2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 8 hónapja #325757 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Felagund írta: Már elnézést, de ha már felkértetek, hadd ne nekem kelljen info után kuncsorogni... :roll:

Csak a kisbetűk ellen szólva. :twisted:

De, sajnos ez így működik az MTT-ben, senkit sem fognak információkkal kergetni, mindenkinek mindent meg kell tennie maximálisan a tájékozódása érdekében. Szomorú, de ez így működik. :roll:

A szervezőknek és/vagy vezetőknek pedig maximálisan mindent meg kell tenni, hogy személyesen tájékoztassanak mindenkit mindenről. :!: :idea: Kétoldalú felelősség. Megtapasztaltam a saját bőrömön mindkét oldalt.

És sorry az offért, de szvsz szükséges volt. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325747 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Általánosságokról már hallottam, de hogy konkrétan mikor mit, azt még nem...

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325746 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Felagund írta: [size=9:146w3uvi]Már elnézést, de ha már felkértetek, hadd ne nekem kelljen info után kuncsorogni... :roll: [/size]

én azt hittem már elkaptak... kellett volna :evil:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325742 Írta: Felagund
[size=9:1o9gx6q6]Már elnézést, de ha már felkértetek, hadd ne nekem kelljen info után kuncsorogni... :roll: [/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325739 Írta: Tünde

Felagund írta: Üdv!

Szeretném, ha valaki _minél gyorsabban_ és _minél részletesebben_ felvilágosítana, hogy mi a Valák haragját kell csinálnom a táborban. KONKRÉTAN!

Köszönöm

fordulj Alyrhoz vagy gillzhez
konkrétan :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325737 Írta: Felagund
Üdv!

Szeretném, ha valaki _minél gyorsabban_ és _minél részletesebben_ felvilágosítana, hogy mi a Valák haragját kell csinálnom a táborban. KONKRÉTAN!

Köszönöm

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325474 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ehh. ugye nem nagy gond, ha nem tudok végig maradni a vezetőképzésen? :P
majd összeszedett leszek rögtön az elején, kettőtől kezdve aktívan végigcsinálom a feladatokat meg minden (remélhetően nem csúszunk :twisted: ). Döntenem nekem úgysem kell, mert a rendi vezetőket nem váltogatjuk át, ha meg nem tartanátok alkalmasnak a helyemre, akkor nem kértetek volna fel.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325221 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dreamer_KF írta: Ezekszerint nem gond, hogy előző nap KGY van :P

Gondolom a KGY azért nem üti ki annyira az embereket hogy másnap ne tudnának eljönni :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325086 Írta: Tünde

sebcsaba írta:

Remzymama/Tünde írta: Vezetőképző
május 13.-a vasárnap 13,45 óra, Margitsziget, ...

Megkérek mindenkit, hogy feltétlenül jöjjön el, ...

Gyerekek, tudom hogy jókor szólok, de én arra számítottam hogy mint szokásos, háromkor találkozunk... Azért necces a dolog, mert aznap reggel indulok haza Lengyelországból, Wałbrzych mellől, és valahogy haza kellene érni. Én mindent megteszek, de ebben az időben vonat sincs Győrből, amit el tudnék érni (14:48-ra viszont pont beérne egy vonatom, ha elérem...) Nagyon nagy kérés lenne, hogy háromra csúsztassuk el?

Remzymama/Tünde írta: már 2 hónapja megbeszéltük ezt az időpontot, amikor mindenki leírta mikor ér rá
úgyhogy nem gond :lol:

????????
csak én nem tudtam erről?

késni szabad :) csak gyere, és az egyik vezetőképzőn írtuk meg, a márciusin

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #325084 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta: Vezetőképző
május 13.-a vasárnap 13,45 óra, Margitsziget, ...

Megkérek mindenkit, hogy feltétlenül jöjjön el, ...

Gyerekek, tudom hogy jókor szólok, de én arra számítottam hogy mint szokásos, háromkor találkozunk... Azért necces a dolog, mert aznap reggel indulok haza Lengyelországból, Wałbrzych mellől, és valahogy haza kellene érni. Én mindent megteszek, de ebben az időben vonat sincs Győrből, amit el tudnék érni (14:48-ra viszont pont beérne egy vonatom, ha elérem...) Nagyon nagy kérés lenne, hogy háromra csúsztassuk el?

Remzymama/Tünde írta: már 2 hónapja megbeszéltük ezt az időpontot, amikor mindenki leírta mikor ér rá

????????
csak én nem tudtam erről?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324972 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta: Ezekszerint nem gond, hogy előző nap KGY van :P

már 2 hónapja megbeszéltük ezt az időpontot, amikor mindenki leírta mikor ér rá

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324971 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ezekszerint nem gond, hogy előző nap KGY van :P

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324963 Írta: Tünde
Vezetőképző

május 13.-a vasárnap 13,45 óra, Margitsziget, Margithíd felőli első buszmegálló öböl

Ha szakadna az eső, mogyékhoz megyünk, találkozó, Újpest központ 3/4 2 órakor

Hozzatok polifoamot (vagy amire leültök), rágcsát, innivalót magatokkal.

Megkérek mindenkit, hogy feltétlenül jöjjön el, most szeretnénk megbeszélni, hgy szerintünk, illetve Ankalimonék szerint, ki az aki alkalmas a feladatra, illetve kikérni a véleményeteket, alkalmasnak találjátok e magatokat.
A következő alkalom már a végleges gárdával, és már a tábori előkészületek jegyében fog zajlani.

Köszönjük az együttműködéseteket

Várunk mindenkit

a tábor szervező gárdája

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324767 Írta: Tünde

brokkoli írta: Azért nem jelentkeztem eddig (és miattam Jaco sem), mert lehetséges, hogy akkor lesz Művésztelep, mint amikor a tábor. Még nem döntöttem el, de azt hiszem a művtelep előnyt élvez. Nem érzem cserbenhagyásnak, mert még mindig jóval több csapatvezető-jelölt van, mint ahányra szükség lesz. Ha a mélyen tisztelt tábvezek mégis annak fogják fel, akkor elnézésüket kérem.
Amúgy vasárnapig kérek haladékot, addigra mindenképp eldöntöm/kialakul a dolog. Köszönöm. (és remélem nem zavarok be nagyon az adminisztrációba ezzel)

ok, de szólhattál volna :P
viszont vasárnap estig jó lenne ha megjönnének, hétfőn postázok :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324756 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Azért nem jelentkeztem eddig (és miattam Jaco sem), mert lehetséges, hogy akkor lesz Művésztelep, mint amikor a tábor. Még nem döntöttem el, de azt hiszem a művtelep előnyt élvez. Nem érzem cserbenhagyásnak, mert még mindig jóval több csapatvezető-jelölt van, mint ahányra szükség lesz. Ha a mélyen tisztelt tábvezek mégis annak fogják fel, akkor elnézésüket kérem.
Amúgy vasárnapig kérek haladékot, addigra mindenképp eldöntöm/kialakul a dolog. Köszönöm. (és remélem nem zavarok be nagyon az adminisztrációba ezzel)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324681 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
De most komolyan, mibe kerül elküldeni a jelentkezési lapot? Még szülői aláírás se kell, meg posta sem... Csak egy email-t kell küldeni mi ebben olyan nehéz???

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324655 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Sosem viccelünk

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324525 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Jöhetnek.
Nem kell többet fizetniük.
Lesz rendük, lesz csapattársuk is.

A kényszermunka szerintem tökéletes büntetés :twisted: Ha a vécé túl tiszta, majd találunk valami más jó dolgot. Csak hogy lássátok, nem viccelünk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324522 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
No, most, hogy letelt a jelentkezési határidő, mi lesz a későn jelentkezőkkel?

1. Nem jöhetnek egyáltalán.
2. Nagyobb összeget kell fizetniük.
3. Ugyanannyiért jöhetnek, ha május 15-ig befizetik az első részletet, de nem választhatnak se rendet, se csapattársat.
4. WC-t kell "csak" pucolniuk büntetésül.
5. Ezek kombinációja.
6. Egyéb.

Mi a hivatalos álláspont?
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324521 Írta: Rayan
Akkor nemsokára itt lesz a lista, ki lesz, aki vécét takarít :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324432 Írta: Rayan
Sürgősen durván küldje el mindenki a jelentkezési lapját, aki jön táborba!!! Ma van a határidő!!! Aki nem küldi el, annak első nap vécétakarítás :mrgreen: A saját érdeketekben: küldjétek.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324314 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta: A héten elküldtem a jelentkezést emailen. Örü´jetek. :twisted: :P :)

megjöt, örülünk :lol: :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324281 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A héten elküldtem a jelentkezést emailen. Örü´jetek. :twisted: :P :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324199 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
jövök VG-re, ha lesz ott vmi tábori továbbképzős cucc, részt tudok rajta venni

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324110 Írta: Tünde

Kincső (Thilanna) írta: Nemtom ki volt, aki a nyílt topicban Namarie hsz-ének szerkesztésével válaszolt neki, és mivel semmi jelölést nem alkalmazott, lehet h. véletlenül tette, de gondoltam szólok, h. engem a farsang kapcsán elég erőteljesen leoltottak ilyesmiért, merthog kiderült h. ilyet nem szabada, szóval jó lenne javítani, pláne ha nem szándékos volt ;)

sorry :oops: , köszi hogy szóltál, félrekattintottam
javítva

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324102 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nemtom ki volt, aki a nyílt topicban Namarie hsz-ének szerkesztésével válaszolt neki, és mivel semmi jelölést nem alkalmazott, lehet h. véletlenül tette, de gondoltam szólok, h. engem a farsang kapcsán elég erőteljesen leoltottak ilyesmiért, merthog kiderült h. ilyet nem szabada, szóval jó lenne javítani, pláne ha nem szándékos volt ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #324069 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Amúgy eddig nagyságrendileg mennyien jelentkeztek...? Kb megvan a várt létszám?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #323607 Írta: Rayan
Megnyíltak a csapat- és rendi vezetői topicok a Szervezőkön belül, mindenkitől kérek szépen a megadott topicba egy csápolást, hogy látja-é magát.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #323604 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Sokat gondolkodtam azóta az utolsó játékon, és nagyon bánom, hogy úgy gondoltam, és még fel is bujtottam a csapatomat, hogy kár a gőzért, mert nem tudunk közös álláspontra jutni érveléses meggyőzéssel.
Ezzel halálra lett ítélve a feladat megoldásának emberkehez méltó módja, és vaskos előítéletet és önbizalomhiányt vetített rá a csapatra, amelynek a táborban majd meg kell egyeznie mindenben, hogy ne maradjon gerenda senkinek a szemében.
Rosszul érzem magam, hogy nem ástam a feladat mélyére, és nem gondoltam végig, hogy mit is jelent valójában a kijelentés, hogy nem tudunk megegyezni.
Még fájdalmasabb számomra, hogy ebben vígan egyetértettünk, és senki sem tette szóvá, hogy hogy lehet ilyet mondani.

Remélem ezt a Zordót sikerül eltüntetnünk, természetesen az én aktív közreműködésemmel.

Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #323433 Írta: Tünde

Felagund írta: Üdv!

Csak jelezném (ha már ti is beszéltetek róla, elénézést), hogy egyre többen kezdik felfedezni a pártoló tagság előnyeit, ami jópártíz(/száz)ezer forint veszteséget okozhat a tábor büdzséjének (pláne, hogy az MTT egy garassal nem támogatja a tábort (tudtommal)).

Van erre vészforgatókönyv, vagy a különbözetet régi jó szokás szerint a teljes árat fizetőknek kell kicsengetniük? :roll:

meg van oldva :lol:
de ezt már kincsőnek is mondtam :?

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.696 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére