2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 7 hónapja #330103 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Az esti program tervezet jól hangzik. Csak legyen mindenképp. Tavaly baromira jó volt, hogy minden este egy helyen volt a tábor összes lakója legalább 15 percre... Azért mondok 15 percet, ha esetleg vki elunta volna. :D Szal bmi kihirdetnivaló van, stb, ez erre jó. Meg persze hangulat. Minden nap van mit várni. :D
Szal csúcs. 8)

A programtervet még emésztem. Eddig mindent értek, és Rabyn kérdései jogosak, csak... Alyr, tudom, hogy dolgoztok még rajta, de túl sok volt (számomra) az olyan válasz, hogy: nemtudom, majd kitaláljuk, vmi olyasmi stb stb...
Mikor kapunk több konkrétumot? 8)
Ezzel nem kukacoskodni akartam, csak érdeklődök. :wink:

A 0. napos lemenetelnél a 10 órás vonatra szavazok. :D

Gillz, a te cuccodat is olvasom... zsír. 8)
Érettségi után aktívabb leszek, és kreatívabb, bocsi. :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330087 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Azt szvsz várjuk el, h a teljes csapat legyen ott az előadóktól :twisted: különben nem jár szalag (rendekre ez nem vonatkozik).

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #330086 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

gillz írta: Körkérdés( jó e ez így, vagy van-e konstruktív ötletetek):

esti program tervezet:
:arrow: sötétedéskor tűzgyújtás (fél9 körül).
:arrow: odagyűjteni az egész tábort
:arrow: egy másfél órában kábé egy tábortüzes program, amit egy-egy maia fog össze minden este (ő szervezi)
:arrow: a program részei:keretjátékos esemény, a családok által (szalagért - tessék elolvasni a korábban linkelteket ;) ) prezentált dolgok (jelenet/zene/vers/játék (!)/mese/tábortűzhöz illő dolog), a rendek által prezentált dolgok, illetve igény esetén szövetségkötés, párbajra hívás, felszólalás/akármi.

ennek vége van 10 körül, valószínűleg egy csendes esti mesével. mindez egy helyen, nem úgy, mint tavaly, átvonulgatva (no, persze, a tábortűz körül férjen el az egész tábor!)

Ahogyan emlékszem, tavaly is sokan voltak tábortűznél. Ez nem népgyűlés, ahol három ember beszél, és mindenki unatkozik. Én annyiban javasolnék, hogy semmi szín alatt ne legyen kötelező, a "mindenkit várunk szeretettel" is megy. Innentől a csapvezek feladata, hogy a csapat menjen énekelni/tüzezni :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330084 Írta: gillz
Körkérdés( jó e ez így, vagy van-e konstruktív ötletetek):

esti program tervezet:
:arrow: sötétedéskor tűzgyújtás (fél9 körül).
:arrow: odagyűjteni az egész tábort
:arrow: egy másfél órában kábé egy tábortüzes program, amit egy-egy maia fog össze minden este (ő szervezi)
:arrow: a program részei:keretjátékos esemény, a családok által (szalagért - tessék elolvasni a korábban linkelteket ;) ) prezentált dolgok (jelenet/zene/vers/játék (!)/mese/tábortűzhöz illő dolog), a rendek által prezentált dolgok, illetve igény esetén szövetségkötés, párbajra hívás, felszólalás/akármi.

ennek vége van 10 körül, valószínűleg egy csendes esti mesével. mindez egy helyen, nem úgy, mint tavaly, átvonulgatva (no, persze, a tábortűz körül férjen el az egész tábor!)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330070 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dodiee írta: Remélem erre a főzésre lesz valami felügyelet, mert én tuti belefőzök kutyát macskát ha senki se mondja meg mit csináljak :D

én tuti otthon leszek alatta, majd segítek :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330069 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Remélem erre a főzésre lesz valami felügyelet, mert én tuti belefőzök kutyát macskát ha senki se mondja meg mit csináljak :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330005 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Az lehetséges, hogy a rendi vezetők nem látják csapattopikokat,
vagy csak nagyon fáradt vagyok, és amiatt nem találom?

Jelzem, hogy mint rendi vezető, nem szeretnék kimaradni a csapatok életéből. A csapatvezetők is láthatják a rendeket, mivel be vannak osztva. Mi, rendi vezetők, a családok között járkálunk majd és "tanácsokat osztunk", mint maiák a táborban, és így kicsit fura, hogy nem is tudunk róluk a tábor kezdetéig semmit, mert nagyon érdekelne, hogy mi történik velük.
Kérem a T. vezetőséget, hogy intézzék el azt, hogy az összes rendi vezető az összes csapattopikot lássa. Köszönöm! :)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329975 Írta: Tünde

Rabyn írta: Amelyik nap azok főznek akik otthon maradnak akkor, az egész csapatnak főzünk?

igen

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329974 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
3 Budapest-Keleti pu. 10:05 lent 14:11
4 Budapest-Keleti pu. 12:05 lent 16:11

Ezek vannak még ami szóba jöhet. Nem tudom nem lesz-e késő ha háromra érünk le a táborba.

Amelyik nap azok főznek akik otthon maradnak akkor, az egész csapatnak főzünk?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329971 Írta: Tünde

Rabyn írta: Ja és mivel máma eldőlt, hogy lesz 0. nap,az lenne a kérdésem, hogy mikor megyünk le? Melyik reggeli vonattal? S. újhelyről, hogy jutunk el a táborhelyre? Akik autóval vannak lepakolnak ott és értünk jönnek?
1 Budapest-Keleti pu. 06:05 lent 10:11
2 Budapest-Keleti pu. 08:05 lent 12:11

Gondolom ez a két vonat jöhetne szóba.

cseppet később?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329948 Írta: Rabyn
Ja és mivel máma eldőlt, hogy lesz 0. nap,az lenne a kérdésem, hogy mikor megyünk le? Melyik reggeli vonattal? S. újhelyről, hogy jutunk el a táborhelyre? Akik autóval vannak lepakolnak ott és értünk jönnek?
1 Budapest-Keleti pu. 06:05 lent 10:11
2 Budapest-Keleti pu. 08:05 lent 12:11

Gondolom ez a két vonat jöhetne szóba.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329947 Írta: Rabyn
Alyr: Arra gondolok, hogy tavaly minden csapat egyedül csinált csapatelőadást, de egy nap volt két csapaté és így ment le 3 nap alatt a 6 csapatelőadás.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329937 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Esgal írta: nemazér, alyr, de szerintem elcseszerintetted a számozást :p így nem minden érthető...

Rabyn utólag számozta be az övét, sorry, javítom

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329930 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Alyr Arkhon írta: Válaszok Rabyn kérdéseire.

1. Tábori zászló – nemtom, csak felmerült eddig.
2. A reggeli ideje a tábtulaj által megkötött. Tudtommal 8-9 vagy ilyesmi
3. Nagycsapatok= csapatpárok (triók) Még kiötöljük hogy lesztek összecsoportosítva
4. Vacsora utáni cucc: mindig más, elsősorban a keretjátélkkal kapcsolatos dolog, vagy éppen lehet hogy semmi. (lehet akár éjszakai túra is. ) under construction
5. Én úgy hogy a csapatok mesélnek, de ez függ attól, hogy végül milyen témát kaptok előadásra
6. Azt hogy a végén két egyenlő tábor legyen Feanor mellett és ellen
7. Lehet, de még az se biztos, melyik nap lesznek
8. Úgyis csak éjfélkor mennek aludni. D emeglátom mit tehetek
9. Családszinten mit kell tenni: Családonként lesz valamely oldalra állás a jelen tervek szerint
10. Hát én nemtom mikorra férne be. Szerintetek?
11. Az Adim-féle vetélkedő 9. nap lesz, koradélután vagy délelőtt (utána lesz a csata, a kettő össze fog függeni. Rajta vagyunk a témán Eryvel, hogy autentikus legyen. A feladatok sztem jók. (ezt az egyet nembiztos hogy teljes egészében elétek tárjuk mert némelyiknél tudnátok a megoldást)
12. Lesz témája, én személy szerint azt várom hogy a végére se essenek szét meg amit fentebb írtam
13. Ezt a kérdést nem egészen értem, de ha értem akkor még megbeszélés tárgyát képezi
14. Legyen? (valamilyen szinten biztos meg lehet oldani) Témát szvsz nem adunk (eddig adtak valaha is? Talán Várgesztesen de abban sem vagyok biztos)
15. Lesz, valsz 5. nap
16. Csak lájtosan. De elég hosszan hogy a keretjátékos megnyitóra meggyújtsuk az összes gyertyát, és megfelelően látványos legyen
17. Esőnap: na ez egy jó kérdés. Felmerült Adim-féle játék, meg akár ekkor nézhetünk filmet is.

És tessék kérdezni mégmég még (lehetőleg monnyuk mailben) mert ezzel jutunk előbbre.

nemazér, alyr, de szerintem elcseszerintetted a számozást :p így nem minden érthető...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #329924 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Válaszok Rabyn kérdéseire.

1. Tábori zászló – nemtom, csak felmerült eddig.
2. A reggeli ideje a tábtulaj által megkötött. Tudtommal 8-9 vagy ilyesmi
3. Nagycsapatok= csapatpárok (triók) Még kiötöljük hogy lesztek összecsoportosítva
4. Vacsora utáni cucc: mindig más, elsősorban a keretjátélkkal kapcsolatos dolog, vagy éppen lehet hogy semmi. (lehet akár éjszakai túra is. ) under construction
5. Én úgy hogy a csapatok mesélnek, de ez függ attól, hogy végül milyen témát kaptok előadásra
6. Azt hogy a végén két egyenlő tábor legyen Feanor mellett és ellen
7. Melkor - elsősorban a saját híveből (akik egyben Feanor hívei is - azaz valaellenesek) őrjáratott szervez és egzecíroztat - holmi erődemonstrációnak szánva. Lehet hogy kihúzom a programból
8. Lehet, de még az se biztos, melyik nap lesznek
9. Úgyis csak éjfélkor mennek aludni. D emeglátom mit tehetek
10. -
11. Családszinten mit kell tenni: Családonként lesz valamely oldalra állás a jelen tervek szerint
12. Hát én nemtom mikorra férne be. Szerintetek?
12/b . Az Adim-féle vetélkedő 9. nap lesz, koradélután vagy délelőtt (utána lesz a csata, a kettő össze fog függeni. Rajta vagyunk a témán Eryvel, hogy autentikus legyen. A feladatok sztem jók. (ezt az egyet nembiztos hogy teljes egészében elétek tárjuk mert némelyiknél tudnátok a megoldást)
14. Lesz témája, én személy szerint azt várom hogy a végére se essenek szét meg amit fentebb írtam
15. Ezt a kérdést nem egészen értem, de ha értem akkor még megbeszélés tárgyát képezi
16. Legyen? (valamilyen szinten biztos meg lehet oldani) Témát szvsz nem adunk (eddig adtak valaha is? Talán Várgesztesen de abban sem vagyok biztos)
17. Lesz, valsz 5. nap
18. Csak lájtosan. De elég hosszan hogy a keretjátékos megnyitóra meggyújtsuk az összes gyertyát, és megfelelően látványos legyen
13. Esőnap: na ez egy jó kérdés. Felmerült Adim-féle játék, meg akár ekkor nézhetünk filmet is.

És tessék kérdezni mégmég még (lehetőleg monnyuk mailben) mert ezzel jutunk előbbre.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #329906 Írta: Rabyn

Rabyn írta: Megakaptam a forgatókönyvet.

Kérdéseim:

1. Tábori zászló????? Mikor ahajtjuk megcsinálni?
2. Meddig tart a reggeli? Nem 9-ig? (szvsz 3 csoportban kell majd regglizni ahogy az ebédlő méreteire emlékszem)
3. Csapatfoglalkozás – nagycsapatok megismerése - ?????
4. 20.00 vacsora utáni cucc - Ez pontosan mi lesz?
5. A mesét, hogy gondoljátok? csapatok mesélnek, vagy ti vagy a rendvezek?
6. Mit vártok a csapatfoglalkozásoktól?
7. Melkor őrjárata, hogy fog kinézni?
8. A csapatelőadásoknak szerintem fix időpont kéne, ahogy nézem ez mindennap változik.
9. Ha a 6. napon éjfélkor megyünk aludni, akkor a hetediken nehezebben tudnak majd kirándulni az emberek.
10. Az esti mesének kéne szerintem a zárónak lennie mindennap. (azért estimese mert utána az emberek mennek aludni)
11. 10-12.00 A csapatok megbeszélik, családszinten mit kell tenni. ??

12. Volt szó róla egyszer régen, hogy nézhetnénk filmet - keretjátéktól függetlenül - azt mikorra akarjátok betenni? (szerintem elég nagy sikere lenne egy kicsit pihennénk is mindannyian Velemben is nagyon jó volt) Az Adimféle vetélkedő melyik nap lesz?

13. Ha esik mit fogunk csinálni?

kiegészítés:

14. Mit vártok a csapatoktól a keretjátékoz kapcsolódva? Lesz-e témája a csapatelőadásoknak? (kellenne nagyon nagyon)
15. Nem lehetséges-e , hogy úgy legyen mint tavaly és minden csapat önmaga csinál előadást de minden este több is van?
16. Lesz-e pohárnokság és ha igen akkor hogyan képzelitek? Kiadtok egy témát és úgy, vagy mi találjuk ki?
17. Lesz-e éjszakai túra és ha igen melyik éjszakára tervezitek?
18. Az első napi sétát, hogyan képzelitek? K*** fáradtak lesznek a táborlakók szóval nagyon nagy kedvet kell nekik csinálni hozzá.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329883 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek 8)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329880 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Összefoglaló (eseményekről)
A mai megbeszélésen inkább a rendi vezetők voltak középpontban. Az ő számukrea megrendezett szituációs játékokban elsőként a mesterré válni kívánók ötleteivel kellett kezdeniük valamit, belátásuk szerint (bátorítás, problémás emberek kezelése) Ebben a szituációban a táncosok, a dalnokok és a Harcosok rendjének vezetőinek kellett helyt állniuk.
A másik fele, a mesterek kijelölése volt, vagyis kíméletesen közölniük kellett a rend tagjaival, hogy ki lehet mester, és ki nem. (ezt minden rendi vezető végigvitte)
Egy másik szituációs játékban a tábor vezetősége mint közösség kapott problémát, vagyis hogy rendi foglalkozásnak lett volna ideje, de sürgős csapatkonzultációra volt szükség. A lényeg az volt, hogy hogyan tudnak kompromisszumot kötni.

Közvéleménykutatás volt arról, hogy mi a rendi vezetők feladata a rendi vezetők szerint, mi a csapatvezetők feladata a csapatvezetők szerint, és mi a rendi és csapatvezetők feladata a tábor fő szervezői szerint (Ergo miért is vannak itt).
Többnyira egyetértés volt abban, hogy mind a rendi, mind a csapatvezetők feladata a közösségépítés, a motiválás, a keretjáték előremozdítsa, pőlusz a rendi vezetőknek, hogy "tanítsanak"

Aztán három főfő problémt igyekeztünk megtárgyalni:
Legyenek e rendi topikok (lesznek)
Legyen e 0. nap, és ha igen, ki megy? - Lesz, akik mennek: csapatvezetők, kivéve Esgal és Gandalf, Rendi vezetők, illetve a Tábor főszervezői, kivéve Ery, valamint Drizzt (aki a hangcuccot rakja össze, tehát funkciója van), valamint Dorwinion, mint a fő raktárfelelős, csak azért ,hogy a bepakolásnál átlássa a káoszt. (Sofőrök: Ankalimon, Márk tutira, Pókot nemtom)
A csapatok leutaztatásáért Ery, Esgal és Gandalf felel, hiszen ők a táborozókkal jönnek le.
A harmadik kérdésre mea cupa, de nem emléxem (be fog ugrani úgyis, de az nem most van)
tömören kb ennyi.
Ja, és volt autóverseny és vakvezetés is:)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329879 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kincső:
Rövid játék után a rendi vezetők lettek letesztelve 2 szituációban: 1. első rendi foglalkozás, 2. bejelentése annak, ki csinálhat mesterdarabot (a múltkori csapvezkiválasztáshoz hasonló konfliktushelyzetek lettek mesterségesen generálva, meg ezt találták a legfőbb konfliktusforrásnak). Majd a résztvevők elmondták érzéseiket erről, megbeszéltük. Utána a csapvezeknek és a rendvezeknek le kellett írni 3 rövid mondatban, mi lesz a táborban a fő feladatuk, a tábvezeknek meg leírni, mi lesz a csapvezek és mi lesz a rendvezek feladata. Ezt megbeszéltük. Szituáció: rendi és csapatprogramok ütközése, mesterségesen generáltak volna csapvezek és rendvezek között konfliktust, de nem jött össze a beleélésünk hiánya miatt. Végül vitatkoztunk a 0. napról, a programról, a rendi topicokról meg hasonlókról. Végül oda lehetett menni Ankalimonhoz, Brandirhoz és Finchez és bármit kérdezni tőlük.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329878 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rayan írta: Mindenki egyformán részese a táborszervezésnek, akik ezidáig részt vettek a képzésen, természetesen ott a helyük most is.

Há' köszönöm szépen hogy időben válaszoltatok a többször (és időben) feltett kérdésemre, de péntek óta Balatonon voltam, úgyhogy ezt esélytelen volt látnom. :?
Kérek szépen összefoglalót! :o

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329824 Írta: gillz
itt esik az eső :roll: ez esetben is szigetelnk?
ja, késni lehet, h fogok, mert ebédre itthonfognak :pánik: írjátok meg valahogy, mondjuk esemesben, h hol vagytok!

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329819 Írta: Rabyn
Ja jó...

Dodie: valami nem stimmel az emilcimeddel mert visszadobta a leveleket amiket kaptál (volna)... Ma elviszem kinyomtatva, hogy lásd te is:)

Ja egyébként késni fogok Alyrral együtt, kb fél3ra érnénk oda, ha nem tudtok megvárni akkor hagyjatok valami jelet, hogymerre mentetek:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329817 Írta: gillz

Rabyn írta: lesz pohárnokság?

tudtommal igen. legalábbis arról volt szó, h ez még a pályázat kiíírásánál volt kötelező szempont.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329813 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta: Megakaptam a forgatókönyvet.

Millen forgatókönyvet? o_O

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329812 Írta: Rabyn
lesz pohárnokság?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329805 Írta: gillz

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329734 Írta: Rabyn
okély.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329728 Írta: gillz

Rabyn írta: Gillz: nem lehetne ide is beírni, hogy aki nem jön holnap az is tudja?

Hadd ne most, ok? :) Majd írok összefoglalót, de egyelőre nem volt rá időm. Nem hiszem, hogy ezen a pár napon annyi múlik.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329726 Írta: Rabyn
Gillz: nem lehetne ide is beírni, hogy aki nem jön holnap az is tudja?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329723 Írta: gillz
Néhány dolgot a rendi vezetőkkel ezekből már kitaláltunk, majd elmondom holnap ;)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.537 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére