2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 6 hónapja #337872 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Leguanember írta: Aeglos, nekem meg úgy tűnik, hogy elvállaltad az egyeztetés levezetését. :-) Megerősíted?
Amennyiben igen, az lenne a tanácsom, hogy kérd priviben vagy emilben az időpontokat, hogy ne húszan írjuk tele a topikot. De ha innen van kedved mazsolázni, nyugodtan.

Nekem mindegy, hogy én szervezem-e vagy más, de ha Nektek ez egyszerűbb megszervezem, csak jövő héten nem érek rá fórumozni, mert Kapolcson leszek. Időpontokat tőlem ide is írhattok, mivel a topiknak a találkozó megszervezésén és apróbb kérdéseken kívü nincs más funkciója. Ha lesz konkrétum, 32-es pirosbetűs lesz, fel fog tűnni. :)

Egyébként csöndben hozzáfűzöm a mondandómhoz, hogy minden szervezői munkához hozzátartozik, és elengedhetetlen a rendezvény utáni értékelő megbeszélés. Gondolhatjátok, hogy senki nem szívesen ücsörög papírokkal a kezében hallgatva a többiek kritikáit, ahelyett hogy a Balatonnál lógassa a lábát, vagy a családjával elmenjen kirándulni... Ez még a szervezés része, és most hétvégén nagyon ajánlott lett volna összehozni, mert utána mindenki a négy égtáj felé széled azt annyi. Ez a hozzáállás valahol a csapatot minősíti. Nálunk éppen lakásfelújítás van, alig lakható a szobám, egész nap pakolunk, gondolhatjátok, hogy lenne mit csinálnom, és a családom is számít a segítségre, mégis ennyit azért meg bírok tenni... Persze öszehozhatjuk szeptember elején is, amikor már senki sem emlékszik az apró hibákra, elfelejti, hogy tulajdonképpen mi miért és hogyan történt, de mindegy...

Kapolcson egy délelőtt is összehozhatjuk, mondjuk elsején reggel. Akit érint, leutazhat egy nappal előbb. Ez kinek nem jó?

Ja és más:
Kedves Táborvezetői négyesfogat: Kik jönnek még a csapatvezetőkön és a rendi vezetőkön kívül? Mert velük is egyeztetni kéne. Melina? Ratzka? Felagund?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337867 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Más de fontos: Erumea nem tud belépni a fórumba pedig a nevét és a jelszavát is jól írta be. Ulmo utána néznél mi lehet a gond?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337866 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Aeglos, nekem meg úgy tűnik, hogy elvállaltad az egyeztetés levezetését. :-) Megerősíted?
Amennyiben igen, az lenne a tanácsom, hogy kérd priviben vagy emilben az időpontokat, hogy ne húszan írjuk tele a topikot. De ha innen van kedved mazsolázni, nyugodtan.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337865 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nekem egyelőre bármelyik hétvége jó, de akkor most döntsük el, mert akkor ahhoz igazítok mindent. Ja, igen, hétvége legyen lehetőleg :)

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337864 Írta: Aeglos
Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy a közhangulat eléggé a most hétvége ellen fordult, viszont a jövő hét sem jó, mivel Kapolcsra megy a társaság nagy része. Többen már hétfőn lemennek, mivel akkor kezdődik.

Augusztus közepetáján viszont többen a családjukkal mennek nyaralni, többek között én is. Leírom ide az augusztusi hétvégéket, amikor találkozhatnánk. Egyébként tőlem lehetne hétköznap délután is, de úgy tudom, hogy Tünde és Rayan este 8-ig dolgoznak. Azután kezdeni meg már értelmetlen lenne.

5. vasárnap: Kapolcs után

11.
12.

18.
19.

25.
26.

1.
2. (valahol itt lesz a tábori tali)

Jó lenne, ha minél hamarabb beírnátok, hogy ki mikor ér rá, vagy melyik időpont teljesen rossz neki, hogy kisakkozzuk a legoptimálisabb időpontot.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337861 Írta: Leguanember
Rendben, nyilván nem értékeljük a tábort bármely főszervező nélkül.

VASÁRNAP SZABADNAP!! SZOMBAT ESTIG AKKOR RÁÉRNEK AZ EGYÉÁNI ÉRTÉKELÉSEK.

Ellenben ha már Kapolcs utánra halasztjuk, akkor lehetne akár a tábori kérdőívek eredményeinek birtokában megejteni a dolgot.
Arra kérem a csapatvezetőket, hogy amint kint lesz, szorgalmazzák a kérdőív kitöltését, addig pedig egy mesélős mi volt jó, mi nem volt jó gyűjteményt is készíthetnétek a topiokokban. Mit szóltok?
Ankalimon, mikorra lehet kész az űrlap, és mennyi időt szoktunk hagyni a kitöltésére?

A táborértékelő megbeszélésre akkor Kapolcs után, az augusztus 6-ával kezdődő héten vagy még később kerülhet sor. Ki vállalná az egyeztetést? Én a hétvégét javaslom mindenképpen, hétköznap későn van, sietni kell, aznap és másnap sokaknak munka. Javaslatom augusztus 11. szombat délután.

A jövőre nézve viszont bármely MTT-s szervezésben érdemes lenne előre kijelölni a rendezvényt értékelő megbeszélést az eseményt követő max. másfél hétben. Utána egyre nehezebb mind emlékezni, mind az embereket összehozni.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337846 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Táborértékelő tali időpontját szeretném, ha tudnánk mielőbb fixálni.

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337844 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ha jól értem, táborlezáró-értékelő megbeszélés végül Kapolcs utánra marad - amit végtelenül sajnálok -, az írásos értékelés pedig szombat délig kell. Javítsatok ki, ha tévedek.

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337842 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Lehet hétköznap este, de akkor este 8 után. 5-ig meló, 6-8-ig próba van. Höhö.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337830 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
az én értékelésem már ott van
nem hiszem hogy olyan könnyen felejthető lenne a tábor, hogy 3 hét múlva ne emlékeznénk rá :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337827 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
szvsz is jobb lenne később megoldani a megbeszélést, amikor az összes tábvez és lehetőleg minden szervező ráér... de szombatig az értékelést ettől függetlenül írjuk meg :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337826 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Legyen kedd. Én utána már mindenképp megyek Kapolcsra. (persze az én hiányom nem olyan súlyos, de azért szólok (: )

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337820 Írta: Tünde
hétköznap este jobb lenne, hisz nyári szünet van, aki dolgozik az is ráér 5-6 körül, nem?
(elmehetnék, de abból vita lenne, azt meg nem akarom)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337810 Írta: Rabyn
akkor marad a kapolcs után vagy valamelyik hétköznap este.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337806 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Részemről nem látom értelmét a min. két tábvez nélküli megbeszélésnek.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337805 Írta: Tünde
sajnos nekem sem lesz jó ez a hétvége, sorry
(kicsit közeli a tábor időpontja még, és a család az első)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337798 Írta: Tünde
a tábori tali időpontja még ráér
szeptember elején lesz valamikor, úgy beszéltük meg
legyen kész a tábori dvd is addigra - akkor egy csomó postaköltséget megspórolunk :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337794 Írta: Rabyn
szvsz a 4 tábvez nélkül nem jó megtartani az értékelést... (kellenek oda mind a 4en)

felőlema kedd este is lehet... csak döntések már el.

van-e mégvalaki akinek NEM jó a vasárnap délután?

(mikor kocsmázunk?)

tábori tali időpontja mikor dőlel?

mégvmi: ha most mindenki leírja szépen levélben a dolgait amit mondani akar, mért nem ér rá kapolcs után megbeszélni?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337793 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Leguanember írta: Szóval: Alyr, mikor tudsz vasárnap 0-24 óráig vonatúttal együtt eljönni? Incyz is megy a váci vigalomba, most úgy látom, megoldja valahogy.
Illetve nekem kedd este jó a jövő héten, azt slussz.

De Inczynek - tudtommal - nem lép fel a fél rokonsága, következésképp nem "kötelező" jelen lennie.

Nem tudom még mi lesz a családi programunk a hétvégére, jelenleg az élvez prioritást másfél hónap aktív hanyagolás után.

Egyébként is utálom az ultimátumokat.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337789 Írta: Leguanember
Alyr nélkül nem kéne, szerintem sem. Kapolcs után szintén nem kéne, szerintem sem. Hétköznappal kapcsolatban Rayant tudnám idézni.

Szóval: Alyr, mikor tudsz vasárnap 0-24 óráig vonatúttal együtt eljönni? Incyz is megy a váci vigalomba, most úgy látom, megoldja valahogy.
Illetve nekem kedd este jó a jövő héten, azt slussz.

Helyszínválasztás vezénylését akkor Rád bízom, Aeglos. Legyen döntés holnapig, aztán max. nem megyünk.

Szombat kora délutánig meglegyenek az értékelések írásban, lássátok alant Ankalimon támpontjait.

Ahogy Viggo mondaná: K...va jótábor volt!

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337786 Írta: Rayan
Akkor csak Kapolcs után lesz.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337785 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Szerintem Alyr nélkül ne legyen táborértékelő tali...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337781 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ha nagyon gáz vidékieknek nálunk meg lehet oldani h egy páran ittaludjanak...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337780 Írta: Rayan
Dolgozom és kapolcsi próbán vagyok egész jövő héten, és még egy jó pár szervező úgyszintén.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337777 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta:
egyébként Alyrnak a tábor egyik táborvezetőjének nem jó az időpont, esetleg a jövő héten egy hétköznap? (csak mint felvetés)

Támogatom. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337773 Írta: Tünde
nem szeretnék pénzes helyre menni, sőt a város másik végébe se állandóan, a kertek jöhetnek, maximálisan támogatom :) de az meg a vidékieknek van messze

egyébként Alyrnak a tábor egyik táborvezetőjének nem jó az időpont, esetleg a jövő héten egy hétköznap? (csak mint felvetés)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337772 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Igazából nem ismerem a helyeket... de énis csak annyit kérek, amit Mil: ne menjünk messzire. Neki sérülése van, én meg vidéki vagyok.
Reméljük nem kértünk túl nagyot. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337760 Írta: Rayan
Részemről az első 3 jöhet szóba az Aeglos által felsoroltak közül.
Publikusabb helyszíneket a dolog komolysága miatt nem támogatok.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337753 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
kérlek ne menjünk messzire, mert izomrost-szakadásom van a lábamban és nemigen mehetek túl messze, viszont mindenképpen szeretnék ottlenni a megbeszélésen...
Esgal sincs túl messze, csak ne akarjatok nagyot kirándulni... már ha lehet ilyen egoista és önző kérésem...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #337747 Írta: Aeglos

Inczy írta: Díjaznám a Margiszigetet, mivel nekem Vácról is be kell még jönnöm, és nem bánnám, ha a Nyugati közelében lenne a találka.
Köszönöm. 8)

Én nem díjazom, mivel egy nyári vasárnap délután tömve van a Sziget emberekkel, ha árnyékot találunk is, nem ez lesz az a hely ahol nyugalmasan tudunk beszélgetni.
Egyébként pont ez a baj a Gellért-heggyel is.

Bedobok egy hatodik ötletet: Hármashatár-hegy.
Úgy kell odajutni, mintha Beltaine-re mennénk. (Kolossy tértől megy a busz, ami 10 perc alatt fentvan.) A Fenyőgyöngyénél találkozhatnánk, és onnét elsétálhatunk valamerre. Ott bizti nem lesz tömeg és árnyék is van. Csak inni-ennit kell hozni.
Este meg busszal átmegyünk a Batyira a Nagyi palacsintázójába és buláj. :)

Szóval helyszínjavaslatok:
1. Hintaló
2. Esgal kert
3. Milendoria kert
4. Gellért-hegy / Tabán
5. Margit-sziget
6. Hármashatár-hegy

Péntek estig döntsünk...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.506 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére