2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 7 hónapja #330994 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Aeglos: sajnos nem. Azért ennyire nem lesz luxustábor ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330971 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Lesz a táborban a táborozók által használható hűtőszekrény?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330923 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Ha anya engedi akkor én leviszem a mi vasalónkat:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330915 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A csapatszíneink:
domináns szín az ezüst, kiegészítő szín a kék.
Ezennel bejelentem igényemet ipari mennyiségű ezüst anyag beszerzésére, annyit pontosan, amennyi még az "ingyen" kategóriába belefér! :wink: És szeretnénk mi felszabdalni, és a táborban beszegni, mert mindenki mást szeretne belőle!

Még egyéb anyag-igényeink is lesznek, ezeket most szedjük össze, ígérem, sietni fogunk vele!

Előre is köszönjük! :hálástekintet:
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330871 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Tündénél a továbbiakban nincs kocsi :(

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330865 Írta: Aeglos
Sziasztok!

Előszöris, kreatívcucc beszerzés: Én vállaltam, hogy elmegyek a Pannoncolorba, Tünde ajánlkozott, hogy elkísér. Eddig mindig anyukámmal mentünk autóval, ha kellett valami onnan az MTT-nek és az MTT utólag megtérítette a benzint. Lelkes segítőtársakat szívesen látunk.
Mehet így most is, ha nincs ellenvetés, tőlünk nincs olyan mesze ez a bolt, de ha Tündénél van kocsi elintézhetjük úgy is.
Az anyagokat is megveszem, ha kell (a keletinél van egy óriási anyagbolt, az ajánlott) de örülnék, ha ezt a kört nem nekem kéne lefutnom, pusztán időhiány miatt. (Szívesebben bíznám Esgalra és Nudlira, már a hozzáértés miatt is.)

Varrógép: Loth elutazott, de anyukájával lehet beszélni, hogy kölcsönadják, feltéve ha megígérjük az épségben visszajuttatást, ami a minimum. Vewy varrógépe egy MTT-tábor óta totálkáros. Az én gépem túlélt már egy tábort, igaz, azt is szervízbe kellett vinni utána, de még működik. Mondjuk úgy lenne az igazi, hogyha megkárosodik, a javítása tábori kasszából legyen finanszírozva.
Rabyn: jó ötlet, hogy érdeklődj a varrógépek felől a csapatodnál, ha megteszed akkor kérdezz már rá a vasalóra is. Köci! :)

Én ezt a csapattopik láthatási lehetőséget egyáltalán nem "hatalomnak" tekintem, és sajnálom, hogy van aki így fogja fel... Nem is értem, hogy miért feltételezünk ilyet egymásról... Aki a hatalmaskodás iránti vágy és a másik feje felett való döntéshozási lehetőségek miatt jelentkezett a szervezői csapatban az már ki lenne dobva... (Jó Melkorról tudjuk, de ez része a bulinak... :mrgreen: )
Azért szeretném látni rendi vezetőként a csapatok topikjait, mert a tábori élet előkészületeiről szolgáltat INFORMÁCIÓT. És pont emiatt javasolnám, hogy a csapatvezetők is láthassák a többi csapat, és akár a rendek topikjait is. Abból csak előny származik, ha tudjuk, hogy mi van a másikkal, és elkerülhető a keresztbeszervezések, viták, nézeteltérések egy része mindenképp... Legalább ebből ne legyen presztízskérdés.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330849 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
tudom, hogy még tart a vizsgaidőszak, meg minden, meg tudom, hogy sok midnenről nem tudhatok, de szeretnék szólni, itt és most, hogy adjatok valami munkát. bármit, menj ide, hozd el ezt, szaladj el amazért. Bármit. Jövő héten nem fogok tudni magammal mit kezdeni. És sajnos így, hogy nem lettem csapvez, a rendek meg még csak alakulóban vannak (meg az egyelőre úgyis fórumtéma egyelőre), nem tudok mit kezdeni az energiáimmal.
Nagyon szívesen csinálok BÁRMIT. de tényleg. csak egy kicsit érezhessem, hogy én is hozzátettem valamit a tábori előkészületekhez.
köszönöm, és bocs az OFF-ért.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330833 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Milendoria írta: igen, csak ő valszeg egyáltalán nem jön mert még Írországban van a dög :D

