kellett volna.
úgyh aki korán kelt melegvizet lelt
a többiek nem
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ja azé lett a tábor fele beteg 5 nap után:DDDDInczy írta: Tábor meg teljesen üdítő volt a hidegvízzel, elvileg ez is az egészséges, szal...
Nem amugy nem volt olyan gázos ahideg víz, föleg mikor egyszer sikerült langyosat kifogni és üvöltve énekeltük a fürdönotát alatta:DDD ("De szebb a melegvíííííz úúúúúrii doloooog"):DD
szerintem a lejutás egy táborhelyre még a legkisebb gondok közé tartozik
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ja...szal csak Szürkének akartam ezt írni...
hm...nekem nagyon teccet a folyamat hideg víz...egyszersem fürödtem még langyosban sem,de ez volt a pláne...legalább nem aludtam el olyan korán!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Inczy
- Nem elérhető
Lesz melegvíz, majd szugeráljuk...
Tábor meg teljesen üdítő volt a hidegvízzel, elvileg ez is az egészséges, szal...
Feel the sunshine
- Toma gazda
- Nem elérhető
Adelard írta:
Leguanember írta: Velemben is van melegvíz, de a Nap állása mutatja meg, hogy mikor. Csak jól kell idözíteni...
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:bq02t2n8]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Hallottam olyan pletykákat hogy a Tábvezek használják el a melegvizet meg ilyesmik. tény reggel 5 kor még-már nem volt melegvíz
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Adelard
- Nem elérhető
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:1mrn0gno]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
_Neo írta:
Erre elvileg megoldas a tabori orvos (kotelezo is)...Rabyn írta: (cak halkan) azért azt is vegyétek figyelembe hogy egy kórház ne legyen messze a táborhelytöl.. Tavaly elég sokat autokáztunk ha emlékeztek:D
Hát ha olyan lesz mint a tavalyi volt. (boccs de a nőt láttam vagy 2x. tábor elején és végén és ha odamentem hozzá valamiért azt se tudta miről beszélek....)
Ebben az évben olyan helyre tegyük a tábort ahol van melegvííz.DD
- Cicaful
- Nem elérhető
Inczy írta: Kemence.. naaagy domb, erdő... És még a Börzsönybe is fel lehet kirándulni, rengeteg turista út van errefele.
Egy darab nyau is támogatja a Kemence projectet - ott aztán lehet bringázni (Csóványos rulzik, még gyalog is, a maga cirka 930 m-es magasságával) (és permí akar olyat csinálni...)
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
_Neo írta:
Erre elvileg megoldas a tabori orvos (kotelezo is)...Rabyn írta: (cak halkan) azért azt is vegyétek figyelembe hogy egy kórház ne legyen messze a táborhelytöl.. Tavaly elég sokat autokáztunk ha emlékeztek:D
Most elképzeltem egy in situ vakbélműtétet, bocs...
Our knees do not bend easily
- _Neo
- Nem elérhető
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Kezdek rájönni, hogy Velem mennyire klassz hely...)
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Inczy
- Nem elérhető
Nagy Nyárinak tényleg tökéletes hely, mivel a civilizációtól igencsak messze esik, elég kihalt, bolt vagy van, vagy nincs, busz szintén, de a környezet tényleg csodás, patak, naaagy domb, erdő, nyugi. És még a Börzsönybe is fel lehet kirándulni, rengeteg turista út van errefele.
Szóval szuper hely, és egyáltalán nem drága. Itt van fenn a határnál a világ végében, ember keveset jár erre. Szal tiszta Velem.
Mondjuk én nem a Bence szállóban, hanem a Kőrózsa panzióban voltam. Utóbbi összkomfortos, kulturált, de nem tud sztem ekkora tömeget befogadni. Szal a Bence Szállót tényleg érdemes megfontolni!
Amúgy Szob nem egy nagy távolság, kb 30 km Kemencétől, vagy annyi sem, Balassagyarmat pedig még kevesebb, asszem 10-15 km. Ha jól emlékszem. Szal annyira nem vészes a civilizáció távolság ha van autód.
Feel the sunshine
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Olosta
- Nem elérhető
Ha már így ajánlgattok lehetséges helyszíneket, én is megteszem a magam ajánlatát.
Kemence, Bence Szálló.
Kb. több, mint 10 éve jártam ott. Nagyon szép a hely. Ha emlékeim jól csalnak nincs nagyon közel a faluhoz (de nagyon messze sem), meg van a közelben egy strand is (vízimádóknak), meg a Kemence-patak. Biztosat még nem tudok mondani, mert voltam vagy 8 éves, mikor ott táboroztam, de azért néhány emlékkép elevenen él bennem.
Szóval, maga a szálló kb. 100-120 férőhelyes, 3-5-8 ágyas szobákkal. Sátorverési lehetőség elvileg van. Van egy nagy étterem rész is, ami tökéletesen megfelel közösségi foglalkozásokra is. És elvileg nemrég újították fel, vagy jelenleg is felújítás állapotában van.
A Szálló jelenleg (ha jól tudom) a Kiskunfélegyházi Önkormányzat tulajdonában van, vagy legalább is van valami köze hozzá (vannak ismeretségeim a hivatalban ).
A következő linken még pontosabb infókat is megtudhattok a hellyel kapcsolatban:
www.freeweb.hu/dt/kemence.html
És ezennel segítségemet is felajánlanám a komolyabb tábor szervezéséhez (ilyen kreatív cuccokra gondoltam csinálni – oszt eztet mostan jól megaszondottam ). Szal, ha bármi olyanban segíthetek, amit a leendő szervezők rá tudnak bízni egy pesttől távolabb lakó, eddig MTT-s rendezvényeken nem aktívkodó, ámde nagy lelkesedéssel rendelkező személyre, akkor lehet nekem is szólni.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Drizzt
- Nem elérhető
Szürke / sebcsaba írta: A szilvásváradi kempingről nagyon jó emlékeim vannak, kultúrált, szép, nyugalmas, csodás környezetben.
Jót tenne ennek egy MTT-s tábor ?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.