2007-es nyári tábor - Szervezők
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rayan írta: Vezetőképzés
A felkért rendi vezetők: Szofi - krónikások , Milendoria - táncosok , Aeglos - kézművesek , Ankalimon - bölcsek , Gumipók - dalnokok , Ranamarth - harcművészek
Úgy állapodtunk meg, hogy 5-ből 4 alkalommal kötelező a jelenlét, aki ehhez nem tartja magát, nem lehet csapat- vagy rendi vezető. Egyébként az előadóhoz igazodunk, de várhatóan szombati napokra esik majd a képzés, melyről természetesen minden alkalommal levelet fogtok kapni, és itt a fórumon is fel lesz tüntetve.
Sziasztok!
Bármennyire is sajnálom,de ahogy azt már Remzymamának is írtam,mikor felkért,én nme tudok felmenni Budapestre,még akkor sem,ha szombaton vannak a megbeszélések,mert érettségizek,és nem engednek el.Ha ez valóban kizáró tényező,akkor még egyszer bocsánat az esetleges félreértésért,és akkor adjátok át ezt a tisztséget másnak.
Mindenesetre azért köszönöm a bizalmat.
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Alyr Arkhon írta: Update: Ankalimon a ludas, mint megtudtam.
???
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
Kincső, többetek miatt egyeztünk meg a szombati időpontban, tudunk a Főnixről. Az első ilyen belerázódós alkalom lesz, Ankalimon kérése volt, hogy legyen megtartva ebben a hónapban is. Tehát február 24, délután. Úgy kell számítani, hogy várhatóan havonta egy hétvégi napot fogtok eltölteni közösségépítéssel, vitakultúrával és egymás megismerésével. Erről minden egyes felkért csapat- és rendi vezető kap levelet, kérem, hogy lehetőség szerint mindenki válaszoljon is rá. Mivel a vezetőség összetétele változott, új jogosultságok lesznek.
A felkért csapatvezetők: Leguanember , Angwen , Esgal , Dreamer_KF , Rabyn , Gandalf , Kincső , Inczy , Ringbearer , Dodie , Ryana , mogy , Eruntale , Szürke , gillz
A felkért rendi vezetők: Szofi - krónikások , Milendoria - táncosok , Aeglos - kézművesek , Ankalimon - bölcsek , Gumipók - dalnokok , Ranamarth - harcművészek
Úgy állapodtunk meg, hogy 5-ből 4 alkalommal kötelező a jelenlét, aki ehhez nem tartja magát, nem lehet csapat- vagy rendi vezető. Egyébként az előadóhoz igazodunk, de várhatóan szombati napokra esik majd a képzés, melyről természetesen minden alkalommal levelet fogtok kapni, és itt a fórumon is fel lesz tüntetve.
Emellett nagyon megkérek mindenkit, hogy ne szóljunk be a másik táborvezetőnek, főleg, ha ott sem voltunk a mostani megbeszélésen (Alyr), és előre senki ne izguljon, azzal csak a közös munkát nehezítitek.
Az infót köszönöm, Launak írok, elintézzük, hogy a meghallgatás ne keresztezze a képzést.
Addig is türelem, bízzatok egy kicsit bennünk. Tudom, hogy nehéz, de nagyon igyekszünk, higgyétek el
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:xu930i4z](itt ragadnám meg az alkalmat, h. jelezzem, a vasárnapok nekem SOSEM jók, csak du. 5 után (+utazási idő) )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
Timona írta: Öhm, volna egy olyan kérdésem, hogy én konkrétan miért kaptam jogot ennek a topickan a láthatásához? Nem tudok róla, hog szervező lennék... Azt is bevallom töredelmesen, hogy még a tábor dátumát sem tudom pontosan.
ma megy a levél, egy kéréssel
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
a helyet biztosítom, akár az össezs alkalomra, ha a népeknek megfelel, és senkit nem zavar egy pöttöm kutya (aki a táborra megnő )
ha a 24-e szombat nem jó, a vasárnap is megfelel.
Csak tudjam előre:D
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Tünde néha elkövet ilyen figyelmetlenségeket.
Ez van, javítása folyamatban.
Update: Ankalimon a ludas, mint megtudtam.
Tünde nem szokott elkövetni ilyen figyelmetlenségeket (vagy ha igen akkor szánja bánja) és légyszíves ne személyeskedj és konkrétan mire is gondolsz a néhával?
Kincső: Az sem mindegy, hogy az előadók mikor érnek rá, merthogy ugye nélkülük nincs semmi.
Majd egyeztetünk, Ankalimonnal beszélni kell.
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval elnézést kérek a többiek nevében is, de ti is nyekeregetetek, hogy mikor lesz már mikor lesz már? Eddig szedegettük össze az embereket, illetve vizsgaidőszak volt sokaknak (nektek is) plusz Finccel úgynéz ki elveszettük a kontaktot egy kis időre, és emiatt csúsztak el a dolgok.
Mindenképpen teszünk valamit az ügyben ne aggódjatok.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Update: Ankalimon a ludas, mint megtudtam.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nem egyeztettünk, de februárban egyszerűen nincsen más időpont....
Igen azt észrevettem, és írtam is lejjebb... jókor jut eszetekbe.
Nyilvánvalóan meg lehet egyezni, hogy egyik délelőtt másik délután, vagy akármi, de minden szólás, kérdezés, egyeztetés nélkül kiírni egy időpontot, és hozzátenni, hogy ezen fontos mindenkinek ott lennie (amit tudunk és ott is akarunk lenni), holott tudjátok, hogy ez többeknek ütközik mással, szerintem nem túl jó dolog És már másodszor történik meg, hogy minden más emtétés eseményt figyelmen kívül hagytok...
Akkor legalább annyit tegyetek meg, hogy odaírjátok azt a mondatot, hogy "igen, tudjuk hogy akkor van a farsangi meghallgatás, aki mindkettőben érintett, annak megoldjuk, hogy mindkét helyen ott tudjon lenni, és egyeztetünk". Így kicsit úgy tűnik, mintha felsőbbrendűnek tartanátok minden mással szemben a tábort és elvárnátok h. minden mást figyelmen kívül hagyjon mindenki (holott tudom, vagy legalábbis gondolom, hogy nem így van...).
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta: Havi 1 szombaton lesz a vezetőképzés
Első alkalom
Mogynál 02.24.-én 13-19 óráig
Egyeztettetek Lauval, ami a Farsang meghallgatást illeti? T.i. azt már rég kiírtuk aznapra... (Ha megegyeztetek vele, h. a meghallgatás délelőtt lesz, az más.)
Lehet, hogy tévedek de sztem nem egyzetettek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Havi 1 szombaton lesz a vezetőképzés
Első alkalom
Egyeztettetek Lauval, ami a Farsang meghallgatást illeti? T.i. azt már rég kiírtuk aznapra... (Ha megegyeztetek vele, h. a meghallgatás délelőtt lesz, az más.)
- Tünde
- Nem elérhető
Első alkalom
Legelőször fontos ott lenni, 5 alkalomból mindenki igyekezzen ott lenni 4x legalább, mindegyik fogalkozás nagyon fontos lesz, főleg a legelső.
Témák:
Szervezői csapatépítés
Kommunikációs rész
Közösségépítés
Konfliktuskezelés
Szervezési ismeretek
Vezetőképzést tartják: Fin, Brandír, Ankalimon
Hivatalos kiírás a jövő héten várható, pontos számadatokkal és mindenféle információval.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta:
Rayan írta: Felagund, ne türelmetlenkedj. Everything is on it's way.
OK, csak tudod több tábort láttam már, ami a kommunikáció hiányába bukott bele, és most már óvatos vagyok
Csakhogy mi nem azért nem kommunikálunk mert titkolózunak hanem mert még folynak a költségvetési tárgyalások.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Rayan írta: Felagund, ne türelmetlenkedj. Everything is on it's way.
OK, csak tudod több tábort láttam már, ami a kommunikáció hiányába bukott bele, és most már óvatos vagyok
Our knees do not bend easily
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
(t.i. foglaltak a hétvégék, már az a 2 ami maradt)
ha havi rendszerességű lesz, marad 4 vagy 5 alkalom.
azért majd szóljatok lassan, mielőtt a márc is betelik
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta: Izé, mintha kicsit állna ez a szervezés dolog...
Vagy csak a kommunikáció nem működik?
Mi a helyzet pl a csapvezképző tréningekkel, a keretmesével, ilyesmivel
(nem beszélve a tábor hivatalos kiírásáról!!!)
Holnapután minderről többet tudunk, jelenleg még tárgyalunk Ankalimonnal a költségvetésről.
A keretmese hamarosan bővül, csak mivel mind gillz mind én betege4k vagyunk, nem tudtunk a héten jól összeülni.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Vagy csak a kommunikáció nem működik?
Mi a helyzet pl a csapvezképző tréningekkel, a keretmesével, ilyesmivel
(nem beszélve a tábor hivatalos kiírásáról!!!)
Our knees do not bend easily
- Rayan
- Nem elérhető
Egyébként meg nem vagyunk elcsúszva semmivel
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Inczy írta: Tudom, h még csak most lépünk februárba, de... mikor tájt szeretnétek a "vezetőképzést" vagy mit elkezdeni?
És mire számítsunk?
Mert mondtátok, h jópár szombatot igénybe venne.
sajnos egy cseppet elcsúsztunk, pályázat és vizsgák, de eretileg is februárban indult volna, el is fog kezdődni
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Dreamer_KF írta: Jah, egy tipp: szívesen tartok előadást "Élő szerepjáték", "Vampire élő szerepjáték", esetleg "Vampire: The Eternal Struggle" címszavakkal
Az első egyértelmű, a msáodik azért érdekes, szvsz a legjobb élő szerepjáték, tíz éve csinálom, a harmadik meg egy gyűjtögetős stratégiai játék (szvsz a legjobb jelenleg a világon).
Ha kimutatod, hogy Valinorban léteztek a klánok és vámpírok, felőlem...
Jaa, hogy ez "Vértolkieni "tábor lesz. Értem, akkor hagyjuk.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Inczy
- Nem elérhető
És mire számítsunk?
Mert mondtátok, h jópár szombatot igénybe venne.
Feel the sunshine
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.