Jajj szegény. De sajnálom...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330828 Írta: Rabyn
mintha vewynek is lenne egy gépe.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330825 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Én sajnos nem tudom levinni a rendes varrógépemet. elvileg van egy kis táska varrógépem, amit rabynnak ígértem, azt levihetjük.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330821 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
igen, csak ő valszeg egyáltalán nem jön mert még Írországban van a dög :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330760 Írta: brokkoli

Rabyn írta: Beírom ide, hogy nehogy elfelejtődjön az ötlet

Szereznünk kell varrógépeket. Legaláb 2őt.

Egy varrógéppel rendelkezem, azt tudom hozni. Loth-t kérdezzétek, neki is van, ha jól tudom.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330640 Írta: Rayan
A fejkendősöknek:

Idén a megkülönböztető jelzés a csapatoknak a kendő lesz, tehát erre tudunk biztosítani anyagot a tábori költségvetésből. Kiszabni, megfesteni stb. nektek kell.

A köpenyeseknek:

Valószínűleg lehet nektek köpeny, ez egyelőre megbeszélés tárgyát képezi, de azt kizárólag saját zsebből tudjátok finanszírozni.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330628 Írta: Rabyn
Beírom ide, hogy nehogy elfelejtődjön az ötlet

Szereznünk kell varrógépeket. Legaláb 2őt.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330577 Írta: Tünde

brokkoli írta:

Remzymama/Tünde írta:

brokkoli írta: Az eddigi táborokban minden csapatnak volt x m anyaga a saját színéből. Gondolom ez most is így lesz. Ha igen, akkor megvehetem én a mi csapatunk x m anyagát?
Egyébként pedig szívesen segítek beszerezni Aeglosnak a kreatívos cuccokat, anyagokat, már ha szüksége van rá.

meg vagy bízva vele, egy gonddal kevesebb rajtam :)
azért majd elmegyek segíteni ha kellek :P

Én csak a saját csapatomét akartam megvenni, de ha gondolod, akkor megveszem a többit is, plusz még a 'mindenkié' anyagokat, amikből jelmez, díszlet, stb lesz.
A rendszer hogy megy? Megmondom mennyi kell, ti adtok annyit? Mert nekem nem nagyon van befektethető tőkém (:

én is megyek, nálam leszen a pénz

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #330574 Írta: brokkoli

Remzymama/Tünde írta:

brokkoli írta: Az eddigi táborokban minden csapatnak volt x m anyaga a saját színéből. Gondolom ez most is így lesz. Ha igen, akkor megvehetem én a mi csapatunk x m anyagát?
Egyébként pedig szívesen segítek beszerezni Aeglosnak a kreatívos cuccokat, anyagokat, már ha szüksége van rá.

Én csak a saját csapatomét akartam megvenni, de ha gondolod, akkor megveszem a többit is, plusz még a 'mindenkié' anyagokat, amikből jelmez, díszlet, stb lesz.
A rendszer hogy megy? Megmondom mennyi kell, ti adtok annyit? Mert nekem nem nagyon van befektethető tőkém (:

És akkor lehetőleg minél előbb tisztázódjanak a csapatszínek, mert csak akkor tudunk elmenni Rabynnal megvenni az anyagokat.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330570 Írta: Tünde

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330568 Írta: brokkoli
Az eddigi táborokban minden csapatnak volt x m anyaga a saját színéből. Gondolom ez most is így lesz. Ha igen, akkor megvehetem én a mi csapatunk x m anyagát?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330557 Írta: Rabyn

Rabyn írta: Kedves Tábvezek:)

A csapatom szeretne csapatköpenyt. Kérdésem az lenne, hogy kérhetünk-e erre anyagot? (ja a csapatszinünk lila-ezüst)

Erre a kérdésre szeretnék egy hivatalos választ kapni...

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330461 Írta: Rayan
A csapatpajzsot természetesen a tábor állja a kreatív költségből. Az egyéni címerpajzs opcionális, és mindenkinek 500/fő.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330430 Írta: Gandalf
Ha jól értettem, minden csapat kap egy külön címerpajzsot és arra kell festeni a címert?
És az az 500 Ft-os pajzs, ami a 2. levélben volt, az teljesen más, nem az a pajzs, ugye?
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330276 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rayan írta: Még egy info: a csapatvezetők csapatvezetőjének Leguanembert (Ádámot) választottuk, ezentúl neki tartozik felelősséggel és visszajelzéssel minden csapatvezető. Gillz továbbra is a rendi vezetőkért felel.

Köszönöm a távollétemmel együtt elnyert bizalmat, igyekszem megszolgálni.

Kedves Kollégák!
A dolgainkkal a csapveztopikban boldogítjuk egymást, meg a következő találkozónkon, meg a nulladik napon.

Uff!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330273 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Gandalf írta: Akkor most a csapatszíneket csapattal szavaztatjuk meg vagy pedig a tábvezetőség dönt?

Már korábban azt írtam és tartom magam hozzá:
A csapatok választanak, a nagyon durván nemtündés párosításoknál fenntartom a közbeszólás jogát.

Rabyn: ez raktári-költségvetési kérdés, nemtudom.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330257 Írta: Gandalf
Akkor most a csapatszíneket csapattal szavaztatjuk meg vagy pedig a tábvezetőség dönt?
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330256 Írta: Rabyn
Kedves Tábvezek:)

A csapatom szeretne csapatköpenyt. Kérdésem az lenne, hogy kérhetünk-e erre anyagot? (ja a csapatszinünk lila-ezüst)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330235 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dodiee írta: Felmerült egy kérdés a csapattopicban: A főzőcskézésnél mennyire lesznek kötött alapanyagok? Mert pl krumpliból és virsliből nehéz sokfélét és változatosat főzni. Lehet valami difi a hozzávalóknál, vagy mindenből sokat evsztek aztán oldjuk meg?:D

Elvileg a kötlségvetésben le van írva és ott elég kötöttek a hozzávalók.
Tavaly viszont Telco tényleg egész finom kaját csinált paprikáskrumpli helyett...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330233 Írta: Rabyn

Dodiee írta: Felmerült egy kérdés a csapattopicban: A főzőcskézésnél mennyire lesznek kötött alapanyagok? Mert pl krumpliból és virsliből nehéz sokfélét és változatosat főzni. Lehet valami difi a hozzávalóknál, vagy mindenből sokat evsztek aztán oldjuk meg?:D

Mi tavaly a paprikáskrumpli alapanyagból, sok mindent csináltunk csak paprikást krumplit nem:D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330225 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Felmerült egy kérdés a csapattopicban: A főzőcskézésnél mennyire lesznek kötött alapanyagok? Mert pl krumpliból és virsliből nehéz sokfélét és változatosat főzni. Lehet valami difi a hozzávalóknál, vagy mindenből sokat evsztek aztán oldjuk meg?:D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330168 Írta: Rayan
Még egy info: a csapatvezetők csapatvezetőjének Leguanembert (Ádámot) választottuk, ezentúl neki tartozik felelősséggel és visszajelzéssel minden csapatvezető. Gillz továbbra is a rendi vezetőkért felel.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330137 Írta: Aeglos
Éjszakai program tetszik. :)
Javaslom, hogy kezdődjön előbb fél órával, mert Zemplénben nagyon hideg van esténként.
Én május végén voltam, és miközben napközben 25-30 fok körül volt a hőmérséklet, esténként pulcsiban, télikabátban fagykolódtunk a tűz körül... Remélem, hogy júliusra tekintettel jobb körülmények lesznek. :D
Azt mindenképpen írjátok meg a csapatoknak, hogy kabátot hozzanak...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.781 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére