2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 6 hónapja #335992 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
hmm. bocsánat, de egy kis első nap... a második levélben szerepelt, hogy "az új vasúti menetrend megjelenésekor" kapunk mégegy e-mailt, hogy "hol, mikor, kinél kell jelentkezni". Nos nyilván én odatalálok a Keletibe, és inkább nálam kell jelentkeznie bárkinek is mint nekem másnál, de csak én nem kaptam ilyen e-mailt? :)

és azt hiszem felmerült korábban, hogy nekünk segítőknek a leutazásnál lehet feladatunk, mivel a csapvezek nagyrésze ugyebár már lent lesz. végülis ez hivatalosan is így lesz, vagy csapvezfüggő, vagy azt csinálunk amit akarunk, vagy segítsünk-e valamit a fő-leutaztatóknak? :) (lehet h. már volt de nekem az sem tiszta ki a leutaztatás vezetője pontosan...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335986 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
az a baj, hogy én szabályszerűen képes vagyok bepánikolni ha át kell szálnom... és nincsen pénzem ic jegyre se, örülök ha a vonatjegyre lesz.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335984 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta:

Rayan írta: Van egy másik vonat 11:35-kor a keletiből, az egy órával előbb lent van (15:11-kor). Addig elvben lehetne kicsit tengődni újhelyen, meg üdítőzni, fagyizni, pihenni, míg indul a busz.

Fullra nem értem, mi a logikus a déli vonatban. Se busz, se kocsi nem lesz, max. a cuccoknak, mert hogy 2 kört nem fut veletek senki, az biztos :lol:

Aki az ésszerűbb megoldást választja, jöjjön a feles vonattal (én meg Drizzt biztos azzal megyünk). Ez esetben találkozó jeggyel a kézben 11:00-kor a pénztáraknál. Már kezdem megszokni, hogy ignoráljátok a véleményemet :lol:

Nem vagyok hajlandó átszállni... Gyűűűlölöm.... Attól én csak ideges és hisztis leszek (Alyr elmesélheti mennyire)

Ádám: néztem sárospatakról buszt de nincsen.

Héhéhé. Ne menjünk több csapatban, külön-külön!
Egyezzünk meg.
Rabyn, ez megint nem konstruktív. Segítünk akármiben, ha kell, de tessék uralkodni magadon. Hisztizni lehet, de csak egyedül vagy négyszemközt, a sokaságot tilos terhelni ilyesmivel.
Köszi, hogy utánanéztél a pataki busznak.

Ésszerűen:
11.35 mellett: 30 perccel gyorsabb; kényelmesebb; lesz autónk valószínűleg.
ellene: IC-helyjegy +520 Ft, átszállás (17 perc van rá Szerencsen)

12.05 mellett: vsz fülkés vonat, így lehet megbeszélni és banzájozni közben, ami ic-n bajosabb; átszállás nélküli
ellene: táborba jutás nehézkes, ezért stresszes

Hozzáfűznivalóm: mi gyalogolhatunk, az autósoktól pedig segítséget lehet kérni, és ötéves működésünk szellemében megegyezünk egy kó megoldásban, szerintem.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335975 Írta: Rabyn

Rayan írta: Van egy másik vonat 11:35-kor a keletiből, az egy órával előbb lent van (15:11-kor). Addig elvben lehetne kicsit tengődni újhelyen, meg üdítőzni, fagyizni, pihenni, míg indul a busz.

Fullra nem értem, mi a logikus a déli vonatban. Se busz, se kocsi nem lesz, max. a cuccoknak, mert hogy 2 kört nem fut veletek senki, az biztos :lol:

Aki az ésszerűbb megoldást választja, jöjjön a feles vonattal (én meg Drizzt biztos azzal megyünk). Ez esetben találkozó jeggyel a kézben 11:00-kor a pénztáraknál. Már kezdem megszokni, hogy ignoráljátok a véleményemet :lol:

Nem vagyok hajlandó átszállni... Gyűűűlölöm.... Attól én csak ideges és hisztis leszek (Alyr elmesélheti mennyire)

Ádám: néztem sárospatakról buszt de nincsen.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335948 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Van egy másik vonat 11:35-kor a keletiből, az egy órával előbb lent van (15:11-kor). Addig elvben lehetne kicsit tengődni újhelyen, meg üdítőzni, fagyizni, pihenni, míg indul a busz.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335941 Írta: Leguanember

Rabyn írta: Akkor menjünk a DELES vonattal. 12:05kor indul a KELETIBŐL és kb négyre van lent.

Már kétszer beírtuk, te is meg én is, hogy délben. Nem csápolt senki, hogy ne.

Első éles CSÖVI-bevetés lesz eljutni a táborba, én ezt támogatom.
Még az is előfordulhat, hogy szekéren megyünk. Ennél jobb felütést elképzelni sem tudok.

Szóval kedves vonattal a nulladik napra igyekvők!

Gyülekező: a Keleti pályaudvar pénztárainál 2007. július 12-én, csütörtökön délelőtt tizenegy órától fél tizenkettőig.
Jegyvásárlás egyénileg!
Indulás: 12.05
Érkezés Sátoraljaújhelyre: 16.11

Ha ne várjunk rád, hívj fel: 0620/2547811.

Stimmel minden, Pl. esetleg ha csak Sárospatakig kellene menni...?

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335861 Írta: Rabyn
Az a helyzet, hogy vagy odaérünk baromi korán vagy nem tudunk busszal menni mert egyszerűen nem lesz busz!! a vonatunk ér le 16:11kor és azzal esélytelen elérni a buszt... Esetleg várhaunk x órát ha a 10 órás vonattal megyünk. Így marad az, hogy értünk jönnek/stoppolunk/megtanulunk hopponálni/repülni...

Szóval jó lenne mostmár baromira gyorsan eldönteni mégis melyik vonattal megyünk le, mert nem akarok még szerda is ese is azon izgulni, hogy na most akkor hogy is érkezünk le Mi a táborba...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335859 Írta: Rayan
Ennyire nem kell kényelmesnek lenni.
Majd az, aki 3,5 órát vezetett kocsival, ha kijön elénk, annak csak köszönhetjük, de addig marad a busz.
Egyébként kábé csak a sofőrök lesznek, max. 1-2 fő pluszban, mivel kell a csomagoknak a hely.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335855 Írta: Rabyn
Vaaaaaaagy eljönnek értünk azok akik kocsival vitték le a cuccokat miután kipakolták belőle a holmit.

Tényleg kik azok akik autóval mennek? (nem csak a sofőrők)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335852 Írta: Rayan
11:51-kor meg 16:11-kor van busz, most beszéltem Lorával MSN-en. Tehát lehet választani, hogy felkelünk nagyon hajnalban, vagy megyünk délután.

Busszal 17 perc az út, gyalog a többszöröse. Úgyhogy mindenképpen buszozni kell!!! Onnan meg 10 perc sétát kibír mindenki a táborig.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335843 Írta: Rabyn
Akkor menjünk a DELES vonattal. 12:05kor indul a KELETIBŐL és kb négyre van lent. Négykor hagyják el tudomásom szerint az előző táborozok a tábort, ergo mire odaérünk nem lesznek ott. Én azt hittem, hogy azok akik a cuccokat viszik odamennek a táborba, kipakolják a cuccot és visszajönnek értünk...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335838 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Akkor mégegyszer a leutazáshoz:
Már értem, h miért csak délután megyünk, eddig nem tudtam, h az előző tábor még ott lesz.

Akkor tehát hánykor indul pontosan a vonatunk és honnan? :?:

Ahogy elnézem az autósok és a vonatosok kb ugyanakkorra érnek oda. Nem lehetne megoldani, h az autósok elviszik legalább a cuccainkat a táborig? Tavaly is ezt csináltuk, akkor még mi is befértünk.

Tudom, egyéni szoc problem, de énis 10 napra csomagolok, és nem vagyok annyira erőm teljében mint mondjuk a fiúk. Szal baromira hálás lennék, ha a csomagjaimat nem nekem kéne végigcipelnem nemtom hány méteren. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335834 Írta: Rayan
Ádám: pont fordítva, a busz még ritkábban jár. De mehetünk akármikor is, ha vállaljátok az óriási cuccokkal az igen hosszú gyalogutat. Én inkább várok egy órát a buszra, minthogy cipeljek egy 20 kilós pakkot. Délelőtt meg hiába megyünk le, még ott lesz az előző tábor, ők is délután utaznak vissza, ezt ne feledjétek! (Legalábbis az tutibiztos, hogy egyébként megnehezítenék a munkánkat.) Tehát előbb, mint ahogy az autók indulnak, a szervezőknek sincs értelme elindulniuk :!:

Tünde hathatós és gyors segítségének köszönhetően nyertünk két táborlakót, akikkel méltatlanul bántunk, reméljük, többet soha ilyen helyzetbe nem fogunk hozni senkit. Nudlinak pedig köszönöm, hogy a hozzánk címzett levelében egyértelműen bizonyította felelősségtudatát, és hogy 100%-ig meg fogja állni csapatvezetőként a helyét. Cé és Zé átkerült Nudli csapatába.

Béke!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335825 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
mindeféle válasz

- van egy keret, azon belül kérhettek bármit a főzéshez
- kocsival kb délben indulunk (Pók, Ankalimon, Rózsa, Már, Newra)
- pakoláshoz köszi nem kell a segítség szerintem
- nem volánjárat van, mondom én hol rendeltem különbuszt, szerintem ő működteti a járatot is de kérdezzétek meg
Simonics GyulaTe/Fax: 47/321-636-
- a főzés úgy leszen, hogy aki nem megy nagykirándulásra a csapatokból, az otthon főz a többieknek
- természetesen otthonról is lehet hozni bele cuccot, ha szerettek
- mivel a tábvezek nem főznek külön, mi majd kuncsorgunk :)
- lehet vetélkedőt is csinálni belőle (most jutott eszembe)

MÁS

- Cé és Zé jönnek a táborba Nudli csapatába

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335809 Írta: Rayan
Nem ment ki a privát üzenet, szokás szerint, amikor a legnagyobb szükség van rá.
Küldtem Lorának e-mailt, remélem, megnézi szerdáig.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335802 Írta: Leguanember

Rayan írta:

Rabyn írta: LEUTAZÁS!!!!! Ez lenne most a legfontosabb azt hiszem.

HA TALÁLKOZUNK REGGEL 9-KOR A KELETIBEN AZ JÓ LESZ MINDENKINEK??

Ha a 0. napi brigádra gondolsz, nem mindegy, hogy mi mikor indulunk. A táborig csak du. fél 5-ös busz van, de írtam Lorának, hogy nézzen másik busz menetrendet, az Károlyfalván a templomnál tesz le, és onnan még 10 perc gyalog. Úgyhogy majd ahhoz kell igazítanunk a vonatot.

Rayan, mi a helyzet a buszokkal? Írt Lora?
A vonatot sajnos nem tudjuk igazgatni, mert kétóránként megy a gyors, IC meg luxus csak ezért. Négy óra az út, és megy nyolckor, tízkor, délben, kettőkor és négykor stb.
Egyébként amíg nem vagytok lent a kocsikkal, addig nem szabadulunk be a táborba. Előbb felesleges menni.

Ó, igen, még valami: kik mennek és mikor kocsival? Ha segítség kelne el oda-vissza alapon (bepakolásban oda, cuccszállításban vissza).

Rabyn, szerkeszd össze magad légy szíves!
A főzésről mi érdekelne? Kapunk alapanyagot, vihetünk akármit ezen felül, kérhetünk ott helyben is tecsóból, ebből az otthon maradók megoldják, hogy az éhes hazatérőket jóllakassák.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335800 Írta: Rabyn
A tábori főzéssel kapcsolatban: Akkor az most hogyan is lesz pontosan? Úgy tudom minden csapat mást és mást akar főzni, mi pl lecsót és ahogy a receptet a mienk közelít a paprikáskrumpliárhoz, asszem még túl se lépjük.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335718 Írta: Rabyn
hogy a mellette lévő kettő azt fogja.

Akkor a deles vonattal megyünk le? Biztosan nem lesz az későn?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335715 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
izgi lesz:DDD én már látom:D csak ne legyen túl nagy a terület, mert akkor kevés lesz a bíró...de különben sztem jóó:D bár a bárdot nem értem...minek a spárga?

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335712 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Gandalf írta:

gillz írta: No, ahgy megbeszéltük, a szalagrendszer és a számháború leírása. docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_8gg324w

Szóljatok, ha valami nem pontos :D

A speckó képességű rendi mesterek ugye azok az emberkék lesznek, akik leteszik majd a rendi mestervizsgát, igaz?

Természetesen.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335711 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

gillz írta: No, ahgy megbeszéltük, a szalagrendszer és a számháború leírása. docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_8gg324w

A speckó képességű rendi mesterek ugye azok az emberkék lesznek, akik leteszik majd a rendi mestervizsgát, igaz?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335704 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
No, ahgy megbeszéltük, a szalagrendszer és a számháború leírása. docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_8gg324w

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335639 Írta: Leguanember
NYUGATI ALULJÁRÓ, DÉLUTÁN HÁROMNEGYED HÁROMKOR, NAGY MEGBESZÉLÉS!!

továbbá

Javaslom, menjünk a déli vonattal, találkozzunk tizenegykor, és akkor Újhelyre 16.11-kor érünk menetrend szerint. A vonaton is lesz alkalom csövizni, négy óra egyhuzamban, egy szerelvényen.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335626 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Néhány kiegészítés ami nem került bele a forgatókönyvbe (ami elvben percekjen belül elküldésre kerül, gyakorlatban a hotmailen múlik)

A színdarabhoz:

- Szerintem teljesen megengedhető a gyilkolászás egymás között, nincs leírva hogy nem voltak gonosz tündék, Melkor homálya bárkit megzavarhat.

- A Shakespeare - dolog csak némi támpont nem muszáj előadni a Rómeó és Júliát tündékkel. És nem is muszáj színdarabnak lennie, hallottam én már szvitet, nyitányt, meg talán belattet is ilyen címmel.

- Nem családtörténet, bármilyen epizód belefér.

Plusz:

Mindenki aki talált "háttérzenét" a táborhoz, hozza el holnap lejátszóeszközzel együtt vagy küldje el nekem.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335596 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Én a delessel megyek, mert különben nem tudok bepakolni..

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335452 Írta: Rabyn
Rayan: majd stoppolunk:DD

Én szeretnék minél hamarabb lent lenni. Felőlem délben is indulhat a vonatunk de könyörgöm döntsük már el gyorsan, hogy mikor megyünk.

Gillz: viszem a vinyomat:P Arról szabadon felhasználható mindenfélefajta zeneség.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335416 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ZENE: javaslom, h azok, akik hoznak zenéket tábori közös felhasználásra, azok a kiírt anyagot címkézzék, hogy könnyebben lehessen válogatni.
Pl.: csatazene, szomorú, királyi, bevonulós, vidám, táncos stb.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335399 Írta: Rayan

Rabyn írta: LEUTAZÁS!!!!! Ez lenne most a legfontosabb azt hiszem.

Ha a 0. napi brigádra gondolsz, nem mindegy, hogy mi mikor indulunk. A táborig csak du. fél 5-ös busz van, de írtam Lorának, hogy nézzen másik busz menetrendet, az Károlyfalván a templomnál tesz le, és onnan még 10 perc gyalog. Úgyhogy majd ahhoz kell igazítanunk a vonatot.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335390 Írta: Leguanember

Felagund írta:

Dreamer_KF írta: Ráadásul miért ne lehetne meggyilkolni egy-két hegyesfülűt? Hehhehehe..

Mert "írva vagyon", hogy Míriel volt az első tünde, aki meghalt... ;)

Mint tanult barátunk, Dumbledore is megmondta, vannak rosszabb dolgok a halálnál...

Én úgy tudom, nem egy tünde tűnt el nyomtalanul a tó körüli bozótban. Esetleg nyommal, egy-két kart vagy lábat hagyva hátra. Ki tudja, nem -e győzte le valamelyik félelmét a sötéttől és az árnyaktól, és nem paktált-e le azokkal, feladva rokonát vagy egy társát cserébe...

Határtalan a fantázia, és rugalmasság és kreativitás, ez volt mindig is a záloga a sikeres tevékenységeknek itt köreinkben.
Hát tessék kinyitni szívet-elmét-fület-szemet, és formákba önteni mindent, ami elénk kerül!

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335377 Írta: Rabyn
LEUTAZÁS!!!!! Ez lenne most a legfontosabb azt hiszem.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.550 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére