2007-es nyári tábor - Szervezők
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: Kincső: ne rakd a földre
De komolyan ahol kölyök kutya vagy kisgyerek van semmit se szabad a földre rakni. Tapasztalat.
Tudod, ha a földön ülsz mert nincs máshol hely, és az öledben írsz, elég nehéz megoldani, h. ne érje el a kutya a lapot és a tollat (mellesleg valsz neki is árt a tinta, szal mindkettőnknek jobb ha nem próbálja megenni.)
A következő alkalom, ha minden igaz, 2007. március 31. szombat 15-20 óra.
Mogy: zöld-ezüst golyóstollat nem leltél véletlenül?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
De komolyan ahol kölyök kutya vagy kisgyerek van semmit se szabad a földre rakni. Tapasztalat.
Mogy: csak a harapásról szoktasd le azt a sajátomtól se tűröm:))
Vezetőképzésről:
Alapvetően jól éreztem magam, legközelebb vezessük be a "az beszél akinél a kókuszdió/denevér/akármi van" akkor talán nem vágunk egymás szavába ennyiszer. Illetve a jelentkezésre figyeljünk oda (én is)
Én jobban éreztem magam amikor játszottunk, mint amikor Ankalimon előadását hallottuk. Arra nem tudtam tartósan figyelni, az én hibám is, hogy nem koncentráltam eléggé.
Ja és könyörgöm próbáljuk meg visszafogni az idegen szavak túlzott használtatát... Egy idő után rémrossz mert a felét nem értem a szavaknak, illetve nem tudok odafigyelni arra amit mond a másik. Főleg a majdani előadók figyeljenek erre oda. Köcc:))
Köv. alkalom akkor mikor is lesz?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ankalimonnak, Brandírnak és Fincnek pedig köszönet az élvezetes képzésért. Összefoglalót írnék, ha van rá igény, de csak szerda után, mert ottfelejtettem a jegyzeteimet
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A kutyáról: Öreg hiba, ha nincs kutyátok Ez egy kölyök, nem lehet "lebeszélni" semmivel az olyanokról amiket még meg sem ért. El kell viselni, olyan mint egy kisgyerek. Azt sem tudod kikapcsolni ha eleged van belőle.
mogy: A tea nem az enyém.
A mai nap szerintem is hasznos volt, legközelebb szóljatok rám, hogy írjak vázlatot arról, amit mondani akarok és akkor nem fogok csapongani.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Én nagyon élveztem a mai foglalkozást, tanulságok leszűrése intenzíven folyamatban. Már várom a többit
[size=9:15r1qkmx]Amellett, hogy maximálisan tudomásul vettem, hogy változott a koncepció, tehát nem lesznek segítők a csapvezeknek, felhívnám figyelmeteket, hogy az, hogy soha nem is volt ilyen tervetek, csak a másik pályázó csapatnak, erős túlzás volt szal nem a légből kaptuk az ötletet. Én is elbizonytalanodtam egy pillanatra, hogy jól emlékszem-e, holott több jelölttársammal beszéltünk azóta erről... szerintem hülyén jött ki ez a reakció, hogy "honnan veszitek, sose volt ilyen". Mivel:[/size]
a blogon lévő pályázat-kivonat írta: [size=9:15r1qkmx]Mivel kisebb létszámmal (10-12 fő) működő csapatokat szeretnénk létrehozni, ezért a csapatok összefogása kisebb feladatot ró a csapatvezetőkre, így könnyebb dolguk lesz (minden csapatvezető egy szárnysegédre jogosult). [/size]
[size=9:15r1qkmx]u.i. Mogy, bocsánat, ha nem fogadtam néha kellő toleranciával a kutyád közeledését, de se nekem, se közeli ismerősömnek nem volt soha kutyám/kutyája, szal nem tudom hogy kell velük viselkedni ha ilyen hosszú távon össze vagyunk zárva, és nem vagyok hozzászokva ahhoz, h. figyelés/jegyzetelés/beszéd közben összeugráljanak (nemhogy engem, de a cuccaimat). Ha valaki ad egy tippet, hogy hogyan lehet lebeszélni egy ebet arról, h. 20 ember közül pont az én papíromon ugráljon, ha az elküldésre/ellökdösésre azzal reagál, h. játéknak veszi és 10 perccel később a szemüvegemnek ugrik, azt szívesen veszem... és lehet h. emiatt úgy tűnt, mint vki megjegyezte, h. "nem szeretem ezt a kutyát" - de aranyos, csak nem mindig sikerült a tűréshatáromon belül maradnia így négy óra alvás után, amikor néha örültem, h. nem felejtem el amit válaszolni szeretnék a kérdésre... sorry. [/size]
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Örülök, h jöttetek, máskor is szívesen látok mindenkit, nem kell hozzá alkalom se:D
Holnap spec maszkgyártás lesz, akinek van kedve, tali 11kor központban, metrónál, Rabynnal.
Folytatom a talált tárgyakkal:
Egy fekete mellény (vékony, fogalmam sincs kié, nem túl nagy méret)
A "tábor céljai" plakát (nemtudom, ki akarta elvinni)
Egy kék-fehér golyóstoll (tipp: Nodlee)
Egy kockásfülű nyulas ceruza (Ez sztem Nudlié)
És egy félig üres citromos nestea ice tea (én nem szeretem, szal szívesen visszaadom - Tipp: Alyré)
Most ennyi.
Legközelebbre: ha háromkor kezdünk, vagy esztek előtte, de lehet szó róla, hogy előre bevásárolok, és utólag fizettek szintén így kb 1-200Ft-ot. Nekem nem gond, tényleg:D
Most kb enniy. A cucc sztem tanulságos volt, a kutyus viselkedésért nem tudok felelősséget vállalni, egy kölyök még annyira nem tud szót fogadni, de igyekszem nevelni
asszem ennyi.
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Holnap mindenki hozzon magával kb 100-200 forint pénzt, összedobjuk és a sarki boltban veszünk holmi kaját, éhenhalás ellen.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Beleszámít. És pont ez az az alkalom, amikor magunkat szerettük volna összerázni.
Hmmmm.... szomorú, de sajnos mindig lesz valaki, akinek nem jó. A vasárnapokat pont a Főnixesek miatt zártuk ki.
Ööö... az egyébként kissé félrement, mert Gillz másodéves szal szombaton jár, ált délelőtt, kiv. ha véletlenül átteszik du.-ra. Ring pedig ebben a félévben már nem jár, bár őt érintené a vasárnap rajtam kívül.
Rabyn: nyilván nem kevés emberhez fog a sok igazodni, csak annyit kérek, hogy ha nem muszáj ne vasárnap, vagy ne rendszeresen, és ha mégis, akkor délelőtt vagy úgy h. nem baj ha én csak 5 után érek oda...
- Tünde
- Nem elérhető
Hmmmm.... szomorú, de sajnos mindig lesz valaki, akinek nem jó. A vasárnapokat pont a Főnixesek miatt zártuk ki.
- Rabyn
- Nem elérhető
Persze ez nem jelentené azt, hogy most akkor senkisejön mert ez úgyiscsak első alkalom. A többin igenis vegyen részt mindenki!
Kincső: Ha a vasárnap csak 2-3 embernek nemjó a többi 30nak meg igen akkor gondolom, hogy lesz olyan, hogy vasárnap lesz a képzés.
Off: tud valaki orvosi gipszet szerezni?)) on
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Milendoria
- Nem elérhető
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
De számolhatnánk a munkaszüneti napokkal... [/size]
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
az nincs, de rajzolunk neked majd szombatonGandalf írta: Nagyon szépek a képek, amelyeket a táborhelyszínről csináltatok (most engedélyeztem a főoldalon a felhívást).
Nincsen véletlenül egy alaprajzotok az egész táborhelyről, hogy el tudjam helyezni a fejemben az egészet?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: A 24.-ei csapatépítő vezetőképzésre a tábvezeket, csapvezeket és rendi vezetőket várjuk sok szeretettel.
Ők az alábbiak:
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke, gillz
Rendi vezetők: Szofi, Mil, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr
Öhm...csak a tisztázás kedvéért...én már nem vagyok rendi vezető,tekintve,hogy nem tudok felmenni egy megbeszélésre sem.Max segítő tudok lenni emiatt.Ezért mondom,hogy keressetek mást a helyemre...persze csakis amennyiben kizáró ok a távollétem a megbeszélésről.De szerintem az,nem?
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Gandalf
- Nem elérhető
Nincsen véletlenül egy alaprajzotok az egész táborhelyről, hogy el tudjam helyezni a fejemben az egészet?
- Tünde
- Nem elérhető
sorry: gillz lemaradt, pótolom bekavart hogy csinálja a keretet is
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Érdekes, Gillzt nem írtátok;)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Esgal
- Nem elérhető
március 9-10-11 (p-v)
március 23-24-25 (p-v)
április 20-21-22 (p-v)
május 4-5 (p-sz)
május 11-12 (p-sz)
Szóval, nyilván nem akarom, hogy hozzám igazodjatok, de nagyon örülnék, ha nem ezeken a napokon lenne a képzés - elég rosszul esik így is, hogy egyet ki fogok hagyni, ha mégegyet mulasztok, akkor az utolsó esélyemet is elvesztem, hogy valaha csapvez legyek. Megoldható?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
A 24.-ei csapatépítő vezetőképzésre a tábvezeket, csapvezeket és rendi vezetőket várjuk sok szeretettel.
Ők az alábbiak:
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke, gillz
Rendi vezetők: Szofi, Mil, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr
Helyszín
4. ker. Erkel Gyula utca 2.
Kaputelefon nincs, aki késik, csörgesse meg mogyot
találkozó: (máramennyiben tényleg egy órakor kezdődik a megbesz) fél egy és 3/4 egy között Újpest Központ metróvágálomás, virágüzlet előtt (az aluljáróban, a kocsma mellett, szemben a metrókijárattal)
3/4-kor aki ott van, azzal elindulok hozzánk. Az én órám a pontos:D
Időpont: 13-kb. 18 óráig
Előadók: Finc, Ankalimon, Brandír
- Kincső
- Nem elérhető
Továbbá kérdésem, h. a HNE-n felvetett márc.24. mennyire tekinthető várhatónak a köv. vezetőképzési alkalomra, és ha akkor lesz, hányig tart & esetleg el lehet-e előbb jönni (értsd: lehet-e 7-re színházba menni a belvárosba)? Jó lenne ha gyors választ kaphatnék - köszi
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.