- Köszönetek: 0
2007-es nyári tábor - Szervezők
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Tünde
- Nem elérhető
Ery írta: A táborvezetők és az érintettek megbeszélték, lezárták a témát. Ha valakinek van építő jellegű hozzáfűznivalója, kérjük élőszóban, priviben vagy emilben tegye meg. Véleményét szivesen vesszük.
Felagund írta: Srácok, komolyan mondom, nagyon kapjátok össze magatokat, mert ha már most ilyen problémák vannak, a táborban szervezői tömegverekedésre lehet számítani...
Csak annyit: a KOMMUNIKÁCIÓ NEM MINDEN!!! Sőt, nem is mindenható! Nem a *** döntéseket kell tudni """lekommunikálni""" [size=9:2qrdaipq](mint ahogy azt a mi bölcs vezéreink csinálják...)[/size], hanem nem szabad rossz döntéseket hozni!
(csak ha nem volna egyértelmű...)
köszönöm az együttműködést
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Szofi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A történtek felhánytorgatása és a felelős keresése helyett csak azt szeretném mondani, hogy sajnálom, hogy így alakult, és a jelen helyzettel kell kezdeni valamit, mint mindig. De ez szigorúan szvsz és no offense és nem tartom magam senkinél se okosabbnak, nem hiszem azt, h feltaláltam a spanyol viaszt, csak a konstruktív porblémakezelést szorgalmazók táborát szeretném erősíteni. (És nagyon örülök, h nem voltam ott, mert akkor nem tudom, hogy reagáltam volna, élőben és élesben, de nyilván azért nem voltam, mert amúgy sem voltam abban az állapotban, hogy emberek közé menjek.)
"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
- Felagund
- Nem elérhető
Csak annyit: a KOMMUNIKÁCIÓ NEM MINDEN!!! Sőt, nem is mindenható! Nem a szar döntéseket kell tudni """lekommunikálni""" [size=9:q4n6ay05](mint ahogy azt a mi bölcs vezéreink csinálják...)[/size], hanem nem szabad rossz döntéseket hozni!
(csak ha nem volna egyértelmű...)
Our knees do not bend easily
- gillz
- Nem elérhető
Mindenkinek ajánlom. Tapasztalat, h sokat számít - akár rendben, akár csapatban. Mert, ha van segéded, akkor van legalább egy beépített támogatód a csapatban, ami bizonyos helyzetekben nyerő
Akit felkérnék, az (még ) nem mondott igent, de igyekszem
need more brainz. yourz. now.
- Ery
- Nem elérhető
Az érintettekkel folytatott megbeszélés és táborvezetői egyeztetés után a táborvezetők (szomorúan) tudomásul veszik a döntést. A továbbiakban az MTT 2007-es nyári táborának 9 csapata lesz.
A táborvezetők és az érintettek megbeszélték, lezárták a témát. Ha valakinek van építő jellegű hozzáfűznivalója, kérjük élőszóban, priviben vagy emilben tegye meg. Véleményét szivesen vesszük.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Rayan
- Nem elérhető
"A discretio a finom megkülönböztetés - például a szerencse és a szerencsétlenség megkülönböztetésének - m
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Finduilas írta: Hajrá, még van időtök a táborig. Én most vasárnap kezdtem el bízni abban, hogy ez a társaság meg fogja tudni csinálni. De majdnem mind tapasztalatlanok és kezdők vagytok. K..va nagy szükségetek lesz egymás segítségére.
A vitába nem akarok belefolyni, mert még egy ilyen olyan vélemény nem segít, ez lényegében Ring, Hanna és a tábvezek dolga.
Csak Finhez szólnék hozzá, hogy örültem ennek a bejegyzésnek, mert többek között csak emiatt vállaltam a felkérést. Ha egy vadidegen közösség vadidegen emberei között kellett volna egy vadidegen csapatot vezetnem, valószínűleg nem vállalom, mert sokkal bizonytalanabb ott, hogy kapok e majd segítséget, mint egy olyan közösségben ahol a többséget ismerem. Nem erre építem gondolatban a csapvezségemet, de erősen számítok arra, hogyha elbizonytalanodok, lesz aki támogat.
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A hibákat pedig fontos felvetni, elmondani az érintetteknek. De aki úgy gondolja, próbálja meg nem csak a saját kis fejéből nézni a dolgokat. Pl. tök jó ötlet, hogy nem hagyjuk veszni azokat, akik most nem lettek csapvezek, hanem Kincső és Ryana is segíteni tud valaki olyannak, aki képes volt felismerni, hogy neki kell a segítség.
Hajrá, még van időtök a táborig. Én most vasárnap kezdtem el bízni abban, hogy ez a társaság meg fogja tudni csinálni. De majdnem mind tapasztalatlanok és kezdők vagytok. K..va nagy szükségetek lesz egymás segítségére.
*Speech befejezve*
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Esgal
- Nem elérhető
Leesett volna a szentkorona a fejetekről, ha ezt mondjuk vasárnap beírjátok? És akkor nincs találgatás, meg félreértés, meg kölcsönös hülyéneknézés? Hm? Akár csak ilyesmit: "Ezért és ezért éreztük ezt inkorrektnek, még gondolkozunk, mi legyen".
Hm?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- gillz
- Nem elérhető
Itt tartjátok a dolgot a zárt topicban
jogos. mivel a vezetőség és a szervezőség jelentős része blogol rendszeresen, lehet, hogy hasznos lenne, ha ügyesebben rejtenénk el az információkat, mert a blogolás nagyjából olyan, mintha szóban terjesztenénk a félinformációkat.
vagy valami.
tavaly ez a lojalitásos cucc nem is volt rossz ötlet, és még csak nem is különösebben nehéz.
(kiragadtam a lényeget, tudom )
need more brainz. yourz. now.
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
mondjuk, nem mondjátok, hogy te és te versenyeztek, ahnem azt mondjátok, hogy tizenegyen vagytok versenyben, még lesz egyforduló, sorry.
feldobtok egy pénzecskét, és az alapján dtötök, és erről mélyen hallgattok, mint a sír, és megmondátok a vesztesnek, hogy létszámfölény volt.
előveszitek a jelenléti íveket, és az alapán döntötök, ki hogy volt jelen többször, ilyesmi (mint a rangsorolás az egyetemen)
ha már úgy esett, hogy kicsúszott az az ominózus két név, hárman háromfele mentek,nem hagyjátok, hogy húsz percet őrlődjünk, és egy elhessentés után hazamenjünk, hanem ti jöttök oda.
ha már engedtete hazamenni, megbeszélitek velünk személyesen. Ha nem akkor este, akkor másnap. Telefonon. bárhogy. Nem "ja, elment" felkiáltással hagyni. És ha kifakadok, akkor nem szó nélkül otthagyni. Felelősség a rossz döntésért, rémlik?
Itt tartjátok a dolgot a zárt topicban, és nem engediek, hogy ilyen hecckampánnyá fajuljon a dolog. Szerinted én most ezek után lennék csapvez, hogy a nevem kint van néhány látogatott blogon, mint olyan emberé, akivel valami probléma volt a képzés során?
És erre kommentelni? Alátámasztani, hogy húú, ezek de hülyék?
Szerinted ezek után a csapatom megbízna bennem?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Eruntale/Hanna írta: hogy no, ezek itten most majd jól rivalizálnak, lehet fogadásokat kötni, ki kerül be.
Ez meg sem fordult a fejünkben.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Tünde, szerintem mi elbeszélünk egymás mellet. nem az a baj, ami a döntés, mert ez tényleg előfodl, oké, több ember. Az a baj, ahogy ezt kommunikáltáto. Nem érzitek, hogy nem volt fair , hogy hagyatok a levegőben lógni? NEM azon van a hangsúly hogyki alaklmas és ki nem, hanem mindössze szért nhezteltünk kissé, hogy minek kellett inet még külön kiemelve, nevesítve kitenn, hogyno, ezek itten most majd jól rivelizálnak, lehet fogadásokat kötni, ki kerül be.
ezzel, s csakis ezzel volt bajunk.
Értem én, hogy MIÉRT kellett ezt csinálni de a HOGYAN miatt úgy döntttünk, hogy nem lesz köztünk iszapbirkózás
ennyi
megmondanád mit kellett volna tenni?és ki fogad? meg mi van?
miért foglalkoztok olyan emberekkel, akik nem érdemesek rá, mert hülyeségeket csinálnak?
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
ezzel, s csakis ezzel volt bajunk.
Értem én, hogy MIÉRT kellett ezt csinálni de a HOGYAN miatt úgy dönttünk, hogy nem lesz köztünk iszapbirkózás
ennyi
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
Alyr Arkhon írta: Nos igen, a két utolsó név voltatok a listán ami ad hoc volt felírva a papírra. (illetve az utolsó és a majdnem utolsó)
Mi pedig gaz módon felülről lefele haladtunk a névsorral.
Ennyi.
Tünde, szerinted ezek után miért kérjek felvilágosítást arról, hogy miért vagyok, vagy nem vagyok alkalmas?
Az alkalmasságon ez mit sem változtat.
De belejátszott abba, hogy pont ti maradtatok a végére.
Ha más van a lista végén, akkor más lenne ilyen helyzetben, mert az volt a probléma lényege hogy tíz csapatra tizenegy jó csapvezt találtunk.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ringbearer
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Nos igen, a két utolsó név voltatok a listán ami ad hoc volt felírva a papírra. (illetve az utolsó és a majdnem utolsó)
Ennyi.
Tünde, szerinted ezek után miért kérjek felvilágosítást arról, hogy miért vagyok, vagy nem vagyok alkalmas?
- Tünde
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta:
Remzymama/Tünde írta: még mindig nem tartom rossz döntésnek, kövezzetek meg
az indoklást még mindig szóban vagy írásban , de négyszemközt, ha érdekel valakit
Gandalf vagyok, csak nem jelentkeztünk át.
Tünde, egyik pillanatban beismerted te is, hogy hibáztál, még békülni is akartál, most meg azt mondod, mégsem hibáztatok? Hogy is van ez?
Akkor most vegyük a bocsánatkérésedet semminek, mert úgy érzed, mégis jó (nem)döntést hoztatok? Nem érted, hogy itt most nem az indoklás a lényeg?
akkor sem azt mondtam, hogy a döntés rossz, azt mondtam hiba volt, hogy nem mondtam, mindketten alkalmasak vagytok, csak kettőből nem tudunk egyet csinálni, ezért bocsánat
ha 2 ember egyformán alkalmas és egyre van szükség, nem lehet másképp dönteni, csak további megfigyeléssel
de ez az én véleményem csak egyenlőre
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: még mindig nem tartom rossz döntésnek, kövezzetek meg
az indoklást még mindig szóban vagy írásban , de négyszemközt, ha érdekel valakit
Gandalf vagyok, csak nem jelentkeztünk át.
Tünde, egyik pillanatban beismerted te is, hogy hibáztál, még békülni is akartál, most meg azt mondod, mégsem hibáztatok? Hogy is van ez?
Akkor most vegyük a bocsánatkérésedet semminek, mert úgy érzed, mégis jó (nem)döntést hoztatok? Nem érted, hogy itt most nem az indoklás a lényeg?
- Tünde
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tudom, hogy rossz döntés volt, de akkor ez tűnt a legjobbnak, és szerintem most sem tudnánk sokkal jobbat hozni, visszamenni meg nem lehet.
Valami miatt ti voltatok az a két ember...
Nos igen, a két utolsó név voltatok a listán ami ad hoc volt felírva a papírra. (illetve az utolsó és a majdnem utolsó)
Ennyi.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ringbearer
- Nem elérhető
X ember (aki ha felismerné magát, ne vegye magára, mert végső soron érthető a reakciója) rám köszönt msn-en, és azt mondta nekem, hogy nem tudja kinek szurkoljon Hannának vagy nekem.
Remélem ebből érzitek ezt a megaláztatást.
Valami miatt mégis engem és Hannát választottatok ki. Nem engem és Dreamert. Valami miatt mégis mi voltunk az a két ember, akiről úgy gondoltátok, hogy nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy első körben beválasszatok. Azonban én nem vagyok hajlandó "iszapbirkózást" vívni Hannával, mert a többieknek sem kellett. Ennyi vezetőképzésen voltam részt, ennyi időt fordítottam rá, ennyire vagyok képes. Még az is lehet, hogy hiú vagyok, de ez van.
Nem akartam ebbe a szituációba kerülni, de remélem megértitek, hogy nem volt más választásunk. Lehet, hogy ott helyben csápolnunk kellett volna, vagy nektek kellett volna odajönnötök, de fáradtak voltunk, nekem nem esett le a szituáció, és én úgy gondoltam, hogy szeretnék átgondolt döntést hozni.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Közös döntés volt részünkről, hogy összhangban mondunk le. Hétfőn Ringgel megbeszéltük, hogy szerintünk nem volt fair szembesíteni egymást azzal, hogy mi ketten külön függőben maradtunk, és egymással kell megmérkőzni.. nem jó a másik szemébe nézni, hogy "vajon neki mennyire fontos?" "megéri nekem, hogy mindenáron csapvez legyek, ha tudom, hogy ő a másik jelölt?" Valamint attól is félünk, hogy ebben a kiélezett versenyszituációban bárki nyer, a táborban minden döntése és esetleges botlása mögött lesz egy kérdőjel, hogy hmm, vajon a másik jobb lett volna? Úgy gondoltuk, egymással nem lenne korrekt, hogy a másik "vére" által lesz csapvezető, ez az egész nem ér meg annyit, ezért kölcsönösen visszaléptünk a másik javára. Bevallom, méltánytalanak éreztük ezt az eljárást, és ezért ment egyszerre a bejelentés.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Oh... ez meglepett, és köszönöm a bizalmat Köszönettel elfogadom a felkérést, ha a táborvezetőség nem emel kifogást.
Úgy vélem, hogy ami csapatvezetői képességeimből hiányzik, az benned tökéletesen megtalálható (lelkesedés, lélekápolás, érzékenység, figyelmesség).
Jah, és renbdelkezel szervezési tapasztalatokkal is, vitaképes vagy, és...őőő..na jó, nem folytatom tovább, az egocentrikusság az ÉN asztalom!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Remzymama/Tünde írta:
Eruntale/Hanna írta: Kedves tábszervezőség, gondolkodtama dolgon, és úgy vélem legjobbnak, hogy visszalépjek Ring javára.
Ringbearer írta: Kedves tábszervezőség, gondolkodtam a dolgon, és úgy vélem legjobbnak, hogy visszalépjek Eruntale javára.
tudom nincs jogom kérni, de megtennétek, hogy ezt mégegyszer átgondoljátok?
Én arra lennék kiváncsi, hogy kinek és miért ez a legjobb. Azt hiszem, mindannyiunknak hasznos lenne ezt tudni! Légyszi, fejtsétek ki a gondolataitokat!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.