2007-es nyári tábor - Szervezők
- Rayan
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
![;) ;)](/media/kunena/emoticons/wink.png)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aeglos
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 0
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
domináns szín az ezüst, kiegészítő szín a kék.
Ezennel bejelentem igényemet ipari mennyiségű ezüst anyag beszerzésére, annyit pontosan, amennyi még az "ingyen" kategóriába belefér!
![:wink: :wink:](/media/kunena/emoticons/wink.png)
Még egyéb anyag-igényeink is lesznek, ezeket most szedjük össze, ígérem, sietni fogunk vele!
Előre is köszönjük! :hálástekintet:
- Tünde
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1
![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Aeglos
-
- Nem elérhető
-
Előszöris, kreatívcucc beszerzés: Én vállaltam, hogy elmegyek a Pannoncolorba, Tünde ajánlkozott, hogy elkísér. Eddig mindig anyukámmal mentünk autóval, ha kellett valami onnan az MTT-nek és az MTT utólag megtérítette a benzint. Lelkes segítőtársakat szívesen látunk.
Mehet így most is, ha nincs ellenvetés, tőlünk nincs olyan mesze ez a bolt, de ha Tündénél van kocsi elintézhetjük úgy is.
Az anyagokat is megveszem, ha kell (a keletinél van egy óriási anyagbolt, az ajánlott) de örülnék, ha ezt a kört nem nekem kéne lefutnom, pusztán időhiány miatt. (Szívesebben bíznám Esgalra és Nudlira, már a hozzáértés miatt is.)
Varrógép: Loth elutazott, de anyukájával lehet beszélni, hogy kölcsönadják, feltéve ha megígérjük az épségben visszajuttatást, ami a minimum. Vewy varrógépe egy MTT-tábor óta totálkáros. Az én gépem túlélt már egy tábort, igaz, azt is szervízbe kellett vinni utána, de még működik. Mondjuk úgy lenne az igazi, hogyha megkárosodik, a javítása tábori kasszából legyen finanszírozva.
Rabyn: jó ötlet, hogy érdeklődj a varrógépek felől a csapatodnál, ha megteszed akkor kérdezz már rá a vasalóra is. Köci!
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Én ezt a csapattopik láthatási lehetőséget egyáltalán nem "hatalomnak" tekintem, és sajnálom, hogy van aki így fogja fel... Nem is értem, hogy miért feltételezünk ilyet egymásról... Aki a hatalmaskodás iránti vágy és a másik feje felett való döntéshozási lehetőségek miatt jelentkezett a szervezői csapatban az már ki lenne dobva... (Jó Melkorról tudjuk, de ez része a bulinak...
![:mrgreen: :mrgreen:](/media/kunena/emoticons/mrgreen.png)
Azért szeretném látni rendi vezetőként a csapatok topikjait, mert a tábori élet előkészületeiről szolgáltat INFORMÁCIÓT. És pont emiatt javasolnám, hogy a csapatvezetők is láthassák a többi csapat, és akár a rendek topikjait is. Abból csak előny származik, ha tudjuk, hogy mi van a másikkal, és elkerülhető a keresztbeszervezések, viták, nézeteltérések egy része mindenképp... Legalább ebből ne legyen presztízskérdés.
- mogy
-
- Nem elérhető
-
Nagyon szívesen csinálok BÁRMIT. de tényleg. csak egy kicsit érezhessem, hogy én is hozzátettem valamit a tábori előkészületekhez.
köszönöm, és bocs az OFF-ért.
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- brokkoli
-
- Nem elérhető
-
Milendoria írta: igen, csak ő valszeg egyáltalán nem jön mert még Írországban van a dög
![]()
Jajj szegény. De sajnálom...
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
- Esgal
-
- Nem elérhető
-
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Milendoria
-
- Nem elérhető
-
![:D :D](/media/kunena/emoticons/laughing.png)
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- brokkoli
-
- Nem elérhető
-
Rabyn írta: Beírom ide, hogy nehogy elfelejtődjön az ötlet
Szereznünk kell varrógépeket. Legaláb 2őt.
Egy varrógéppel rendelkezem, azt tudom hozni. Loth-t kérdezzétek, neki is van, ha jól tudom.
- Rayan
-
- Nem elérhető
-
Idén a megkülönböztető jelzés a csapatoknak a kendő lesz, tehát erre tudunk biztosítani anyagot a tábori költségvetésből. Kiszabni, megfesteni stb. nektek kell.
A köpenyeseknek:
Valószínűleg lehet nektek köpeny, ez egyelőre megbeszélés tárgyát képezi, de azt kizárólag saját zsebből tudjátok finanszírozni.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
Szereznünk kell varrógépeket. Legaláb 2őt.
- Tünde
-
- Nem elérhető
-
én is megyek, nálam leszen a pénzbrokkoli írta:
Remzymama/Tünde írta:
brokkoli írta: Az eddigi táborokban minden csapatnak volt x m anyaga a saját színéből. Gondolom ez most is így lesz. Ha igen, akkor megvehetem én a mi csapatunk x m anyagát?
Egyébként pedig szívesen segítek beszerezni Aeglosnak a kreatívos cuccokat, anyagokat, már ha szüksége van rá.
meg vagy bízva vele, egy gonddal kevesebb rajtam
azért majd elmegyek segíteni ha kellek
Én csak a saját csapatomét akartam megvenni, de ha gondolod, akkor megveszem a többit is, plusz még a 'mindenkié' anyagokat, amikből jelmez, díszlet, stb lesz.
A rendszer hogy megy? Megmondom mennyi kell, ti adtok annyit? Mert nekem nem nagyon van befektethető tőkém (:
- brokkoli
-
- Nem elérhető
-
Remzymama/Tünde írta:
brokkoli írta: Az eddigi táborokban minden csapatnak volt x m anyaga a saját színéből. Gondolom ez most is így lesz. Ha igen, akkor megvehetem én a mi csapatunk x m anyagát?
Egyébként pedig szívesen segítek beszerezni Aeglosnak a kreatívos cuccokat, anyagokat, már ha szüksége van rá.
Én csak a saját csapatomét akartam megvenni, de ha gondolod, akkor megveszem a többit is, plusz még a 'mindenkié' anyagokat, amikből jelmez, díszlet, stb lesz.
A rendszer hogy megy? Megmondom mennyi kell, ti adtok annyit? Mert nekem nem nagyon van befektethető tőkém (:
És akkor lehetőleg minél előbb tisztázódjanak a csapatszínek, mert csak akkor tudunk elmenni Rabynnal megvenni az anyagokat.
- Tünde
-
- Nem elérhető
-
![:P :P](/media/kunena/emoticons/tongue.png)
- brokkoli
-
- Nem elérhető
-
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
Rabyn írta: Kedves Tábvezek:)
A csapatom szeretne csapatköpenyt. Kérdésem az lenne, hogy kérhetünk-e erre anyagot? (ja a csapatszinünk lila-ezüst)
Erre a kérdésre szeretnék egy hivatalos választ kapni...
- Rayan
-
- Nem elérhető
-
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
-
- Nem elérhető
-
És az az 500 Ft-os pajzs, ami a 2. levélben volt, az teljesen más, nem az a pajzs, ugye?
- Leguanember
-
- Nem elérhető
-
Rayan írta: Még egy info: a csapatvezetők csapatvezetőjének Leguanembert (Ádámot) választottuk, ezentúl neki tartozik felelősséggel és visszajelzéssel minden csapatvezető. Gillz továbbra is a rendi vezetőkért felel.
Köszönöm a távollétemmel együtt elnyert bizalmat, igyekszem megszolgálni.
Kedves Kollégák!
A dolgainkkal a csapveztopikban boldogítjuk egymást, meg a következő találkozónkon, meg a nulladik napon.
Uff!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
-
- Nem elérhető
-
Gandalf írta: Akkor most a csapatszíneket csapattal szavaztatjuk meg vagy pedig a tábvezetőség dönt?
Már korábban azt írtam és tartom magam hozzá:
A csapatok választanak, a nagyon durván nemtündés párosításoknál fenntartom a közbeszólás jogát.
Rabyn: ez raktári-költségvetési kérdés, nemtudom.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
-
- Nem elérhető
-
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
A csapatom szeretne csapatköpenyt. Kérdésem az lenne, hogy kérhetünk-e erre anyagot? (ja a csapatszinünk lila-ezüst)
- Alyr Arkhon
-
- Nem elérhető
-
Dodiee írta: Felmerült egy kérdés a csapattopicban: A főzőcskézésnél mennyire lesznek kötött alapanyagok? Mert pl krumpliból és virsliből nehéz sokfélét és változatosat főzni. Lehet valami difi a hozzávalóknál, vagy mindenből sokat evsztek aztán oldjuk meg?
Elvileg a kötlségvetésben le van írva és ott elég kötöttek a hozzávalók.
Tavaly viszont Telco tényleg egész finom kaját csinált paprikáskrumpli helyett...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
Dodiee írta: Felmerült egy kérdés a csapattopicban: A főzőcskézésnél mennyire lesznek kötött alapanyagok? Mert pl krumpliból és virsliből nehéz sokfélét és változatosat főzni. Lehet valami difi a hozzávalóknál, vagy mindenből sokat evsztek aztán oldjuk meg?
Mi tavaly a paprikáskrumpli alapanyagból, sok mindent csináltunk csak paprikást krumplit nem:D
- Dodiee
-
- Nem elérhető
-
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rayan
-
- Nem elérhető
-
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aeglos
-
- Nem elérhető
-
Javaslom, hogy kezdődjön előbb fél órával, mert Zemplénben nagyon hideg van esténként.
Én május végén voltam, és miközben napközben 25-30 fok körül volt a hőmérséklet, esténként pulcsiban, télikabátban fagykolódtunk a tűz körül... Remélem, hogy júliusra tekintettel jobb körülmények lesznek.
Azt mindenképpen írjátok meg a csapatoknak, hogy kabátot hozzanak...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.