2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 7 hónapja #331450 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Kincső (Thilanna) írta: LÉGYSZI, adjatok már jogosultságot Furinak a csapattopicunkhoz... :? Már kértem!
Ja, és a Krónikások rendhez is.

Ööö... hol és mikor kérted? És kitől? Én nem emlékszem ilyen kérésre... Egyébként utólag most betettem mindkét csapatba.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331446 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nudli: én úgy tudom, hogy paprikáskrumpli alapot kapunk.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331443 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
LÉGYSZI, adjatok már jogosultságot Furinak a csapattopicunkhoz... :? Már kértem!
Ja, és a Krónikások rendhez is.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331410 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Azt szeretném kérdezni, hogy a főzőcskézéshez milyen alapkajákat kapunk?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331399 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kedves Táborvezetők!

Szükségem lenne az adatbázisból 3 e-mail címre:

Gáspár Klára / Fimbrethil
Bárány Ágnes
Kiss Ákos

Köszi!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331398 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Amit kapunk, csak keretjátékos cucc lesz, vagy a sima forgatókönyvet is tartalmazza? (Azért kérdem, mert perpill nem nyílik a freemailem, nem tudom megnézni). Ha igen, kaphatok egfy sima forgatókönyvet is? vagy be volt linkelve valahol efféle? visszaolvastam, de nem vettem észre. nem igazán vagyok képben ugyanis, hogy mikor mit kéne/lehetne művelnie a csapatomnak.

köszöntem.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331394 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Mindnen érintettnek elküldtem a keretjáték bővített forgatókönyvét. Nézzetek mailt, reagáljatok - de ne ide.

Mindenki kezdjen gondolkodni mennyit érdemes belőle nyilvánosságra hozni és mikor.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331387 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Hidd el Nudli, én ennek kifejezetten örülök.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331319 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

sebcsaba írta: (Létezik olyan hogy konnektoros hűtőtáska, ha valakinek igénye van rá szerezzen ilyent.)

óigen a TECSO-ban lehet is kapni, 9 990 Ft-ért.

23% kedvezmény!
24l-es, 60W, szivargyújtóról és elektromos áramról is működtethető, belső adaptere 12V és 220V, kék-fehér színben, 40x30x45 cm, régi ára: 12 990 Ft

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331315 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nagyon jól állhatunk, h már a hűtőtáskán kell vitatkoznunk csak :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331293 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

amit én nem eszem meg

Tavaly is volt vagy kettő amit nagyon nem szeretek. Ágasvár után persze ez nem érdekelt. Lassan szépen felnő a társaság és rájön hogy a) mindent meg lehet enni, b) simán ki lehet bírni kaja nélkül két napig (még tovább is).
Szerintem lépjünk túl rajta. (Vagy nincs már más megbeszélnivaló?)

(Létezik olyan hogy konnektoros hűtőtáska, ha valakinek igénye van rá szerezzen ilyent.)

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331257 Írta: Alyr Arkhon

Dodiee írta: Én is remélem h a büfé miatt nem fog oda bejárkálni mindenféle nép. VG-n se tetszett bár táborban nem voltam ott.
nekem is fura gondolat h valaki magánkaját akar tárolni egy tábori hűtőben ahol teljes az ellátás. Nem megszokott, egyáltalán nem. Ez olyan mintha elmennél nyaralni, és lemennél a szállodai konyhára hogy tegyék már be a házitehéntejedet a hűtőbe.
Sztem a gyógyszereket viszont beteszik ha kéred, más kérdés h amikor kelleni fog lesz e ott valaki aki kiadja xD

Mivel a reggelit ebédet és vacsit is ők adják szvsz egész nap lesz lenn valaki aki kiadja a gyógyszert. (esetleg ásunk egy jégvermet a táboron kívül? :) )) )

Külsősök (turisták meg effélék) nem fognak bejárni ez kb 100% egyrészt mert nincs honnan (a falu egy km és ilyen ellátás ott is van) másrészt mert nincs miért.
Mellesleg bár hivatalos őrség nem lesz azért odafigyelünk a kapura.

Én külsősökön a konyhást, büfést értettem.

Persze olyan előfordulhat, mint tavaly, hogyha valaki éppen odaér éppen este és sehol máshol nem lel szállást, akkor ottalhat valahol.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331151 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki nem kér számlát a vásárlásáról annak nem tudunk fizetni egy fillért sem. Akkor sem, ha marad pénz.

Számlacím

Magyar Tolkien Társaság
Budapest 1211 Templom u. 17.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331141 Írta: Rabyn
Te is találtál műkörmöt a levesben?:))))

Egyébként szerintem nem lesz rossz a kaja, van benne amit én se eszem meg (májkrémes kenyééér. bleeeaaaaaah) de majd kreatívan kitalálunk valami mást, tavaly is megoldottuk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331139 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Az én gyermekkoromat is színesítették bizarr menzai élmények... Nem szívesen idézném fel őket :twisted:

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331131 Írta: Rabyn
Ankalimon sose voltál menzás?:)) A menzán főétel a tejbegriz:DDD

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331129 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Én is remélem h a büfé miatt nem fog oda bejárkálni mindenféle nép. VG-n se tetszett bár táborban nem voltam ott.
nekem is fura gondolat h valaki magánkaját akar tárolni egy tábori hűtőben ahol teljes az ellátás. Nem megszokott, egyáltalán nem. Ez olyan mintha elmennél nyaralni, és lemennél a szállodai konyhára hogy tegyék már be a házitehéntejedet a hűtőbe.
Sztem a gyógyszereket viszont beteszik ha kéred, más kérdés h amikor kelleni fog lesz e ott valaki aki kiadja xD

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #331128 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
léccilécci, hadd morcogjak kicsit a kaja miatt... (Nem kell komolyan venni!)

Remzymama/Tünde írta: Köles, pirított hagymával

Ez micsudi így magában? Hamuban sült pogi is lesz? (Utoljára Benedek Elek bácsi meséiben hallottam hasonlót...) :P

Remzymama/Tünde írta: Curry-s tojás rizzsel

Izgalmasan hangzik - van benne némi gyarmati báj, bár ezzel együtt sem látszik igazán főfogásnak... :roll:

Remzymama/Tünde írta: Müzli tejjel

Nem reform... Nem fogyókura... VEGA!!! :deal:

Remzymama/Tünde írta: Csontleves

ööööö.... Ez egy poén? (Vagy ha komoly, akkor olyan is lesz, hogy kitunkolhatjuk a marhapörkölt szaftját??? dejó! :wink: )

Remzymama/Tünde írta: Zöldségleves, rántott sajt, burgonya

Nna... Hát kb. valami ilyesmi lenne a rendes vega cucc... :itscool:

Remzymama/Tünde írta: Káposztás sztrapacska

Sztrapacskaelmélet befigyel? Izgalmasan hangzik, bár bennem azért van még némi óvatos távolságtartás... (lehet, hgy csak azért mert gyűlölöm a káposztát... nem lehetne juhtúrósat nekünk is? :oops: )

Remzymama/Tünde írta: Tejberizs, kakaó szórattal

EZ MEG NEM IS ÉTEL. ANYUKÁM IS MEGMONDTA: EZ DESSZERT :tongue:

Komoly kreatív energiákat látok a menüösszeállításban, úgyhogy senkit nem akarok megsérteni azzal, hogy felajánlok egy vegatáriánus szakácskönyvet... De ha esetleg szükségetek van néhány ötletre, nem kell messzire menni... (mondjuk: gombapaprikás, főzelékek, paradicsomos-zöldséges spagetti, szója fasírozott - bár lehet, hogy a bizarr asszociációkat felidéző "vagdalt szójával" valami hasonló...)

(Egyébként komolyan: második nap nem kaphatnánk mi is hagymás tojásrántottát, kenyérrel és teával? Ha már a többség is vega cuccot fogyaszt, kár a konyhásokat túráztatni a külön menüvel...)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331125 Írta: Alyr Arkhon

Rabyn írta: Jééé tényleg lesz büfé:)))

Azt nem lehetne megtudni, hogy ott mit fognak árulni és mennyi ideig lesz nyitva naponta?

Az tuti hogy alkoholt nem mert azt nem engedjük. Én örülnék ha minél rövidebb ideig volna nyitva mert engem feszélyez a külsősök jelenléte. (de ez egyéni szocproblem)

A konyhában nem jártunk, de nem is járhattunk mert a szabályok szerint senki nem mehet oda be csak a konyhások. ÁNTSZ, KÖJÁL meg több ilyen mozaikszó miatt.
Természetesen a tábor alatt sem mehetünk be.

Ha valaki hoz sajtot meg joghurtot az buggyant túlcivilizált városi és megérdemli azt ami lesz a tejtermékével egy nap alatt... (ez pont olyan mintha reklámszatyorral indulna valaki kirándulni... vagy rosszabb)

Ez természetesen az egyéni véleményem, nem tilos joghurtot hozni a táborba. *ártatlanul néz*

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331119 Írta: Rabyn
Jééé tényleg lesz büfé:)))

Azt nem lehetne megtudni, hogy ott mit fognak árulni és mennyi ideig lesz nyitva naponta?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331101 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
najó
ha valaki 4 csillagos szállót szeretne akkor menjen oda :twisted:
tényleg...

gyógyszernek van hűtő nyilván, és van a tábor területén büfé, vegyél ott joghutot, és edd meg egyből

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331044 Írta: Rabyn
Csinc: a konyhát nem láttam:)

Egyébként nem értem mért lenne finnyás az aki hűtőt szeretne... Nem lesz tudomásul van véve, de azért ne harapjátok már le a fejünket mert meg mertük kérdezni, hogy lesz-e vagy sem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331039 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Feltételezem, hogy ha gyógyszerről van szó, akkor tényleg meg lehet kérni a konyhásokat, hogy betegyék.
De egyetértek Moggyal: egy táborban alkalmazkodjunk már annyira, h. NEM hozunk magánkajának joghurtot meg mindenfélét... (megjegyzem úgyis csak elkeveredne, más megenné, stb.) és akkor nem "KELL" sehol tartani ;)
Aki fél h. egyik nap olyan kaja lesz amit nem szeret és éhes marad, hozzon kekszet. Ennyi. Szvsz. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331034 Írta: Rayan
Nem tudok hűtési lehetőségről mint olyan. De ott voltál te is, láttad a helyszínt.

A konyhásoknak viszont mindig fel lehet tenni egy udvarias kérdést.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331029 Írta: Rabyn

Rayan írta: Az ne legyen mérvadó, hogy "tavaly is volt". Idén idén van, hűtőt nem fogunk tudni szerezni. Idén melegvíz lesz, mint újdonság, sok egyéb mellett.

És ha elfogy a melegvíz kérhetünk hűtőt?:P:)

Arra lesz-e lehetőség, hogy hűtőládába való flakont betegyünk egy két órára jégszekrénybe?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331028 Írta: Rayan
Az ne legyen mérvadó, hogy "tavaly is volt". Idén idén van, hűtőt nem fogunk tudni szerezni. Idén melegvíz lesz, mint újdonság, sok egyéb mellett.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331005 Írta: Rabyn

mogy írta: minek hűtő? nem kapunk kaját? nem folyik hideg víz a csapból? nem tudom, egyesek menynit jártak ottalvós, esetleg sátras táborba, de tudatosítani kéne, hogy nem otthon vagyunk. (aki akarj, hozhat hűtőt a hátán akár kirándulni is...)
szerk: bocs a kiakadásért, de ezt tényleg képteéen vagyok megérteni...

Van olyan gyógyszer amit nem szabad melegben tartani (pl a fenistil is ilyen)
Ha valaki hoz magával sajtot, joghurtot, akkor azt hűtőben KELL tartania...

Tavaly is volt hűtő, és nagyon nagy hasznát vettük.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331000 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
minek hűtő? nem kapunk kaját? nem folyik hideg víz a csapból? nem tudom, egyesek menynit jártak ottalvós, esetleg sátras táborba, de tudatosítani kéne, hogy nem otthon vagyunk. (aki akarj, hozhat hűtőt a hátán akár kirándulni is...)
szerk: bocs a kiakadásért, de ezt tényleg képteéen vagyok megérteni...

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330999 Írta: Rayan
Akkor hozzon valaki kamiont.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330996 Írta: Rabyn
És nem tudna valaki hozni egy picike hűtőt?

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére