2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 6 hónapja #334527 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Na ez is elkészült, egyelőre nem teszem közzé csak valamikor este.

Nyárit tábor- keretjáték - második trailer:

youtube.com/watch?v=reNWxjFT54c

(aki nem emlékezne az eslőre:

youtube.com/watch?v=SfhsnvgVhUw )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334494 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
tegnap végleges költségvetés el lett fogadva, a mai napon igyekszem beírni az infókat

egy csepp türelmet kérek

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334452 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Esgal írta: Egy ember köpenye kb. 150-170 cm, ha kényelmeset akartok. Ez 150 széles anyagból képzelendő el, a boltban nagyrészt ilyet lehet kapni. Eszerint kalkuláljatok. Ha kapucnis, akkor dobni kell rá még 30 cm-t.

Árak: anyagot lehet kapni 290 forintért is, meg 1200 forintért is (két aránylag elviselhető szésőséget mondtam - nyilván van anyag 20 ezerér is, de kétlem, hogy ragaszkodtok az alpakkához, vagy a hernyóselyemhez :P ). Eszerint számoljatok.

Kiemelném a többiek számára is, hogy ne vesszen el, segítségképp :!:
Senkire nem nézünk csúnyán, ha esetleg nagyobb összeget ír, maximum kevesebbet kap a végén, ha nem futja a keretből. A lényeg, hogy lássuk, mely csapat(ok)nak vannak esetleg extra igényei.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334443 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ezúton jelzem, hogy a jövő héten lehet, hogy a kelleténél hézagosabban leszek elérhető. Ennek oka, hogy felvételizem. Igyekszem azért naponta felnézni ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334442 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

sebcsaba írta: Anyagigényt leadtam (ahogy tudtam), de ne mi kalkuláljuk ki hogy mennyibe kerül, mert fogalmunk sincs. Egyszerűen nincs meg hozzá a végzettségünk.

Igazat adok Szürkének.

Én is leadtam az anyagigényt, de fogalmam sincs, h ez pénzben mennyibe kerülhet. Lehet, h teszem azt én váci árakkal összeállítom, de Pesten minden mondjuk másfélszer annyiba kerül. De nem is kell ilyen messzire mennünk, boltonként változik.
Valamint lehet, h egy adott anyagból felírtam úgy a mennyiséget, h 10-15 -->> mivel örülnék a 15-nek, de ha a keret csak 10-et enged, azzal is megoldjuk vhogy... Ha viszont 15-tel számolok, akkor elég valószínűnek tartom, hogy az elfogadhatónál nagyobb összeg jönne ki... tehát nem tükrözi valósan az igényeimet... ésatöbb ésatöbbi...
Valamint azt sem tudom, h kb mekkora pénzösszeggel gazdálkodhatunk, mekkora keret adott a nyersanyagokra.

Ha ilyen problémái vannak a tábvezeknek, akkor sztem jó ötlet, ha megkérdezitek a tavalyi brigádot. Brandírék, úgy gondolom, hogy nagy segítséget jelentenének, akár csak azzal, hogy irányszámokat mutatnak nekünk.

Ha félreértelmeztem a problémát, akkor elnézést kérek. De még mindig nem értem, pontosan miért várjátok el az összeg megadását a nyersanyaglistán túl.

És ez ismét nem kukacoskodás. Csak szeretnénk elkerülni a félreértéseket.
Köszönjük előre is a választ. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334438 Írta: Esgal

sebcsaba írta:

Remzymama/Tünde írta: mindenki!!!!!!!!!!!!!!!! :closed:

aki nem írt árat az anyagigénye mellé, az pótolja szombat estig, mert ha nem, akkor per has fogtok pénzt kapni, így meg tudok súlyozni

gillz, Ádám segítenétek hajtani a bandát? köszi :P

vasárnap leadom a végleges költségvetést

sebcsaba 2007.06.14-én írta: :arrow: Valaki aki járatos ilyen témában, írjon nekem egy privit: mennyibe' van 10 emberre köpeny? (Méter,Ft)

Tényleg SEMMI választ nem kaptam még a kérdésre.

Szeretném ha valaki, aki életében más járt mondjuk méteráru boltban, az segítene azoknak akik még nem.

Anyagigényt leadtam (ahogy tudtam), de ne mi kalkuláljuk ki hogy mennyibe kerül, mert fogalmunk sincs. Egyszerűen nincs meg hozzá a végzettségünk.

Remélem a tábvezeknek a csapvezek segítésére irányuló munkája a továbbiakban láthatóbbá válik.

Minden kötözködés nélkül: segítsetek/sünk egymásnak. Én valahogy átsiklottam e kérdés felett, ami hiba, de tudom, h ilyen ügyben már megkerestek az ezüsttövisék. nekik le is írtam, mi mennyi, és hány m kell belőle. ezt az infot ti ios használhattátok volna - úgyhogy leírom itt is, de ők is mondhatták volna ;)

Egy ember köpenye kb. 150-170 cm, ha kényelmeset akartok. Ez 150 széles anyagból képzelendő el, a boltban nagyrészt ilyet lehet kapni. Eszerint kalkuláljatok. Ha kapucnis, akkor dobni kell rá még 30 cm-t.

Árak: anyagot lehet kapni 290 forintért is, meg 1200 forintért is (két aránylag elviselhető szésőséget mondtam - nyilván van anyag 20 ezerér is, de kétlem, hogy ragaszkodtok az alpakkához, vagy a hernyóselyemhez :P ). Eszerint számoljatok.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334420 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta: mindenki!!!!!!!!!!!!!!!! :closed:

aki nem írt árat az anyagigénye mellé, az pótolja szombat estig, mert ha nem, akkor per has fogtok pénzt kapni, így meg tudok súlyozni

sebcsaba 2007.06.14-én írta: :arrow: Valaki aki járatos ilyen témában, írjon nekem egy privit: mennyibe' van 10 emberre köpeny? (Méter,Ft)

Tényleg SEMMI választ nem kaptam még a kérdésre.

Szeretném ha valaki, aki életében más járt mondjuk méteráru boltban, az segítene azoknak akik még nem.

Anyagigényt leadtam (ahogy tudtam), de ne mi kalkuláljuk ki hogy mennyibe kerül, mert fogalmunk sincs. Egyszerűen nincs meg hozzá a végzettségünk.

Remélem a tábvezeknek a csapvezek segítésére irányuló munkája a továbbiakban láthatóbbá válik.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334361 Írta: Tünde
mindenki!!!!!!!!!!!!!!!! :closed:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334058 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Off: sebcsaba:

Az, hogy előre megkérdezzük, mit akar csinálni valaki, nem ugyanaz mintha megmondanánk mit csináljon.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334048 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

sebcsaba írta: Csak én érzem ellentmondásnak?

A mi táborunk bármely más táborhoz képest óriási szabadságot és százféle programlehetőséget ad. Kétlem, hogy ezt bárhogy másképpen lehet értelmezni.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334043 Írta: Tünde

Rabyn írta: az lenne a kérdésem, hogy lehet-e olyat, hogy nem paprikáskrumpli alapanyagot kérünk, hanem mást, de árban ugyanannyiba kerülne.

igen
lenn fogunk vásárolni

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334042 Írta: sebcsaba
OFFTOPIC

Rayan a nyilvános tábori topicba írta: Az MTT tábor hál'istennek olyan hely szokott lenni, ahol mindenki azt csinál, amit akar. :quasi:...

Alyr Arkhon a csapvezek fórumán írta:

sebcsaba írta:

Alyr Arkhon írta: hogy hát ha fakultatív, minek csinálják, és elmennek virágot szedni mert ahhoz több kedvük van.

Kinyomtatom nagy betűkkel a tábor bejárata fölé.
[size=9:1168ekk4](Végülis nem munkatábor, hanem kikapcsolódni jön mindenki, miért is tehetné éppen azt amihez kedve van...)[/size]

Egész évben tök mást csinál, ergo ez ki fogja kapcsolni.
Az olyan táboroknak ahol soksoksok a szabadidő és mindenki virágot szed nincs túl jó visszhangja és nem is élvezik sokan. (ld Várgesztes)

Csak én érzem ellentmondásnak?

[size=9:1168ekk4]Pofámat befogom és nem moralizálok[/size]

/OFFTOPIC

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334037 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Telpenasse (Ezüsttövis) dicsőséges és bölcs vanya nemzettsége tepsiket visz le, és azokban süt meg alufóliában, nyílt tűzön. :!:

(Ide elég lesz vagy küldjem el mailben is?)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334024 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
az lenne a kérdésem, hogy lehet-e olyat, hogy nem paprikáskrumpli alapanyagot kérünk, hanem mást, de árban ugyanannyiba kerülne.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334019 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Leguanember írta: Ery, te írtad anno a bográcsolás/sütés felvetését. Számít valamit táborszervezői szemszögből, hogy melyiket választják a családok? Azaz összesítsük-e, vagy aki visz bográcsot, visz, ...

Igen számít. Az összesítést kérném mihamarabb.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334017 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nemsokára leírom a hadijátékot részletesen, csak, h tudjátok, készül :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333986 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A tábori program, napirend a tábor kezdetéig nem tartozik a táborozókra. Ez nem titkolózás, hanem óvintézkedés, gillz is leírta, miért szükséges.

Rabyn, véletlenül ne kommunikálj, az rosszul hangzik. Vagy szándékkal igen, vagy szándékkal nem.

Ery, te írtad anno a bográcsolás/sütés felvetését. Számít valamit táborszervezői szemszögből, hogy melyiket választják a családok? Azaz összesítsük-e, vagy aki visz bográcsot, visz, ...

Meliannal kéne beszélnünk az első napi esti sétáról, hogy mit javasol, merre, meddig.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333945 Írta: Tünde
majd a kommunikációs kommunikál

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333935 Írta: Rabyn
boccs én mondtam el véletleneűül, hoyg reggel hétkor kelünk, viszont az teljesen fix mert a reggeli fix időpontja is reggel 8kor van. másról még nem tudnak semmit, viszont szerintem marhajó lenne ha a táborszervezők is bekommunikálnának néha a topicba.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333893 Írta: gillz
Ok, csak én még arra emlékeztem, h Alyr nem mondta fixre pl. pont az ébresztő időpontját, illetve Rayan van kijelölve komunikátornak.
Azért aggódom, ha majd más lesz a napirend, mint amit előre elmondtunk.
És szvsz az nem érv, h eddig nem származott belőle gond - még mindig azt tartom, h a megbízott informáló személy (Rayan), vagy max a napirend felelőse informáljon (Alyr).
Főleg, ha mondjuk a CSövin még megtárgyaljuk a forgatókönyvet-egyben a napirendet, ugye :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333888 Írta: sebcsaba

gillz írta: öhm. Koncepció, és táborvezetői utasítás ez a fajta információszivárogtatás, ami a táboros topicban megy? Alyr mondta, h teljesen fix a program, és meg lehet tárgyalni a táborlakókkal, vagy mi? 8O
Bocs, szvsz felesleges és nem jó megmondani előre pl. az ébresztőt meg ilyeneket. De, ha koncepció, akkor nem szóltam.

Származott valaha, valahol gond belőle hogy tudták előre a napirendet? Talán nem titkolózni kellene hanem informálni. Amiről lehet.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333885 Írta: gillz
öhm. Koncepció, és táborvezetői utasítás ez a fajta információszivárogtatás, ami a táboros topicban megy? Alyr mondta, h teljesen fix a program, és meg lehet tárgyalni a táborlakókkal, vagy mi? 8O
Bocs, szvsz felesleges és nem jó megmondani előre pl. az ébresztőt meg ilyeneket. De, ha koncepció, akkor nem szóltam.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333883 Írta: gillz

Rabyn írta: nem emlékszem már, de lesznek egyéb kicsi kirándulások is A Nagy Kiránduláson kívül? (meg aéjjeli túrán meg az első napi sétán kívül)

nincsenek központilag szerveztetten. A családi időben nyilván lehet, ha belefér a családnak.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333854 Írta: Rabyn
nem emlékszem már, de lesznek egyéb kicsi kirándulások is A Nagy Kiránduláson kívül? (meg aéjjeli túrán meg az első napi sétán kívül)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333811 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

csudi írta: Hello szervezok!

Az altalam bepalizott uj taborozok neveben szolok hozzatok!
Ket kiscsajszi, Kisluthien tarsai, szepen megkaptak a leveleket, befizettek, amit be kell, de nem tudnak a csapataik forumahoz ferkozni! Legyszi intezkedjetek, vagy irjatok meg, hogy kinek szoljak!

A ket user nev:
Kopper Viki (igen, igy egyszeruen), email cime: csigi9@freemail.hu es
Summer (aki IRL a tesoja, Kopper Klaudia), email cime: klau-17@freemail.hu

Tehat tolkien.hu-s accountot csinaltak.

Mindketten a szazszorszepcsapat tagjai, es a tancosok rendjeben vannak!

Koszi,

Csudi

Ezt Csudi az MTT-szülinap topikba írta, gondolom összetévesztette a táboréval.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333785 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta: Szeretném ha Ági nevű felhasználónk kapna jogusultságot a csapattopic nézésére, ugyanis Lamy húga ezen a néven regizett:)

És akkor egyben a kézműves rendhez is, mert oda tartozik... :wink:
köszke!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333783 Írta: Rabyn
Szeretném ha Ági nevű felhasználónk kapna jogusultságot a csapattopic nézésére, ugyanis Lamy húga ezen a néven regizett:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333752 Írta: Esgal
Nem emlékszem, melyik topikban voilt téma a bogrács vs. sütés, mindenesetre mi a bográcsra voksolunk.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333720 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Gandalf írta: Momo nem látja a topicunkat, pedig elvileg benne van a fórumon az Ezüsttövis-Csoportban... :(

Kiderült a turpisság:
Momo nem Momo néven van regisztrálva a fórumon, hanem Aromo néven. Az összes tábori jogosultság tévedésből a fórumon Momo nicknéven szereplő illetőnek lett adva (szerencsére ő már elég rég óta nem néz fórumot, a niockjét és a jelszavát is elfelejtette már, így nem tudott meg illetéktelen dolgokat).
Már írtam privit Ulmonak, hogy Aromo-nak adja a csoportbesorolásokat, de azért tudjatok róla!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333672 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Szürke, sok sikert!!!! 8) Gondolunk majd rád!

Esgal jót mond. Tényleg nem ártana körbekérdezni a dolgot. Én lassan el is kezdem majd akkor...

Rabyn, az esti csapvezmegbeszélést miért kéne beírni a programba? Az csak ránk tartozik, nem az egész tábort érintő progi. És rugalmas. 8)
És nem hiszem, h a projektor ügyében "feladásról" lenne szó. Tényleg nem egyszerű szerezni.
No para. Mindent szépen lassan megoldunk. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.513 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére