2007-es nyári tábor - Szervezők
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
need more brainz. yourz. now.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
gillz írta:
Alyr Arkhon írta: Gillz ötlete volt de le lett szavazva.
WAZZ. 8O
Mintha a színjátszás kevésbé népszerű lenne, mint pl. a tánc.
és baromi sokszor szóltam miatta, mert ugyanúgy a művészeti ágak része, mint a tánc, a vers, a képzőművészet...
a szavazásos dolgot meg kikérem magamnak, ha azt mondják nekem, h én találjam ki a rendi programokat, meg a rendeket, akkor hadd legyen már aktív beleszólásom... és legalább élőben megvédhessem azt, amit kitaláltam, és ott szavazzanak az "ötletemről", ahol én is ott vagyok.
Még ősszel volt és akkor amikor ráértél ottvoltál tudtommal.
De nem tudom mért csak most szóltok amik hetek óta fennvan a kiírás és a jellap.
Ha másnapján-harmadnapján szóltok, még minden további nélkül cserélhettük volna. (amúgyis változtattunk rajtuk az elején)
update: A végleges kiírás február 20-án ment ki a főoldalra. Benne a jellappal. Kicsit régen volt már azt hiszem, hogy csakúgy átírjuk hirtelen.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Gillz ötlete volt de le lett szavazva.
WAZZ. 8O
Mintha a színjátszás kevésbé népszerű lenne, mint pl. a tánc.
és baromi sokszor szóltam miatta, mert ugyanúgy a művészeti ágak része, mint a tánc, a vers, a képzőművészet...
a szavazásos dolgot meg kikérem magamnak, ha azt mondják nekem, h én találjam ki a rendi programokat, meg a rendeket, akkor hadd legyen már aktív beleszólásom... és legalább élőben megvédhessem azt, amit kitaláltam, és ott szavazzanak az "ötletemről", ahol én is ott vagyok.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Hú, elnézve a jelentkezési lapokat, én az übertitkos, nagyon-nagyon-nagyon apró betűvel hírdetett trubadúrok/vásári komédiások/színi rendjébe fogok jelentkezni.
Hát akkor irgum-burgum, dörgedelem, ennyire amatőr hibát..Vagy koncepció volt kidobni a színi-rendet?
A koncepciónak nem volt része színjátszó rend.
Sem a pályázatban, sem másutt. Gillz ötlete volt de le lett szavazva.
Ha megfelelő erősséggel szóltatok volna mielőtt kiírtuk a jelentkezést akkor lehet hogy bekerül de utólag átvariálni a jelentkezési lapokat... hát...
UI: Ha valahogy okosan meg lehet oldani, felőlem lehet színjátszós rend.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hát akkor irgum-burgum, dörgedelem, ennyire amatőr hibát..Vagy koncepció volt kidobni a színi-rendet?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rayan
- Nem elérhető
Gillz: nagyszerű ötlet, teljes mellszélességgel támogatom, amennyiben az előadók idejébe bele tudjuk szuszakolni.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- mogy
- Nem elérhető
éniséniséniskéreeem:DRabyn írta:
Leguanember írta:
Inczy írta: Szerintetek Ádám olvassa ezt a topicot...?
Inczy írta: Teljesen más...
Tavaly Ádámnál volt egy jó vastag gyűjtemény mindenféle játékokról. Kifejezetten táborba szánt csapatjátékokról.
Ádám, fel tudnád azt az anyagot tölteni vhova, h hozzáférhessünk? Vagy el tudod esetleg mailben küldeni?
Az idei csapvezeknek is nagy segítségére lehetne...
Köszi!
Olvasom. Ez azonban elkerülte az egyébként sem éles tekintetemet.
Megvan elektronikus formában, persze.
Mindenki tájékoztatása végett:
A most hétvégi képzésen nem leszek ott, az előző alkalommal mondtam ezt Tündének. Nekem ez lesz a hiányzásom.
Ádám akkor küld el légyszives nekem:)
moggyancs kukuc yahoo ponty com
ha a hely kell, nekem mindegyik hétvége jó. ötlet: ha nagyon nem jön össze áprilisban egy se, tarhatunk májusban is, egyet a legelején, egyet a legvégén.
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- gillz
- Nem elérhető
Abban az esetben, ha szükség van rám ilyen tekintetben, akkor érdemesnek tartom, hogy majd én magyarázzam el a rendi- és családvezetőknek a konkrét, erre a táborra vonatkoztatott feladatát valamelyik képzés egyik felében.
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Kincső (Thilanna) írta: (A másik lehetőség, h. "fordítva": azaz 14-én HNE és 28-án vezetőcucc. )
Ez utóbbi csak nélkülünk lehetne
Egyébként Ádámon és Inczyn kívül van még valaki, aki nem jön szombaton? Hány főre számíthatunk pontosan, valaki meg tudja mondani?
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: 28 HNE
Ami még ugye nem biztos, mert a helyszín még nem tisztázott
(A másik lehetőség, h. "fordítva": azaz 14-én HNE és 28-án vezetőcucc. )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Milendoria írta: öö de miért 8 és 15? azok vasárnapok... nem inkább 7 és 14?
de akkor ezekszerint maradt a 14.-e?
sorry
a 8 húsvét, előtte senki nem jön
a 14, az ok - szherintem legyen akkor, ha Ankalimonnak és Brandíréknak is jó
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Milendoria
- Nem elérhető
de akkor ezekszerint maradt a 14.-e?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Tünde
- Nem elérhető
15
21 munkanap
28 HNE
nincs sok választás
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Tavaly Ádámnál volt egy jó vastag gyűjtemény mindenféle játékokról. Kifejezetten táborba szánt csapatjátékokról.
Ádám, fel tudnád azt az anyagot tölteni vhova, h hozzáférhessünk? Vagy el tudod esetleg mailben küldeni?
Köszi!
A most hétvégi képzésen nem leszek ott, az előző alkalommal mondtam ezt Tündének. Nekem ez lesz a hiányzásom.
Ádám akkor küld el légyszives nekem:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Leguanember
- Nem elérhető
Köszi!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Inczy
- Nem elérhető
Köszi!
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
Tudom, hogy hatásos módszer, de nem szívesen. Eldöntjük hétvégén.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nem nyerészkedési célzattal, hanem szintén kifejezetten pedagógiai megfontolásból javasoltam a magasabb díjat a később fizetőknek: azt már valószínűleg csak a nagyon zöldfülűek hiszik el, hogy bárkinek is visszautasítanák a jelentkezését, mert elkésett a határidővel. Hála Telcontárnak (tavaszi tali), a későkre kirótt magasabb részvételi díj viszont már létező hagyomány, és SZVSZ ez jobban hat...
- Rayan
- Nem elérhető
Természetesen nem fogunk semmiféle elitista jelszót hirdetni De azért reméljük, hogy akik lejönnek, többségében nem fanyalogni, hanem élvezni jönnek le.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
Rayan írta: Én nem érzem egyébként, hogy meg kéne magyarázni a tábori árakat, de természetesen ott lesz a topicban az álláspont. A helyszínt látva aki jön, szerintem úgyis meg lesz elégedve Aki amiatt nem jön, hogy idén drágább a tábor, az teljesen az ő joga. Aki eddig sem jött a pénz miatt, az most sem fog jönni. Mi azoknak akarunk tábort szervezni, akik valóban részt is akarnak venni benne, és ha nincs is rá pénz, de megoldják valahogy. A többiek álláspontja engem nem foglalkoztat, mi továbbra is igyekszünk mindenkinek a kedvére tenni.
Szerintem a nyilt topikban leírtak teljesen korrekt és egyértelmű álláspontot tartalmaznak, pont a megfelelő szavakkal kifejezve.
