- Köszönetek: 1
2007-es nyári tábor - Szervezők
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rayan írta: Született végül döntés a táboros találkozó időpontjáról, vagy azt úgy elfelejtettük, ahogy illik?
nem született, de háromnegyed 10kor már ki a fenének volt kedve elkezdeni erről is beszélni ?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Jövőre ha lesz tábor újság annak szerintem külön számítógépet+nyomtatót kéne biztosítani, hogy ne legyen belőle gond, hogy még mindig szöveget gépelnek az emberek.
Gillz kérte, hogy a rendekkel kapcsolatban mondjuk el neki az észrevételeket: Nekem az volt a gondom, hogy akik nem készültek mestervizsgára tengtek-lengtek akik meg igen azok meg nem kaptak levegőt. Erre megoldás az, hogy a rendvezek segédjei azokkal dolgoznak tovább akik nem akarnak mestervizsgázni. Szintén említve volt már, hogy túl éles volt a váltás, egyik napról a másikra történt. Arra is figyelni kell majd, hogy a rendi foglalkozások ne zavarják egymást. Hogy a hangosabb rendek (szinis, harcos és főleg a zenész) ne ott legyenek ahol a csendesebbek ( bölcs, krónikás kézműves) a táncosok szvsz jól megoldották az ebédlőt.
Jövőre mindenképpen fixáljuk le előre, hogy miért jár szalag és miért nem! És miér mennyi járhat. Szerintem jövőre egységesnek kéne lennie a napi szalagoknak, itt arra gondolok, hogy az első és az utolsó napon is ugyanannyi legyen a maximális szalag mint a minimális így nem fordulhat elő olyan, hogy azok a csapatok akik előbb adnak elő és arra készülnek nem tudnak perfomanccal készülni csak később amikor már nem ér annyit a munkájuk mint annak aki az első napokban ráért. Itt is érdemes előre lebeszélni a szempontokat, hogy hogyan osztunk szalagot.
Én szeretném ha mindenki aki úgy érzi tud valamit mondani a munkámról- akár jót akár rosszat- elküldené nekem priviben/emilben akárhogy.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Tudom, hogy iden az a koncepcio, hogy sok kis csapat legyen, nem tette lehetove azt, hogy a segedek (akar rendi, akar csapat) reszt vegyenek a tabvezgyuleseken, de azt tekintve, hogy segedkent mennyit lehet tanulni, ha az ember belelat a dolgokba, az idei rendszert szerintem hosszabb tavon erdemes lenne kerulni, az ujabb generaciok kinevelese erdekeben - hisz a tapasztalat mutatja, h. mindig kiesik egy-ket ember, akinek a helyebe kell uj...
Mar ha csak szolasjog nelkul is vegighallgathatja egy segito a megbeszeleseket, rengeteget tanul belole, akar csak azt h. mennyire reszletesen szamoljon be a csapata napjarol, milyen konfliktushelyzetek fordulhatnak elo, stb. En tavaly csapvezhelyetteskent rengeteget tanultam (es meg ekesebb pelda, h. a tobbi tavalyi csvh kozul majdnem mindbol csapvez lett iden - gondolom ok kivaloan tudtak kamatoztatni a tavaly tanultakat), iden viszont hiaba voltam segito, gyakorlatilag semmit nem tanultam, mert semmit nem lattam a hattermunkabol... (Az persze vitathatatlan, h. az eredmeny lenyugozo volt. )
Bocsanat, hogy idecitalom, de mivel talan tobbek velemenye is: Gillz irta a blogjan, h. "meg mindig tul sokan kepesek nezni, ahogy masok dolgoznak, anelkul, hogy megkerdeznek, segithetnek-e". A forditottjat tennem hozza: meg mindig tul sokan vagyunk olyanok, akik szeretnenk segiteni es szolunk is, de nagyon sokszot nem kapunk igazi lehetoseget/feladatot/alkalmat/jogot tanulni, probalkozni.
A masik, amit megjegyeznek, hogy legkozelebb a vezetokepzesnek nem kellene az aktualis taborszervezoi csoportra korlatozodnia, sokkal tobb es szelesebb spektrumu tanulnivalo van szinte mindenki szamara, es itt hivatkoznek Ankalimonra aki sajat allitasa szerint szinten sokat tanult a vezetokepzes soran (Margitsziget, az a vkepzes amin eldolt h. ki lesz csapvez). Sokkal tobb alkalmat kellene teremtenunk magunknak, hogy akar csak megbeszeljuk, ki mit tapasztalt, milyen szervezesi feladatot hogy lat, hogy elt meg...
Persze mindez csak maganvelemeny, de kerlek gondolkodjatok el rajta Ti is.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
ma volt első KRESZ-órám és mint kiderült, 2 órás a cucc, tehát 17-19-ig leszek elfoglalva a Szt. István-körúton, tehát olyan fél nyolcra ki tudnék érni a Margitszigetre, ha még egyáltalán ott lesztek... de majd rátokcsörgök. (Ha tuti, 1000% nem lesztek már ott, még most szóljatok!)
- Rabyn
- Nem elérhető
Holnap aki kapott képes cd-t kapolcson az hozza el nekem és akkor elvileg mostmár minden kép nálam lesz (efkú is hozza orsie képeit, Nóli képei is már majdnem mind nálam vannak)
Endelírt meg sürgessétek meg a video dvdjért.
Ja és POSTA is van a világon... Aki nem tud értejönni vidékről annak elküdhetjük mi is. A Bpiekkel meg nem nehéz időpontot egyeztetni dvdátvételügyben.
Ja szeretnék egy olyat kérni, hogy mondjuk még 25.-e előtt kapjak egy listát, hogy eddig hány dvdt kértek és kik. Mivel 27-31 között gólyatáborban leszek akkor nem tudok írni és arra gondoltam elkezdem már hamarabb. Amint meglesznek a dvdk
JA és szerintem minden csapvez írja be a topicjába is, hogy rendeljenek dvdt az emberek mert lehet, hogy a csapattopicot többet nézik mint a rendes táborosat.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Rayan írta: Én suli közben is akármikor utaztam 17 évesen MTT-s rendezvényekre, meg ahogy a 18 év alattiakat ismerem... számukra nincs igazi akadály.
De van...
Vidéki lakhely ( pénz hiánya vonat/buszjegy hiánya)
Hajthatatlan szül
Our knees do not bend easily
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
egyébként szerintem ennek az eldöntésétlvel nem feltélenül kell holnapig várni
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ami persze nem mérvadó, csak gondoltam jelzem, h lehet, h másoknak is van hasonló elfoglaltságuk.
Feel the sunshine
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Rabyn írta: szept. második hétvégjére szavaznék. (addigra lemennek a beiratkozások)
Én is ezt az időpontot preferálom több szempontból is, időt kell hagyni azért a dvd-knek, mire mindeki benyögi, hogy kér, szeptember közepe lesz :up: Szept. 8-9, vagy 15-16. Szerintem. Ez a kérdés, válasszatok!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Mivel a bemutatott minta ellenére a főszervezőség nem tette a legcsekélyebb erőfeszítést sem, hogy nyomást gyakoroljon rám, így kénytelen voltam a saját meglévő motivációs keretemből kigazdálkodni, hogy elmehessek a táborértékelő megbeszélésre.
Ha Bill Gates is úgy akarja, az írásos beszámolóm is elkészül még a minap.
Viszlát csütörtökön!
Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Nem tudok .rar fájlokat megnyitni, mert nem találja a gép a kitömörítőt... Igencsak nehéz volt megcsinálni, hgy még is lássam mi van a cuccban...
lehetne, hogy legközelebb mondjuk zipben küldjük tovább a dolgokat?
ja és már nagyon sokan kérdzeték , hogymikor lesz táboros tali... jó lenne kitűzni neki egy időpontot mondjuk még a héten... én a szept. második hétvégjére szavaznék. (addigra lemennek a beiratkozások)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Inczy
- Nem elérhető
Teljesen más téma, de FONTOS!
Kérem az illetékeseket, hogy SZÓLJANAK feltétlen, mielőtt nyilvánossá teszik a csapattopicokat! Nagyon fontos!
Köszönöm!
Feel the sunshine
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aeglos
- Nem elérhető
Szerintem hasznos lenne, ha találkozó előtt elolvashatnánk a többiek értékelését. Ha a körbeküldős dolog lett megszavazva, akkor hogyan játsszunk? Tünde/Alyr/Ery/Rayan körbeküldi az összes értékelést az összes embernek, vagy mi küldjük el mindenkinek a sajátunkat?
Csak mert még 2 nap lenne erre...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rayan
- Nem elérhető
Szofi: megjött az értékelésed.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Szofi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
beszámolót szvsz elküldtem mtttabor@tolkien.hu -ra, visszajelzést kérek, h megérkezett-e
Milendóriával egyet értek, engem is a munkám objektív visszhangja érdekel első sorban. És sajnálom, h ő nm lesz ott. (Ha gondolod, Mil, én jegyzetelek és beszámlok neked
"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.