2007-es nyári tábor - Szervezők
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(tudom van más bajotok is de ez szvsz sokakat érdekel, szal jobb ha előre beleterveződik a programba)
[más belevau: a táblázatban a délelőtti csapatfoglalkozásoknál el van csúszva az előadás-felkészülés rendje]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Milendoria
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
mert így csak összevissza szervezések vannak, pedig ha mindannyian ugyanazzal mennénk le, lenne ott közösen eltöltött, jól felhasználható időnk. Ha azt mondjátok IC, megbékélünk vele... szerintem ez most itt nem a nagy demokrácia helye, igenis a sarkatokra kéne állni, mert fölösleges energia és időpocsékolás ezt így összeszedni (igen, az IC nekem is drága, de ha azt mondják h legyen az, vhogy összeszedem azt a pénzt...)
egy kis határozottságot kérünk!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- gillz
- Nem elérhető
Azért jó lenne, ha együtt valamennyire, szal mindja mindenki, melyikkel megy .D
Aeglos: a filmzenéken és metálon kívül is van sokféle zene, ami aláfestésre alkalmas Igyekszem én is hozni, ezek szerint leginkább nem filmzenéket, mert azok lesznek másnál. Mindenképpen javasolnám, h aki hoz zenét, az valamennyire tudja, h melyik zene milyen hangulatú.
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
Gyerekek! Akkor legyen egyéni kalandtúra, és majd összeszedjük egymást Újhelyen. Kinek mi a szimpi, a lehetőségek adottak, válasszatok. Remélem, mindenki nézi a topicot, de azért küldök egy e-mailt a többieknek.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Egy javaslatot tennék: Óvakodjunk attól, hogy a csatajeleneteket death metállal, a jelentőségteljes vagy drámai pillanatokat meg historikus metállal fessük alá, mert nevetséges. Szerintem ide izléssel megválogatott filmzene illik, pl: John Williams, de a Gyűrűk Ura zenéjét is el tudom képzelni egy ilyen részhez, sőőőt...
(Van JW összes, hozom, ha van rá igény.)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Milendoria
- Nem elérhető
azt mondanám hogy a 10-es nincs olyan korán, és max tényleg a 2 plusz órát csupa hasznos dologgal töltjük... úgysem lesz sok időnk, miért ne kezdhetnénk el a fontos dolgokat minél hamarabb?
- sebcsaba
- Nem elérhető
Az autósok le fognak jönni elénk. Biztos vagyok benne, külöben csapvezek nélkül maradnának és akkor megnézhetnék magukat. ;] [size=9:1z0hd5rt](Igen, zsarolás.)[/size]
Beleugatok a dolgotokba: szerintem menjetek a 10-es vonattal, és lesz két órátok ráhangolódni és csapatépíteni és játszani amíg megjönnek az autósok. Tavaly is pont így voltunk. Ha nincs ellenvetés akkor ez legyen a fix. (Én persze nem megyek veletek, könnyen beszélek.)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Rabyn
- Nem elérhető
MOST AKAROM TUDNI MELYIK VONATTAL MEGYÜNK!!!!!! Én továbbra is a nem átszállós nem ic deles vagy tizes vonatot támogatom... De nem holnap este szeretném megtudni, hogy mikor megyünk és honnan és mennyiért... ha az ic-s átszállós vonattal megyünk akkor muszáj lesz kérnem a családomtól pénzt és ezt baromira nem akartam...
És szerintem annyit igenis el lehetne várni az autóval menőktöl, hogy értünk jöjjenek ha már lepakoltak. HA jól emlékszem volt is erről szó... Bár szerintem az este 6 körüli leérés nagyon későn van...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Nudli: én próbálkoztam már vele, hogy csöveltem az icn az ajtó előtt (szeretek az ajtó elött csövelni) de közölték velem, hogy így is ki kell fizteni a büntetést ha akarom ha nem...
- Tünde
- Nem elérhető
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mivel vasárnapra senki nem hozott nekem zenéket tábori aláfestésnek, sőt, nem is küldött, vagy jelezte hogy küld, arra kell gondolnom, hogy senki még csak nem is gondolkodott ezen.
Márpedig így mindenhova az én zenéim kerülnek, ami meglehetősen egysíkú lesz. (Corvus Corax meg John Williams)
Biztos ezt akarjátok?
(következő zenetémák lennének fontosak:
Reggeli ébresztő
Valák megjelennek
Végzet Köre
Népgyűlés
Reggeli
Ebéd
Vacsora
+Egyéb tábori esemény amit itt nem nevesítettem)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: A táborozók leutazása kapcsán Estel már aktivizálta magát. Így járunk az MTT-ben, ha sokáig keresünk felelőst.
De sztem teljesen korrekt a 9-es találka azzal a kikötéssel, h. fél 10-re mindenkinek legyen jegye. Táblát holnap átveszem.
Akinek van linkje régi tábori képekről, melyeken én tartok a táblákat, pls rakja be a táboros topicba, h. felismerjenek meg minden.
az az érzésem, hogy inkább az "aki még egyet csetel, annak a hsz-e helyére tábori infót teszek" rendszer működött
erős volt a kísértés hogy folytassam Fela és Estel sorát...
Gandalf, akkor tőled kérdezem: kell valami segítség? gyűjtsük-e a népet családonként, h. lássuk ki van ott, vagy bármi extra? nyilván az aggódó anyukákat mki odatereli hozzád de egyéb?
- Gandalf
- Nem elérhető
De sztem teljesen korrekt a 9-es találka azzal a kikötéssel, h. fél 10-re mindenkinek legyen jegye. Táblát holnap átveszem.
Akinek van linkje régi tábori képekről, melyeken én tartok a táblákat, pls rakja be a táboros topicba, h. felismerjenek meg minden.
- brokkoli
- Nem elérhető
Csak döntsünk végre.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Rayan írta: A második levélben benne voltak a paraméterek, hogy hogyan történik a gyülekezés? Ha nem, annak részleteit Ery nem osztotta meg velem. Bocs Rabyn, csak már a fél működést átszerveztük, és nem lehet követni.
Nem voltak benne, ezért kérdem. De ha megmondjátok hogy hánytól gyülekezünk (és ezexerint Gandalf "zászlaja" alatt), akkor én beírom, ennyit igazán segíthetek, csak ne tologassátok már h. "ez a Te dolgod vagy az enyém"? Az h. valaki felel a kommunikációért vagy a leutazásért nem azt jelenti, h. mindent ő kell leírjon/kitaláljon, hanem h. kiadja az utasítást h. figyu Te akárki, írd be
- Rabyn
- Nem elérhető
És az a baj, hogy tényleg nem lesz pénzem az ic jegyre... éppenhogy kijövök a fizuból a táborra nézve... még így is kérnem kell a szüleimtől és azt nagyon nem akartam.Persze a többség akarata/döntése szent.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Nekem amúgy jó a feles vonat is, bár én sem szeretem az intercicit, de ha arra szavazunk akkor nem maradok le
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Inczy
- Nem elérhető
Beszéltem az egyik sráccal a csapatomból, és kiderült, h rosszul lett informálva a leutatásról.
Írt a tábvezeknek egy mailt, h pontosan honnan és mikor indulnak. Az időpont helyesen lett megadva, de Délit pályaudvart írtatok neki.
Kérlek benneteket, hogy ellenőrizzétek, hogy jó infokat küldtök-e ki.
Előfordulhatott figyelmetlenségből, fáradtságból. Amíg lehet, javítsátok az ilyen hibákat, kérlek.
Szerencsére vele tudtam beszélni, és kiderült a dolog, de ha nem privizek rá, akkor rossz helyre megy pénteken.
Feel the sunshine
- Inczy
- Nem elérhető
Csinci által javasolt alternatíva sztem is ésszerűbb, nem kell kapkodni, és bőven elérjük a buszt. Ha meg együtt megyünk, akkor az átszállással sincs probléma, segítünk egymásnak. Rabyn, hidd el, h ennél komolyabb problémáink is lesznek a táborban, edződni kell.
És én személy szerint hajlandó vok rászánni plusz 500 Ft-ot, hogy nyugodt, kényelmes lefeleutam legyen.
Már csak egy kérdés van: tényleg annyira fontos, hogy egy csoportban menjünk? Tizeniksz ember úgyse tud egy helyre leülni. Vonaton képtelenség megoldani, h mondjuk 5-6 embernél többen egy helyen csoportosuljanak, beszélgessenek.
Ádám, szted nem elég, ha ott lenn kezdjük el a csövizést?
Mert sztem fontosabb, h béke legyen... Ha egyszerűen képtelenek vunk egymáshoz alkalmazkodni.
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
A második levélben benne voltak a paraméterek, hogy hogyan történik a gyülekezés? Ha nem, annak részleteit Ery nem osztotta meg velem. Bocs Rabyn, csak már a fél működést átszerveztük, és nem lehet követni.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
ezt tényleg ki kellene kommunikálni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Kincső: a menetrend nem változott. ill asszem 5 perccel később megy a vonat de ugyanonnan. Én nem tudok róla, hogy ment volna ki bármiféle levél:P
a buszjegy árát valaki írja majd be.
azt tudom hogy nem változott
de ennek ellenére nem kaptak szerencsétlenek tájékoztatást, h. kit keressenek
ami persze nem katasztrófa, csak ha már megígértük, meg az aggódó szülők.....
- Rabyn
- Nem elérhető
a buszjegy árát valaki írja majd be.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.