[size=9:3gknhrwa](Egy jótanács, ezt a "mi azoknak szervezünk tábort, akik ezt komolyan veszik" érvet ne nagyon vegyük elő nyilvánosság előtt... A várgesztesi tábornál ezt sokszor emlegettük (én is) és rengeteg sértődést, és ebből következő felesleges vitát és szócséplést eredményezett. Az eredmény meg persze ugyanaz lett, mintha nem is mondtuk volna ezt az indoklást.)[/size]
Az időpont teljesen végleges. A témáról még egyeztetnünk kell Finnel és Brandirral.Rayan írta: Amúgy 31-e mennyire végleges időpont? (pontos időt és helyszínt is nézve) Mert akkor küldöm is a levelet mindenkinek.
Ez jó kommunikációs stratégiának tűnik, feltéve, hogy hozzád tényleg minden információ eljut, és hogy rendszeresen tudod figyelni a topikot és reagálsz az ott megjelentekre.Rayan írta: Intézményi kommunikátor még mindig én vagyok, szerintem előzzük meg a félreértéseket, elég egy ember a topic kommunikációjához, ha valamit elrontok/félrebeszélek vagy ilyesmi, a többiek szólnak és javítom. Nehogy az legyen, hogy 2-3 főszervező is beleszól, és kiderülnek az egyetértésbeli hiányosságaink, ami kívülről nézve elég gáz. (Persze ehhez a szervezőtársak hozzájárulása kell )
- Ankalimon
- Nem elérhető
Rayan a nyilt topikban írta: Felhívnám mindenki figyelmét, hogy 1, azaz egy hónapotok van a jelentkezésre!
Jelentkezési határidő után (április 15 éjfél) beküldött jelentkezési lapot nem áll módunkban elfogadni.
Ez is egy lehetőség, de szeretném jelezni, hogy eddig ezt egyetlen évben sem tartottuk be. Ha volt szabad kapacitás (márpedig a második velemi tábor kivételével mindig volt elég férőhely), bármikor elfogadtunk jelentkezéseket. Egyébként nincs racionális indoka a keménykedésnek: pénzügyileg kezelhetők a késői jelentkezések, a csapatbeosztásnál meg minden késői jelentkező tudomásul veszi, hogy ő már nem jelölhet meg preferenciákat és kerül-ahova-kerül.
Ha a fenti állítás csak pedagógiai célzatú fenyegetés volt, akkor természetesen érthető a dolog... (Ebben az esetben viszont azt javaslom, hogy inkább azt mondjuk: aki a határidő után jelentkezik, annak többet kell fizetni. május 15-ig 1000, június 15-ig 2000, a utolsó hetekben jelentkezőknek pedig 3000 Ft-tal lehetne magasabb a díj...)
- Tünde
- Nem elérhető
kicsit olvassatok már vissza és mindent megtaláltok
igen, biztos az időpont, hisz megbeszéltük, kiírtuk
csókolat
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: Rayan én úgy tudom 100%. Már csak azért is mert így két héttel előtt nem hinném, hogy időpontot kéne váltani.
Dreamer: inczy a múltkor nem hiányzott.
Nem értem az összefüggést az időpont egyeztetés és a hiűnyzások között. A kárdás az volt, hogy biztos-e a 31. A válasz: igen (sajnos)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
Dreamer: inczy a múltkor nem hiányzott.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: inczy: szabadságra mehetsz
Dreamer: csak ez az egy alkalom van, és jönnöd kéne, mert az előzőn sem voltál
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Inczy
- Nem elérhető
Köszi!
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
Rayan írta: Amúgy 31-e mennyire végleges időpont? (pontos időt és helyszínt is nézve) Mert akkor küldöm is a levelet mindenkinek.
Erre a kérdésre továbbra is várom a választ!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Drimőr kellesz, kedvezményed 15%
gillz: össze kéne ülni, mi is szeretnénk látni, pont ma írtam emilt ezügyben
Rabyn: a levélügy folyamatban
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.