2007-es nyári tábor - Szervezők
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rana üzenete:
amúgy had fejezzem ki gratulációm az egész szervezésnek...nagyon jó lett a tábor...élveztem minden percét
Én szerda este kivételével bármikor ráérek (akkor várom a pontjaimat)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
gillz írta: Vasárnap délelőttöt besazéltünk Ádámmal, h talán akkor lehetne összegyűlni.
Részemről tökre nem érek rá, másrészt mostantól egyáltalán nem akarok délelőttre beérni sehova Pestre, főleg nem vasárnap.
Épp elég volt a szervezés alatt ennyit rohangászni.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
Emberek! ha megnézitek a tábortopicot és a csapattopicocat azt hiszem elkönyvelhetünk magunknak egy haaatalmas tapsot:)
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Rabyn írta:
Ulmo írta:
Rabyn írta: egy apróság: nem tudom Erumea látja-e a csapatunk topicját. ha nem akkor léééciiii:)
Tudtommal a Szikrázó csillag csapatba volt beosztva, azt biztos látja. Ha a főszervezők áldásukat adják, majd lehet oda-vissza olvasgatni/teleírogatni egymás topicjait.
De időközben átkerült hozzám, emiatt kéne, hogy a szikrázó csillag helyett az ezüstkristály topicot lássa.
Na így már más a dolog. Áttettem.
- Rabyn
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Rabyn írta: egy apróság: nem tudom Erumea látja-e a csapatunk topicját. ha nem akkor léééciiii:)
Tudtommal a Szikrázó csillag csapatba volt beosztva, azt biztos látja. Ha a főszervezők áldásukat adják, majd lehet oda-vissza olvasgatni/teleírogatni egymás topicjait.
De időközben átkerült hozzám, emiatt kéne, hogy a szikrázó csillag helyett az ezüstkristály topicot lássa.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ünneplünk is majd
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Vuááááá!
Mindjárt beleájulok az ágyba.
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát akkor, sok sikert nekünk!
- Kincső
- Nem elérhető
szerk.: kérek visszajelzést ha átment
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- gillz
- Nem elérhető
melyik része az, vagy hogyan?Kincső (Thilanna) írta: de ebbe bele van építve az Estel-féle
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- gillz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
gillz írta: Ainulindale: itt
Már bocsánat, de ez nem az.
Mondottam, az Estel féle kell amit eddig is mindig elmondtunk. Összesen kb 12, szavakból álló versszak, három részből áll. A fele nekem megvan itthon de csak nyomtatott verzióban és nem tudom hol.
nem küldted el de az Estel féle az nem ugyanaz, mint ennek az eleje? Én ezt tudtam beszerezni, és, mikvel én vállaltam a megszervezését, abból dolgozom, amim van.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
gillz írta: Megbeszéltük a vonatos rendivezetőkkel, h a déli vonattal megyünk. ez jelenleg biztosan Mil-t és engem jelent a rendvezek közül, de még lehet, h Szofit is. A találkozó fél12, Keleti jegypénztárak előtt.
Szeretettel várunk mindenkit ha szólnak, akkor várunk is
Hát én már semmi vagyok? Engem már meg sem akarnak ölni?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Leguanember
- Nem elérhető
KALANDRA FEL!!!
Vár a tábor és a szőlőhegyen a vesszők.
Haha, hoho, hihi, hehe.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
gillz írta: Ainulindale: itt
Már bocsánat, de ez nem az.
Mondottam, az Estel féle kell amit eddig is mindig elmondtunk. Összesen kb 12, szavakból álló versszak, három részből áll. A fele nekem megvan itthon de csak nyomtatott verzióban és nem tudom hol.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
Szeretettel várunk mindenkit ha szólnak, akkor várunk is
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Alyr Arkhon írta: Aeglos: mi a bajod a metállal?
Valamikor valahova tuti beteszem a Nightfall in Middle Earth-t, úgyis erről a sztoriról szól az album eleje.
Semmi bajom a metállal és a fent említett albumot is szeretem hallgatni, de ha egy mód van rá ne a keretjátékos jelenések aláfestése történjen meg vele. Tényleg nevetséges...
ízlések és pofonok, ugyebár. A mondataidból kiveszem, hpogy alig, vagy semennyire semi ismered a műfajt
Pl.: Metallica: Call of Kuthulu, vagy Katatonia egyes számai, de még sorolhatnám, hogy mi lehet jó aláfestő zene. Téma ejtve. Enél aztán tényleg vannak fontosabb kérdések.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Aeglos
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Aeglos: mi a bajod a metállal?
Valamikor valahova tuti beteszem a Nightfall in Middle Earth-t, úgyis erről a sztoriról szól az album eleje.
Semmi bajom a metállal és a fent említett albumot is szeretem hallgatni, de ha egy mód van rá ne a keretjátékos jelenések aláfestése történjen meg vele. Tényleg nevetséges...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- gillz
- Nem elérhető
egy verziója, igazábül a cueddó által tervezett bonyolultból vágtam ki a nemMelkor szövegeket. Melkort max Ery mondja, ha egyáltalán
kérdés: tervezzem úgy, hogy a valák kezdik el, vagy úgy, h mondjuk én, mint hangos ember (és Csepűrágó).
Valami olyan van a fejemben, hogy van egy csendesebb bevezető az első két egységre, amit egyesével a valák és maiák, illetve utánuk a családfők mondanak el, aztán lehetne elindulni dobolva körbe, és a ritmikusabb részt már egyre hangosabban és közösen mondani, persze szöveggel a kézben. Lehetőleg bevonva mindenkit a közös révületbe
Így talán még kiosztani sem kell csapatoknak szavakat, bár, ha szerintetek jó lenne akkor megoldom.
Kellenek dobok, meg valami ritmustalan aláfestőzene. Ja, meg nyomtasson valaki, aki felel a nyomtatott anyagokért.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.