2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 6 hónapja #335325 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Lesz egy írás alapozó (én), egy "tünde hétköznapok" (szintén én), egy quenya alapok (Angwen), ezen kívül még attól függ, hogy mit igényel a tisztelt szervezőség. (pl gondoltam hadviselésre is, de nem tudom ez hogy illik bele...)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335321 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Felagund, azt már lehet tudni, hogy a délutáni ismeretterjesztő előadások (a rendi foglalkozások előtt) pontosan mik lesznek és kik tartják?
Én csak annyit tudok, hogy a legelső tünde címertan és ennyi...
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335131 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta: Ma megvettünk Eryvel a táborpénzből az MTTnek 2 darab varrógépet.
Az egyik egy Singer, 70ezer forintról leárazva 20 ezerre, csudaokos (még a tűbe is befűzi a cérnát), csak napszítta mert a kirakatban állt, meg hiányzik egy alkatrésze, az a lap, ami az anyag alatt van az orsó előtt, de ez nem gond, itthon sose használom pl.
A másik egy noname, de állítólag strapabíró gépecske. Vértezzétek fel magatokat mindenféle varrási ismeretből, mostantól fogva kifogyhatatlanul varrhattok :lol: :lol: :lol:
Van hozzá 50 darab tű is és soksokcérna.
Ötleteljetek vadul :P

:baromibüszkemagáramittalált: :oops:

Juhúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dejódejó!!!!!!!!!!! :hello:
Csak télleg sokáig bíjrák a kicsikék! Majd vigyázunk rájuk nagyon! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335119 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ma megvettünk Eryvel a táborpénzből az MTTnek 2 darab varrógépet.
Az egyik egy Singer, 70ezer forintról leárazva 20 ezerre, csudaokos (még a tűbe is befűzi a cérnát), csak napszítta mert a kirakatban állt, meg hiányzik egy alkatrésze, az a lap, ami az anyag alatt van az orsó előtt, de ez nem gond, itthon sose használom pl.
A másik egy noname, de állítólag strapabíró gépecske. Vértezzétek fel magatokat mindenféle varrási ismeretből, mostantól fogva kifogyhatatlanul varrhattok :lol: :lol: :lol:
Van hozzá 50 darab tű is és soksokcérna.
Ötleteljetek vadul :P

:baromibüszkemagáramittalált: :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335055 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta: Miért? Kiheverm az egyik konfliktust, és kapok másikat, de miért?

Mikor szóltok, hogy új emberek vannak a csapatomban, ha nem ír semmit, akkor a Táborban derül ki, hogy jééééé, 10-en vagyunk?

:behúzzaazújabbrovátkát:

Minden kedves csapveznek üzenem, hoyg a táborvezetőség inkompetenciája miatt gyakorta nézzen csoportinfót a csapattopicról, hátha meglepi érheti őt.

Alyr elutazott, előtte vizsgázott, nézd el neki a mulasztását, más meg nem lát bele

köszi

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335048 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dreamer_KF írta: Esgal: igen, vettem észre, hoyg ideges vagy, különben elolvastad volna a darabokról szóló isntrukciókat.

Nem a család történetét kell elbeszélni, nem eredettörténetet, hanem BÁRMIT, ami az út során történt. Gyak. azt csinálunk, amit akarunk, mert Tolkien bá´ elintézi az egészet, hogy "mentek, azok meg nem".

Shakespeare - nem kell okosnak lenni, kihívás. Ráadásul miért ne lehetne meggyilkolni egy-két hegyesfülűt? Hehhehehe..

elolvastam, de ott nem egészen az vagyon írva, amit gillz később pontosított ;)

És nem mondtam egy szóval se, hogy S bá nem kihívás. azt mondtam, hogy hosszú távon talán nem változatos, és valóban nem értettem, miért csak őrá szorítkozunk. Alyr ugyanis stílust és hangulatot emlegetett, ami nem egyenlő a cselekményből fakadó drámával, nagyon nem.

egyébként akárhogy tűnődöm, annyi minden nem történhetett az út során. de oké, tegyük fel. Már csak azért is muszáj lesz, mert túl sok jövőbelátás sem szerencsés...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335017 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dreamer_KF írta: Minden kedves csapveznek üzenem, hoyg a táborvezetőség inkompetenciája miatt gyakorta nézzen csoportinfót a csapattopicról, hátha meglepi érheti őt.

Nálam ez már alaprutin... :D

Nembaj, Dreamer, nézd azt, h frissült a vérvonal... 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335014 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Miért? Kiheverm az egyik konfliktust, és kapok másikat, de miért?

Mikor szóltok, hogy új emberek vannak a csapatomban, ha nem ír semmit, akkor a Táborban derül ki, hogy jééééé, 10-en vagyunk?

:behúzzaazújabbrovátkát:

Minden kedves csapveznek üzenem, hoyg a táborvezetőség inkompetenciája miatt gyakorta nézzen csoportinfót a csapattopicról, hátha meglepi érheti őt.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335012 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Elnézést, h teljesen más témát vetek fel, de... Meg tudnánk beszélni a leutazást?

Ugyanis Rabyn nézett egy csodás vonatot nekünk, ami 10 körül indul, és 2 körül van lenn. Ez szuper lenne, mert el tudnánk időben kezdeni a tábor előkészítését.
Csak pár kérdésem lenne:

:arrow: Az autóval érkezők mikor érkeznek le?
:arrow: Lesz legalább egy olyan autós, aki le tud erre az időpontra érni, összeszedni a mi cuccainkat is, segíteni nekünk átmenni a táborba?
:arrow: Illetve lesz ott lenn olyan, aki át tudja ebben az időpontban venni a tábort? Gondolom ez Tünde reszortja.

Úgy gondolom, h ennél későbbre nem tanácsos a leutat tervezni. Így is 3 lesz, mire érdemben nekifoghatunk a munkának. Ha ennél később kezdjük el, nem fogjuk befejezni a dolgainkat, mire jönnek a táborozók.
És nem kell egyszerre jönnie az össze autósnak. Csak legalább egy legyen lenn a legfontosabb cuccokkal.

Ez nem jajveszékelés, nem szokásom, tudjátok jól. Csak jobb, ha okosan tervezünk. Akár a tavalyi tapasztalatok alapján is. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334996 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Felagund írta: gillz: tudom, hogy csekélység, és te imádsz formabontani, de sajna ebben az időben _nem_ voltak se gonosz tündék, se egymással rivalizáló frakciók... ;) Egyebekben meg egyetértek Esgallal. Nem kéne ilyen szinten megkötni a csapatok kezét...

:) akkor tényleg unalmas lehetett tündének lenni - és valószínűleg nem alakult ki a dráma, mint olyan, mert ahhoz kellenek konfliktusok. Ez esetben az egész tábor alatt is felesleges törni előadáson magunkat, mert egyedül Melkorból és Feanorból lehet kihozni bármi drámait, ami az alapfeltétele az érdekes és jó előadásnak ugyebár.
Nem hiszek az utópiákban, ero szerintem léteztek konfliktusok a tündék között is, max nem ölték meg egymást.

Még mindig nem értem, mi az a rettenetesen szorító megkötés abban, ha azt mondjuk, legyen drámai az alapszituációja az előadásnak, de ezen kívül bármi, ami megtörténhetett a tündékkel addig. Ja, és ötletet meg egy darab drámából meríthetnek, felütik bárhol, ha nagyon nincs ötletük, és azt átírják tündékre.

Ki tiltotta meg, hogy útközben ne legyen egy tündének jövőlátó álma, például? És akkor nincs megkötés, szárnyalhat szabadon a kreativitás kék madara.

A gyengébbek kedvéért is: Shakespeare nem stílusi megkötést jelent. Szituációhoz és konfliktushoz ötletforrást.

Számomra az, ha megmondják, hogy viking ballada vagy balett formában adjuk elő dolgot, nagyobb megkötés, és ezt nem is szeretnénk.

