2007-es nyári tábor - Szervezők
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Aki ráér annak házi feladat:Rabyn írta: Már boccs, de ki mondta, hogy nem is lesz projektor? Kössz, hogy ilyen gyorsan feladjátok...
youtube.com/watch?v=DcGfFHKqrPQ
Mint például a varrógép, hangfalak zenegéppel és müzli reggelire.Dreamer_KF írta: Tudod, rosszindulatúan válaszolhatnék Alyr szavaival: "Ha bebizonyítod, hogy Tolkien megírta, és volt Valinorba, akkor mehet".
Ez tényleg fontos! (Esgal, ha utánajársz, megköszönjük.)Esgal írta: Szeretném, ha minden csapvez kikérdezné a csapata tagjait, h ki ahajt velünk pestről vonatolni, és ki csatlakozik esetleg később a mi csapatunkhoz. Hasznosnak tartanám, ha tudnánk, hány emberre kell számolni - akár telszámokkal, ha késők jönnek esetleg, azzal is tudjunk foglalkozni. Így könnyebb előre számon tartani, hány emberünk van, és mindenkire figyelni. Megoldható? Továbbá megfordult a fejemben a vagonbérlés-foglalás lehetősége is, de az csak valamekkora létszám fölött lehetséges - megkérdezem, jó?
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
köszi
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
sebcsaba írta: Kedves táb- csap- és egyéb -veztársaim!
Sajnos a bizonyos sokat emlegetett nulladik napon nem tudok veletek menni a táborba, mivel aznap délelőtt 11-kor van a PhD felvételim.
Ne sajnáljatok hogy nem lehetek ott, inkább szurkoljatok ;]
Ha azzal végeztem, rohanok utánatok ahogy tudok.
(Vagy maradjak pesten és segítsem a reggeli turnus eljövetelét?)
(u.i. Valószínű mindkét következő csapvezgyűlésre el tudok jönni)
Szerintem segíthetnél nekünk, ha úgyis itt leszel
viszont, ha már szóba került a leutazás.
Szeretném, ha minden csapvez kikérdezné a csapata tagjait, h ki ahajt velünk pestről vonatolni, és ki csatlakozik esetleg később a mi csapatunkhoz. Hasznosnak tartanám, ha tudnánk, hány emberre kell számolni - akár telszámokkal, ha késők jönnek esetleg, azzal is tudjunk foglalkozni. Így könnyebb előre számon tartani, hány emberünk van, és mindenkire figyelni. Megoldható? Továbbá megfordult a fejemben a vagonbérlés-foglalás lehetősége is, de az csak valamekkora létszám fölött lehetséges - megkérdezem, jó?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Leguanember
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta:
Kincső (Thilanna) írta: Khmmm... az a helyzet, hogy az a Kiss Annamária, aki volt több HNE-n és Várgesztesen is, az "illuin"-nal kezdődő e-mail címe ellenére Erdariel néven fut fórumon... abból következtetve, hogy ő ígérte, hogy jön Táborba, és jól gitározik, az alábbiak szerint pedig a táborba jelentkező Kiss Annamária a zenész rendbe került, én a helyetekben utánanéznék, hogy vajon tényleg Illuin került-e a csapatunkba, nem csak Ti tippeltetek a nickjére...
(bocsánat a két hsz-ért, de ez fontos/sürgős és az előzőt régebben írtam)
ne haragudj, senkire nem tippelek, mindenkinek az van benn, amit a lapjára írt, aki nem írt semmit pl. annak semmi
ha ezt írta a lapjára akkor bocsánat a kérdésért, ha meg nem írt semmit, akkor miért írta Alyr h. ő Illuin, és került be Illuin a csapatunkba?
Nyilván azt írta a jellapjára hogy ő Illuin.
Ha a hozzászólásokból (Erdariel és Illuin nicknevű felhasználók)következtetek, akkor valószínűleg az történt, hogy Ami mikor regisztrált, nem tudott ILLUIN nicknéven, mert az foglalt volt. Az emilcíme illuin_omral@.... Lau ismeri az angol szakról, ő is mondta, hogy jön táborba, megkérdezte, jelentkezett.
Ha nem szerepel egy másik Kiss Annamária a tábori jelentkezők között, aki dalnok és Erdariel nicknevű, akkor valószínűnek tartom, hogy ő írta el a jelentkezési lapon, talán azt gondolva, hogy a táborhoz kell, nem máshoz. Tehát topikjogot Erdarielnek kéne adni mégiscsak. Kérem, nézzetek utána!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta:
Kincső (Thilanna) írta: Khmmm... az a helyzet, hogy az a Kiss Annamária, aki volt több HNE-n és Várgesztesen is, az "illuin"-nal kezdődő e-mail címe ellenére Erdariel néven fut fórumon... abból következtetve, hogy ő ígérte, hogy jön Táborba, és jól gitározik, az alábbiak szerint pedig a táborba jelentkező Kiss Annamária a zenész rendbe került, én a helyetekben utánanéznék, hogy vajon tényleg Illuin került-e a csapatunkba, nem csak Ti tippeltetek a nickjére...
ne haragudj, senkire nem tippelek, mindenkinek az van benn, amit a lapjára írt, aki nem írt semmit pl. annak semmi
ha ezt írta a lapjára akkor bocsánat a kérdésért, ha meg nem írt semmit, akkor miért írta Alyr h. ő Illuin, és került be Illuin a csapatunkba?
Nyilván azt írta a jellapjára hogy ő Illuin.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Ah, értem, akkor csak ÉN vagyok bannolva
szvsz Alyr csak a "hivatalos" előadásblokkba nem szeretett volna ilyesmit, az kapcsolódjék a táborhoz, netán segítse a tábori dolgokat az ott megszerzett tudás (jah, akkor HNE-n sem beszélhetünk majd a valinori időknél későbbi dolgokról? )
gondolom PLF-be vagy egyéb helyre az is szóba jöhet, ha van rá igény.
vagy tévednék, t. szervezők?
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
Amugy Velem2ben is volt nem tolkien témájú filmvetítés, csak én asszem akkor a tábortűznél hallgattam Ery meséjét... Szal mondjuk a Peace love freedom programpontba szerintem simán mehetne ilyesmi.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: Már boccs, de ki mondta, hogy nem is lesz projektor? Kössz, hogy ilyen gyorsan feladjátok...
Sajnos én se tudok szerezni, de azért nem adom fel ilyen könnyen. Szerintem igenis jó ötlet lenne egy estén, vagy ha mondjuk ESIK akkor filmet nézni... Nem csak tolkien témájut, bármit.
Tudod, rosszindulatúan válaszolhatnék Alyr szavaival: "Ha bebizonyítod, hogy Tolkien megírta, és volt Valinorba, akkor mehet".
Nem teljesen szöveghűen idéztem a szerepjátékos-kártyás előadás ötletemre kapott választ.
Úgyhogy csak tolkieni témájú filmek, vetítések mehetnek
:fáradtésgonosz:
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
Sajnos én se tudok szerezni, de azért nem adom fel ilyen könnyen. Szerintem igenis jó ötlet lenne egy estén, vagy ha mondjuk ESIK akkor filmet nézni... Nem csak tolkien témájut, bármit.
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Akkor hogy fogunk filmet nézni?
fogunk filmet nézni? (Alyr nem írta a forgatókönyvbe bele... eddig...)
need more brainz. yourz. now.
- Leguanember
- Nem elérhető
gillz írta: Ötlet:
Rakjunk össze zenéket előre!
Mmint feéhasználhatóság szerint csoportosítva, pl: emelkedett, harci, vidám, történet-mesélős illetve parti zene
hátha könnyebb.
Inczy írta: A farsangi szelektálást lehetne továbbvinni... Ádám, nálad van sok, ugye? Meg nálam is egy adag...
Hát nem hiszem, hogy sok átfedés lenne a farsangi és a táboros zenék között, bár lehet, hogy félreértem a "továbbvinnit".
Szóval válogatnivaló az sok van, és még van egy maradék dvd is, ami elvégre MTT-tulajdon.
A parti az nagyjából megvan, most pedig kaptam 20 gigányi zenét...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezt kitől kérdezed?Rabyn írta: Akkor hogy fogunk filmet nézni?
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Rabyn írta: Lesz projektor?
Az MTT-nek nem lesz projektora a táborig, ez biztos. Ha szükség van rá, akkor bérelni kell, vagy valami jótét lelket rávenni, hogy "vegye kölcsön" a munkahelyéről. (Sajnos a megszokott források: Melian és én már kiestünk ebből a lehetőségből.)
- Gandalf
- Nem elérhető
- sebcsaba
- Nem elérhető
Sajnos a bizonyos sokat emlegetett nulladik napon nem tudok veletek menni a táborba, mivel aznap délelőtt 11-kor van a PhD felvételim.
Ne sajnáljatok hogy nem lehetek ott, inkább szurkoljatok ;]
Ha azzal végeztem, rohanok utánatok ahogy tudok.
(Vagy maradjak pesten és segítsem a reggeli turnus eljövetelét?)
(u.i. Valószínű mindkét következő csapvezgyűlésre el tudok jönni)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- gillz
- Nem elérhető
Rakjunk össze zenéket előre!
Mmint feéhasználhatóság szerint csoportosítva, pl: emelkedett, harci, vidám, történet-mesélős illetve parti zene
hátha könnyebb.
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.