2007-es nyári tábor - Szervezők
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
és azt hiszem felmerült korábban, hogy nekünk segítőknek a leutazásnál lehet feladatunk, mivel a csapvezek nagyrésze ugyebár már lent lesz. végülis ez hivatalosan is így lesz, vagy csapvezfüggő, vagy azt csinálunk amit akarunk, vagy segítsünk-e valamit a fő-leutaztatóknak? (lehet h. már volt de nekem az sem tiszta ki a leutaztatás vezetője pontosan...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta:
Rayan írta: Van egy másik vonat 11:35-kor a keletiből, az egy órával előbb lent van (15:11-kor). Addig elvben lehetne kicsit tengődni újhelyen, meg üdítőzni, fagyizni, pihenni, míg indul a busz.
Fullra nem értem, mi a logikus a déli vonatban. Se busz, se kocsi nem lesz, max. a cuccoknak, mert hogy 2 kört nem fut veletek senki, az biztos
Aki az ésszerűbb megoldást választja, jöjjön a feles vonattal (én meg Drizzt biztos azzal megyünk). Ez esetben találkozó jeggyel a kézben 11:00-kor a pénztáraknál. Már kezdem megszokni, hogy ignoráljátok a véleményemet
Nem vagyok hajlandó átszállni... Gyűűűlölöm.... Attól én csak ideges és hisztis leszek (Alyr elmesélheti mennyire)
Ádám: néztem sárospatakról buszt de nincsen.
Héhéhé. Ne menjünk több csapatban, külön-külön!
Egyezzünk meg.
Rabyn, ez megint nem konstruktív. Segítünk akármiben, ha kell, de tessék uralkodni magadon. Hisztizni lehet, de csak egyedül vagy négyszemközt, a sokaságot tilos terhelni ilyesmivel.
Köszi, hogy utánanéztél a pataki busznak.
Ésszerűen:
11.35 mellett: 30 perccel gyorsabb; kényelmesebb; lesz autónk valószínűleg.
ellene: IC-helyjegy +520 Ft, átszállás (17 perc van rá Szerencsen)
12.05 mellett: vsz fülkés vonat, így lehet megbeszélni és banzájozni közben, ami ic-n bajosabb; átszállás nélküli
ellene: táborba jutás nehézkes, ezért stresszes
Hozzáfűznivalóm: mi gyalogolhatunk, az autósoktól pedig segítséget lehet kérni, és ötéves működésünk szellemében megegyezünk egy kó megoldásban, szerintem.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
Rayan írta: Van egy másik vonat 11:35-kor a keletiből, az egy órával előbb lent van (15:11-kor). Addig elvben lehetne kicsit tengődni újhelyen, meg üdítőzni, fagyizni, pihenni, míg indul a busz.
Fullra nem értem, mi a logikus a déli vonatban. Se busz, se kocsi nem lesz, max. a cuccoknak, mert hogy 2 kört nem fut veletek senki, az biztos
Aki az ésszerűbb megoldást választja, jöjjön a feles vonattal (én meg Drizzt biztos azzal megyünk). Ez esetben találkozó jeggyel a kézben 11:00-kor a pénztáraknál. Már kezdem megszokni, hogy ignoráljátok a véleményemet
Nem vagyok hajlandó átszállni... Gyűűűlölöm.... Attól én csak ideges és hisztis leszek (Alyr elmesélheti mennyire)
Ádám: néztem sárospatakról buszt de nincsen.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta: Akkor menjünk a DELES vonattal. 12:05kor indul a KELETIBŐL és kb négyre van lent.
Már kétszer beírtuk, te is meg én is, hogy délben. Nem csápolt senki, hogy ne.
Első éles CSÖVI-bevetés lesz eljutni a táborba, én ezt támogatom.
Még az is előfordulhat, hogy szekéren megyünk. Ennél jobb felütést elképzelni sem tudok.
Szóval kedves vonattal a nulladik napra igyekvők!
Gyülekező: a Keleti pályaudvar pénztárainál 2007. július 12-én, csütörtökön délelőtt tizenegy órától fél tizenkettőig.
Jegyvásárlás egyénileg!
Indulás: 12.05
Érkezés Sátoraljaújhelyre: 16.11
Ha ne várjunk rád, hívj fel: 0620/2547811.
Stimmel minden, Pl. esetleg ha csak Sárospatakig kellene menni...?
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval jó lenne mostmár baromira gyorsan eldönteni mégis melyik vonattal megyünk le, mert nem akarok még szerda is ese is azon izgulni, hogy na most akkor hogy is érkezünk le Mi a táborba...
- Rayan
- Nem elérhető
Majd az, aki 3,5 órát vezetett kocsival, ha kijön elénk, annak csak köszönhetjük, de addig marad a busz.
Egyébként kábé csak a sofőrök lesznek, max. 1-2 fő pluszban, mivel kell a csomagoknak a hely.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Tényleg kik azok akik autóval mennek? (nem csak a sofőrők)
- Rayan
- Nem elérhető
Busszal 17 perc az út, gyalog a többszöröse. Úgyhogy mindenképpen buszozni kell!!! Onnan meg 10 perc sétát kibír mindenki a táborig.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Már értem, h miért csak délután megyünk, eddig nem tudtam, h az előző tábor még ott lesz.
Akkor tehát hánykor indul pontosan a vonatunk és honnan? :
Ahogy elnézem az autósok és a vonatosok kb ugyanakkorra érnek oda. Nem lehetne megoldani, h az autósok elviszik legalább a cuccainkat a táborig? Tavaly is ezt csináltuk, akkor még mi is befértünk.
Tudom, egyéni szoc problem, de énis 10 napra csomagolok, és nem vagyok annyira erőm teljében mint mondjuk a fiúk. Szal baromira hálás lennék, ha a csomagjaimat nem nekem kéne végigcipelnem nemtom hány méteren.
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
Tünde hathatós és gyors segítségének köszönhetően nyertünk két táborlakót, akikkel méltatlanul bántunk, reméljük, többet soha ilyen helyzetbe nem fogunk hozni senkit. Nudlinak pedig köszönöm, hogy a hozzánk címzett levelében egyértelműen bizonyította felelősségtudatát, és hogy 100%-ig meg fogja állni csapatvezetőként a helyét. Cé és Zé átkerült Nudli csapatába.
Béke!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- van egy keret, azon belül kérhettek bármit a főzéshez
- kocsival kb délben indulunk (Pók, Ankalimon, Rózsa, Már, Newra)
- pakoláshoz köszi nem kell a segítség szerintem
- nem volánjárat van, mondom én hol rendeltem különbuszt, szerintem ő működteti a járatot is de kérdezzétek meg
Simonics GyulaTe/Fax: 47/321-636-
- a főzés úgy leszen, hogy aki nem megy nagykirándulásra a csapatokból, az otthon főz a többieknek
- természetesen otthonról is lehet hozni bele cuccot, ha szerettek
- mivel a tábvezek nem főznek külön, mi majd kuncsorgunk
- lehet vetélkedőt is csinálni belőle (most jutott eszembe)
MÁS
- Cé és Zé jönnek a táborba Nudli csapatába
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
Küldtem Lorának e-mailt, remélem, megnézi szerdáig.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Rayan írta:
Rabyn írta: LEUTAZÁS!!!!! Ez lenne most a legfontosabb azt hiszem.
HA TALÁLKOZUNK REGGEL 9-KOR A KELETIBEN AZ JÓ LESZ MINDENKINEK??
Ha a 0. napi brigádra gondolsz, nem mindegy, hogy mi mikor indulunk. A táborig csak du. fél 5-ös busz van, de írtam Lorának, hogy nézzen másik busz menetrendet, az Károlyfalván a templomnál tesz le, és onnan még 10 perc gyalog. Úgyhogy majd ahhoz kell igazítanunk a vonatot.
Rayan, mi a helyzet a buszokkal? Írt Lora?
A vonatot sajnos nem tudjuk igazgatni, mert kétóránként megy a gyors, IC meg luxus csak ezért. Négy óra az út, és megy nyolckor, tízkor, délben, kettőkor és négykor stb.
Egyébként amíg nem vagytok lent a kocsikkal, addig nem szabadulunk be a táborba. Előbb felesleges menni.
Ó, igen, még valami: kik mennek és mikor kocsival? Ha segítség kelne el oda-vissza alapon (bepakolásban oda, cuccszállításban vissza).
Rabyn, szerkeszd össze magad légy szíves!
A főzésről mi érdekelne? Kapunk alapanyagot, vihetünk akármit ezen felül, kérhetünk ott helyben is tecsóból, ebből az otthon maradók megoldják, hogy az éhes hazatérőket jóllakassák.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Akkor a deles vonattal megyünk le? Biztosan nem lesz az későn?
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Gandalf írta:
A speckó képességű rendi mesterek ugye azok az emberkék lesznek, akik leteszik majd a rendi mestervizsgát, igaz?gillz írta: No, ahgy megbeszéltük, a szalagrendszer és a számháború leírása. docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_8gg324w
Szóljatok, ha valami nem pontos
Természetesen.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Gandalf
- Nem elérhető
A speckó képességű rendi mesterek ugye azok az emberkék lesznek, akik leteszik majd a rendi mestervizsgát, igaz?gillz írta: No, ahgy megbeszéltük, a szalagrendszer és a számháború leírása. docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_8gg324w
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Leguanember
- Nem elérhető
továbbá
Javaslom, menjünk a déli vonattal, találkozzunk tizenegykor, és akkor Újhelyre 16.11-kor érünk menetrend szerint. A vonaton is lesz alkalom csövizni, négy óra egyhuzamban, egy szerelvényen.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A színdarabhoz:
- Szerintem teljesen megengedhető a gyilkolászás egymás között, nincs leírva hogy nem voltak gonosz tündék, Melkor homálya bárkit megzavarhat.
- A Shakespeare - dolog csak némi támpont nem muszáj előadni a Rómeó és Júliát tündékkel. És nem is muszáj színdarabnak lennie, hallottam én már szvitet, nyitányt, meg talán belattet is ilyen címmel.
- Nem családtörténet, bármilyen epizód belefér.
Plusz:
Mindenki aki talált "háttérzenét" a táborhoz, hozza el holnap lejátszóeszközzel együtt vagy küldje el nekem.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
Én szeretnék minél hamarabb lent lenni. Felőlem délben is indulhat a vonatunk de könyörgöm döntsük már el gyorsan, hogy mikor megyünk.
Gillz: viszem a vinyomat:P Arról szabadon felhasználható mindenfélefajta zeneség.
- gillz
- Nem elérhető
Pl.: csatazene, szomorú, királyi, bevonulós, vidám, táncos stb.
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
Rabyn írta: LEUTAZÁS!!!!! Ez lenne most a legfontosabb azt hiszem.
Ha a 0. napi brigádra gondolsz, nem mindegy, hogy mi mikor indulunk. A táborig csak du. fél 5-ös busz van, de írtam Lorának, hogy nézzen másik busz menetrendet, az Károlyfalván a templomnál tesz le, és onnan még 10 perc gyalog. Úgyhogy majd ahhoz kell igazítanunk a vonatot.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Felagund írta:
Dreamer_KF írta: Ráadásul miért ne lehetne meggyilkolni egy-két hegyesfülűt? Hehhehehe..
Mert "írva vagyon", hogy Míriel volt az első tünde, aki meghalt...
Mint tanult barátunk, Dumbledore is megmondta, vannak rosszabb dolgok a halálnál...
Én úgy tudom, nem egy tünde tűnt el nyomtalanul a tó körüli bozótban. Esetleg nyommal, egy-két kart vagy lábat hagyva hátra. Ki tudja, nem -e győzte le valamelyik félelmét a sötéttől és az árnyaktól, és nem paktált-e le azokkal, feladva rokonát vagy egy társát cserébe...
Határtalan a fantázia, és rugalmasság és kreativitás, ez volt mindig is a záloga a sikeres tevékenységeknek itt köreinkben.
Hát tessék kinyitni szívet-elmét-fület-szemet, és formákba önteni mindent, ami elénk kerül!
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.