Ezen kívül logikus témaválasztás lehetséges, olyan, ami még nem volt téma, és beleillik a keretjátékba. Most őszintén, mi volt meghatározóbb a tündék életében eddig az Ébredésen, az Utazáson és a Megérkezésen kívül 8no meg a mindennapi életükön kívül, de az meg jellegzetesen nem túl érdekes) ? Vagy legyen három kategória, és másik három kategória, hogy tuti ne ugyanolyanok legyenek a darabok?

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334918 Írta: Felagund

Dreamer_KF írta:

Felagund írta: gillz: tudom, hogy csekélység, és te imádsz formabontani, de sajna ebben az időben _nem_ voltak se gonosz tündék, se egymással rivalizáló frakciók... ;) Egyebekben meg egyetértek Esgallal. Nem kéne ilyen szinten megkötni a csapatok kezét...

Én biztos öngyilkos lettem volna, ha az út során ennyire unalmas lett volna a világ.

Úgy látom nemigen sikerült elsajátítanod a tündékre jellemző látás- és életmódot. Ezt nem tanították meg a csapvezképző tréningeken?
Mindegy, van még valamivel több mint egy heted rá...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334915 Írta: Dreamer_KF

Én biztos öngyilkos lettem volna, ha az út során ennyire unalmas lett volna a világ.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334910 Írta: Felagund
gillz: tudom, hogy csekélység, és te imádsz formabontani, de sajna ebben az időben _nem_ voltak se gonosz tündék, se egymással rivalizáló frakciók... ;) Egyebekben meg egyetértek Esgallal. Nem kéne ilyen szinten megkötni a csapatok kezét...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334909 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
shakespeare abból a szempontból lehet cak "előnyös", mert azt talán mindenki olvasott már, és mindenki tudja, kb milyen. Molier-t én pl csak egyszer olvastam, azt is régen...szal a többiről cak halvány elképzelések lehetnek, előfordulhat, h akár csapatszinten is. Bocsi a belevauért, és remélem nem voltam túl zavaros.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334865 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Esgal: írhattunk volna alapszituációkat is direktbe, (ellentétes táborból szerelmesek, tünde, aki elhatározza, h ő márpedig gonosz lesz, különféle szerelmi sokszögek, hadd ne soroljam a lehetséges alapszituációkat, és akkor még nem vettük figyelembe, h az adott drámából nem kötelező az alapszitut belerakni, hanem simán elég kivenni egy jelenetet, amiből ötletet meríttek. )
Az utazás során bármilyen emberi történet megeshetett, és végeredményben emberi történetet kell írni, mert csak azt tudunk ;)
És az, hogy van egy adott dráma, a stílust semmiben nem befolyásolja... ettől függetlenül el lehet táncolni, elő lehet adni cirkuszi mutatványként, vagy vetélkedőként, pantomimben, vagy horrotörténtként.
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen jó drámaírót veszünk alapul ahhoz, h drámai szituációt lehessen meríteni belőle - mert ennyi, meg jó ötletek kellenek egy előadás-jellegű produkcióhoz. Az, hogy minden csapat Shakespeare-t kap, csak azt jelenti, h akkor legyen egységes. De én szívesen kisorsolok köztetek Beckettet, Millert, Moliere-t és egyebeket is, nem hinném, h változtat bármit a feladaton. A lényeg a drámai alap.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334859 Írta: Felagund

Dreamer_KF írta: Ráadásul miért ne lehetne meggyilkolni egy-két hegyesfülűt? Hehhehehe..

Mert "írva vagyon", hogy Míriel volt az első tünde, aki meghalt... ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334856 Írta: Dreamer_KF
Esgal: igen, vettem észre, hoyg ideges vagy, különben elolvastad volna a darabokról szóló isntrukciókat.

Nem a család történetét kell elbeszélni, nem eredettörténetet, hanem BÁRMIT, ami az út során történt. Gyak. azt csinálunk, amit akarunk, mert Tolkien bá´ elintézi az egészet, hogy "mentek, azok meg nem".

Shakespeare - nem kell okosnak lenni, kihívás. Ráadásul miért ne lehetne meggyilkolni egy-két hegyesfülűt? Hehhehehe..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334846 Írta: Esgal

Alyr Arkhon írta: - Az előadások elkészítésének módja: A család útja Cuiviénentől Valinorig, ill. ennek az útnak egy szabadon választott epizódja. (mivel erről Tolkien kb semmit nem ír, szinte minden belefér) Ezt egy általunk kiválasztott Shakespeare-színdarab sítlusában-hangulatában kell előadni. (továbbra is szabad performansz, elvégre Rómeó és Júliából írtak mán balettet is asszem, de szvitet tuti)

Akkor kapsz véleményt, és nem fogsz/fogtok örülni ;)

Direkte jeleztük, bár ha a többiek azóta meg lettek győzve, akkor nem szóltam, szóval direkte jeleztük, hogy az ilyen "mutassad beja a családodnaka történetétet" dolgok kibeb*szottul nehezek, mivel

1. a nincs támpont nem csak azt jelenti, hogy nincs megkötés, dejó, hanem azt is, hogy egyáltalán de tényleg nincs miből kiindulni

2. későbbi korba okés, de vegyük sorra, mi izgalmas lehetett egy tünde életében, jó? Gyorstalpaló töriből ;) Szóval: Felébredüüünk, csillagot nézünk, ami szééép, elmászunk Belerinadbaaa, aztánt átmegyünk valinorbaaa, aztán vagyuuunk, és jól érezzük magunkat és egymást, és kovácsolunk meg örülünk meg szépek vagyunk, meg örülünk, meg béke van. és örülünk is.

nyilván ez sarkítva van, de mondj csak egy példát, hogy mi dráma lehet ebben. a brazil szappanoperák témavilágát mellőzni kéne. ebben nem nagyon van semmi, tudniilllik minden érdekesebb dolog esetén meg van kötve a kezünk. :P

+1. És mi az isten haragjáért csak sékszpír????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Több műfaj nem jutott eszetekbe? Beírjam, mit ötleteltünk korábban a csövivel? jó hosszú lista van, lehet válogatni.

Egyébként tájékoztatásul jegyzem meg, hogy a spékszpír dráma hangulatából van mondjuk háromféle: királydráma (kiesik, hiszen tilos a halál és a viszálykodás), a szerelmi tragédia (elviuleg belefér, de muszáj hepiend, mert ugye halál, az tilos), vígjáték (ez mondjuk lehet, de azért el tudnék fogadni nem csak humoros előadásokat is. magamat ismerve, a csapatomnak is valami olyasmi lenne a legjobb.). Mondjuk az említett angolon belül ez van, bár a hangulat, hogy úgy mondjam, szövegezés, cselekményvezetés, miegyebek, ugyanazok, mert - minő meglepetés - egy ember írta. Szóval, amire célozni akarok itt b*szottnagy bekezdésekben, az az, hogy ez nem túl változatos, és nem is értem, hogy ha nem az, akkor miért szűkjítjük be ennyire.

szerintem, amire te gondolsz, az a darbaátirat, ami a fenitek miatt kissé nehézkes szintén, másfelől kilencszer kicsit nagyon az idegekre fog menni, harmadfelől, ez tolkintábor, nem sékszpír. annyi jó stílus, író, dráma, mű, műfaj, lótúró van még. elhiszem, hogy s.-t sokan szeretik, én is, de ez kibeb*szottnagy túlzás.

a történet szűk lehetőségű, a stílus (mint már említettem, sékszpírnek végsős soron egy darab van belőle), sziuntén nagyon, csak azt nem értem, hogy miért akartok 9 egyforma performanszot, ami ráadásul mind unalmas. Kifejezetten kérlek, hogy magyarázd el, értelmesen. ha kell, kifejtve, mert józan logikával nem lehet követni. És még egy: a CSÖVI erre rábólintott? Egyre több furcsaságot tapasztalok. Kiheréljük itt magunkat, és nehezítjük a dolgunkat, és erre kábé zéró okunk van.

hm. pedig eredetileg csak annyit akartam írni, h ez egy nagy f*szság.

Fhúúú. Bocs, ideges vagyok mostanság, de ez a vélemlényem, nemigen kozmetikáztam.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334841 Írta: Esgal

Gandalf írta:

Esgal írta: Minden kötözködés nélkül: segítsetek/sünk egymásnak. Én valahogy átsiklottam e kérdés felett, ami hiba, de tudom, h ilyen ügyben már megkerestek az ezüsttövisék. nekik le is írtam, mi mennyi, és hány m kell belőle. ezt az infot ti ios használhattátok volna - úgyhogy leírom itt is, de ők is mondhatták volna

Erről nem is tudtam. 8O Ki keresett meg tőlünk?

Eöh, elírtam, artemisz keresett meg, ő meg rabynnál van, csak mikor írtam, vmiért úgy emlékeztem, h nálad volt :oops:

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334778 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta:

Rabyn írta: mind autóval megyünk le? Ez nekem új!

nem
mondom autóval délben indulunk, a vonastosakat nem tudom

belevau: amennyiben jóanyám autójára is a 0. napon számítotok, lehetőség szerint ezt kommunikáljátok le vele ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334676 Írta: Felagund
Csak sok benne a spoiler :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334659 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Alyr Arkhon írta: Na ez is elkészült, egyelőre nem teszem közzé csak valamikor este.

Nyárit tábor- keretjáték - második trailer:

youtube.com/watch?v=reNWxjFT54c

Ez kifejezetten nagyon jó lett :itscool: :hello:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334613 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Esgal írta: Minden kötözködés nélkül: segítsetek/sünk egymásnak. Én valahogy átsiklottam e kérdés felett, ami hiba, de tudom, h ilyen ügyben már megkerestek az ezüsttövisék. nekik le is írtam, mi mennyi, és hány m kell belőle. ezt az infot ti ios használhattátok volna - úgyhogy leírom itt is, de ők is mondhatták volna

Erről nem is tudtam. 8O Ki keresett meg tőlünk?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334595 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Pénteken volt CSÖVi találka meg keretjáték-átbeszélés, a következő változtatások születtek:

- A csapatok előadásai (értsd performansz) 4. 5. 6. napon lesznek (az eddigi 3-4-5 helyett)

- Az előadások elkészítésének módja: A család útja Cuiviénentől Valinorig, ill. ennek az útnak egy szabadon választott epizódja. (mivel erről Tolkien kb semmit nem ír, szinte minden belefér) Ezt egy általunk kiválasztott Shakespeare-színdarab sítlusában-hangulatában kell előadni. (továbbra is szabad performansz, elvégre Rómeó és Júliából írtak mán balettet is asszem, de szvitet tuti) Az előadások ideje megváltozik, vacsi előtt nem lesz, hanem utána kettő.

- Pohárnokságok a 2. 4. 5. 6. nap lesznek (2. nap a rendi vezetők tartják)

- A 6. nap esti "káosz" egy fogócska képében fog megnyilvánulni amiben egy kommandó fog szembeállni a tábor népével, védve azokat a kincseket amiket Ungoliant meghagyott-elszórt. (ők lesznek Ungoliant lábai) A kommandót a tavalyi módszer szerint fogjuk megalkotni (azaz kb. a kungfusok meg egyéb erős emberek lesznek benne)

Asszem ennyi ha nem akkor szóljon aki volt.
Valamint mindenkitől véleményt várok hogy ebből meg a kereetjátékból mennyi kerülhet előre nyilvánosságra.

Egyelőre senki ne mondjon semmit a csapatának/rendjének.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334553 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Írok vonatot, aztán válasszatok:
10:05 - 14:11 (szvsz ezzel kéne menni)
12:05 - 16:11

Az 50%os jegy 1820 forint. Visszafelé is ennyi:) szal összesen 3640 ft

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334550 Írta: Rabyn
Azért kérdezem, hogy el tudok-e menni előtte hp5öt nézni:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334546 Írta: Tünde

Rabyn írta: mind autóval megyünk le? Ez nekem új!

nem
mondom autóval délben indulunk, a vonastosakat nem tudom

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334542 Írta: Rabyn
mind autóval megyünk le? Ez nekem új!

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334539 Írta: Tünde

Rabyn írta: A 0.napon hánykor és honnan indulunk? (ugye az 12.e?)

autóval délben

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334538 Írta: Rabyn
A 0.napon hánykor és honnan indulunk? (ugye az 12.e?)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.505 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére