2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 11 hónapja #318021 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta: Kincső: ne rakd a földre :wink:
De komolyan ahol kölyök kutya vagy kisgyerek van semmit se szabad a földre rakni. Tapasztalat.

Tudod, ha a földön ülsz mert nincs máshol hely, és az öledben írsz, elég nehéz megoldani, h. ne érje el a kutya a lapot és a tollat :P (mellesleg valsz neki is árt a tinta, szal mindkettőnknek jobb ha nem próbálja megenni.)

A következő alkalom, ha minden igaz, 2007. március 31. szombat 15-20 óra.

Mogy: zöld-ezüst golyóstollat nem leltél véletlenül?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318020 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kincső: ne rakd a földre :wink:
De komolyan ahol kölyök kutya vagy kisgyerek van semmit se szabad a földre rakni. Tapasztalat.

Mogy: csak a harapásról szoktasd le azt a sajátomtól se tűröm:))

Vezetőképzésről:
Alapvetően jól éreztem magam, legközelebb vezessük be a "az beszél akinél a kókuszdió/denevér/akármi van" akkor talán nem vágunk egymás szavába ennyiszer. Illetve a jelentkezésre figyeljünk oda (én is)
Én jobban éreztem magam amikor játszottunk, mint amikor Ankalimon előadását hallottuk. Arra nem tudtam tartósan figyelni, az én hibám is, hogy nem koncentráltam eléggé.
Ja és könyörgöm próbáljuk meg visszafogni az idegen szavak túlzott használtatát... Egy idő után rémrossz mert a felét nem értem a szavaknak, illetve nem tudok odafigyelni arra amit mond a másik. Főleg a majdani előadók figyeljenek erre oda. Köcc:))

Köv. alkalom akkor mikor is lesz?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318015 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Alyrral, Eryvel ilyesmi formát találtunk ki. Ha Csincinek is jó, akkor marad így. De sztem majd kiderül a vezetőképzés végére, szükség van e rá.

Ankalimonnak, Brandírnak és Fincnek pedig köszönet az élvezetes képzésért. Összefoglalót írnék, ha van rá igény, de csak szerda után, mert ottfelejtettem a jegyzeteimet :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318014 Írta: Kincső
Semmi gond, akkor tisztázzátok nyugodtan, hogy akartok-e végül ilyesmit és milyen formában. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318012 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kincső: bocs részemről is, emlékeztem, hogy volt szó csapvez segédről, de úgy emlékeztem, hogy elvetettük az ötletet. No mindegy, így akkor módosítjuk, mindneki jogosult egy szárnysegédre, de a ma ismertetett formában, jó? (ő megbeszéli vele a tábor előtt nemsokkal, és egy csapatba kerülnek, hivatalos támogatást nem tudunk nyújtani (asszem, de ezt megbeszélem a többi főszervvel és lehet hogy változtatunk ezen az ajánlaton))

A kutyáról: Öreg hiba, ha nincs kutyátok :) Ez egy kölyök, nem lehet "lebeszélni" semmivel az olyanokról amiket még meg sem ért. El kell viselni, olyan mint egy kisgyerek. Azt sem tudod kikapcsolni ha eleged van belőle.

mogy: A tea nem az enyém.

A mai nap szerintem is hasznos volt, legközelebb szóljatok rám, hogy írjak vázlatot arról, amit mondani akarok és akkor nem fogok csapongani.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318009 Írta: Tünde
Hát Kincső akkor ezer bocs :oops:

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318007 Írta: Kincső
Sziasztok!
Én nagyon élveztem a mai foglalkozást, tanulságok leszűrése intenzíven folyamatban. 8) Már várom a többit :)

[size=9:15r1qkmx]Amellett, hogy maximálisan tudomásul vettem, hogy változott a koncepció, tehát nem lesznek segítők a csapvezeknek, felhívnám figyelmeteket, hogy az, hogy soha nem is volt ilyen tervetek, csak a másik pályázó csapatnak, erős túlzás volt :) szal nem a légből kaptuk az ötletet. Én is elbizonytalanodtam egy pillanatra, hogy jól emlékszem-e, holott több jelölttársammal beszéltünk azóta erről... szerintem hülyén jött ki ez a reakció, hogy "honnan veszitek, sose volt ilyen". :roll: Mivel:[/size]

a blogon lévő pályázat-kivonat írta: [size=9:15r1qkmx]Mivel kisebb létszámmal (10-12 fő) működő csapatokat szeretnénk létrehozni, ezért a csapatok összefogása kisebb feladatot ró a csapatvezetőkre, így könnyebb dolguk lesz (minden csapatvezető egy szárnysegédre jogosult). [/size]

[size=9:15r1qkmx]u.i. Mogy, bocsánat, ha nem fogadtam néha kellő toleranciával a kutyád közeledését, de se nekem, se közeli ismerősömnek nem volt soha kutyám/kutyája, szal nem tudom hogy kell velük viselkedni ha ilyen hosszú távon össze vagyunk zárva, és nem vagyok hozzászokva ahhoz, h. figyelés/jegyzetelés/beszéd közben összeugráljanak (nemhogy engem, de a cuccaimat). Ha valaki ad egy tippet, hogy hogyan lehet lebeszélni egy ebet arról, h. 20 ember közül pont az én papíromon ugráljon, ha az elküldésre/ellökdösésre azzal reagál, h. játéknak veszi és 10 perccel később a szemüvegemnek ugrik, azt szívesen veszem... és lehet h. emiatt úgy tűnt, mint vki megjegyezte, h. "nem szeretem ezt a kutyát" - de aranyos, csak nem mindig sikerült a tűréshatáromon belül maradnia így négy óra alvás után, amikor néha örültem, h. nem felejtem el amit válaszolni szeretnék a kérdésre... :roll: sorry. [/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #318001 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
na akkor most én. :D
Örülök, h jöttetek, máskor is szívesen látok mindenkit, nem kell hozzá alkalom se:D
Holnap spec maszkgyártás lesz, akinek van kedve, tali 11kor központban, metrónál, Rabynnal.
Folytatom a talált tárgyakkal:
Egy fekete mellény (vékony, fogalmam sincs kié, nem túl nagy méret)
A "tábor céljai" plakát (nemtudom, ki akarta elvinni)
Egy kék-fehér golyóstoll (tipp: Nodlee)
Egy kockásfülű nyulas ceruza (Ez sztem Nudlié)
És egy félig üres citromos nestea ice tea (én nem szeretem, szal szívesen visszaadom - Tipp: Alyré)
Most ennyi.
Legközelebbre: ha háromkor kezdünk, vagy esztek előtte, de lehet szó róla, hogy előre bevásárolok, és utólag fizettek szintén így kb 1-200Ft-ot. Nekem nem gond, tényleg:D
Most kb enniy. A cucc sztem tanulságos volt, a kutyus viselkedésért nem tudok felelősséget vállalni, egy kölyök még annyira nem tud szót fogadni, de igyekszem nevelni
asszem ennyi.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317977 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317956 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Rabyn ötlete:
Holnap mindenki hozzon magával kb 100-200 forint pénzt, összedobjuk és a sarki boltban veszünk holmi kaját, éhenhalás ellen.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317952 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A tábori pályázatkivonat igen, a jelentkezési lap NEM, úgyhogy vedd ki légyszi a hozzászólásodból. A főoldali kiírás pedig Ankalimon engedélyezésére várt, ezt mondhattam volna, de máskor légyszi kérdezd meg, mielőtt engedélyezed, mert természetesen még azon is finomítunk, illetve a jelentkezési lapot is átírjuk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #317945 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317873 Írta: Rayan
Rana: téged már kivettelek a listából, a mostani vezetőképzésről sem kaptál levelet. Természetesen keresünk valakit és segítőként továbbra is számítunk rád ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317853 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Én se rendszeres vasárnapot szeretnék, csak ha már március huszon-iksz, akkor én vasárnap tudok eljönni :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317852 Írta: Kincső

Remzymama/Tünde írta: Beleszámít. És pont ez az az alkalom, amikor magunkat szerettük volna összerázni.
Hmmmm.... szomorú, de sajnos mindig lesz valaki, akinek nem jó. A vasárnapokat pont a Főnixesek miatt zártuk ki.

Ööö... az egyébként kissé félrement, mert Gillz másodéves szal szombaton jár, ált délelőtt, kiv. ha véletlenül átteszik du.-ra. Ring pedig ebben a félévben már nem jár, bár őt érintené a vasárnap rajtam kívül.

Rabyn: nyilván nem kevés emberhez fog a sok igazodni, csak annyit kérek, hogy ha nem muszáj ne vasárnap, vagy ne rendszeresen, és ha mégis, akkor délelőtt vagy úgy h. nem baj ha én csak 5 után érek oda...

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317828 Írta: Tünde
Beleszámít. És pont ez az az alkalom, amikor magunkat szerettük volna összerázni.
Hmmmm.... szomorú, de sajnos mindig lesz valaki, akinek nem jó. A vasárnapokat pont a Főnixesek miatt zártuk ki.

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317826 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Hú jó kevesen leszünk szombaton. Esetleg mi lenne ha a mostani alkalom nem számítana bele a 5/4be? Azért gondolom, hogy jó lenne mert nagyon kevés ideje volt mindenknek átszervezni a napját és sokak nem is tudják megtenni. (meló, suli ilyesmi)

Persze ez nem jelentené azt, hogy most akkor senkisejön mert ez úgyiscsak első alkalom. A többin igenis vegyen részt mindenki!

Kincső: Ha a vasárnap csak 2-3 embernek nemjó a többi 30nak meg igen akkor gondolom, hogy lesz olyan, hogy vasárnap lesz a képzés.

Off: tud valaki orvosi gipszet szerezni?:))) on

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317823 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
bocsánat, nem tudok jönni szombaton, temetésre megyek :(

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317811 Írta: Kincső
[size=9:s2zl31yk]Halkan megjegyzem, hogy a vasárnap nekem sosem jó... esetleg délelőtt el tudok lógni, de délután nem igazán. (Persze ha ezen múlik az 5/4 alkalmam, akkor megteszem...) És minél közelebb a június, annál kevésbé tehetem meg, h. ellógok vasárnap.
De számolhatnánk a munkaszüneti napokkal... :idea: ;-) [/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317809 Írta: Esgal
A vasárnap esetleg megoldható, ha nektek megfelel a 25, legfeljebb ellógok a konzultáció feléről... illetve, megpróbálom, fejből most nem tudom, mennyire lesz ott nekem valami fontos.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317794 Írta: Tünde

Gandalf írta: Nagyon szépek a képek, amelyeket a táborhelyszínről csináltatok (most engedélyeztem a főoldalon a felhívást). :)
Nincsen véletlenül egy alaprajzotok az egész táborhelyről, hogy el tudjam helyezni a fejemben az egészet?

az nincs, de rajzolunk neked majd szombaton :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317776 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta: A 24.-ei csapatépítő vezetőképzésre a tábvezeket, csapvezeket és rendi vezetőket várjuk sok szeretettel.
Ők az alábbiak:
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke, gillz
Rendi vezetők: Szofi, Mil, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr

Öhm...csak a tisztázás kedvéért...én már nem vagyok rendi vezető,tekintve,hogy nem tudok felmenni egy megbeszélésre sem.Max segítő tudok lenni emiatt.Ezért mondom,hogy keressetek mást a helyemre...persze csakis amennyiben kizáró ok a távollétem a megbeszélésről.De szerintem az,nem?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317771 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A formanyomtatvány, legalábbis számomra, nem letölthető. Igen, a jelentkezési lapra gondolok. Ha meg nincs feltéve/nem létezik, miért van kint róla info?..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317768 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nagyon szépek a képek, amelyeket a táborhelyszínről csináltatok (most engedélyeztem a főoldalon a felhívást). :)
Nincsen véletlenül egy alaprajzotok az egész táborhelyről, hogy el tudjam helyezni a fejemben az egészet?
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317734 Írta: Tünde
nagyon esélyes a 24-e pedig a következőre, de akor mostanin majd megbeszélünk valami másik időpontot.

sorry: gillz lemaradt, pótolom :oops: bekavart hogy csinálja a keretet is

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317731 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ismételten, sokadszorra: Nem tudok menni 24.-én.

Érdekes, Gillzt nem írtátok;)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317728 Írta: Rayan
Esgal: megbeszéljük még, igyekszünk megoldani.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317727 Írta: Esgal
Mint már a megbeszélésen is mondtam, erre a 24-i csapatépítőre nem tudok menni, mivel Kaposváron leszek, egyetemen. Ilyen okból nekem egyébként az alábbi hétvégék NEM jók:

március 9-10-11 (p-v)
március 23-24-25 (p-v)
április 20-21-22 (p-v)
május 4-5 (p-sz)
május 11-12 (p-sz)

Szóval, nyilván nem akarom, hogy hozzám igazodjatok, de nagyon örülnék, ha nem ezeken a napokon lenne a képzés - elég rosszul esik így is, hogy egyet ki fogok hagyni, ha mégegyet mulasztok, akkor az utolsó esélyemet is elvesztem, hogy valaha csapvez legyek. Megoldható?

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #317719 Írta: Tünde
Kincső: Ha az előadóknak is jó, sztem nagyjából akkor lesz. Az jelenti a havi 1xi alkalmat. De sztem ott megbeszéljük. Akkor ott van mindenki.

A 24.-ei csapatépítő vezetőképzésre a tábvezeket, csapvezeket és rendi vezetőket várjuk sok szeretettel.
Ők az alábbiak:
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke, gillz
Rendi vezetők: Szofi, Mil, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr

Helyszín
4. ker. Erkel Gyula utca 2.
Kaputelefon nincs, aki késik, csörgesse meg mogyot
találkozó: (máramennyiben tényleg egy órakor kezdődik a megbesz) fél egy és 3/4 egy között Újpest Központ metróvágálomás, virágüzlet előtt (az aluljáróban, a kocsma mellett, szemben a metrókijárattal)
3/4-kor aki ott van, azzal elindulok hozzánk. Az én órám a pontos:D

Időpont: 13-kb. 18 óráig

Előadók: Finc, Ankalimon, Brandír

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #317522 Írta: Kincső
Mivel többen kérdezték: feb.24-én a vezetőképzésen is lehet majd farsangjegyet átvenni, mivel délelőtt úgyis nálam lesz a cucc, és egyenesen átmegyek. ;) Csak légyszi dobjatok meg maillal előbb (farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com). :P

Továbbá kérdésem, h. a HNE-n felvetett márc.24. mennyire tekinthető várhatónak a köv. vezetőképzési alkalomra, és ha akkor lesz, hányig tart & esetleg el lehet-e előbb jönni (értsd: lehet-e 7-re színházba menni a belvárosba)? Jó lenne ha gyors választ kaphatnék - köszi :)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.495 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére