2007-es nyári tábor - Szervezők
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rayan írta: Drímör: zsír
gillz, azt én is szeretném látni... Alyrtól még el kell kérnünk. És természetesen igény van a segítségedre o)
Dekódolás, gépelés bővítés folyamatban, gillz ha bármi ötleted van küldd el bármikor bárhogyan.
(jaigen, bárki akinek a jelen információk szerint van valami egetrengető (vagy kevésbé egetrengető) ötlete vagy igénye a keretjátékkal kapcsolatban, küldje el nekem. Nem mondom, hogy minden bekerül, vagy ilyesmi de lehet hogy nektek eszetekbe jut valami olyan jó dolog, ami nekem nem és a cél a jó tábor)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
gillz, azt én is szeretném látni... Alyrtól még el kell kérnünk. És természetesen igény van a segítségedre o)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- gillz
- Nem elérhető
Más téma: szueretnék érdemi visszajelzést kapnin a programokra vonatkozó koncepciómra, amit Alyrnak odaadtam ugye, ha nekem kell kitalálni a rendi- és csapatprogramokat, akkor nem árt, ha tudom, h elolvastátok, és milyen kérdéseitek, egyéb megjegyzésetek van.
És, ha tényleg én szervezem a rendeket, akkor megírom részletesen is (bár a leírásból szvsz egyértelmű volt), hogy milyen rendek, milyen általános feladattal, estébé, és miként illeszkednének a táborba. Meg elkezdeném a rendi vezetőkkel kitalálni a továbbiakat, mert szükség van az együttműködésükre, meg a felkészülésükre minél hamarabb.
De, ha nem jó, és inkább kitalálja a kedves főszervezőség, akkor is szóljatok
need more brainz. yourz. now.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rayan írta: Más: jogot kapott a topic nézéséhez Márk/Faun, aki a vagdalkozók rendi vezetője lesz. Természetesen mostantól számára is kötelező a képzés.
Drímőr: nem muszáj amúgy csapveznek lenni (megspórolsz vele egy csomó időt meg nyűgöt, és akkor még pihizni is jut időd táborban). Ha viszont tényleg szeretnél csapatvezető lenni, akkor szükséges ott lenned a kitűzött időpontban. (Ezt a munkahelyemen tanultam. "szükséges") Nem harapja le senki semmidet, döntsd el, mi a fontosabb. Mi örülnénk, ha minket választanál. Ez a többiekre is vonatkozik, ezekben a feltételekben állapodtunk meg.
Remélem amúgy, várjátok már a félpucéran táncoló fiúkat és izzadt női testeket! Blokkó'nánk a tábort.
Nagyon egyszerű a képlet: ha nem kapom meg a szervezői kedvezményt, akkor nem megyek táborba, megyek másikba (ahol szintén szervezőként tartanak ráűm számot). Jah, és akkor megyek Göteborgba is, az EB-re:D
Kíváncsi vagyok, mi újat tudtok mondani, úgyhogy megyek, és dobom Göteborgot (ha így írják.. )
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rayan
- Nem elérhető
Drímőr: nem muszáj amúgy csapveznek lenni (megspórolsz vele egy csomó időt meg nyűgöt, és akkor még pihizni is jut időd táborban). Ha viszont tényleg szeretnél csapatvezető lenni, akkor szükséges ott lenned a kitűzött időpontban. (Ezt a munkahelyemen tanultam. "szükséges") Nem harapja le senki semmidet, döntsd el, mi a fontosabb. Mi örülnénk, ha minket választanál. Ez a többiekre is vonatkozik, ezekben a feltételekben állapodtunk meg.
Remélem amúgy, várjátok már a félpucéran táncoló fiúkat és izzadt női testeket! Blokkó'nánk a tábort.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
Amúgy 31-e mennyire végleges időpont? (pontos időt és helyszínt is nézve) Mert akkor küldöm is a levelet mindenkinek.
Intézményi kommunikátor még mindig én vagyok, szerintem előzzük meg a félreértéseket, elég egy ember a topic kommunikációjához, ha valamit elrontok/félrebeszélek vagy ilyesmi, a többiek szólnak és javítom. Nehogy az legyen, hogy 2-3 főszervező is beleszól, és kiderülnek az egyetértésbeli hiányosságaink, ami kívülről nézve elég gáz. (Persze ehhez a szervezőtársak hozzájárulása kell )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
A nyílt tábori topicnak ki legyen a topicgazdája? Ery és Alyr moderátorok, bármikor hozzáférhetnek és szerkeszthetik, ezért feleslegesnek tartom őket kinevezni. De mindenképpen kéne topicgazdai jogkör Tündének és Rayannak, sőt, én még Rabynnak is adnék, mert ő gyakrabban van gépközelben és besegít a kommunikációba is! Ez ügyben is kérek hivatalos és végleges döntést és akkor szólok Ulmonak!
(A Tolkien.HU Fórum Archívumában megtalálhatóak a régebbi táborok titkos szervezői topicjai, ezeket ma már mindenki láthatja. Érdemes őket visszaolvasni, rengeteg negatív és pozitív példával szolgálnak a főszervezői kommunikációra! Minden táborszervezőnek és csoportvezetőnek melegen ajánlom az olvasásukat, elemezgetésüket!)
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Egyre több visszajelzést hallok arról, hogy a tábor "túl drága". Ez érthető észrevétel, hiszen kb 20 %-kal drágább a dolog mint tavaly, de ugye ezt azért meg lehet magyarázni a 2 meleg étkezéssel és az inflációval. Meg el lehet mondani az összehasonlítást a más hasonló jellegű táborok magasabb áraival.
Azonban most több emberről is tudok, akik az ár miatt azt fontolgatják, hogy nem jönnek el... Fontosnak tartanám, hogy e tekintetben kerüljön megfogalmazásra egy egységes főszervezői álláspont (elég meredek dolgokat hallottam már pletyka szinten, hogy miért ilyen drága a tábor), és ezt minél előbb intenzíven kommunikálni kellene a nyilvános topikban.
- Gandalf
- Nem elérhető
Körülbelül hasonló méretű szoba, kutya helyett aprócska hangyák, és kamionok az utca felől (nuku ablaknyitás a Lajos utca felé, csak a belső udvarra az előszobából), maximum 10 db. ülőalkalmatosság (szőnyeg is kevés van, tehát polifoamot hozni kell!), kevés bútor, némi korom. De többségében már ismeritek.
Csak időben szóljatok, ha igénybe vennétek!
- Tünde
- Nem elérhető
Brandir írta:
Nem mintha ezt bárki is figyelembe vette volnaRemzymama/Tünde írta: akihez legelőször is alkalmazkodni kell az az előadó (ugyans nélkülük nincs továbbképzés)
nem közösen beszéltétek meg?
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nem mintha ezt bárki is figyelembe vette volnaRemzymama/Tünde írta: akihez legelőször is alkalmazkodni kell az az előadó (ugyans nélkülük nincs továbbképzés)
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Tünde
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- gillz
- Nem elérhető
Rögtön a legelején tudtuk, hogy így lesz, egyszerűen nincsen olyan időpont amikor mindnekinek jó, ezért lehet hiányozni. Egyszer.
Hm, ezért, ha valaki már egyszer hiányzott azért, mert roszkor volt az időpont, onnantól kezdve figyelembe veszi a főszervezőség az ő ráérését?
Mindenesetre úgy tűnik, tudok jönni. [/quote]
need more brainz. yourz. now.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Úgyhogy füstölgök magamban
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
mogy írta: sztem 30-án lehet mihozzánk jönni, sőt, bármikor máskor is, feltéve, ha a kutyával megbékéltek. pesze amint jobb idő lesz, lehet menni nagyobb térre is:D (mivel a kutyám sajna társaságigényes, nem valószínű, h így megszabadultok tőle ) viszont feltételezem legközelebb jobb idő lesz, mint legutóbb volt, szal lehet ablakot nyitni anélkül, h mindenki megfagyna...legalábbis remélem:D
30.-a két-három embernek nem jó. Mondjuk a 31 sem, de kit érdekel?
Rögtön a legelején tudtuk, hogy így lesz, egyszerűen nincsen olyan időpont amikor mindnekinek jó, ezért lehet hiányozni. Egyszer.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
mogy írta: sztem 30-án lehet mihozzánk jönni, sőt, bármikor máskor is, feltéve, ha a kutyával megbékéltek. pesze amint jobb idő lesz, lehet menni nagyobb térre is:D (mivel a kutyám sajna társaságigényes, nem valószínű, h így megszabadultok tőle ) viszont feltételezem legközelebb jobb idő lesz, mint legutóbb volt, szal lehet ablakot nyitni anélkül, h mindenki megfagyna...legalábbis remélem:D
30.-a két-három embernek nem jó. Mondjuk a 31 sem, de kit érdekel?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Kitaláltam valamit. Illetve nem is kitaláltam hanem eszembe jutott.
Régen a gyerekvasútnál úgy oldottuk meg, hogy mindenki értesüljön arról, hogy mikor van szolgálat, hogy volt egy lánc ami a végén visszajutott az első küldőhöz.
Mivel van aki nem néz mindennap netet, e-mailt se, ezért arra gondoltam, hogy mi is csinálhatnánk valami hasonlót és mondjuk a márc. 31ei vezetőképzés előtt elindulna egy lánc és mindenki a legjobb tudása szerint szólna annak aki rá van bízva. Tudom ez így kicsit bonyolultnak tűnhet de nálunk annak idején bevált. És így persze azt is tudtuk ki nem fog jönni.
Pluszkérdés: ha valamilyen okból kifolyólag nem tudunk mogyihoz menni akkor hova menjünk?
ez volt régen a riadólánc sztem mindenki lessen netet, emilt, akirl meg tudjuk, feledékeny, majd szólunk
jó kérdés: hol fér el 30 ember? ha nem esik, Margitsziget
- Rabyn
- Nem elérhető
Régen a gyerekvasútnál úgy oldottuk meg, hogy mindenki értesüljön arról, hogy mikor van szolgálat, hogy volt egy lánc ami a végén visszajutott az első küldőhöz.
Mivel van aki nem néz mindennap netet, e-mailt se, ezért arra gondoltam, hogy mi is csinálhatnánk valami hasonlót és mondjuk a márc. 31ei vezetőképzés előtt elindulna egy lánc és mindenki a legjobb tudása szerint szólna annak aki rá van bízva. Tudom ez így kicsit bonyolultnak tűnhet de nálunk annak idején bevált. És így persze azt is tudtuk ki nem fog jönni.
Pluszkérdés: ha valamilyen okból kifolyólag nem tudunk mogyihoz menni akkor hova menjünk?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
okDreamer_KF írta: Egy kicsit fáj, hogy az idei Európa bajnokságon nem indulhatok (tavalyelőtt döntő volt). De sebaj. majd jól morgolódom és belekötök mindenbe.
majd az előadóknál aktivizáld magad meg amikor esetleg ötletelni kell
azt mondják, a felcukkolt embernek jó ötletei vannak
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
köszönjükDreamer_KF írta: Huhh, micsoda rugalmasság
Tőlem.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Tőlem.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
Dreamer: csak ez az egy alkalom van, és jönnöd kéne, mert az előzőn sem voltál
- Inczy
- Nem elérhető
Szeretném kivenni az egyszeri hiányzásomat. Családi program, egyszer egy évben van ilyen, nem tudok rajta változtatni, sajnálom.
A többi alkalmon természetesen jelen leszek.
Elnézést még egyszer.
Feel the sunshine
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Remélem, még időben szólok: Nagyon kényelmetlen a március 31.-i vezetőképzés időpontja. AMENNYIBEN 100% nincs rá más alternatíva, akkor nem ütöm a vasat, de nagyon szeretném, ha máskor lenne.
:szépennéz:
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.